Timocska,
Ha a nyaka, térdhajlat, hónalj stb pirosodik, akkor azt érdemes törölgetni pelusozáskor. A hintőpor bele tud ragadni meg mindenféle szösz is. Egy vizes vatta tökéletes.
Nem lenne szép, ha Lilla nem mutatná meg neked is, milyen egy szép, átbömbizett nap
Csongria,
Lehet, hogy neked is olyasmi gondod van, mint nekem. A suli, ahol dolgoztam, elég strapás és pörgős volt de mivel mindig tudtam, mit csinálok, szépen magabiztosan végeztem a dolgaimat. Aztán otthon, miután megszületett Nati, egy teljesen új szitu, én meg elszoktam attól, hogy kezdő vagyok és szerencsétlenkedek. A kialvatlanság se tett jót. Nálam akkor kezdett javulni, amikor Nat értelmesebb lett, olyan jó fél évesen.
Etető szék: Nekünk egy asztalra rakható volt, pár hónapig azt használta. Onnantól, hogy az orra az asztal fölött van, a széken ül. Mivel Szabira már annyira nem tudok figyelni, lehet hogy veszünk. Az etetőszék legyen nagyon stabil és ne túl magas. Szerintem az a jobb, amit az asztalhoz lehet tolni, mivel akkor jobban benne van a családban. Ha székre szoktatod, akkor idegen helyen, étteremben lesz sokkal könnyebb dolgod. Ha etető, akkor jobban tudsz a konyhában ügyködni, mert rögzítve van a gyerek. Jobb az olyan, aminek van öve. Mint mindenre, erre se pazarlok sok pénzt, mi csak pelusra költünk vagyonokat.

A székkel csak egyszer volt baleset, amikor hátrarúgta magát és koppant a kövön. Szerencsére nem volt baj, mert a támla még magasabban volt, mint a feje. Az etetőszékkel elég sok gyerek borul.
Bozotka, Lora,
Szabi kb 2 hónapos koráig majd 300gt hízott hetente. Akkor gondolt egyet és áttért a heti 100ra. Azóta ez megy. Szopizik, teker ezerrel. Az elején egy kicsit megijesztett, de aztán elfogadtam, hogy ő ilyen. Ha átlagot nézek, akkor még jó, hiszen eddig hízott 3kgt. Csak az elosztás nem az igazi, de ezt már rábízom. A védőnő meg nem jár erre, így okosságokat nem tud mondani.
Pann,
Én is Housetalanul vagyok kénytelen ma lefeküdni. Elfelejtettem!
Szopimérést én is próbaáltam párszor. 1-mozog, 2-az alvás, nyugi, következő szopi nem korrelál, 3-lusta vagyok. Így én sem mérek.
Sági,
Boldog első negyedévet!
Az éjszakai maratoni szopi nálunk olyan, hogy befészkelem mellé magam, orra előtt a cicivel. Hanyatt van, ami nálunk kicsit mozgolódós éjszakát jelent. Ha moccan, tömök egy cicit a szájába és gyorsan elalszom. Ő meg valamikor abbahagyja és lecuppan. Tegnap éjjel 3 biztos volt, de nem nagyon emlékszem, nem voltam fenn elég ideig ahhoz, hogy regisztráljam. Ha nagyon lelkes vagyok vhol hajnalban még cicit is váltok.