A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Tudja valaki, hol van Budapesten a HoldUdvar?????
Vendég

(((((((((((((((((((SZEZSO)))))))))))))))))))))))))

Katica: holnap teszt?

Boni: nemtom.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezsoka,
fel a fejjel, nemsokára hányingered is lesz és pisilni futkosol félóránként :wink:
Kati,
"álláskeresési technikák" tanfolyamon voltam kötelező jelleggel a munkaügy szervezésében, munkanélküli vagyok és csak úgy kapom meg szülésig azt a hatalmas összeget havonta, ha "együttműködök". Nem azé' de a fél előadást én tartottam meg mert én egy féléven át azt hallgattam a fősulin hogy kell önéletrajzot írni és állásinterjúra készülni, és én hülye ezt közöltem is remélve hogy hazamehetek. Haza nem mehettem, de ezt a részt elmondhattam, az előadónak maradtak a munkaügyi központ szolgáltatásai, tanfolyamok, juttatások. :twisted:
Bonika,
nyugi! Ami késik nem múlik! :*
Vendég

áfi, :lol:

ja, közben megtudtam, a margit szigeten! :lol:
Vendég

sziasztok!

boni kérésére rakok görbét :D

Kép

szezso: ölelések mennek neked.

áfi: legalább kipróbáltad milyen tanárnak lenni. :lol:

rólam: végre hazaértem. ebéd, aztán tanulás.

katica
katica30

azta katica ez nagyon drukkolósgörbe! :lol:
Vendég

Szilcsike: a doki a szájon át szedhető verziót írta fel az Utroból…Vasárnapig csak kibírom vhogy, aztán legközelebb vmi barátságosabb megoldást kérek tőle progipótlásra…

Snufi: köszi Neked is! :-D (Olvastam, hogy kemény heted volt, úgyhogy viszontölelés)

Áfi: a lényeg, hogy túlvagy a tanfolyamon…

Katica: nagyon jó a görbéd, tesztet szerezzél be azonnal…

Csajok, akinek volt dolga Utroval meg tudja mondani, hogy a szájon át szedhető verziót lehetne hüvelykapszulaként használni? A napi 3x1-ből akkor csak 1-et kellene szájon át...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó!

Köszi szépen az AFP-s gratulákat mindenkinek!

Szezso! Én nem szedtem ilyet, de valahol a bneten olvastam (a Kaális topikban pl. biztosan tudják), hogy álllítólag ugyanaz a cucc, csak nem lehet ráírni a magyar papírjára, hogy itt is, meg ott is használhatod. Dokinál kéne szerintem rákérdezni. Különben meg részvétem, nekem a Duphaston is elég sok nyűgött okozott...

Szilcsi! te jobban vagy már?

Katica! Drukkolok, ígéretes az a görbe!

Melcsi! Nagyon határozott arcocskája van a fiadnak, karakteres, gyönyörű kispasas! :D Gratulálok és nagyon köszönöm a képeket!

Áfi! Miért nem vitted a tanfolyásra Enikőt is, lehet, hogy simán előbb elengedtek volna :lol:

Babaimi! És mi lesz a Kaáliban?

Velünk annyi van, hogy végre van EKG-m meg belgyógyászati szakvéleményem, úgyhogy már csak fogorvosnál nem voltam, ezért talán már nem harapja le holnap a fejemet a doktorom :wink: Csak félek, hogy nagyon öklendezni fogok, ha a számban piszkálnak. A fogmosásnál is végig a hányás határán vagyok....

Lányok, bocs, akinek nem írtam, drukkok mennek mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

snufi: Micsoda egy szemét csoporttásad van. :evil: Nagyon sajnálom ami veled történt.

szirom: örülök, hogy minden ok az AFP-vel kapcsolatban! :D

szezso: (((((((()))))))

ááááá, mennem kell, új gépet fogok kapni a munkahelyemen.

Pussz!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilcsi! Nem kaphattam előbb, mert meg kell gyógyulnom. A dokim először azt mondta, valamikor még a nyáron (ez akár aug. is lehettet volna), majd üzente, hogy július végére kérhetek. ÁÁÁÁÁ dehogy inszem...!! Csak megbeszéljük a "Hogyan tovább" kérdéskörét..

babaimádó
Kép
babaimado

Valaki küldje már át nekem a képeket Melcsi babájáról!!!!!!!!ÉN KIMARADTAM!!!!!!!!!!!!!!Panaszt fogok tenni!!!!!! :lol:

Szezso. Msn-en megbeszéljük. Én mindkettőt használtam.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi: oké, majd estefelé felnézek msn-re...köszi :-D
A freemailes címedre küldte Melcsi a képeket...Vagy azt nem használod? Átküldjem a citromail-esre?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én sem kaptam Melcsibabáról képet. :cry:
Snufi, gaz galád csoporttárs! :twisted: Remélem, jól megbukik. :D
Baba, értem. Azt gondoltam, hogy talán 3 hónap kell, mire rendbejössz. És jól vagy? Ugye nem dolgozol még?
Szirom, én még nem is gratuláltam a jó eredményhez! :D Gratula! Nagyon durva, hogy még mindig hányingerrel küzdesz. :shock: Nekem olyanokat csinál két napja a hasam, hogy egy pillanatra úgy beleszúr, mintha egy kést forgatnának benne. Olyan éles, szúró fájdalom, egy pillanat az egész és már el is múlt. Gondolom, nő a méhem és feszülnek a méhszalagok. :? Hányinger itt dönget a nyomomban folyamatosan, de nem hagyom magam. Nekem tök jól bevált ellene a hideg sk limonádé. :wink:
Katica, ígéretes görbe!!! Szóval mi lett a sorsa a Bonitól vett sok-sok tesztnek??? :lol: :wink: Holnap csinálj nekünk +-at kérlek!
Szilva, nemsoká pé? :wink:

Kép
szilcsi

küld át a mail címet, és továbbítom!

iuram mindjá itthon van, így csak az ővé leszek ma is! :lol:

babim remélm jól avgy!

szezso betartás! :lol:
Vendég

itt vagyok...

szilcsi: nem soká tényleg pé, csak a gond, hogy holnap megyünk andrológushoz. Vagyis de bolond vagyok, nem is gond, csak nem tudunk együtt lenni. Már nagyon várom a holnapot, kíváncsi vagyok apa eredményére. Szerintem ma volt vagy holnap lesz pé. Nagyon hasogat a hasamalja.
Ügyes vagy, hogy a hányingert le tudod győzni :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hát... ha legyőzni nem is, de bőszen próbálkozom. :D
Boni írok privit mélcímmel és köszi ha átküldöd a képeket. :lol:

Kép
szilcsi

szilcsi drága, privi ment!

mindenkinek szép délutánt!

szilva andralógusra fel! :lol: na jó apára fel! :mrgreen:
Vendég

boniko: mindkettő meglesz :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szezso! Igazad volt! Köszi! Reklamáció visszavonva! Nagyon édes...énisakajokilyeténisakajokilyeténisénisénis!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szirom, még én se voltam fogászaton. Bár lenne miért, de amig nem jön meg az apehos pénzem nem tudok menni. SZTK-ba meg nem megyek. Voltak már elég rossza tapasztalataim.

Kismamik, hogy álltok a hízással?

Csikken

KépKép
Kép
csikken

sziasztok!

szezso: tesztelni mikor fogsz? :wink:

szirmi: kitartást a fogorvoshoz! nekem alapban felfordul a gyomrom, ha fogorvosnál vagyok.

szilva: drukk holnapra+++++

szilcsi: elhasználtam, kerestem benne a nemselejtest, de nem találtam. :wink:

rólam: megint elszunnyadtam délután, persze úgy, hogy még a szemüveg is a szememen maradt. :twisted: tegnap is így jártam.
és még ezek után még álmos is maradtam.
lassan kiérdemlem, az álomkóros katica nevet. :lol:
léptem tanulni.

katica
katica30

Csikken: 11 kiló

Boni, Holdudvar egy nagyon jó hely!!! :wink:

katica, miért is vagy ilyen álomkóros? :wink:

kispiskóta

Sziasztok!

Na mára letettem a lantot!
Én meg itt nyafogok, mikor Szilcsi babásan 3 helyen nyomja! :lol:
De kis nyápic vagyok! :lol:

Katica! Akkor holnap teszt, vagy nem teszt?

Szezso! Te mikor tesztelsz? Remélem jobban vagy és mindjárt kiderül a + teszted! :lol: Szorítok! :wink:

Melcsi! Köszi a képeket! Édi hajasbabó! :lol:

Babi, Szilbee! Beírtalak titeket! :lol:

Áfi! És nem adtad meg neki a bankszámlaszámod, hogy utalhatja a fizetése felét? :twisted:

Szilva! Drukk, hogy jó legyen apjuk eredménye! És utána még gyorsan le is támadhatod! :lol:

Boni! Mi van ott? :roll:

Kép
bettike
Eger

Ja! Én nagyon köszi, hogy segítettetek utálni a munkám! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike: nem teszt. majd holnapután, ha még érdemes lesz.
ma én is nagyon utáltam a munkám.

katica
katica30

Csajok, ha nem jön meg, akkor csinálok egy tesztet! :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettikebeírnád? : Snufi június 12. átjárhatósági :? :? :? :? :? :? Áááááááááá!!!

snufi

Snufi! Jövő héten ilyenkor már el is felejtetted az egészet! :wink:
(UH-s vagy röntgenes verzió?)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én most végeztem, reggel óta nyomtam egy ebédszünettel. Bettike, pihenj többet!!! Én is fogok, az utolsó szám ebben a tanévben nyomádban van, a másik meló majd csak augusztus végén jön, úgyhogy egy maradt a háromból. :D
Snufi, ne izgulj, tuti rendben lesz minden!
Bettike, ha már tábla, beírnád, hogy június 14. 12 hetes uh? Köszi!
Jaj szita az agyam... :roll:
Boni köszi a képeket, nagyon aranyos Áron!!! Mekkora nagy fekete haja van!!! :lol:
Megyek virslit főzni tojással, 3 napja azt vacsorázom. :lol: :oops:

Kép
szilcsi

snufi: hajráááá átjárhatósági! Ne félj! :D Ki beszél? Nekem is hátra van még és a gondolatától is kiráz a hideg. :oops: :lol: :lol:

katica: miért is vagy te álmos? :wink:

köszi lányok a drukkokat holnapra :)

bettike: az andorológus megmotozza és még szerinted lesz hozzám kedve? :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Én tegnap utáltam nagyon a munkámat! Ma már jobb volt egy kicsit. :roll: :?

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: azért kösz. :lol: :lol: :lol:

snufi

milyen lesz? lapar vagy HSG?

Szilvi

szilvaqueen

HSG

snufi

TEsókám gondolok majd rád!
Szezso, KAtica tesztet kérünk!

Kispiskóta végülis az esőnap miatt máshova mentünk!

ment alcizni!

Jó éjt!
Vendég

Na alakul az a tábla!

Szezso! Akkor reggel rohanok! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Snufi, mennek a drukkok a HSG-hez.

Csikken, én 6,6-nál járok pont ma mértek. Mázsálás volt :lol:

Szilva sok drukk apának, na meg neked is :lol: Lehet rád jobban rádfér, nálunk ha apát vizsgálják, totál készen szokott lenni. Bármi legyen is az a vizsgálat :lol:

Ma voltunk dokinéninél, vérnyomásom 100/60, mint mindig :lol: Azt mondta a dokinéni, hogy lehet kicsi a gyermek, mondjuk mindezt a méh mérete, és a méh tapintása alapján :( Hétfőn megyek UH-ra, ott meglátjuk mekkora. Remélem csak jól megbújik a pocok, és megint csak az alcsony vérnyomásomon akart tuningolni kicsit :?
Marha jó fej a kissrácom, képzeljétek el, nézett szívhangot is a doktonő, és ugye kicsit odanyomta a hasfalamra azt a fejet, na ez a gyermeknek nem tetszett, és feszt odarúgott egyet, pont ahol nyomta a hasamat a dokinő. Se előtte se utána meg sem moccant :lol: Úgyhogy a szívhangba néha bele bele szólt egy kis rúgás is hihi :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Jó estét!

szezso: drukkhegyek mennek+++++++++++++++

snufi: nem lesz semmi baj, minden rendben lesz, ne aggódj!

bettike: köszi a táblát. rögtön szemet szúrt benne, hogy mikor is kéne tesztelnem :lol:

csikken: drukk holnapra++++++

purc: :lol: :lol: :lol: focista lesz a gyerek :lol: :lol: :lol:

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

jó reggelt!

judis: nagyon aranyos a babód :D

rólam: hőm 36,7 fok.

katica
katica30

Reggelt!

Minijudis nagyon édes!

Csajok! Elő a tesztekkel! MOST!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Szezso!!!!!

katica holnap várom a tesztet!

zöldi pussz

judis de édes, ahogy mosolyog! :lol:
Vendég

ja kiegészítés képpen!

hőm nem akar felmenni :shock: még mindig 36,8 lehet nem is lesz ebben a hónapban PÉ! és annovus ciklusom lesz?
:shock:
Vendég

sziasztok!

boni: raksz fel egy görbét?

coca: mizujs veled?

szezso:???????

katica
katica30

Csajok!
Hát ezt félteértettétek! :-D Azt írtam, ha nem jön meg, de napot nem neveztem meg! :-D (Különben is még csak 12. DPO! Nem engedhetek meg magamnak 84 Ft kiadást! :-D

Puszi (és bocs)

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso: játszol velünk? :lol: mikor fogsz tesztelni?

rólam: elkezdtem kicsit pánikolni a holnapi teszt miatt. félek, hogy megint nagy pofára esés lesz ebben a hónapban is.

katica
katica30

Jó reggelt.

Köszi Lányok a drukkokat, aztán maradjon keddre belöle!

Judis: gyönyörü a babád.

Szezso: :roll:

Akkor holnapra drukk Katcicának és Szezsonak!

snufi

Katcica: micsoda elirás!!!! Nekem tecc. :lol: :lol: :lol:

snufi

Kati,
ne csináld mááár!!! Ma odaér a tesztem, és mivel pozitívat küldtem (gondold csak meg: terhes nőtől HCG tesztet kapni nem jó ómen? :wink: ) így nyugodtan, minden para nélkül reggeli első pisiből teszteljél holnap! És majd nagyon fogok örülni, leszek a keresztanyja is!
Szezso,
jujj de mennek a drukkok neked is! Ha 2 tesztem maradt volna a másodikat neked küldeném :P
Judis,
szép baba, apának is megmutattam hogy mosolyog, nagyon aranyos! :)
Purc,
biztosan nem kicsi! Különben is mi a kicsi? 2,5-4 kilóig tág a határ, biztos beleeseik ebbe a tartományba mire megszületik (még jó hogy ezt nem Melcsinek írtam :lol: )
Vendég

délután tudok csak görbét tenni,!

áfi köszke! :lol:
Vendég

Sziasztok!

judis: nagyon jól sikerült képek és nagyon édes ahogy mosolyog a drága :D

katica: ++++++++++++++

szezso:++++++++++++++

Annyira várom már, hogy teszteljetek! :D :D :D

boniko: tudsz egy görbét dobni?

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: