A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Veronikusz!

:D Sajna nem tudod már vsszaküldeni! :( garanciát nem vállal senki a gyerkőkre. Bene azóta lett egyre hisztisebb, hogy terhes vagyok. Nagy összefüggést enm tulajdonítok ennek, inkább csak időben összeért a dolog. DE tény, hogy én meg hulla fáradt és sokkal türelemtlenebb vagyok, illetve sokkal többet vagyunk itthon összezárva, ami nyilván nem segít hisztiügyben.
T

mtunde

Nálunk dörög villámlik és nagy cseppekben ömlik. A férjem meg pont most vitte el a lányokat sétálni. :shock: :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa, boldog névnapot Neked!!! (persze Dani nevében is kívánom ezt!!)

Kati, ez vicces, Sipos dokinál és zachár Erikánál is született egy Dani picit több, mint féléve :wink: Egyébként gratula, Danika nagyon szép kisfiú!!!

Na futok aludni, iszonyat fáradt vagyok, biopiacon senkivel se találkoztam :( STEFFII???????

KépKép
barimami

Tünde, szerintem érzi rajtad Bene, hogy történik valami. Mindent megéreznek ezek a picik. Annak idején amikor Ákos kicsi volt, és vizsgaidőszakom volt, ő is sokkal hisztisebb volt az átlagnál, mert én is feszültebb és türelmetlenebb voltam. Persze az eggyikből következik a másik, nehéz kezelni.
Biztos, ha majd az UH-on is látjátok majd a Tesót, akkor a feszkó csökkenni fog, és minden helyrerázódik. :-)

Veronikusz, elázott a család? Remélem nem. :-)
Le a kalappal előttetek, hogy ilyen kicsi korkülönbséggel vállaltok 3 rosszcsontot.
Nekünk most nagyon kényelmes így, hogy Ákos már ilyen nagy. :) Bár azt nem gondoltam, hogy ilyen nagy logisztikusi képességet igényel majd az Ákos óvodába elvitele, elhozatala, edzésre/ről, szopi időben stb. Mindegy, ez legyen a legkevesebb problémánk. :D

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:11-kor.
Vendég

Vali, Lilluska!
:D család száraz maradt :D bementek a cukrászdába :D és mint rendes férj, hozott nekem is sütiket. :D

Hallod Tünde??? sütiket!!! :shock: :o :D ennyit a fogyiról. Csak hízók, csak hízok :lol:

Hisztis korszak:
Kata nélunk már 1 évesen kezdte, így abban bíztam Szofi JÓKISLÁNY marad. :( Naív remény hisz ezt senki se kerülheti el. :D

korkülönbség:
hát tény hogy nem lesz egyszerű három ilyen pici gyerekkel és a pót-nagyszülős hirdetésre írt válaszomra se jött semmi. :cry: :oops: :cry: :oops: :oops: El vagyok keseredve. :cry: :oops: Másik számban 8-10 éveseket kerestek, lehet hogy ez a baj??? Megijedtek, hogy túl picik??? Pedig a papámmal is elolvastattam a levelet és azt mondta tök jó. Szóval most ott tartok, hogy én adok fel egy hirdetést és abba beleírom, hogy mekkorák. Csak akad merészebb házaspár is!!! :D Én pozitív vagyok. Nyugodtabb lennék ha a harmadiknak már velük indulhatnék. A férjem ugyanis alig van itthon és ha itthon van akkor is alszik. Sokszor már hajnali 1-kor elmegy. Most is elment már 6.30-kor. Remélem még 1-2 hét és vége ennek az időszaknak. Így nem lesz Hármaska. :D

szép, derüs napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt mindenkinek!

Most akarunk menni a szabadba, egész napos program, szalonnasütés, meg ilyenek. Hát jó szar ídő lett. :((( Ez az én formám. váncsi leszek megázunk-e, vagy a kocsiban ülünk.:(

KAti

Tündéri és a fotók is szuperek! :lol: :lol: :lol:

Ancsa

Boldog névnapot neked, kicsit megkésve!!!! :oops:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukkra jöttem és akkor már megragadom az alkalmat és gratulálok Danihoz is. Kati, nagyon szép kisfiad van, nagyon jók a képek! El bírnám nézegetni a fotókat, amiket felraktok bármeddig. Természetesen az uszis képek is szuperek.

