Fibi!
Egyáltalán nem képzelgés, amiket írsz!!!!!!!!! Készül a tested a nagy eseményre, és ez olyan jó!!!!!!!!!

És mi is Pannus születése előtt pár nappal elmentünk moziba, olyan jó volt!!!!
Nuk!
Tökre megértelek, mindenkinek vannak rossz napjai, illetve olyan témák, amik egy kicsit fájóak. Van, akinek a szoptatás, másnak a szülés, vagy hozzátápi, és sorolhatnám. De azért van ez a topic, hogy kicsit feltöltődjünk, jókat röhögjünk, és én a Te önirónikus stílusodat naggggyon imádom
házassági évfordulóhoz gratula!

Mi tegnapelőtthöz képest 3 éve jöttünk össze, és már van két gyerekünk
Móni!
Elérhetőséget nem írtál, azt megköszönném

És jó, hogy újra itt vagy
Indi!
Akkor, mint gyakorlott álláskereső, az is szarul esne, ha egyltalán vissza sem hívnának, hogy szorri, nem?
és akkor a válaszom:
1. amikor itt volt a lány, és megismerkedtünk, utána kérdztem tőle, hogy neki mi a véleménye, el tudja-e képzelni, hogy B-vel foglalkozzon. Ő azt mondta, igen.
2. Amikor felhívtam, egy hétfő este, hogy akkor őt választottuk, örülnénk, ha elvállalná, megkérdeztem, hogy ő neki erről mi a véleménye, szívesen vállalná-e.Ő azt mondta, igen, nagyon örül, hogy őt választottuk, csütörtökön jön. (erre én felhívtam a többit, és nem lebunkóztam őket, mondtam nekik, hogy örültünk, hogy megismerkedtünk, de végül mást választottunk, köszönjük.)
3. szerdán reggel egy SMS (

), hogy szorri.
és akkor amin felhúztam magam:
1. miért nem mondta hétfőn, hogy szívesen vállalja, de szerdán kap választ egy másik állás ügyben, addig adjak neki egy kis időt? Akkor nem mondtam volna le a többit (amiről ő ios tudott!)
2.egy sms, ennyi??????? tulajdonképpen ezen húztam föl magamat a legjobban!
3. Ha már mondjuk 1-2 hónapja vigyázott volna B-re, akkor is simán lelépett volna. És ez az ami, miatt naggyon mérges vagyok, és ami miatt leálltam a kereséssel!
( az idő és pénz tényezőket már meg sem említem, mert mi az a többihez képest)
És Te egyet értesz ezzel??? Mert azt én is megértem, hogy egy teljes munkaidejű állás a tuti. De ezzel az eljárással NEM ÉRTEK EGYET!!!!!!!!!, Mert aki olyan szakmát választ (vagy belekényszerül???), ahogy gyerekekkel, családdal kell foglalkozni, ott nem ez a helyénvaló!
Ja, és ha most azt akarod írni, hogy naív vagyok, megspórolhatod, mert tudom.............