Sziasztok,
szoktalak titeket olvasgatni, mivek novemberi vagyok és ilyen topik meg nincs. Bár gyerkőcöm mellett lehet úgyse tudnék nagyon irogatni.
Van egy 21 hónapos kisfiam Roli és most várjuk a másodikat november 14-re.
Igazából azért írtam, mert sok kórházban a cukorterheléses vizsgálatot már csak akkor csinálják meg, ha a sima terhelléses (zsömle+2 dl tej után 1 órával vérvétel) rossz lett. Az IStván kórházban tuti így van, én még Rolival ott kezdtem aztán a rossz cukor miatt csináltak rendes terhelést is. Na az ott nem volt valami kellemes, mert éhgyomri, cukroslöttyi, és utána 30, 60,90,120 percben is levettek vért.
Van ahol csak cukormegivás előtt és utána 120 perccel veszik le.
Nekem már volt kb 10 hetesen az előzmények miatt, de eddig rendben a cukrom.
Csilla, én a Szabolcsba járok, (oda kerültem kb a 32.héten) és igazából nincs vele baj.
Nem mondhatni el róla, hogy egy új, csodaszép épület, de azért nem olyan gáz.
Valószínüleg nekem, hogy nincsenek ezzel kapcsolatban rossz emlékeim az is közrejátszott, hogy egyedül vajúdtam, nem jött más szülni éjjel, mert különben oldalt fal, de előről csak függönnyel van elválasztva a szülőszoba. azt hiszem 4-5 egymás mellett.
Vannak baba-mama szobák, de mehetsz olyanba is ahol csak 3 óránként kell kimenned a szopiztatásra. Addig nincs veled a gyerek. A baba-mama szobában is reggel kb 6-kor hozzák és egyszer elviszik 5 körül fürdetni + 11 kor éjjel elviszik, tehát nem alszik veled.
Én baba-mama szobában voltam egyedül (5 ágyas) mert sokan inkább a simát választották.
Babát csak üvegen keresztül láthatják a látogatók.
Szóval azért nem olyan gáááz
De egyébként a Szabolcs is meg fog szűnni, csak még nem tudni mikor, lehet hogy mire te szülsz addigra már a MÁVban lesznek.
Bocs, hogy ennyit írtam. De most pont volt egy kis időm. (Roli békén hagyott)
Sziasztok: Kriszti
Egy képet dobok még a kisfiamról és rólam: