A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Én is! :) kár, hogy néha olyan pocsék tejet lehet kapni.
február

Sziasztok Lányok!

Noczi köszönöm, hogy beraktál a csillagok közé. :lol:

Ági, most akkor Te mikor kezded az akciót? Végülis mikor van szabin a doki?
l.andi

nekem álltalában sikerül!

Hát Andi vagy aug vége, vagy szeptember.
Júli 21-től van azt hiszem szabin.
Egyébként júli 6.-án megyek hozzá,és akkor majd megtárgyalom vele, hogy mikor is kezdünk ismét.
Ági28

Van itt valaki?

manoka
manoka71

sziasztok,

Cyprus - milyen kúpot kaptál?

Ági - tök jó, hogy te is mész cérnás akup.ra! majd meglátod, hogy beindulnak tőle a hormonok! több helyről hallottam, hogy ezután spontán babás lett!
ezt én ajánlanám Hanyatkának is!!

(na meg továbbra is a méhpempő híve vagyok, bár csak pempős mézet találtam , de az is jó, igaz?)

Február - a szarvasgombás sztorin tök jót nevettem, kösz a vidám sztorikat! Miért nem kapsz Puregont, hátha az jobb lenne? nekem az tuti siker volt, mint azt már írtam...
szépem

én itt vagyok, Manoka!
szépem

Olyan fincsi húslevest főztem, hogy csak na. most viszont jól jönne vmi fini süti...

Manoka-te se kaptál Puregont?
szépem

de jó, csak lassú a net vagy a gép nem tudom és idő mire frissít.
Érdekes a puregont még nálam sem próbálta ki a doki, az összes többi kombinációt már igen.
Nekem júni végén kezdi a beállítást, kiváncsi vagyok mit talál ki. :D

Amikor inszeminációval kezdtünk akkor, 1/2 amp meronáltól volt 3 tüszőm, most 3-3 ampullától jó ha van 4 amelyik elindul, persze van sok kicsi de azzal nem tudok mit kezdeni ha kicsi marad.

Szóval érdekesek ezek a protokollok, kinek mi jön be,
Szépem mikor van jelenésed a kineziológusnál? kiváncsi vagyok mit mond :D

manoka
manoka71

A husi levest én is nagyon szeretem, süti terén csak zserbóval tudlak megkínálni, de azt sem én sütöttem, hanem a tesco cukrászat, :D
a fatörzset már megettem :D

manoka
manoka71

Szépem, fogalmam sincs, miért nem puregont kapok :) Szerintem nagyon ügyesek voltunk, hogy kicsikartuk belőle a drágább gyógyszert. Tényleg nem értem, miért félti ennyire a mi pénzünket. Zuram kitalálta, hogy pénteken az esküvői öltönyében fog megjelenni, és én is vegyem fel a legjobb ruhámat, hátha most túl szakadtnak tűnünk. Mondjuk azt láthatja, hogy éhezni nem éhezünk :lol:
február

Szépem a Yamamotóba megyek. Remélem tényleg jó lesz! :-)

Én is kérek sütit!
Ági28

Február - tudod, hogy a kaján lehet a legjobban spórolni, tehát akkor csak nem néz szakadtnak ... :lol: :lol: de ha az esküvői öltöny Hugo Boss netán, akkor vegye csak fel a párod, hadd lássa a világ : telik drágább gyógyszerre is :lol: :lol: :roll: !!

Manoka - a kinez.nőcihez holnap megyek, majd mindenképp beszámolok! Köszi a zserbót sajnos nem annyira kedvelem, de egy jó rákóczi túrós jöhetne!
szépem

Manóka - azt nem értem, ha vkinek amúgy is nehezebben termelődik, illetve gyengébben reagál a szurikra, miért nem mer többet adni a dokibá? rizikó mindenben van, de ha már egyszer kevésnek bizonyult az adag, miért nem ír többet, nem értem.

