A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Áfi! Nem mondom, hogy nézd meg, elhiszem, hogy nem tudod, én se tudom :lol: De babásan nem is merném piszkálni, az az igazság.
Érdekes, én meg a nyílástól nem tartok, mondjuk olyan előzmények után, hogy Miksával a 42. héten se nyílt még, végülis nem csoda :wink: Meg nekem mostanra ígért a doktorom méhszájellenőrzést is. Csak nem akartam EKG meg körzeti orvosi belgyógyászati pöcsét nélkül a szeme elé kerülni, ezért gondoltam, hogy nem ma megyek, hanem csütörtökön. És majd valahogy a lapzárta meg a védőnőlátogatás közben elintézem ezt is csütörtökig (be kell mennem hozzá Budára :roll: ). Egyébként a 18. heti genetikai uh is aktuális most nekünk. Meg ugye az eredmények, úgyhogy várom, hogy elborítson az ár... :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Reggel majd eldobtam a hőmérőt mikor megláttam mekkorát esett a hőm :cry: Ráadásul már elkezdett fájni is a hasam és barnázk is. Ebből már biztosan nem lesz baba. Az a tegnapi nagyon-nagyon halvány pedig biztosan rossz volt.
Mivel ez már a 7. sikertelen próbálkozós hónap elhatároztam, hogy (megbeszélem a férjemmel) és kérek egy kivizsgálást a nőgyógyásztól. Hosszadalmas ez? És milyen vizsgálatokkal jár?
Mivel a ciklusaimmal nincs probléma. Beállt már egy ideje 29 napra és a hőm szerint PÉ is mindig van valami más lehet az oka, hogy eddig nem sikerült.
Szerintetek már most hívjam a dokit vagy elég mensi után?
Most nagyon elkeseredtem és elhatároztam, hogy nem fogok hőt mérni és nem fogok azzal foglalkozni, hogy hányadik napon is tartok. Talán ha nem leszek ennyire görcsös lehet, hogy sikerülni fog.
Bocsi az önzőzésért, de muszály volt magamból kiönteni, mert úgy érzetem!
Biztosan tudjátok miről beszélek.
Köszi:
Cicuka
cicuka78

Sziasztok!

Lányok, már komolyan kezdtem megijedni, hogy a Bettike-féle talit én tudom rosszul. :shock: De most akkor megnyugodtam! :lol: És jól lebuktatok, hogy nem olvassátok rendesen a topikot... :lol:
Szirom, nemtom, mi lehet ez, szerintem amit Áfi mond. Ha mocorog a törpe, nem lehet baj! :wink:
Snufi, francba. :twisted: :twisted: :twisted: :cry:
Baba, jól vagy? Megszűnt a puffadás?

Kép
szilcsi

Sziromka! Kérlek, nyugodj meg!! Én nem tudok okos tanáccsal szolgálni, mert nem rendelkezem semmiféle tapasztalattal a témában. Max. annyit tudok tanácsolni, hogy ha gáz, akkor menj el a dokihpz megmutatni. Talán pont Te írtad nekem vmelyik nap, hogy inkább menjünk feleslegesen, mint ne menjünk, ha baj van, de nálad nyugodj meg, semmi baj nincs. ++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt,

köszi a vigasztalást, ez van. :(

És Egerbe se megyünk. :cry:

Most nem irok Senkinek, bocs.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Húú hát én dokihoz majd 19-én megyek (Bettike!!!) védőnőhöz meg 12-én, mostmár ha igaz hallgatunk a védőnőnél is szívhangot :D Alig várom! Aztán lassan esedékes az újabb (nekem a harmadik :evil: ) terheléses vércukor, és egy komplett vérkép ellenanyag ellenőrzéssel is, mert ugye ki lenne ha én nem RH- apa meg természetesen RH+ :?
Vendég

Köszi lányok, ha nem múlik, elmegyek ma!

Babaimi, te jól vagy?

Szilcsi! Olvasok én, csak sokszor sietve :oops:

Cicuka! És nem teszteltél? A görcs semmit nem jelent, én is görcsöltem, meg majd mindenki. A hő megint más, az tényleg nem jó, ha esik... Beszélj a dokiddal esetleg.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Cicuka! SZerintem most rögtön hívd fel a dokidat. Lehet progihiány, lehet biokémiai terhesség, vagy akármi! Ha beszélsz az orvossal, azzal tuti nem követsz el hibát. Ha mégsincs baba, akkor meg a poz. teszt után talán jobb lenne, ha kivizsgálna...

Szilcsi! Változó. Ma megyek a tegnapi laboromért (vizelet ), majd a házidokihoz. Szerintem kiírtaom magam dolgozni. Szerintetek?
Ja ..és még egy jó sztori:
Tegnap is puff.volt a pocim, mikor mentem a háziorvoshoz (sajna ő nem volt bent, így nem tudtam neki megmutatni) és a buszon nem volt ülőhely. Elkezdett fájni a pocim, a derekam. Itt-ott megfogtam, mert fájt, erre egy csaj át akarta adni nekem a helyét. Tuti azt hitte, hogy terhes vagyok :(

babaimádó
Kép
babaimado

Cicuka,
a hozzáállás igen igen helytelen! Mindazon túl hogy természetesen megértem az érzéseidet, a ciklusod követése nem "rágörcsölés" és 7 hónap után nincs doki aki kivizsgál. Szerintem nyugodj meg, a babák 30%a nem marad meg, a teszt jó volt, lehet hogy ezelőtt is jártál így csak nem teszteltél és nem tudtad. A következő hónapban nagyobb eséllyel sikerül ha tudod mikor is kéne ingyombingyom.
Snufi,
:( :( :(
Egerbe miért nem jössz?
Vendég

Snufi!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne legyél ennyira a padlón, kérlek!!!Fel a fejjel! Tudom, hogy mondani könnyű, de egyikünk sem a levegőbe beszél..mindannyian együtt érzünk veled, de ne legyél ennyire kikészülve! Szejetünk Snufita

babaimádó
Kép
babaimado

Cicuka, sajnálom. Nem hiszem, hogy rossz volt a teszt, én úgy tudom, tévesen pozitív eredmény nincs, hacsak nem szedsz valamilyen hormontartalmú gyógyszert, de gondolom, nem. Valami elindult, aztán mégsem lett belőle semmi. Ha tudnád, hányan jártunk már így!!! :cry:
Ezt hívják biokémiai terhességnek; megtörténik a fogamzás, a beágyazódás, és vagy sikertelen a beágyazódás, vagy valamilyen genetikai rendellenesség miatt megáll az embrió fejlődése. A terhességek nagy %-a ilyen biokémiai, és ha nem tesztelnénk idejekorán, észre sem vennénk.
Szerintem 7 hónap nem idő, én azt tanácsolnám, várjátok meg az egy évet. Volt dokim szerint 8-10 hónap az átlag, ami alatt egy egészséges párnak sikerül a terhesség. Nekünk a 10. hónapban jött össze. Én is voltam a 7. ciklus után dokinál, aki türelemre intett (bár tudom, ez most a legnehezebb), de mégis sikerült!

Kép
szilcsi

Jó reggelt!

Cicuka! 7 hónap után nem ér dokihoz rohanni, úgyis csak egy év sikertelenség után foglalkoznak veletek. TÜRELEM!

Kép
zölddisznó

Csajok, végülis füllenthet Cicuka, mondjon egy évet a dokinak :wink:

Snufi! Kép

Babaimi! Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Baba, kapsz te még helyet a buszon igazán nagy pocakkal!!! :wink:
Áfi :lol: Szívemből szóltál.
Snufi sírd ki magad, ha ez segít, aztán hajrá előre!!! Majd gyere, ha jobban leszel!
Jaj Áfi ez az ingyombingyom marha jó. :lol: :lol: :lol:
Baba, dolgozni? Hát... biztos jó ötlet ez? Nem kéne még pihenned egy picit???

Kép
szilcsi

Áfi! Még azt akartam mondani, hogy a védőnő nekem már egy hónapja befogta a szívhangot azzal a kis izével! Klassz volt, Miksa csak pislogott :lol:
Az előző védőnő sose használta :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Babaimi,
sajtkukac van a fenekedben? Tessék otthon pihengetni!
Szirmi,
hazudhat Cicuka csak értelme nincs. Szilcsi is szívemből szólt, nekem is van ismerősöm aki a 10. hónapban esett teherbe, és tök egészséges.
Vendég

Szirmi,
az én hasamon át repülőgép radarral se lehetett volna olyan korán szívhangot hallgatni :lol: A mi védőnőnk a 24. hét környékétől hallgatja.
Vendég

Nekem meg olyan ismerősöm van, aki a 13. hónapban esett teherbe (Miksának hívják a fiát :lol: ).

Basszus, húzok vissza dolgozni :roll:, elég volt belőlem :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi, ne izélj már, szerinted az én hasam az olyan vékonka? :lol: :roll: :oops:

Próba cseresznye, mondjuk azt mondta a lány, hogy ilyen pici babát még ő se talált meg soha.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tesókám! annyira de annyira együttérzek veled, de kérlek ne add fel! én is le vagyok kenődve sokszor.
és annyira szeretném, ha meggondolnátok magatokat Egerrel kapcsolatban! Kérlek, gondoljátok át!pussz

Babim pihengessél, gyere rendbe minél előbb!Egeren gondolkodtatok?

Cicuka én kétszer tapasztaltam már ugyanazt amit te! ne add fel, és kitartás!

KAtám merre vagy? hahó!

Kispiskóta!

szezso, katica drukkhegyek!

Mindenkinek pussz
Vendég

Sziasztok!

Szirom, nekem Rékával a méhlepényem mélyen a hátsó falon tapadt és soha semmi gond nem volt vele. Az meg szerintem már így 18 hetesen képtelenség, hogy akár csak "rá is lógjon" a méhszájra, nagyon messze van már onnan.

Nekem most a 12. hetes uh-n derült ki, hogy a méhlepény totálisan fedi a méhszájat, de a dokim megnyugtatott, hogy el fog onnan "vándorolni". 18 hetesen már éppen csak érintette a méhszájat, a 19. héten pedig már teljesen lejött róla. Ez akkor veszélyes, ha a méhlepény a későbbiekben terjeszkedik a méhszáj felé.
Egyébként pont mostanában olvastam róla, hogy többedik terhességnél nagyobb százalékban fordul elő, hogy a méhlepény a méhszájon tapad az első időben, mint első terhességnél.

Snufi, nagyon sajnálom, hogy Miki bá megint megtalált.

Szilcsi, mikor mész 12. hetes uh-ra?

Kép
Kép
robcsi03

Boni, vagyok csak nincs kedvem írni! :(

Kép
kata05

Katám tudom, csak hiányoztok! :lol:

a végén ha senkinek nem lesz kedve írni, kihal a topik! :cry:

azért van ez a hőmlérős topik, hoyg erőt adjunk egymásnak, ugye? vagy rosszul gondolom?
Vendég

Sziasztok!

Boniko, aranyos vagy, hogy hiányoltál. De nem igazán tudok hozzászólni. Egerbe ugye érthető okokból nem tudok menni, a többedik terhességekhez nem tudok hozzászólni, mert először vagyok az és hát a hormonokhoz sem.
Sogort moziba kell küldeni.

Viszont Szirom szúrni nekem is szúrt, amolyan furcsán több napig úgy hogy se előtte se utána nem. Sőt be is paráztam tőle elég rendesen, mert amikor Marci rúgott, akkor fájt is ott lenn, már azt hittem vakbélgyulladást kaptam. Nem hinném, hogy a méhlepénnyel lenne gond, mert akkor tuti véreznél vagy barnáznál. Szerintem csak nő a Fiacskád.

kispiskóta

Robcsi, a védőnő azt mondta, a 11. és 12. hét között kell mennem, én úgy gondoltam, hogy majd június 14-én vagy 15-én megyek, de inkább 14-én, mert akkor kiveszek egy szabadnapot és egész nap be sem jövök dolgozni.
Mikortól látszik rendesen a törpe hasi uh-n? Párom bátyja orvos, az egyetlen, aki náluk ért az uh-hoz és el akarunk majd menni hozzájuk, hogy ők is lássák a picurt és hogy adjon képet, mert mi sehol nem kaptunk eddig. :cry:

Kép
szilcsi

Ja, Boni, már akartam tegnap is mondani, hogy egyre kevesebben mértek és mutattok görbét! :( Pedig olyan izgalmas elemezgetni ezeket.
Lányok ne adjátok fel, annyian járunk elöl jó példával!!! Néha igaz, elfogy a türelem, de nem szabad feladni és kétségbeesni! Tessék szorgalmasan mérni.
Piskóta, tejóég, alig egy hónap és babázhattok!!! :lol: :lol: Te vagy a következő? Vagy van előtted valaki?
Kata, mi a baj??? Volt már pé?

Kép
szilcsi

kispiskóta!
magadról! :lol:

szilcsi mi is akarunk képet látni! :lol:
Vendég

Szilcsi, a 12. heti uh még hüvelyi szokott lenni (az esetek nagy részében), mert azzal pontosabban tudják megmérni a nyaki redőt, ami a legfontosabb ebben a korban, az utána következő uh-k már hasiak :)

Kép
Kép
robcsi03

jelentem én most mérek tegnap óta, és még pár napig míg felmegy, utána nem nézem tovább :wink: ma 36,6, szóval nem volt pé ezek szerint, hanxcúrozunk tovább :lol:

Zsú
ja ja, hamarosan babázhatsz :D tényleg ritkán jöttök tesóval :? igaz mostanában picit kevesebbet írok irok én is, de pár sort azért szoktam :wink:

Boni
pé ügyileg te hogy állsz? tegnap írtad, hogy vacakul vagy és lehet pé van :roll:

Kép
gaby25

Szilcsi, hasi nekem a 14. héten volt először. Enyém doki még a 12 hetes nyakiredőt is hüvelyivel nézte. De utána már lehet látni rendesen!

Boni, semmi extra. Állnak a bútorok, hétvégén anya és anyósom segédletével nagytakarítás. Utána még be kell szerezni néhány dolgot, mint babakocsi, kád+állvány, matrac, lepedő, és jöhet Marcipán. :lol: Várom már a teliholdat. :wink: Ja és éjszaka fájt pocak, napok óta a csípő és a szeméremtájéki csontok, így bizti készül már valami odabenn. Hétfőn doki, hát kiváncsi vagyok!

De amint kész lesz minden -nem felejtettelek el - szólok, jöhetsz megkuksizni. :wink:

kispiskóta

Szilcsi, nincs baj, vagyis van, nem jön a gyerek! :D Viccet félretéve, nincs túl jó hangulatom, és nem szerettem volna veletek összeveszni a múltkori E vitaminos dolgon, így inkább nem jöttem! Bár hozzátenném mióta nem szedem semmi bajom! :wink:

Kép
kata05

katám! :lol: :lol: :lol: :lol: (apróbetűs)

Kispiskóta! akkor már nagy az izgalom! én is izgulok! Katánk is nagynéni lesz! :lol:
Vendég

katám! :lol: :lol: :lol: :lol: (apróbetűs)

Kispiskóta! akkor már nagy az izgalom! én is izgulok! Katánk is nagynéni lesz! :lol:
Vendég

Katám, lelkem,
a vita nem összeveszés! Gyere csak bátran, nyugodtan! :)
Zsú,
tényleg a végét taposod! :P Kicsit én is szeretnék már ott járni. :)
Szilcsi,
én a 10. héten kaptam egy jó képet, de az is hüvelyi volt, meg a 12. heti is hüvelyi volt, utána már hasi mert kiemelkedik a méh a kismedencéből.

Megyek vissza tanulni :?
Vendég

Áfi, én voltam fepörögve és haragudtam a világra is ( mert nem jön az a gyerek) és nem szerettem volna összetűzést!

Kép
kata05

kata! Áfi a tanúm rá, hogy tegnap este, elkeseredésemben nagyon csúnya dolgon törtem a fejemet, de szerencsére átmeneti elmezavar volt nálam, ami reggelere elmúlt!Utólag kicsit szégyenlem is magam)
(fogamzásgátló feliratásán gondolkodtam, és nem azért, hogy három hónap múlva abbahagyjam)

gaby nem tom Pé témát asszem elkerülöm.
Vendég

Boni, belédbújt a kisördög??? :twisted: :twisted: Ejnye! Tessék elmenni a vizsgálatokra, aztán okosabbak lesztek (leszünk). :lol: Ezt a dacolást meg tessék abbahagyni, árt a szépségnek! :wink:
Kata, de most már jobb, ugye?
Lányk szerintem azért vagyunk itt egymásnak, hogy átsegítsük egymást a nehéz időszakokon. Persze kell néha egy kis elbújás, de aztán tessék visszajönni!
Köszönöm az uh-s válaszokat, szerintem a 15-16. hét tájékán átmegyünk sógorékhoz képért! (sajna külföldön laknak)

Kép
szilcsi

most hivott férjem, hogy ma tuti kettesben leszünk! :lol: és rohan haza!
szilcsi ja! de aztán megunta és hazament! :wink:
Vendég

Boni juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú! Meg ne lássalak itt ma este, mert irgumburgum! Tessék gyakorolni az ingyombingyomozást! :lol: :lol:

Kép
szilcsi

szilcsi értettem! jelentem ma csak kettőig leszek. addig tartok Ügyfélfogadást! :lol:
egyébkjént mindjárt eltűnök egy-két órácskára, mert a afelsővezetők közül jönnek le hozzánk megfigyelni miképpen dolgozunk, és én vagyok egyik kiválasztott, akit megtisztelnek ezzel! :twisted: kell nekem jól végeznem munkámat! :oops: :lol:
Vendég

Köszi mindenkinek a bíztató és nyugtató szavakat,sorokat.
Most együtt érzek Snufival :cry:
Tudom, hogy igazgatok van, nem szabad türelmetlennek lenni, kicsi az esélye, hogy tényleg baba lesz, de nem tudok nem gondolni rá.

Cicuka
cicuka78

Boni
irgum burgum adok én neked fogamzásgátlót :twisted: különben is ha ilyeneken merészelsz gondolkodni, hogy védekezl baba ellen, akkor lazíts, ne görcsölj, nem kell az a bogyó, hanem csak hancúrozzatok mikor jól esik, szeretgessétek egymást, és majd beköltözik az a pocaklakó is :wink:

Kata
ilyen butaság miatt mint az E vitamin nem jöttél? :shock: mindenkinek meglehetet a saját véleménye, én pl. elhiszem, hogy neked ez bezavart, minden szervezet más és más

Kép
gaby25

Köszönöm Mindenkinek!!!!!!

Boni: mivan????

2 órát bőgtem, de már nem a mensi miatt,.... most sajnos mennem kell, Katica, ha van időd, írd le pár sorban a Csajoknak, mi történt velem, köszi.

Sziasztok.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok!

röviden a snufi történet:

snufink írt egy beadandó dolgozatot az egyetemen, és megmutatta a többi csoporttársnak. az egyik emberke egy az egyben lemásolta, és azt adta be saját dolgozatként. :twisted:
snufit új dolgozat írásra kötelezték, és még pénzbírságot is kapott. pedig ártatlan volt szegénykém!
előbb felhívta a csoporttársat, és rávette, utasította, hogy hívja fel az egyetemet és vallja be a bűneit. végülis bevallotta, így a csopitársnak kell új dogát írni, és reméljük a snufi-dolgozatot elfogadják.
így legyen az ember jószívű! :evil:

snufi: ölelések mennek neked ((((((((((snufi))))))))))

katica
katica30

Snufi
ez de durva :twisted: :evil: hát ezekután kétszer is meggondolod, hogy megmutasd a dogád. Még jó, hogy bevallotta bűneit, a képedbe is röhöghetett volna :? de a suli miből gondolta tutira, hogy te vagy aki másolt :shock:

Kép
gaby25

(((((((((((((((Snufikám)))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Tesókám! azt a rohadt... még jó, hogy bevallotta! ugye jössz, ugye? kérlek? Egerbe! NAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vendég

Megyek, mert ma csak a férjemé vagyok délután! :lol:
Vendég

sziasztok!

bettike: :lol: :lol: :lol:

szirmi: voltál végül dokinál? mit mondott?

boni: kitartást! apára fel! :wink:

áfi: hogy haladsz a tanulással?

cicus: 7 hónap még nem sok idő. jópáran egy éve-másfél éve próbálkozunk. türelem! teszt???

snufi: ölelések mennek. miért nem jöttök egerbe?

baba: ne aggódj, egyszer csak kopogtat nálatok is a babó! :wink:

kata: hiányoztál :wink: fel a fejjel!

rólam: mennem kell tanulni. :( köszi a drukkokat.

katica
katica30

Hahó!

Visszajött az áram végre.

Katica! Nem voltam dokinál, szerintem nem is megyek, mert ahogy felálltam a géptől, máris nem szúrt. Most, hogy megint ideültem, megint érzem... :roll:

Viszont beszéltem a védőnővel, és jó az AFP-m :wink: :lol:
0,9, illetve harmincvalamennyi a másik érték. És égett a képem, mert nem holnap kellett volna mennem, hanem ma :oops:

Snufi, ki látott még ilyet :shock:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: