A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Nikie, Cat!
Köszi, hogy gondoltatok rám! Kép Jó "kis" hancurt lecsaptunk még az este! Kép Kép Kép

Bogár!
Gratulálok! Nagyon jó jó híreket hallani! Kép

Csutka!
Nem depizni! Kép Légy bizakodóbb! Kép

Cat!
Bárcsak én járnék ott, hogy nem bírom szuflával! Kép

Lányok!
Tegnap tuti biztos voltam benne, hogy megrepedt kora délután, annak ellenére, hogy a hõm nem ment le (mondjuk éjszaka kicsit mászkáltam wc-re). Nagyon szúrt már 2 napja, du meg elmúlt, csak egy picuri érzés maradt belõle. Erre este hancur közben úgy kiújjult a fájdalom, hogy sírni lett volna kedvem. Veletek is volt már ilyen? Most meg már megint nem érzek semmit, csak egy kis tompa nyomást, de az nekem majdnem mindig szokott lenni kb még 1 napig. Ti hogy vagytok ezzel? Másnak is szokott nagyon fájni? Nekem mostanában majd minden hónapban nagyon erõs félidõben és a legtöbbször csak a bal oldalamon. Igaz, nekem a bal az aktívabb.

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

KarmenKép

Igazad van, azt hiszem változtatnom kell a hozzáállásomon, csak nehéz olyanban bízni ami már oly sokszor nem sikerült.
Neked pedig nagyon szurkolok, remélem jól alakulnak a dolgok nálad is a jövõ héten. Aztán együtt izgulhatunk. (Nálam szerdán fognak megrepszteni)

Csutka
Csutka

Hahó!
Sehol senki?

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!Kép

Itt vagyok! Ma nagyon kihalt itt a légkör.Kép Biztos mindenki hancúrozik.KépGyártódnak a kétcsíkosok.Kép

Csutka
Csutka

Én is itt vagyok!
Sziasztok!
De már megyek is vásárolniKép

Nekem (is) injekciós kúra lesz a következõ ciklusban. A vérvétel eredménye 4 clostys ciklus után: prolaktin jó, progi a fele mint kellene, és ekkor ugye nem is tud, nem tudott beágyazódniKép
Gitta, és akinek még nem megy fel 37-re és nem marad ott napokig, csináltassatok vérvételt a mensi elõtt kb.7 nappal!
Úgy tuti nem lesz baba, ha nem megfelelõ a hormonszint!Kép
Én vagyok az élõ példaKép(persze még nem jött meg, de nagy rá az esélyKép) /A profilomban ott van a sztorim, a görbék is/

Krissi! A Macát azért nem próbáltuk, mert dél-amerikai származék, éppúgy óvakodom az ilyen szerektõl, mint az ázsiaitól. Persze gyógynövény, dehát... azért kipróbáljuk, kicsi félsz van bennem, nem tudom miért..
Szerintem még a méregtelenítés fontos lenne. Sok káros dolgot megeszünk, nem ártana néha egy kis néregtelenítés, lásd BogártKépKépKép

Aztán "sokasodjatok és szaporodjatok!"Kép
Kép

Nikie
nikie

Gitta!Kép

Most olvasom a "tüneteid", szinte mintha magam írtam volna...Amikor eljön az az idõ, hogy hat a repesztõszuri, sokszor még menni sem tudok, nemhogy hancúrozni...Ráadásul nálam is a bal az aktívabb.Kép

Csutka
Csutka

NikieKép
Milyen szurit kapsz ? Te is Merionalt ? Majd írd meg légyszíves!!!! Akkor a prolaktinod már a helyén van, csak a progit kell emelni kissé, és már pocakodban is a bébi!!!

GittaKép,CsutkaKép
Itt vagyok, de lassan elköszönök, mert megyek vásárolni én is (ez is nõi kötelességKép). Akciódús hétvégét kívánok Mindenkinek, és sok kétcsíkos tesztet az esélyeseknek.

Pusza
CatEye

Cat
Kép
cateye

De jó nektek! Már mehettek haza! Én már megint (még mindig) itt robotolok! Kép Haza akarok menni!

Nikie!
Nekem most nem az a gondom, hogy nem megy fel, hanem nem akar lejönni! Kép Már 4 hete szinte folyamatosan 37 fölött van!!! Talán 5 napot volt alatta, de akkor is csak 36,8-ig ment le! Na, ez most mi lehet?

Csutka!
Remélem, a következõ ciklusban mindenki csíkozódik! Kép

Na, megyek vissza dolgozni, de még ha tudok, benézek!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta Kép

A méhpempõrõl úgy tudom segíti a megtapadást.Az elõzõ terhességem elõtt szedtem de ahogy megvolt a két csík abbahagytam , én marha .... 10 hetesen elvesztettem a babyt
Lehet hogy nincs összefüggés most mégis elkezdtem újra.
Ha bejön majd referálok.

A gyógynövényes cuccoktól azonban én is félek. Barátnõm ajánlására szedtem a Sunrider Prime Again nevû bogyóját ami állítólag a segíti a peteérést s rendbe rakja ciklust. Engem szerintem inkább megzavart. Addig 28 napos voltam az elsõ doboz után napokat késett, sokkal több barnázás volt, abba is hagytam gyorsan .. .
Azért a Macán gondolkodom ... hátha - bár azt mondtam most lazítok.
Mindenkinek sok ++++++KépKép energia és két csík.
Zsé
zsé

Jó hétvégét, sok hancúrt, kétcsikot!Kép
Puszi
Csutka
Csutka

CSutka! Neked is nagyon szoritok, látom a táblázatból ti jó régóta probálkoztok, kb. amióta mi is (1999. aug). Én most már azt mondom, a nagy számok törvénye is ezt diktálja, egyre nagyobb az esélyünk hogy már végre mi is babásak leszünk. Milyen gyóygszert kapsz?
Vasárnap tudom meg biztosan, de eddig úgy néz ki, hogy kedden lesz a punkció és pénteken a transzfer. Jaj már annyira várom, na csak most fognak lassan telni a hetek.

Rita üzent, jól van, már 8 hetes terhes, jövõ héten megy a nödokijához.û

Edelweiss szerint ma v. holnap meglesz a baba!

Cat, te hogy érzed magad? Kapsz Utrogestant? Én most valszeg végig kapni fogim a progi injekciót.

Karmen
karmen

Kármen!
Akkor csak kicsivel jártok elöttünk. Én a bogyókat 1999 szeptemberében szedtem be utoljára! Kép Hú, de régen volt már!

Zsé!
Én is megpróbálom, amint patika közelbe tudok jutni! Kép

Csutka!
Kellemes kétcsíkos hétvégét nektek is! Kép

Én még mindig robotolok reggel 1/2 8 óta. Brrr...

Üdv:
Gitta
gitta

Végre itthonKép
El sem hiszem. Gitta, Te még bent...?

NikieKép
Szerintem egy Maca elsõ nekifutásra egy nap, nem hiszem, hogy komoly problémát okozhat. Meg aztán érzed is, ha valami nem stimmel. Lsd. Zsé. Nekem meg a cickafark nem tett jót. Kiderült hamar és le is álltam vele. A Macát valszeg holnap kezdem, de ha fájni fogok tõle, mint a cickafarktól, akkor abbahagyom.

BogárKép
Gratula a petezsákhoz. Legközelebb már szívhangot hallotokKép

ZséKép
Szerintem egyet a Macából Te is kipróbálhatsz...

CsutkaKép
Fel a fejjel! Igen, sokszor hihetetlennek tûnik, hogy valaha gyerekünk lesz. De az vigasztaljon, hogy ezzel mindenki így van, mégis megszülnek. Mi is követjük a példájukat. Minden rendben lesz, ne aggódj. Biztos veled is elõfordult, hogy arra gondoltál, én ezt a vizsgát sosem teszem le, vagy az tuti, hogy nem találok egy normális pasit. De azért a vizsgák megvannak, a pasi meg ott szuszog reggel az ágyban melletted. Szóval? Elõbb-utóbb minden hihetetlen valósággá válik.