No persze én se szeretném majd kiokosítani őt, hogy mindenképp Puregont kérek (bár nekem eddig nem volt gond a darabszámmal, remélem ezután sem lesz), de ha egyszer az bevált, akkor minek kísérletezni? és ez fordítva is igaz!

Ági - küldök majd virtuálisan sütit, ha hozzájutok... :)
szépem

meg a 21.napi vérv.re is megyek a Nyírőbe, nem jön vki? (bár ostoba kérdés.... ) :lol:
szépem

szépem! Nem tudom, hoyg milyen kúpot kaptam:) Ezt ugyanis nem kellett megvennem, ahnem Dévai adott kettőt. Szerintem olyan Betadine-féle.

Egyébként én is puregont kaptam:)

Na most megyek ( a változatosság kedvéért nem a patikába) , de este még mindenképp benézek.
cyprus

Hm. ...és így lett a lombikbaba státuszszimbólum... Bebeeee, az én apukám Mercedesszel hozott oviba! Az semmi, az én apukám meg anyukám a legdrágább gyóccerrel hoztak össze! ez van.
február

Sziasztok Lányok!

Látom, pörög a topik, sajna, én nap közben nem igen tudok jönni, de minden este átolvasom a napi termést.
CSEKA, HATALMAS GRATULA A BABÓKHOZ. Tessék beszélgetni velük. ( egy picit irígykedem a két babó miatt, :oops: de hát eljön majd az én időm is ) Szóval nagyon vigyázz rájuk.
Hanyatka, gizmixxx ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sok sikert mindenkinek a továbbiakban is. :wink:
finch

Szia, Finch, veled mi újság?
február

Kép
noczi

Ó, Cyprusnak születésnapja van, és én nem tudtam...
na, akkor:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, CYPRUS!
február

Mindenkinek további szép napot, elmentem!
február

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz!

Cyprus írj SMS-t holnap! Please!!
Ági28

Hoztam egy receptet:

http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=8857

Hétvégén megcsináltam, érdekes íze van, olyan különleges, de nekem ízlett!
noczi

Á nekem a gyümölcs nem jön össze a husival!
Ági28

hát igen, sajna a lombikbébi sokaknak elérhetetlen.. s ha a fizetős tv. is bejön, ne adj Isten - akkor előléphet a státuszszimbólumként is...

Betadine, az elképzelhető. ha barnás, s jellegzetes az illata is...

Cyprus BOLDOG Szülinapot!!

Ági - mikor mész az akup.ra?
szépem

Á majd csak 19.-én. A kolleganőm már a jövő hétfőn megy! :-(
Ági28

de azért előre szólok: nem egy kellemes dolog, de azért ne futamodj meg...
szépem

Na én is elköszönök. Puszi sziasztok!
Ági28

hát akkor én is elköszönök, ha mindenki lelépett... :(
szépem

Sziasztok!

Cseka!
Gratulálok!!! És az első uh-n hol volt a második baba? Akkor semmit nem látott a doki? Vagy egypetéjű ikrek?
Már én is alig várom a holnapot, hogy mehessek uh-ra és halljam végre a szívhangot. Rémálmaim vannak, persze nem szó szoros értelemben, de aggódom, hogy minden rendben legyen. Pedig nekem még émelygésem is van szinte minden délelőtt.
bodjas

Szia Bodjas!

Várunk a hírekkel holnap! Szorítok, hogy minden rendben legyen, de úgyis minden rendben lesz. :wink:

Na, én is lelépek!
Szép estét!
noczi

Sziasztok csajok!

Cyprusnak télleg szülinapja van??? Nahát akkor: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT CYPRUS NÉNI!!! És kérlek jelentkezz holnap, ahogy hazaérsz. NAGYONNAGYON SZURKOLOK!!!

Szia Bodjas! A múltkor még csak egy kis árnyékot látott a rendes petezsák mellett, akkor azt mondta, hogy szerinte legközelebb az már nem is lesz ott. Hát ehhez képest akkorát nőtt, hogy ugyanakkora lett, mint a másik. Mostmár csak a burkocskáját és a vizet kell megnöveszteni hozzá :lol: Ne izgulj drága Bodjas, minden rendben lesz! Majd jelentkezz holnap, ha hazaértél.

Ezer puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Köszi szépen lányok a köszöntést:)

Holnap mindenképp jelentkezem amint hazaérek, de Áginál majd jelentkezem, ha felkómáztam az altatásból.

Most megyek és megeszem a szülinapi bőséges vacsorámat, aztán éjféltől böjt van:(

Bodjas minden rendben van, ne agódj:)

Na, megyek, mert még össze is kell pakolnom holnapra. puszi
cyprus

Sziasztok!

Csináltam délután egy tesztet, negatív lett! Most eléggé magam alatt vagyok nem tudom mikor jövök legközelebb!
gizmixxx

Gizmixxx!
ne add még fel, ha nem jött még meg a menzesz! még csak két hét telt el, s hamis is lehet a teszt!! persze, ezt így nagyon könnyű mondani, és sajnos tudom, mit érezhetsz, de várj még egy keveset az elkeseredéssel, hátha mégsem lesz rá szükség!!
szépem

jó reggelt!

Február, én még mindig nagyon az elején vagyok, az átjárhatósági vizsgálatra várok, remélem a jövő héten sikerül elvégezni. Ma kell telcsiznem doki bánknak, és ha a kenetem negatív, akkor a jövő hét szinte tuti.
Gizmixxx! Még minden lehet, még ne add fel.

Mindenkinek további szép napot! :wink: :wink: :wink:

És babásodást, és jó kedvet, de legalábbis FEL A FEJJEL!
finch

Bodjas!
Várom a híreket! Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen!
finch

Gizmixxx még ne add fel, még bármi lehet!
Ági28

Jó reggelt!

Gizmixxx!
Nagyon,nagyon sajnálom és teljesen együttérzek veled,de ahogy az előttem szólok is írták,ne add fel !!!Még korai teljesen feladni a reményt.
hanyatka

Cyprus!
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok így utólag is!!!

Köszi Szépem,én is olvastam róla,hogy akár jó is lehet,de sajna én annyira beszari vagyok,hogy nem mernék egy ilyen cérnás akupunkturára vállalkozni,sőt semmilyen akupunkturára :(((
Eléggé fájdalmas,nem?
hanyatka

Ági!
Te nagyon bátor kislány vagy!!!! :)
hanyatka

Gizmixxx, most olvastam vissza, hogy mikor is volt a transzfer, lehet, hogy tényleg korai volt még a teszt. Sajnálom és reménykedem.
február

hanyatka a cél érdekében mindent megteszek! :-)
Egyébként én jártam rendes akupra, de azt a fogyókúra miatt, és az nem fájt egyáltalán!
Ági28

Egyébként sziasztok! :)
február

Szia Február! :-)
Nincs mára is valami jó történeted?
Ági28

Drága vagy :) nem, ma semmi izgalmas nem történt. Voltam vérvételen a Nyírőben, de hát ez ugyebár messze nem izgalmas.
Cyprus viszont szerintem már lebeg - ha mástól nem, akkor az éhségtől... Valószínűbb, hogy már túl is van rajta, úgy izgulok!
február

Nem tudom, még nem küldött SMS-t! :-(
Ági28

Gondoltam. Ne aggódj, biztos alszik még. Közben meg lerágom a körmöm, na mindegy.
február

Tudom Ági,hogy mindent megtenne az ember.Én is ahoz képest hogy mennyire féltem mindenféle fájdalomtól pár évvel ezelőtt,most egy hős vagyok,a párom szerint is,de valahogy ezt mégsem merem,legalábbis egyelőre.
Régen,ha megláttam egy tűt,már az ájulás határán áltam,nem lehetett tőlem vért venni.Most meg már úgy megyek vérvételre,meg a szurikat is úgy adatom be,mintha a világ legkellemesebb dolga lenne.
Szóval haladok :)
hanyatka

Miért nem a világ legkellemesebb dolga? :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: