Sziasztok!!
Zitaa: Minden oké, csak nem voltunk itthon

Mamáztunk!
Reggel voltam vérvételen, lebasztak, mert késtem

... Mondtam a csajnak, hogy ha nem kellett volna 25 percet sorbaállnom a papírjaim beadásához, akkor ideértem volna időbe az ablakhoz!!! Ugyanis a lépcsőig kígyózott a sor a vérvételes ablaktól kifele....
És aztán mondja a nő, hogy miért nem kalkuláltam bele a sorbaállást az időmbe?

Hát ez hülye! Mert szerinte ezért van ennyi várakozás, mert az ilyenek mint én késünk

Csak halkan jegyzem meg, hogy időre ott voltam... Na mindegy ma olyan napom van, hogy nem tudott felcseszni....
Bogival voltunk az új oviba, még júniusig vannak, addig el akartam még 1x-2x vinni, hogy ismerkeddjen a gyerekekkel, óvónénikkel. Hát nem lesz túl sok lány a csoportba, főleg a fiúk dominálnak. És a Szerbiából ideszerződött sportolók (kézilabdás,vizipólós...stb) gyerekeivel fog egy csoportba járni!
A Waldorfos gyerekek is kint voltak az udvaron, elég érdekesek voltak.....

Sztem szörnyű az a módszer. PL felmászik a gyerek a fára és köpköd lefelé -más gyerekekre-, és az óvónénik nem szólnak rá (mert nem szabad korlátozni a gyereket

!!! )
Az óvónénik nem lehetnek nadrágban, mert a szoknya látványa biztonságérzetet nyújt a gyerekeknek, ezért ilyen középkori jellegű ruhában vannak, fityulával a fejükön... Az összes gyerek fején lennie kell sapinak vagy kalapnak, télen nyáron, ez előírás. Nem játszhatnak műanyag játékokkal, csak természetes anyagokból készültekkel.
Hát nemtom....vannak jó dolgok a módszerben biztosan, de én nem iratnám ide a gyerekem!
Amúgy ha valakit érdekel, a Waldorf iskola valszeg beköltözik a Kolozsvári térre, míg az ovi kiköltözik a Napos útra Béketelepre. Most várják az engedélyeket! Ezt ma hallottam az oviba!
GErika: Még nézgelődünk, meg áruljuk a lakásunkat!

Jól vagy?? Pocak???
Anita: nagyon édes a kis pöcsösöd

Szoktatom magam a látványhoz
Hú bocs mennem kell, főzök, a délelőttöm seperc alatt elment a semmire, nem volt időm kaját csinálni.....
Pusza