Nekünk nincs mérlegünk ,tehát pl súlyt nem tud nézni. egyébként Igi alatt is csak egyszer jött, és mi sem mentünk...szóval, ez is védőnő függő, sztem ez az "ellenőrzés" nekik nem kötelező, hiszen (főleg az első időkben) havonta kell járni dokihoz és ott lehet súlyt, meg mindent nézni.
(nincs bajom egyébként a védőnőnkkel ilyen szempontból, hisz tökéletesen tisztában van vele, h nekünk már nem nagyon tud segiteni, és nem is erőlteti- ezért minden tiszteletem az övé) Ettől függetlenül NEM értem az egészet, de ez úgyis lerágott csont, szar a rendszer, olyan, mint az AFP szűrés, saaaaaajnos nem lehet mit csinálni, ez van...
pedig mennyivel jobb lenne, ha tényleg csak arra a néhány százalékra tudna koncentrálni, akire kell, hozzánk meg jönnének a bejárónők arra a néhány hétre. Ha jól tudom Hollandiában valahogy igy van...
na, de hülyeség ilyenen agyalni...ez van, ezt kell szeretni.
egyébként első gyerekkel kaptunk már két hónaposan recepteket a védőnőt, aki azt hitte, h a doktornő tanácsára, mi már a két hónapos gyereket hozzátápláljuk meggyel, mert ugye ő ezt igy látta jónak. Az én 7 kilós két hónapos csecsemőmet...
és akkor jött (ez még másik védőnő volt) és hozta a hülye receptjeit, és diktálta szorgalmasan, mi meg röhögtünk a párommal...
azért ez is durva. Sztem 10 anyukából 6 simán hozzátáplál, ha a dokija azt mondja...és akkor már nem is jót, hanem rosszat tettünk a babának azzal, h beengedtük a védőnőt...