További szép vasárnapot!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Szerintetek hány napos kortól lehet kivinni egy ilyen picit a levegőre????
Orsi januárban született és így 2-3 hétig nem mehettünk sehova, de ha szép idő van akkor nem lehet már egy hetesen esetleg?????

Üdv:
KAti

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Csak bekukkra jóttem megint:

Györgyi, drukkolok, hoyg jó idő legyen!!

Steffi??

Veronikusz, esetleg átküldöd nekem a hírdetésed szövegét (akár priviben), megkérdeznék egy ismerős házaspárt, nagyon aranyosak, kedvesek, 60 év körüliek, van egy fiúk, de ő papnak készül vagy mi és nagyon szeretnének unokákat, Danin élik ki állandóan a hajlamaikat, de nem tudnak túl sűrűn találkozni (azt hiszem valahol Leányfalun laknak) na mind1, egyelőre még semmi sem biztos, csak megkérdezném anyukámat (az ő volt kolleganőjéről van szó), hátha... :wink:

KépKép
barimami

Kati, én azt hallottam, hogy nyáron elég 1-2 hetes koráig várni...szóval ha szép, száraz idő van, meleg és nem fúj a szél, nem nedves, párás az idő, akkor nyugodtan viheted sztem :wink:

KépKép
barimami

Ja, és persze előtte levegőztetni kell bent, pár napig, dehát ezt te is tudod biztosan! :roll:

KépKép
barimami

Ancsa,
utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Bár kicsit mi is megkéstünk vele.. :oops:

Kati,
gyönyörű Danikátok van! Az ásításából látszik, hogy van neki hozzá szívóereje is!! :lol: Minden szépet és jót a családnak!!
Gyakorlatilag a levegőztetésen túl lehettek már, legalábbis a kórházban nálunk folyamatosan nyitva volt az ablak. Lehetne már kirakni kocsiba, én nem merem, mert szeles dombtetőn lakunk és attól még féltem egy kicsit. Várjuk a picit nyugisabb időt. :)

Veronikusz,
milyen süti is lett emlegetve? Én is kérek belőle!!!
Apa, menjél cukrászdába!!! (NIncs itthon, bevásárol szegény. Meg Apa-plázázik=Bricostoreba ment)
Milyen kilók? Hol? :lol:

Györgyi,
jó időt elküldtük Hozzád, nekünk lehet rosszabb is, ma úgysem megyünk sehova sem. :)
Remélem megérkezett!!

Mi jól vagyunk, fél egytől kétóránként keltünk, de nem baj. Majd délután alszom. :lol:
Tegnap mérlegeltünk, már 3620 g Mica, 3260 g volt május 25.-én. Én meg vagyok elégedve! Ő is, mert tele pocival húzza a lóbőrt épp!! :lol:

Szép vasárnapot!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Cukipofa / Kati,

gratula Danihoz, édes nagyon! jó olvasni a sima szülésedről is, remélem nekünk is igy sikerül majd!!!

mi még csak 37. héten vagyunk és mult szerdán láttuk a szülöszobákat elöször. nekem a Napsugár volt a legszimpibb, örülök, h neked szerencsét is hozott, ez jó jel :-)

ezek szerint simán lehet, h semmit nem érez az ember és egyszer csak álmában kezd el fájni? fogalmam nincs mire számitsunk szülés ügyben, de bizom benne, hogy nem a magzatviz elfolyással inditunk majd, mert akkor sietni kell be a kórházba állitólag a fertőzésveszély miatt.

párom ma vallotta be, hogy már izgul mikor szülünk, mert most már elvileg bármikor számithatunk rá... azért én szeretném még egy hétig kihuzni, a 38. hét mégiscsak közelebb van a 40hez, mint a 37. de persze remélem, hogy nem a mi szülésünk időpontjában kavarnak majd a korházzal, jó lenne a hónap végére már otthon lenni a babóval, aki egyébként 90%, hogy kislány lesz. remélem már nem várat magára sokáig!

szép estét mindenkinek, üdv Chili
fchili

Én azt hittem, Hófehérke a következő, de akkor chili, hajrá! Nekem is a Napsugár volt a legszimpibb annak idején, de aztán Holdvilág lett belőle. Pedig, amikor mentünk, üres volt az összes, de nem nagyon érdekelt, melyikbe megyünk. :D Onnan már csak4,5 óra volt.

Kép
Kép
kriszta36

SZiasztok!

Mindenkinek köszi a jóidőt!!! NAgyon jó volt, Jázmin egy tündérke volt, bár iszonyat keveset aludt, egész nap össz. másfél órát, de lehet hogy annyit sem. De nem volt hiszti meg semmi, élvezte!!!

Csajok!!!

Nem tudjátok, hogy mikortól lehet etetőszékben etetni a babát? Csak mert el kell kezdenem a hozzátápit mindjárt. Elég szépen ül Jázmin, teljesen magától, ahogy mászik, szépen előrehúzza a lábait és ücsörög, a kezével támaszkodik, de nem tudom az etetőszékbe mikortól lehet tenni. Barbi ti hogy csináltátok???

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Tünde, Ancsa: Nagyon Boldog névnapot kívánok nektek!!!!

Emma és Dani babákhoz gratulálok!!! (Szeretnék már én is itt tartani)

Mi jól vagyunk, ma voltunk sétálni a Normafánál, nagyon jó volt, de egy kicsit elfáradtam, aludtam is ebéd után. Holnap lépünk a 31. hétbe, de a baba méretei szerint már szerdán 32 hetesek leszünk. Szóval már nekünk sincs sok.

Megtudja nekem valaki mondani, hogy mit kell a kórházi pakkba csomagolni?
Érdemes eldobható tenna bugyit venni?
cukorfalat

Cukorfalat!
Biztos lesz, aki jobban emlékszik, de azért megpróbálom:
Sok hálóing (van kórházi is, csak szerezni kell, de te tudod, hogy viszonyulsz az idegen cucchoz), evőeszköz, pohár, betét (adnak is), WC papír, innivaló minden mennyiségben, mellszívó (esetleg bimbóvédő), babának nem kell ruci, csak ha hazamentek, pelust adnak (bár amikor én szültem, bébibumm volt és szóltak, hogy kérnek pótlást). Kaját kérjél szerintem, mert nagyon vacak volt.
Nekem volt Tena bugyim, de két nap után a sajátomban voltam. Textilpelus a babának etetéshez, ráfektetni, ilyesmire. IRATOK!!! LELETEK!!!
MOst ennyi ju eszembe. Nem kiröhögmi, régen volt, biztos egy csomó minden kimaradt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Szoptatós melltrató, melltartóbetét (de lehet, hogy már ezt fogod hordani :D )

Volt egy lista, amit a szülésfelkészítő tanfolyamon osztogattak, de biztos van a nővérpultnál is, vagy ha lesz szülésznőd, ő is ad.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Kata, szerintem kiviheted. Bene szeptemberben született, a kórházban végig nyitva voltak az ablakok, otthon pedig 3 nap múlva már levegőztettük, aztán indult a séta. Egy nagyobb tesóval úgysem maradhattok sokat otthon :)

Cukorfalat! Én vettem Tena bugyit, és használtam is. A benti betétet is, kényelmesebb volt, és gyakran cseréltem. A hálóinget is bentit használtam, de utolsó nap, amikor már nem véreztem össze semmit, akkor már az enyémet :) Egyébként a betétre és a hálóingrre reggel kell vadászni, amikor kirakják, gyorsan elhordja mindenki :) Nekem kellett még fájdalomcsillapító, mert azt nem tudtak mindig adni, illetve én a Panadolt szerettem, de nekem csaszim volt, lehet, hogy nomrál szülés után nem kell. Bár nálunk volt olyan, aki a gátsebe miatt kért.
Én 2 táskába pakoltam: 1 nekem, 1 a gyereknek, ez utóbbit apa később is behozhatja majd, az első nap tuti nem kell semmi belőle. Mellsztívót vigyél, mert ha a bentit használod, azt meg kell venni! :(

mtunde

Ja, és Ancsa! Boldog Névnapot Neked!!!

mtunde

levegőzetés: bevallom őszintén, én mindkét gyereket vittem azonnal a szabadba, kivétel, ha esett. persze nem hosszú időre, de vittem.

babaszám: mi is 3-at terveztünk be, de most egy kicsit megtorpantam. :?

újabb kérdés: fontolgatjuk a költözést. szerintetek a gyerekeket ez mennyire viselné meg? férjem egy kollégájának álítólag ezért nem szobatiszta még mindig a gyereke (bár szerintem ott más gond van)
van ebben tapasztalatotok? ha berendezzük az új lakást is az ismerős bútorokkal, akkor szerintem könnyen megszokják, vagy nem?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Cukorfalat: nem ismétlem a többeiket, de szerintem a Tena bugyi egy főnyeremény!!!!!! Az elsőnél nem használtam , mert nem tudtam róla, most nagyon jó volt az első pár napban. Még kiegészíteném hasszorítóval ha szándékozol ilyet hordani. Jó érzés, hogy valami lefogja a pocidat és nem csak úgy lebeg mint egy vizes lufi..... :lol:

Györgyi: Jázmin már egyedül ül????? Nem aprózza el a kiscsaj..... Akkor nyugodtan ültetheted bele, főleg ha olyanotok van /lesz, ami dönthetős. Én pl. az elején a babahordozóban etettem Benit és ha úgy alakul - néha most is szoktam, mert abban picit hátra van dőlve és könnyebb, ugyanis az etetőszékben minden érdekli, lefelé néz, csapkod bele a tányérba, nem egyszer rajtam landol a kaja :lol:

Manóka:
a Kicsi nagyon pici még szerintem, hogy megzavarja, Ricsivel meg beszéld meg, hoyg lesz új szobája és miylen jó lesz stbstb.......

Kati:
ha nem párás, szeles az idő, nyugodtan viheted, csak ne utcára, szmogos helyre, inkább udvarba, zártabb területre, bacimentes helyre. És gyönyörű a lurkó!!!!! :lol: :lol:
Veronikusz: Te aztán bátor csaj vagy! Ennyire keveset van otthon a fréjed és így bevállalsz három apróságot, nagyik nélkül! le a kalappal előtted!
Tudjátok, minden porcikámmal tudom, hogy AKAROK majd még egy gyereket, és Beni születése után úgy voltam vele, hogy idén nyáron jó is lenne hozzálátni, hogy ne legyen nagy korkülönbség. De most úgy gondolom, én erre nem vagyok képes. Túl önző, kényelmes vagyok és nem tudok két ilyen picit bevállalni, mert ad1: muszáj ezzel a kis csöppséggel is kiélveznem ezeket az ismételhetetlen pillanatokat ad2: lefáraszt akármennyire is imádnivaló korszak, de sokszor nehéz ad3: önző vagyok, fel kell töltődnöm és közben nem csak anya akarok lenni ad4: Szandi már így is érzi, hogy tőle van sok idő elvéve, nagyon hisztis, féltékeny lett, mindennel fel akarja hívni magára a figyelmet.
És férjem is mondta, hogy 3 éven belül, biztos nem akar. Nem is bánom. Most úgy is költözünk ősszel, jó lenne majd nyaralni egyet. Bár bevallom, irigykedek mindenkire aki a finis előtt van és bármelyik pillanatban bevállalnám a szülést ( de az is igaz, hogy ez a kijelentés csak úgy érvényes, ha az a két ember állna mellettem akik Beni születésénél jelen voltak)

Mi ma grilleztünk a kertben a barátainkkal. Jól sikerült, szerencsére eső sem volt, bár fél nap igencsak lógott a lába. Szandinak kihúztam az első fogacskáját ami már nagyon mozgott. Sírt szegénykém, mert vérzett. Aztán addig sétálgatott vele a kertben, míg elhagyta. Na, ekkor volt igazán nagy sírás. De nagy nehezen megnyugtatta az apja.

Heni

Kép

Kép
cancan

Cukorfalat, én is csatlakozom a Tena-bugyi imádók táborához! :lol:

Györgyi, nálunk Dani még abszolút nem ül, szóval mi a pihenőszékében etetjük, a háttámla dőlésszögét picit magasabbra és kész is! Ha anyáéknál van, akkor pedig mi is az autósülésébe etetjük, azt is szereti! Próbáltuk úgy is, h anya ölében volt és én etettem, de az nem jött be neki! :roll: De ha Jázmin már ilyen ügyi, nyugodtan mehet az etetőszék sztem! Pihiszéketek jól emléxem, h nincs, ugye?

Sajnos már 4 óta fent, 2 órát aludtam egész éjjel, ugyanis mindenhol viszketek, borzasztó érzés, gyanítom, h a 2 nappal ezelőtti szoli lehet a ludas, ugyanis nyár előtt el szoktam menni egyszer-kétszer, mert különben az első napozás után elkezdek viszketni mindenhol, meg bőrpír is van, hiába használok faktoros krémet, erre most a szolitól jött ki (6 perctől!!!)! :evil: :cry: Most nyomatom magamba a 2. kalcium adagot, kissé aggódom, tavaly ilyenkor több, mint 24 órán át tartott, talán most hamarabb elmúlik, h rögtön bevettem kalciumot (elvileg a fenistil is segít, de szoptatós anyáknak nagy bőrfelületen nem ajánlják, így nem mertem túl sokat használni belőle) Egyéb ötlet esetleg valakinek????

KépKép
barimami

Sziasztok!
Tegnap ment haza Borsa. Véletlenül láttam Emmát ugy, hogy nem volt cici a szájában. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

Barbi!
majd megy DE. privi.

Gyuzso!
hozott krémest, megy rizses-gyümis túrós sütit, meg orosz krémtortát stb ..... :D sorry de már elfogott. Csak hogy megnyugtassalak! NEM VOLT FINOM. :lol: :lol: :lol:
A kilók meg főleg a combomon vannak, de néha meg
úgy érzem magam, hogy kifogytam a bőrömből. Minbenhol lóg: karom, hasam .... :cry: :oops: nincs valakinek egy jó szabója???? :lol: :lol: :lol:
Mi meg szombaton voltunk 4-esben bevásárolni a budaörsi Auchan-ban, majd Apuci a két lánnyal átment reggelizni és játszani az IKEÁ-ba, míg én hazavittem a romlandókat. Legalább addig is pihentem, csend volt :D és NEM ETTEM :lol: Úgyis alaiv van a lányaival. Legalább ízelítőt kap belőlük. :lol: :lol: :lol: Nem is tudott enni :D

Borsa!
olyan szépek vagytok! :D De szép hajas baba! :D

Cancan!
az a helyzet, hogy én meg később lustulnék el. Most benne vagyok a sűrűjében. Később amikor már a két csajtól mehetnénk jobban ... szóval én meg pont fordítva érzem számunkra jónak. Mindenki másképp csinálja!!! :lol: ha most nem lesz 3. akkor félek később már nem fogok belevágni. Persze egy biztos. Ha férem most nem akarna, vagy egyáltalán nem akarna akkor nem lenne most Hármaska. De ő igenis nagyon benne van!!! :D :D :D Nagyon lelkes. Csak tény hogy ha nincs határideje akkor is csak este 8-kor jön haza és reggel 6 körül elmegy. Irígykedek is azokra akik hétköznap napközben programot tudnak csinálni apucival. :oops: Mi a legjobb esetben is csak a szombatot kapjuk meg. Vasárnap mindig dolgozik. :oops:

Tenna bugyi SZUPER! csak ajánlanám mindenkinek!

levegőztetés:
simán ki lehet vinni a babákat már egy hetesen, csak tényleg ne fülledt trutyi időben. :D

majd még jövök ha tudok és reagálok a többira is.
nagyon szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

CUkorfalat

Én a gyógyszertárban vettem bugyit, ilyen hálószerű, az nagyon jó volt nekem, a pocit is tartja egy kicsit utána. Ja és textilpellust én kaptam bennt. A kaja tényleg nem nagy szám, de én úgy sem nagyon tudtam enni. A többiek mindent leírtak.

MAnóka

Hát ebben nincs tapasztalatom. :roll:

Heni

Köszi megfogadom. Még nem tudom milyen az etetőszék, most kapjuk, de a hordozó jó ötlet, de hülye vagyok!! :roll:

BArbi

Ó szegény! Allergiaás vagy? Hát nincs ötletem, remélem már jobb. Ja olyan pihenőszékünk nincs, örülök, ha a szobájában tudom tartani, a szék tutira nem lenne kihasználva. :lol: :lol:

Erika

Köszönjük a képet Borsáékról! NAgyon szépek!!![/b]

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Györgyi, ha ül már magától, nyugodtan tedd etetőszékbe, bármilyenbe, az evés úgyis rövid idő, addig nyugodtan ülhet ott. És napról napra ügyesebb lesz ülésben is!

Borsáék nagyon szépek, alig várom a beszámolóját, Erika, köszi a híreket! Hihetetlen, milyen lelkesek vagytok ebben a káoszban is! Le a kalappal.

Manóka, meg tudlak érteni, én már most cidrizek, mi lesz 2 gyerekkel :) 3. ra nem is vagyok hajlandó gondolni, Asszem úgy leszek vele, mint Cancan :)

A költözés nem fogja megviselni őket. Benével 7 hónaposan költöztünk, észre sem vette. Mostanában ha elutazunk, az sem érdekli, 1 nap alatt az a hely a birodalma, és ott van otthon. Persze örül, ha hazajövünk, de ha nem tennénk, az sem lenne neki gond. Pláne, ha ágy, takaró, játékok maradnak, NA ÉS A LÉNYEG: TI.

mtunde

Sziasztok!

Cukorfalat, Tünde: nekünk kellett cicit fejni, mert nagyon beindult a tejtermelés, s a csecsemősöknél lévő fejőgépet használtuk, nem kellett megvenni hozzá semmit. Igaz, nem is adtuk oda a babának a tejcsit, hanem sajnos kiöntésre került.

Kati, mi is szinte azonnal kivittük Ádámot. Azóta is, ha ilyen szép idő van, egész nap a babakocsiban alszik árnyékban. Ákos téli baba, vele persze vártunk 1-2 hetet, de mivel akkor is szerencsére szép telünk volt, hamar ki tudtuk őt is vinni, de ott sokkal jobban betartottuk a fokozatosságot.

Magunkról: Ádám napközben képes 4-5 órákat aludni, s akkor is szinte kelteni kell, este bezzeg 3 óránként ébred. :? Tudom, hogy nem szabad, de kezdek nyűgös lenni, amit sajnos apán vezetek le. :( Ma reggel olyan hegyibeszédet nyomtam neki hajnali 4 órakor, amikor kelt fel, mert mennie kellett dolgozni... Lelkiismeret furdalásom van miatta, pedig volt igazság benne sztem. Mindegy, ezen is túl leszünk. :-)

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!
Hogy vagytoK?Hogy telt a hétvége!
Balázs tegnap nagyon nyűgös volt anya meg nagyon fáradt :D !

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Én mostanában gondolkozom harmadik babán, persze előbb legyen ketteske, aztán majd meglátjuk! :lol:

Erika, nagyon jó látni valóban, hogy tényleg minden megy a maga útján. Úgy örülünk neki, és tényleg le a kalappal a csapat előtt! :wink:

Györgyi, ha támasztja "valami" a hátát, akkor lehet ültetni, Jázmint plána, Benőke is szokott. Emlékszem, Heni Benusa is állandóan ülni akart. Szóval etetőszék szerintem ok, nyilván nem egész nap, de a hozzátápi kezdetekor ezek 10-10 percek. Mi már csináljuk! :roll: Benő bírja az alma levét...

Nekem most két gyerekem van. Épp megszűnőben volt a hendikepem, javulgatott a nyakam. Erre tegnap délután FÉRJ lehajolt, és úgy maradt (azóta is). Ügyeletet hívtunk, szóval minden, ahogy kell. Én kész vagyok, pedig még nincs 24 órája... :? Egyik ordít, másik bőg. Szegénykéim. Megyek is. :shock:
vbea

Húú, Eni, ez durva! Ilyenkor gondolom, még az sem vígasztal, hogy otthon van, hiszen beteg :((( Pláne egy beállt derékkal. Őrület.

Tényleg nem kellett volna megvennem.... Mindegy, mert itthon is azt hazsnáltam utána. (mármint a fejőt).

Nálunk beállt, hogy a reggel pocsék, a wc-re hajolva kezdek, aztán egész jó, 12-kor nekem is le kell dőlnöm Benével, mert összesek a fáradtságtól, holott persze semmi különö9set nem csinálunk :) aztán délután ok, és estefele jön az iszonyat hányinger, ami akkor enyhül, ha eszek, de akkor sem sokáig, aztán 10.kor már dőlök is bele az ágyba :)

mtunde

Jaj Bea, nem irigyellek! A férfiak nagyon elengedik magukat egy pici fájdalomtól is, hát még, ha nagy a baj!
Uram képes a náthától haldokolni. Mindent megcsinál mellette, csak folyamatosan látványosan szenved. :-)
Nagyon gáz a helyzet? Jobbulást neki!

Hali

Kép
Kép
Kép
v30

Vbea!
jobbulást nektek! :oops:

Tünde!
lélekben veled vagyok! Kitartás! Pihizzél ha tudsz!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
Tényleg kitartás! Lesz majd jobb is!

Eni!
Jobbulást nektek!

Györgyi!
Ez a Jázmin! Már ül :shock: Én nem tudok etetőszék témához szólni, mert az evés nálunk kész zűrzavar. De Panka is mintha már azelőtt etetőszékezett volna, hogy egyedül felült. :oops:

Erika!
Köszi a képeket Borsáékról, jó tudni, hogy még tartjátok a frontot.

Borsa!
Nagyon édi, micsoda haj!

Manóka!
Mi kettő babát szeretnénk, de ez a második nem nagyon akar jönni. :( De beszéltünk már róla, hogy ha nem ilyen későn jövünk össze, bevállaltunk volna hármat is...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja és dicsekszem egy kicsit:
Panka mostanában hétvégén egész nap bugyiban van, és szól, ha pisilnie kell. Csak alváshoz van pelus.
De mikor felvetődik, hogy a bölcsiben is lehetne szólni, akkor határozottan nemet mond.

Kép
Kép
kriszta36

Eni

Hú, ez kemény!!! Szegény!!!! Ákos bátyja a múlt héten járt ugyanígy. Csak ő emelt valamit. Mostantól majd vigyáznia kell, legalábbis ezt mondták neki. :(

Kép
gyorgyi33

Kriszta

Gratulálok Pankának! Jázmin ülöget, inkább így mondanám. Támasztja magát a kezével, mert ha nem akkor nem tud sokáig ülni. Mindezt a földön és ha elfáradt, ekkor eldől. Elég vicces. :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok! :wink: Megmondom őszintén, én is sokkos állapotban voltam, amíg ki nem ért tegnap az ügyelet (cirka 5 órát vártunk)... Dehát megy. Muszáj.

Benőalmaevés. :oops: :roll: Kép Kép
vbea

Sziasztok!

HA lehet csatlakoznék hozzátok! Már hetek óta olvasgatom a hozzászólásaitokat, és nagyon szimpatikus a társaság.
Van egy másfél éves kislányom Zita, akit a Kútvölgyiben szültem, és szretném a következőt is itt szülni, aki már több mint 19 hete a pocakomban lakik. :lol: Igazából nem tudom elképzelni, hogy máshol szülessen a kistesó, annyira szép élmény volt az előző. Még akkor is, ha császár volt. :( Remélem, hogy októberben még azzal a zuper gárdával élhetjük meg az első napokat a kórházban ,akik Zitát ( meg persze engem is) is segítették.
Előre bocsájtanám, hogy nem vagyok egy nagy fórumozó, és az én kis tornádóm sem mindig hagy a gép előtt ülni, tehát nem biztos, hogy itt leszek minden nap..... :oops: De ha megengeditek, továbbra is olvasgatlak Titeket... :)

Köszönöm előre is:
Nóra
nóraanyu

köszi szépen, megnyugtattatok a költözéssel kapcsolatban, nem mintha lenne jelentkező már a házunkra.
majd szépen elmagyarázom neki, mi is történik. arra már eddig is rájöttem, hogy mindent ért, csak éppen nem akar beszélni a következő szavakon kívül: autó, traktor, apa, anya (ebben a sorrendben tanulta meg! :) )

sokat töprengek amúgy a harmadik gyereken, nagyon szeretném is meg nem is. a nem mellett nekem is egy kis önzőség szól, mi szerint jó lenne visszamenni dolgozni és felnőttekkel beszélni néha, akik nem hánynak le. :) arról nem is beszélve, hogy anyagilag már most hazavágott minket az, hogy gyed-en vagyok. ezt tartom a legszomorúbbnak, hogy anyagiak miatt kell esetleg megfontolnunk a 3.-at. annyit beszélnek a távmunkáról, de csak duma az egész. :(

Kép
Kép
Kép
manóka28

Üdv Nóraanyu! gyere máskor is.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Nóraanyu!
Üdv a csapatban! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Nóraanyu!
Ki volt a csapat, akik Zitát a világra segítették?

Kép
Kép
kriszta36

Borsa, Emma gyönyörű! Erika, köszönjük a képet!

Eni, hát ez a Beni nagyon ügyes!! És látszik, h ezzel ő maga is tisztában van! :lol: Szegény párod, nagyon sajnálom őt, de azért téged is, nem tudom, h ki hogy van ezzel, de nálunk egy megfázás kész katasztrófa, ha Andrisról van szó és említésre sem méltó, ha rólam :roll: Most látom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a jelenséggel (Vali :wink: )

Tünde, mikor kapunk új vonalzóóót?? Őszintén együttérzek a rosszulléted miatt, olyankor fagyit próbáltál enni? Nekem az sokat segített (esténként)!

Györgyi, elvileg nem vagyok allergiás, de az utóbbi 4 évben egyszer mindig előfordult :( Még most is viszkeeeeet nagggyon, de próbálok másra koncentrálni, pl. Rátok! :lol: Nálunk a pihiszék nagyon jól jön most etetéskor, ill. reggelente mindig nézi, ahogy zuhanyzik Andris, addig én reggelit csinálok vagy ilyesmi, aztán csere :lol: Remélem a pucér látványunkkal nem okozunk neki életreszóló sérüléseket! :lol:

Nóraanyu, üdv itt! gyere, amikor csak időd engedi! és kiknél szültél (orvos/szülésznő)? gondolom most is őket választottad...

Steffit már meg se merem kérdezni :?

Kriszta, hát ez a Panka! Nagyon édes! Jó úton halad a csajszi! :wink:

KépKép
barimami

Kriszta, megelőztél! :lol:

KépKép
barimami

Szia Nóraanyu! Nekem mindig nagy öröm, ha jön egy újabb pocis. A többiek már mindent megkérdeztek... :wink:

Barbi, jajjjjj! Ne is mondd. Nem Istvánt akarom bántani, de konkrétan rosszabb, mintha egyszál magamnak kellene csinálni az egészet, mármint Benőt. Mert most még ő is, szegény! Bazirossz nézni a kínlódását. De tény, hogy én kevesebbet nyögtem szülés közben. :D

Manóka, én mesélek majd. Októberben költözünk. Muszáj, a mostani 31 nm elég kevésnek bizonyul. :shock:
vbea

Na ezt elmesélem. Februárban Panka beteg volt, én meg elkaptam tőle. Telefonáltam férjnek, hogy haza tud-e jönni, mert kezem-lábam fáj, és konkrétan bazi rosszul vagyok. Még jó, hogy péntek volt, így hazajött előbb. én már nem is mondtam, hogy nem vagyok jól, pedig már a fülem is fájt, láz 38 fölött, fogam összeszorítva gyerektörölgetés este, meg öltöztetés, meg etetés. Erre jön apa és komor hangon bejelenti, hogy ő biztos beteg lesz másnapra, mert kapar a torka, aztán megmérte a lázát többször, és nagynehezen kipréselt magából egy 37,2-t. Na, idáig tartott a türelmem, aztán mondtam neki, hogy....
Másnapra tényleg beteg lett. Én meg szégyelltem magam, milyen is vagyok.
És: Elmentünk a körzetihez kettecskén. Ő kapott antibiotikumot, nekem meg azt mondták, hogy erre a kis torokfájásra nem kell, csak tea, meg pihenés. PIHENÉS! Mikor mondtam a dokinak, hogy a gyerek is beteg, meg a férj is (ezt tudta, mert előttem volt benn a drága)
Bocs, ha kicsit hosszú voltam.
Eni! Azért nagyon sajnálom a párod, mert a becsípődés az nagyon rossz. :(

Kép
Kép
kriszta36

Barbi!
A viszkeeet nagyon jó. Elképzeltem :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Hahó!!!
Boldogan jelentem, hogy végre kibújt az első két fogacskája Máténak! El se hiszem :) Nem vettük észre, hogy zavarná őt a fogfájás, csak azt hogy piszkosul nyáladzik, erre ma reggel belenézek a kis nevető szájába és ott figyel a két kis rece :-)

Györgyi,
már simán etetőszékbe teheted a kisasszonyt. Azt hiszem onnantól ajánlott, mikortól önállóan ül. Le a kalappal előtte, hogy micsoda egy ügyes! Máté még mindig nem ül. Ő vagy a babahordozóban ül, vagy a hintában, hasonló okokból, mint Heniéknél :-)

Barbi,
jobbulást! Sajna nincs tippem.

Eni,
jobbulást a férjnek.

Tünde,
majdcsak jobb lesz!!!

Nóraanyu,
örülök, hogy jöttél, üdv neked :-)

Masni
masni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: