gurgi: megértelek abszolút, én az első terhességem alkalmával nagyjából ugyanazokat tapasztaltam mint te. Volt úgy, hogy éjszaka át kellett öltöznöm, mert csurom víz volt rajtam a cucc. Pedig akkor tél volt. No és a légszomj... Ne is mondd!!! Fél éjszakákat töltöttem az ablakban levegő után kapkodva, úgy feltudtam húzni magam, hogy csak na... Aludni alig aludtam, szóval borzasztó volt.... Ennek is köszönhető többek között, hogy ennyi idő eltelt, mire újra babát vállalok. Szerencsére most sokkal kevésbé szenvedek, nem mondom vannak izzadós éjszkáim/ napjaim, de azért nem annyira mint anno. Bár 2 hete,amikor voltak azok a meleg napok, minden nap hajat kellett mosnom, volt olyan nap, amikor naponta kétszer is megmoshattam volna simán, ahoz hogy valamelyest szalonképes legyek. Az nem volt semmi.
A klíma az jó ötlet... Mi épp a napokban vesszük meg. Bár mi split klímára gondoltunk, a mobilról nem hallottam túl jókat, de biztos
vagyok benne, hogy a ventilátornál klasszisokkal jobb, és abban is, hogy sokat fog segíteni a problémádon

Én már alig várom, hogy felszereljék

Bár jó kis költségei vannak ( ami most pont nem
hiányzik) és a jövőbeni villanyszámlára rá sem merek gondolni, de
úgy gondolom hogy kell, mert megfogok őrülni nyáron.
Eljátszottam már a gondolattal, hogy amikor majd hazajövünk a kórházból, és lesz kb. 35 fok, és én nekilátok a szoptatásnak: alul folyik a cucc (bocsi), a mellemből a tej ( remélem

), és egyébként pedig úgy általában mindenhol az izzadtság.

Teljesen idilli hangulat úgy gondolom... Na szóval ezt én szeretném elkerülni.
Légszomj:Tudom, könnyű mondani, de amikor úgy érzed hogy nem kapsz levegőt, nyugtasd magad azzal, hogy egyrészt van levegő, csak úgy érzed hogy nincs, másrészt, hamarosan megoldódik a problémád, amikor lejjebb megy a bébi. nekem a 32. héten lejjebb ment, és utána ilyen szempontból tök jól voltam. Kitartás!
Táska téma: Ciki, nem ciki, én egy kis bőrönddel fogok menni a kórházba, erre jutottam. Nincs olyan nagy táskánk, amibe mindent betudnék pakolni, ahoz meg végképp nincs kedvem, hogy hátizsák, plusz táska/táskák... Szóval július 15 körül bepakolok a bőröndbe, és készülök a nyaralásra
Most már befejezem, nem untatlak Benneteket tovább.
Mindenkinek további szép napot, és bízzunk benne, hogy du. vagy este, megint jön egy kis hűsítő zápor.
Sziasztok,
Móni