Ó, én úgy irigylek mindenkit, aki csak úgy teherbe tud esni!
Nem panaszképp, de nekem mindkét gyerekhez magamnak kellett peteérést "gyártanom" - de végülis az eredmény a lényeg: nem volt szükség orvosi beavatkozásra a fogantatásukhoz, és hát már itt vannak ketten!

De persze nekem így a Jonas módszer abszolút nem műkszik... pedig már két éve is bőszen megfigyeltem
Indi, a családállításról van egy nagyon jó könyv, és egyik jóbaráti házaspár már megjárta többször a legjobb magyarországi családállító terápiáját - nekem mindig a hátamon fut a borzongás, amikor mesélnek róla, mi is történt, mert egészen döbbenetes!!!
Szívesen elkérek neked minden tudnivalót - de most éppen nyaralásukat töltik, úgyhogy picit várni kell. Ok?
Fibi, én is csak egyszer jutottam el Igivel relaxra, de azt már most látom, hogy szegénynek mindenből kevesebb jut, mint anno Hankának...

És itt sajnos nem az anyagi/tárgyi körülményekre, hanem a mi energiáinkra és odafigyelésünkre célzok... Ma de. megvolt pl. az első baleset: Hanka addig ringatta a bölcsőben, míg feldöntötte Igistől a bölcsőt....

Opedig apja és én is ott voltunk 20 cm-re. Ha megmarad, akkor nagyon stramm kislegény lesz.... keserű-tragikomikus smiley
Votiv, hogy te miket tudsz!!! Úgy irigyellek ezért a sok egészségvisszaállító tudományodért!!!!
Curse, én anno Hankának almával kezdtem, de ő rögtön habzsolta, így nem oly lelkes csemeték esetén nincs sajnos jótanácsom

Nálunk a meggy max. magvalva volt, almát meg először üvegreszeklőn reszeltem, aztán csak elétartottam a héjatlan egész almát, hadd farigcsáljon...amikor fogzott akkor a hűtőben tartott alma igen praktikus rágókának bizonyult!!! A sárgabarackot is csak magvaltuk, kétpofára zabálta a kölök...
És azt is csak remélem, hogy nem lesz allergiás, mert egy idős védőnéni tanácsára mi bizony úgy 8-9 hósan megkóstoltuk a szedret-málnát, és mivel nulla tünet lett, jóóóó sokat bezabált belőle tavaly nyáron - és azóta is, fagyasztott formában, mert hogy imádja a szentem.... kűdhetitek a GYIVIT!