Hello Csajok
tuti a szél volt a ludas a tegnapi ordításban... az én kis mintacsemetém az éjféli cicizés után ahogy leraktama kiságyba úgy elkezdett ordítani, hogy hajnal kettőig nem tudtam megvigasztalni... sem cumival sem ringatással, sem ágyban, sem karon, sem fekve sem vállon, szal sehogy
kettőkor feladtam és bedugtam a cicit a szájába újra, úgy rávetette magát mintha egész nap éheztettem volna

pedig éjfélkor is ájultra szopálta magát... kettőtől fél 9ig aludt
na mondjuk ha ez éjféltől 6 fél7-ig lett volna, hát én lennék a világon a legboldogabban anyuka
Ja és észrevettük hogy néha ha ébren van, csak szocializálódásra vágyik, azért nyügi. Esti fürcsi után apa megágyazott neki a szopis párnára közöttünk, mert nem akart elmaradni a kiságyba és míg mi TV-ztünk, ő fogta hol apa hol az én ujjamat, és nézett minket, mi meg persze semmire nem emlékszünk a filmből, mert állandóan neki gagyorásztunk

elvolt mint befőtt, egy hangos nyikk nem volt
Bogyra, alkoholmentes Stellát iszom éppen, mindig amit apa épp hoz... nem vagyok nagy sörös... eddig egyik sem esett túl jól, de kezdem megszokni

és naponta 2-3 tál leves, plussz szerintem segített az Urtica urense is bár csak 2-3 napig szedtem 2*5 öt . Ja és én sem akartam elhinni, de muszáj valóban pihenni... és enni... én 2 nap alatt ledobtam 2-3 kilót, és akkor kezdett el elmenni a tejcim is, mert nem ettem eleget... csak amennyit kívántam.. na azóta tömöm magam ha kell ha nem.. De gondolom mindnekinek más jön be, én nem voltam soha nagyevős... de nyunyi miatt muszáj

Ja és minden etetés után üresre szívom az evős cicit, és a másikból is kefejek legalább 20-30 grammot, hogy az is legyen egy kicsit stimuláva...
Dóri, én is irtózom a végleges dolgoktól...nézz körül hátha van egyéb, újabb lehetőség mielőtt végleges mellett döntessz, ki tudja mit hoz a sors...
Lorcika, én is már tökre mennék vásárolni, meg ide-oda...egyenlőre hozzánk jönnek, már az is valami... nem tom, lehet hogy csak én vagyok régimódi, de 2-3 hetes gyerekkel légkondis bevásárlóközpontba menni, nem gáz? Mennyi baci meg lószar van egy ilyen helyen, és hát az immun rendszerük még azért elég kezdetleges. Nem akarom én sem sterilen tartani, de a légkondis helyeken annyi lószart betolnak a levegőbe... én asszem kihagyom ezt 6 hetes koráig... inkább egyedül megyek...
Bringuci, látom tér vissza beléd az erő

szegény anyukád gondolom ezek után 3szor meggondolja mit mond

nekem is volt pár hasonló diszkurzusom anyuval és anyóssal is, de még mindkettővel jóban vagyunk, tudom csak segíteni akarnak, de néha vááááááá
Riella, a szélcsőre azt mondta a védőnő, hogy a tuti megoldás, ha minden kötél szakad az biztos kihozza a pukit

jól bástyázd körbe a végét pelussal, mert azt mondta olyankor dől a lé
Horpikáról senki sem tud? Kinek üzen ha action van?
Niki, szorítok neked felszívódjon a dudorod
Mellbimbóim nekem is marha érzékenyek, szopi és fejés után néha felhúzott polóval rohangálok még fél órát, olyan jó szellőztetni
Legi, szerintem ne aggódj a tábla miatt már, inkább fejj sokat, legyen tejci