Sziasztok!
Na, nekem kora reggel nem jól indult a napom....Már a vonatállomáson egy nő értetlenkedett, 200 ft-os jegyéről áfás számlát akart kérni, de bonyodalmasan adta elő...Persze nem kell mondanom, lekéstem a vonatot, mentem akövetkezővel......
Hááát, jó sokan voltunk ma ismét a BMC-be....
És most jön a rossz hír...Az asszisztensnő valamit félremondott az én doktorkámnak, és sajnos nem kezdhetünk...Azt mondta, nem szeretné kezdeni, míg nincs pozitív eredmény.........

1 hónapot csúszunk!!!

Kár, pedig már úgy beleéltem magam,és mindent el is rendeztem....De megértem őt is......
Nem baj, van még 1 hónapom az edzésre....

Így fogom fel!!!!

Úgyhogy ha minden jól megy július 2-4 között kezdem a decapeptylt!!!
NUmato!
Azért még igényt tartok a puregonre...És a találkára is, mihelyst egy kövér 5-össel kigurulsz az államvizsgáról!!!Csodaszép nagy pocid van!!!!!!!!!!!!!!!!
Bibar!
Azt hiszem , csak rákattintassz, hogy igen, elfogadod, és utána a gmailon keresztül tudunk chatelni...Látom mikor vagy fent, mert egy kis zöld golyó van a neved mellett.....
Nyunyi drága!
Sajnos így nem megyek júniusban...Ughyanis mondtam, hogy van itthon decapeptylem, és azt mondta, csak hívjam fel, és telefonon megbeszélünk mindent!Nekem is jobb így, hisz egy egész nap elmegy, ha felmegyek....Persze ez a nap rá van szánva, de tudnék kellemesebb elfoglaltságot is(pl.alvás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)