Annee! Minden tiszteletem. Az volt a legjobb jelen pillanatban, hogy megszöktél. Látod, még Borinak is ez a véleménye. Hú, s tőle ki sem kaptam a pihenőszék rajongásomért.
Gurgi - aha, akkor értem mán, éhes disznó makkról álmodik....
Zsuzsi - ezigen. Télleg jó helye lesz KirályPankának nálatok. Szép csajszi szép kuckóriában
Nenőke - jelentem Edinánál semmiféle extra okos dolgokat nem tudtam, eltiltva nem voltunk, nekem nem igazán akaródzott, de a vége fele volt pár gyakorlat. Hát hatás az egyáltalán semmi. Szal ez sem aranyszabály.
Kinderandi! Ezaz! Legyél határozott, hisz elviekben tudták amikor indítottak is, hogy június után nincs keresnivalójuk. Szerintem még párx ismételd el, azzal a zárójelentéssel, hogy kifizetés a munka függvénye, s halogatás által csökken a zsozsó.
Rasszista én sem vok, de engem ne pakoljanak ilyen minoritással (ha ugyan annak lehet őket maholnap titulálni).
Fürdőkád témában haladat nulla. Meglestem élőben, s az állvány kétségbeejtő. Ilyenért én annyi pénzt nem adok. Tehát marad a csöves kivezetés. Közöltem is apával, elmentünk egyik gyerekculás bótba, naná abban olyan fürcsikád nem vót (pontosítás, semmi sem vót). El akartam csalni másik bótba, ahun kezdtem a mai járatot, de az épp a város másik szegletében volt (cégünktől egy bolhaugrásnyira), s nem volt hajlandó menni. Azt mondta holnap. Oké, közöltem vele ha holnap is kitalál valamit, akkor kereshet valakit aki befogadja holnap estére, mett a hálószobában nem alszik. Belement a feltételbe.
Kapásból persze ő is jött az 5lettel, hogy a mosógép mellett ott van a melegvizes csatlakozási lehetőség, de ama kérdésemre, hogy miként oldja meg nagyobb lányai pancsolási mániájának az elkerülését, mély csend vót a válasz.