Pann,
Ez a mindjárt sírok de nem tudom eldönteni igazán arckifejezés?
A telefonos eladókat már a hanghordozásból felismerem és egy pillanat alatt megköszönöm és pakk. Egy tanítvány dolgozott ilyen munkakörben és teljesen meglepett, hogy vannak emberek, akik így vásárolnak.
A doki nem mondta, hogy a sárgaság miért van még meg? Az anyatejes sárgaság is elmúlik egyszer, szerintem még a szopi vége előtt. De legalább szép kreolos a bőre!
Mazsi,
Jó lett a hajad, én a fodrászosdit pár évig még jegelem. Utálom, amikor matatnak a hajamnál. Majd szép lassan kihullik az összes és akkor nem lesz gond.
A hajhullás elleni pihenés tipp tetszik a legjobban. Mintha lenne kisgyerekes anyuka, akinek ez belefér a napjába!
Az anyatej van olyan jó, mint a szamártej. És ha az Kleopátrának megfelelt

Na de ezért nem fogok fejegetni.
Lora,
Én egyébként is gyakran szoptatok, ezért sokszor inkább csak szórakozik. Nem várom meg, hogy nagyon éhes legyen, így ha egy kicsit kevesebb, elunja, inkább vár egy kicsit, hogy termelődjön. Addig eljátszogatunk. Ha egy kicsit álmosabb, akkor megint megpróbálja, de ha nincs elég, bealszik. Kaja miatt nem sír.
Feledékenység:
Már nem is emlékszem, milyen volt normálisnak lenni. Talán a terhesség 8-9. hónapja volt, amikor volt szerencsém pár éjszakát végigaludni. Akkor egész jó volt a helyzet.
Róki,
Milyen édes egy ürge.

Ha a háziorvost felhívod, akkor nem ad egy beutalót? Akkor legalább egy kört megspórolsz. A miénket ha fehívom az ilyeneket odaadja az asszisztensnek, ő meg csak a kezembe nyomja.
Kami,
Nehogy elfelejtsem! Köszi a képeket!
Bébiételek: Nincs ízfokozó és tartósító. Sajnos hozzáadott cukor és só (amit egy éves koráig nem is kaphat) többnyire van. Azt szerintem a mamák miatt teszik bele, a babának alapból nem is kéne. A Hipp az bio, alapban jobb, mint a Tescos répa. Ennek ellenére én is a házikoszt híve vagyok. Meg Nati is, aki nem válogatós ugyan, de bébiételt azt kiköpi. Tartalékban azért nálunk is van. Képes vagyok még a répát is odaégetni.
Sági,
Lehet, hogy nálad is csak egy hullámvölgy van. A hűtőből pótolsz? Este sír Peti vagy csak simán kevesebb van? Este volt, hogy 60mlrel is addig aludt Szabi, amíg egyébként. Az éjszakai maratoni szopit próbáltad? Nálunk az az utolsó remény, de eddig mindig bejött. Éjjeli szopinál több prolactin termelődik.
Timocska,
Sajnálom, hogy nem lett jó az uh eredmény

Van már pelusotok? Az Árkádban tudom, hogy lehet kapni. Úgy tudom, hogy állandóra kell hordani.
A babanetből két ablakot szoktam nyitni és bezárom a reklámot. Így kevésbé felejtem el, amit írni akarok. De néha ez annyi idő alatt is sikerül, amíg váltok. A hátránya az, hogy válaszolok valamire vagy kérdezek, és mire a hszek végére jutok, elévül és törölhetem.
Tápszer: Teljesen egyetértek Barbival. Mindenki egyetért abban, hogy a tej a legjobb, senki nem lustaságból vált. Küzdeni érdemes, becsülöm is érte végtelenül Timocskát, Mazsit (az a hajnali kettőkor felkelek tusolni a tejért még mindig sokkol) és mindenki mást is, aki sokat tett azért, hogy legyen. De van egy határa a küzdelemnek, ami nem csak a mama kárára megy.
Ágiboldi,
Remekül fejlődsz! Ne aggódj, aki egyszer paramama, az mindig paramama.
Az EU tagság miatt ne aggódj, jó sok angol tagadja