Sziasztok
Petra, gratulálok a nagy-kislányhoz!

Gyakorlatilag produkáltátok a nagykönyvben megírtakat előző nap (fájások, mozgolódás alábbhagyása)
Lányok, félelmetes, hogy a gyerkőcök mennyire tartják a pepita sorrendet születésileg: egy fiú, egy lány, egy fiú egy lány... Fiús kismamik! Kész, vigyázz...
Elizabeth, Domcsi cuki kislegény

1 hónaposan mosolyog, wow! Én könyvekből úgy tudom, hogy 2 hónaposan kezdenek bazsalyogni

Vidám baba
Június, én asszem haspánt helyett fóliát, vagy fáslit fogok használni - persze már csak itthon

Lehet csak én vagyok ien béna, de még csak olyan “leszorítót” láttam, ami köldökig ér...ha elképzelem, hogy ezt magamra húzom, alul fajinul lelapít, a gyomor rész meg szépen fölégömbölyödik...

Inkább betekerem magam csípőtől mell alattig, azt érzem hatásosnak
A légzésfigyelőt én már be is raktam a matrac alá

Bébiőrnek viszont nálunk nincs sok értelme, kicsi a lakás, bármelyik pontjáról halljuk egymást
Ildi, fajin volt a szülőszobalátogatás, a kádba és a gumilasztiba bele is szerettem
Ildi, Evica, nem előzni mán, hejj!!!
Egok, jó hír, hogy megúsztad a kórházbafekvést

Természetes szülés lesz, vagy császár?
Skat, már én is megszoktam a püffedt lábaimat, le is fogom fényképezni emlékbe

Viszont csak a papucsot tűröm meg rajta, mert nem szeretem, ha túlságosan deformálódik
Rena, szépek vagytok
Várom nyákdugómat, mint a messiást

Persze simán lehet, hogy kimarad... Lejebb ment a pocak, de még semmi hajlandóság Lucám részéről a kijövetelre...pedig már annyira várjuk...