KarmenKépCatKép
Drukkok mennek folyamatosan!!!!

Krissi
krissi

Sziasztok!

Szuper jó a kedvem lányok, pedig most is nyomom ezerrel a melót! Kép Az az egy örömöm van most, hogy totál egyedül vagyok a teljes épületben, nincs aki ugráltasson! Kép

Krissi!
Én még ráhúztam tegnap, negyed 7-kor indultam haza! Kép
Remélem, ma hamarább hazaérek! Kép

Lányok!
Fogalmam sincs miért, de ma majd kicsattanok a jókedvtõl, annak ellenére, hogy dolgoznom kellett jönni. Mondjuk, a párocskám is dolgozik.

Írjatok nyugodtan, óránként be fogok nézni, ha csak nem merülök el túlságosan.

Üdv:
Gitta
gitta

Szegény Gitta! Sajnálom hogy hétvégén is dolgoznod kell. Én már elköszöntem 3 hét szabira, mert olyan sokan betegek bent, hogy hétfön már nem merek bemenni. Keddtöl meg már nem is tudnék. Remélem nem sokáig kell már bentmaradnod.
Most indulok a köv. szurira, ezek az elmúlt napokban igen fájdalmasak voltak, szerintem ennyire még a férjem is képes lett volna.

Karmen
karmen

Szia Karmen,
mikor is lesz a punkció?
Bella
Névtelen

Sziasztok!

GittaKép
Hát nem irigyellek,hogy ma is dolgoznod kell. Ilyen szép márciusi napon!

Cat, KarmenKép
Mindent bele !
Ha valaki beszél Ritával adja át gratulációimat, ugyanis lemaradtam a nagy napról amikor kétcsíkosat produkált.

Tegnap voltam az állásinterjún, egy nyelviskolában kéne dolgoznom mint csoportszervezö. Hát meglátjuk, volt rajtam kívül más jelentkezö is. Azért bizakodom, mert nem lenne rossz hely.

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzéseteket! Sajna, úgy néz ki, sokáig leszek, sõt, holnap is jövök. Kaptam 2 olyan anyagot, hogy a hajam is égnek áll tõlük! Kép

Kármen!
Drukk megy és jó egészséget kívánok! Kép

Egcsi!
Drukk megy neked is, nem csak munka ügyben! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Mindenkinek köszi a drukkot, már teljesen jól vagyok lelkileg nagyon optimistán látom a dolgokat. Kedden lesz a punkció, majd utána jövök a friss hirekkel.

Lányok! Péntek este 21:05-kor megszületett Gergö, Edelweiss kisfia, 3120 g, 50 cm-el.

Sziasztok: Karmen
karmen

Edelweis!
Gratulálok! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Edelweissnek nagy gartula!!!!!

Karmen, esetleg a Frissbe is beírhatnád!

Krissi

GittaKép
Örülök, hogy jó a kedved!!!!!
krissi

Sziasztok!

Akkor most "hivatalosan" is elkezdek írogatni hozzátok, ha jöhetek. Eddig is mindig elolvastam az írásaitokat és együtt drukkoltam, örültem vagy szomorkodtam veletek, de mivel még nem akarunk babót, nem akartam jönni.
Most viszont valószínûleg laparoszkópiára kell mennem, mert a doki szerint endóm van.Kép
Nem is tudom igazán mit tegyek, mert a doki úgy tûnt inkább lebeszélni akar, de folyamatosan fájdalmaim vannak még ha nem is vészes.
Szerintetek érdemes megcsináltatni?

Lonch
lonch

Szia LonchKép
Sajnálom, hogy ilyen rossz hírekkel érkeztél hozzánk. Nem vagyok szakértõ az endoban, de úgy tudom, részleges sikerrel gyógyítható. Az orvosod hogy talált rá? Mert eddig az volt a tapasztalat, hogy uh-n nem lehet látni.
Állandó fájdalommal mentél orvoshoz? Vagy csak mensi közben fájt?
Szerintem a lapart azért ajánlotta, mert ezzel a módszerrel pontosan kideríthetõ, hogy hol van az endo és milyen súlyos. Itt egy pár lánynak "kilyuggatták" a petefészkét, hogy a teherbe tudjanak esni.

Mindenképpen fogadd meg a tanácsát, ne hanyagold el, mert késõbb nehezebb lesz bebabásodnod.

Üdv:

Krissi
krissi

Szia KrissiKép
A doki csak találgat, de szerinte endo. Azt mondta õ nagyon jó doki és tudja.Kép Állandóan fáj a jobb petefészkemnél, vagy inkább sûrûn. Ez olyan ami miatt nem jöhet össze a babó? Mert nekem már egy focicsapatnyi becsúszhatott volna, de még sohasem tette, ezért is szeretném tudni mi van. És a párom is támogat, csak a doki volt olyan fura, inkább lebeszélni akart, mintha hipohonder lennék (bocs, nem tudom hogy kell írni). Meg hát altatásban végzik és utána a körzeti orvos szedi ki a pár öltésnyi varatot. Ez otthon is így van?

üdv
lonch
lonch

Lonch! Elég fránya ez a betegség. Nekem 2x volt laparral mütét, most is van endo, de kisebb, igy nem kell operálni. Azért jobb megmütetni, mert összenövéseket okozhat, nekem elzárta a bal oldalt. Emellett nehezebb vele teherbe esni, mert a petesejt fala endo esetén vastagabb és a spermák nehezebben jutnak be. Nekem most kb. 30mm átméröjü, amikor operáltak, akkor már 50mm volt. Kérdés neked mekkora van, ha kisebb akkor az orvosok (és én sem) tartom a mütétet fontosnak.

Karmen
karmen

Lonch,
ha jól tudom, nem annyira szörnyû beavatkozás, 1-2 nap után hazamehetsz.
Viszont, ha endod van, akkor az idõvel úgy tudon súlyosodik, úgyhogy mihamarabb járj utána.
De miért akar lebeszélni az orvos?
Mikor fáj a petesfészked?

bella
Névtelen

Bocs, hogy belekotyogok endo-ügyben, még annyi, hogy valahol olvastam, valamilyen szintû endoja a nõk nagy százalékának van. Itt a "mérték" az, ami nem mindegy.
Csak igazán nagy kiterjedésû endot lehet uh-n észrevenni. Ezért szokták a lapart javasolni olyan pároknál, ahol látszólag minden rendben, mégsem jön a babó. A hasi tükrözésnél fény derül a "turpisságra", és azonnal korrigálják is, még ha nem is tudják teljesen kiirtani. Azt hiszem pont Dorisnál volt az, hogy olyan gyógyszert kapott, amitõl kéthavonta jött meg a mensije, mert az endo a vérbõl táplálkozik, mint valami vámpír... Bocs, ha gusztustalan vgyok.
Ezért érdekelt volna, hogy a doki mi alapján feltételezte az endo meglétét? Vagy ez csak tipp volt nála????

Krissi

Ja, és azt is olvastam róla, hogy iszonyú erõs fájdalommal jár a mensi.
krissi

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan írtatok!!!Kép

Karmen
Nekem most csak megnézik, hogy van-e. Az endo mûtét is lapar?

Bella
Már érzem egy éve kb. és egyre rosszabb, de így sem nagyon vészes bár néha felébredek rá. Úgy gondolom, ha sokat mozgok vagy idegeskedek akkor rosszabb. Nemrég költöztünk külföldre és az itteni doki azt gondolja, hogy a változás miatt vagyok érzékenyebb.

Krissi
A "sima kézzel" vizsgálat alapján mondta és azt is, hogy ahhoz hogy biztos legyen meg kéne csináltatnom a lapart. Azok alapján amit írtok én szeretnék biztos lenni és azt gondolom így az is kiderülne, ha valami más bajom van.

Azért vagyok bizonytalan, mert a doki rám bízta a döntést, hogy megcsináltatom-e egyáltalán és azt is, hogy mikor. Ez olyan furcsa, de az alapján, amiket írtatok el fogok menni minnél hamarabb.
lonchi
lonchi

Szerintem, ha a dokiban felmerül a gyanúja, akkor csináltasd meg a mûtétet, a lányok azt mondják itt, nem nagy beavatkozás, egy pár lyukacska a hason, és az egészet altatásban végzik. Legalább megnyugszol, hogy mégsem endoKép
Vagy ha mégis, mire babát szeretnél, addigra rendbehoznak!

Írj, hogy döntöttél!

Krissi
krissi

Sziasztok!

A kedvem továbbra is töretlen, bár a munkakedvemen lenne mit javítani. De ha muszály, akkor muszály. Ma is benézek 1-2 óránként, hátha lesz valaki! Kép

Lonchi!
Üdv közöttünk! Remélem, téved a dokid, és nem endód van! Kép Bármi legyen is, sikeres gyógyulást kívánok! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szia Gitta !

Úgy gondolom jár neked egy sztahanovista érdemrend. Ennyit dolgozni !
Ma csak benéztem hozzátok, de látom semmihez nem tudok hozzászolni, a tegnapi endo témában nem vagyok járatos.
Éjszaka kórházban jártam, be kellett vinni a férjem nagymamáját szivpanaszokkal. Remélem nem lesz semmi komoly, pár napig benttartják megfigyelésre.
Kerülget az influenza, szeretném az idén kihagyni. Ha pont most jött volna össze a babó akkor bezavarhat egy ilyen nyamvadt vírus? Remélem nem.
Most megyek, de még lehet, hogy visszanézek.

Egcsi
egcsi

Szia Egcsi!
Remélem elkerül az infulenza! Jobbulást a nagyinak!
Nem önszántamból dolgozok ennyit, csak munkaidõ alatt nem tudom megcsinálni, annyi anyagot zúditottak rám! Kép Ráadásul nem is egyszerû. Legszivesebben otthon lennék, és pihiznék.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta Kép

Remélem legalább jó kis túlórapénzt kapsz. Nem mintha a pénz kárpótolna a hétvégédért, de legalább azt a látszatot kelti, hogy megérte az áldozatot.
Mindenesetre jó munkát, holnap jövök, ha tudok.

Egcsi
egcsi

Egcsi!
Nem panaszkodhatom, elég jó a túlóra pénz, de jobb lenne már otthon!

Üdv:
Gitta
gitta

Lonch! Laparoszkopos mütéttel nézik meg van-e endo, elöfordulhat, hogy olyan nagy és a hasfalon is találnak, lehet hogy nagyobb vágásra is sor kerül, de ezt csak akkor csinálják ha muszáj. Mekkora endot mértek? Nekem laparral mütöttek csak, pár nap alatt meggyógyult, nem is fájt komolyan, de azért pihentem vele.
Utána olyan gyógyszert v. szurit adnak (a szuri hatásosabb, de nem minden intézménynek adják ingyen) amitöl nem lesz menszid amig kapod. Az elsö szuri után nekem volt pici vérzés, de utána fél évig nem. Ezt nem is nagyon bántam, ha már a babával várni kellett, legalább nem kellett felvásárolni a tamponkészleteket.

Lányok! még növelik a tüszöket, lehet hogy több is lesz mint vártam. Nyh.10mm. Holnap megint UH akkor meglátjuk hogyan tovább. Leghamarabb szerdán lesz igy a punkció.

Edelweiss jól van, a kisbaba nagyon szép, csináltam képet majd feldobom ha megy még a net, mert alig müködött hétvégén.
karmen

LonchiKép
Az jutott még eszembe, hogy mi lenne, ha beadatnád a Gynevac-ot? Lehet, hogy nem is endod van, hanem régóta tartó petefészekgyulladásod, amit ez a szuri rendbehoz.
Ártani nem árt, Virágnak is megoldotta a folyamatos gyulladásait.
Erazmusz is nagyon ajánlja.

Kint lehet kapni?

Lányok, én is gondolkodom, hogy beadatom.
Virágon kívül másnak mi a tapasztalata? A honlapján olvasottak nagyon ígéretesek.

[url=http://www.elender.hu/gynevac" TARGET="_top]http://www.elender.hu/gynevac[/url]

Krissi
krissi

SziasztokKép
Egész hétvégén túráztam, de látom, hogy hétvégén is egyre több a hozzászólásKép

LonchKép
Üdv a topikban, ne maradj soká. Nekem is volt laparoszkópiám, nem vészes 1 napos kórházi tartózkodást jelent, meg utánna némi görcsölgetést és vérzést de megéri. Megnézik az endot is mert, azt is csak úgy látják jól, egyébként csak találgatnak, és a petevezetõk átjárhatóságát is ellenõrzik.

KarmenKép
Látod szépen növögetnek a tüszõid, kár volt az aggódás. Szerdán szorítok a punkcióhoz.
Edelweissnak gratulálok a pici fiúhoz, és örömmel konstatálom, hogy nagy küszködések ellenére is mindenkinek sikerülni fog!!!

KrissiKép
Adassátok be nyugodtan a Gynevacot, merta terhesség alatt is véd a fertõzésektõl.

LányokKép
Képzeljétek el, hogy szombat reggel (15.cn.) 36,5 volt a hõm (elõtte péntek este volt akció, majd szombat este is hancúroztunk), és vasárnap reggel azaz ma már 37,1 lett a hõm!!!! 6 tizedfokot emelkedett egyik napról a másikra. Ilyen még sosem volt nekem, nagyon bizakodom, hogy holnap reggel jókat mond a doki a tüszõk repedésérõl.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Kép Kép Kép
drukkok hada megy neked Cat! Remélem Bogárhoz már ketten jöttök Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép
Te már beadattad?
A férjem is kapjon?

Úgy látszik a túrázásnak megvolt a jótékony hatása!!!Kép

Krissi
krissi

Sziasztok!

Gitta!Kép
Javíts légy szíves, ma vagyok a 3. ciklusnapon.

Csütörtök este, amikor már barnáztam és éreztem hogy meg fog jönni nagyon kiborultam, most úgy reménykedtem. Rengeteget bõgtem, a férjem már ki volt akadva, mert próbált volna megnyugtatni, de nem tudott. Azt hiszem két és fél évnyi próbálkozás után mostmár belefáradtam, és mostmár elértem odáig, hogy túl görcsösen akarom, nagyon várom a ciklus végét és amikor mégis megjön, teljesen összetörök. Ez már a masodik ciklus, hogy amikor megjött nagyon kiborultam.
Pedig most nagyon jó kezelést kapok, ha tényleg hormongond miatt történtek a vetéléseim, akkor most sikerülnie kellene.
Az viszont zavar, hogy a prolaktin szintem még mindig magas. November végén 38 volt, február végén meg 31. Erazmusz szerint 20 lenne a jó. És õ növelné a Bromocriptint 1-rõl másfélre, de a dokim szerint szedjem így tovább, mert hosszabb távon fejti ki a hatását és fog ez még lejjebb menni, pár hónap múlva újra nézi majd. De Erazmusz azt írta, hogy a magas prolaktin megakadályozza a terhességet, de nem tudom hogyan. Ti tudjátok? Úgy tudtam akadályozza a peteérést. De nekem ezt Serophene-el serkentik, aztán Profasi-val repesztenek, utánna meg Utrogestant szedek. Ezt a kezelést is hatástalanná, értelmetlenné teszi, hogy magas a prolaktin szintem? Akkor ez most sok hûhó semmiért? Kép

Krissi!Kép
Nekem beadták a Gynevacot, január végén fejezõdött be a kúra, de eddig nem tapasztaltam semmi különös hatást. Tudtommal korábban sem volt gyulladásom, legalábbis ami tünetet okoz, olyan nem. De van olyan, amit észre sem vesz az ember lánya, aztán mégis ott van és bajt okoz.
Valaki kérdezte, hogy a HSG-nek van-e ilyen gyulladásos kockázata. Lehet ilyen tünetmentes gyulladás a méhben, a HSG alkalmával pedig ez felkerülhet a petefészkekbe is, és a HSG után elzárhatja a petevezetõt. Ezért én mindenképpen beadatnám a Gynevac-ot elõtte, ha HSG-t akarnának csinálni.
De szerintem HSG-tõl függetlenül is ajánlatos beadatni.

Bogár!Kép
Eddig még mindig úgy néz ki, hogy el tudok menni a talira. Zöldséges batyut vinnék, (leveles tészta zöldségekkel töltve, tejföllel nagyon finom) de szólj ha inkább italok jobban kellenének.
Meg írd már meg akkor a címet (mail címem a profilomban).

Kérlek válaszoljatok a prolaktinnal kapcsolatban, nagyon zavar, hogy esetleg teljesen felesleges ez a sok gyógyszer amiket beszedek!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Kérdezzétek meg a Gynevac-ról Katinkát, meg MJ Mónit is, akiknek utána hamarosan sikerült a terhesség. Az elenderes honlap meg fog szûnni, az új cím: www.gynevac.hu
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kármen! Légyszives add át az én üdvözletemet is Edelweiss-nek, talán még emlékszim rám. Kép És neked is nagy gratula a tüszöcskékhez! Kép
Bogár! De jó!!!! Kép Elkezdödött már nálad az álomkór? Én a nap bármelyik idöszakában el bírok aludni. Kép
Lonchi! Üdv itt, de ne maradj sokáig! Kép
Cat! Merre jártatok a hétvégén? Kép Az ikrek ugy látom szeretni fogják a túrákat. Kép
Gitta! Sajnálom, hogy ennyit kell dolgoznod. Kép Szerencsére, hogy egész jól bírod. Kép
Orsi! Irok neked a szombati fuvarral kapcsolatban levelecskét! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a baíztatást, remélem most végre sikerülni fog. Szerdán megyek uh-ra, meg ha oké akkor repesztünk...Kép(Aztán hancúrkaKép)

Ma reggel bekisértem a fickókat a laborba, holnapra lesz eredmény. 5 napig nem volt hancúr, tegnap már nagyon pezsegtünk...Kép a lényeg, hogy kibírtuk, és ha minden igaz megint okosabbak leszünk.

Edelweisnek gratulálok!

Csutka
Csutka

Cat! Akkor utban vannak az ikrek! Szoritok értük! Igen, valoban hiába volt a bögés, mert csak magamat stresszeltem feleslegesen.

Ma reggel volt UH, szerda fél 9kor lesz a punkció, szépen nönek a tüszök. Majd gondoljatok rám nagyon, hogy legyen benne sok petesejt! Ma is 10mm volt a nyh.

Leone! Nekem is magas szokott lenni a prolaktin, mégis volt peteérésem. Csak ha magas marad amikor terhes leszek, akkor vetélést okozhat, ezért kell most nekem is többet szednem, hogyha megtapadnak a babák, akkor meg is maradjanak.

Karmen
karmen

LeoneKép
Sajnálom, hogy így összetörtél. Talán a görcsölés sem segít. Persze, könnyû azt mondani.
Lehet, hogy érdemes lenne dokit váltani? Vagy legalábbis megkérdezni mást is. Mióta szeded a Bromot? Elõbb-utóbb kell, hogy hasson. Lehet, hogy nálad picit tovább tart.

Köszi, amit a Gynevac-ról írtál. Erazmusznak is köszönjük, hogy szóltKép

Lányok, az endo tud fájni mensin kívül is? Szerintem én lassan befizetek egy laparra... A jobb oldallal valami nem okés.

Krissi
krissi

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a bíztatást és a sok infót is!Kép

Krissi
A párom is támogat úgyhogy megyek. Egy hét múlva telefonál az orvos titkárnõje, akkor az is kiderül, hogy mikor mehetek! A Gynevac is jó öltet, köszi, már írta Virág is, de itt olyan dilisek, hogy ami nem angol az nem jó nekik. Viszont 1-2 hónap múlva megyek haza és akkor beadatom. Azt viszont nem tudom ki fogja folytatni a kúrát, de a párom biztos nem. Még a vérvételnél is elájulKép

Gitta
Köszönöm, remélem igazad van és csak vaklárma. De ha nem az akkor is jobb lenne biztosra tudni, mint ez a bizonytalanság.
Most is dolgozol?Kép

Karmen
Eddig csak találgatott a doki, ezért nem tudom mekkora lehet. Neked fájt, vagy mibõl derült ki? Azt nem bánnám, ha nem jönne meg egy ideig, sajnos az is fájdalmasabb mostanában, ami megint csak nem jó jel ugye?
Drukkolok neked!Kép

Cateye
Köszönöm! Ha petevezetõk átjárhatóságát is nézik akkor pláne megyek, mert már én is 100x fel voltam fázva, ahogy Virág is írta és szeretném tudni nem ártott-e.
Nagyon drukkokok neked is!

Ahogy olvasom a tapasztalataitokat egyre inkább úgy tûnik nem vészes a dolog, de megéri.

Andi
Köszi az üdvöt!

Csutka
Drukk

Lonchi
lonchi

Lochi! Nekem UH alapján endora gyanakodott, nem volt tünete. Orvoshoz se mentem volna (ill. mivel babát akartunk a körzeti nödokit látogattam, de ott nincs UH) , hanem a természetgyógyász a talpamon érezte hogy van ott valami. Igy kerültem el egy UH-ra ahol a másik doki endot gyanitott. Sajna igaza lett. Nekem soha nem fájt, nem görcsölt, egyszoval tünete egyszer sem volt. Most néha szur a jobb oldal, ennyi.

Karmen
karmen

Karmen!Kép

Nagyon szorítok, akkor teljesen egy napon leszünk! Nekem akkor repesztenek. Remélem sok lurkót visszakapsz! Kép

LonchiKép

Köszike!

Csutka
Csutka

SziasztokKép
Nálunk is diliház vamn a munkahelyemen, alig tudok benézni.
Csak futtában olvastam végig a termést

Lonchi- üdv itt.
Edelweissnek nagy gratula
Karmen - szerdára +++++++KépKép megy .

Krissi Kép
A Macát a köv. ciklusnál kipróbálom ,de a Gynevacon is gondolkodom.
Mindenkinek sok sok nevetés , jókedv.

Endóval kapcsolatban - nekem még nem nézték de igazán csak a ciklus második felében érzem a hasam, a mensi sem fáj.
Nézessem meg ?

Üdv :
Zsé
Zsé

Nekem most is húzódik a jobb oldalam, ciklus 9. napján. Tuti van ott valami... Kép

ZséKép
Te korán szültél, valószínû, hogy Neked nincs. Ez a késõn, vagy még nem szült nõket fenyegeti leginkább.

A Macát nem kezdtem most el. Várok vele. Elõször egy G. kúrát csinálok, igaz, az kb. 5 hét, aztán jöhet a Maca. Nem tudom, miért nem merem elkezdeni. Vannak ilyen fellángolásaim, aztán mire odakerül a sor, hogy bevegyem, inkább mégsem. A tudatalattim dönt...

Lonch, nem tudsz megkérni valami ápolónõt, hogy adja majd be Neked?

Mindenkinek gyógyulást és óriás drukkokat Karmennek, Catnek!!!

Krissi
krissi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: