A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Vasárnapra érkezett meg a Mikulás, amit küldtetek, hajnalban futott be Cyprus küldeménye, aztán a többieké is :) Még így is eléggé, hogy is mondjam, vérszegény Mikulás, de azért határozottan az, tehát ma este megyünk Dévaihoz. Ugye a másodiknál már nincs méhszonda?
Cyprus, Noczi, mi újság? Ma voltatok UH-on, ugye?
Noczi, elképzeltem egy kis piros masnit a születésnapi katéteren, hát izé. :lol:
február

Sziasztok.

cyprus:köszönöm a felvilágosítást és a megnyugtatást!!!! :lol:
Már csak az érdekelne,hogy mi az a méhszonda?? Számomra ez ismeretlen,bocsi.Komolyan mondom olyan hülyének érzem itt magam,pedig nekem is volt lombikom.Csak úgy néz ki,hogy itt sokkal komolyabban veszik a dolgokat.Ami ugye jó!!! Ja és fáj ez a szondázás??? Vagy hasonló a hüvelyi ultrahanggal??? :?:
melánia

Február nyugi a másodiknál már nincs szonda! :-)

Melánia a méhszondát a menstruáció alatt csinálják, és így térképezik fel a méh méretét, hogy hova a legalkalmasabb visszarakni a babókat. Kicsit fáj, de kibírható.
Ági28

Igen, a méhszonda KICSIT fáj, és tényleg kibírható, de azért én örülök, hogy ma csak UH lesz :) És receptírás, legalábbis remélem, hogy nem talál ki semmit, ami miatt halasztani kellene a dolgot.
február

Február ilyen eszedbe se jusson! :-)
Ági28

Hihi, már késő! :)
Nem valószínű, hogy bármi gond lenne, minden leletem érvényes még, egyedül a hormonjaimat akarta volna megnézetni (szeptemberi a legutóbbi lelet), de aztán rájött, hogy nem lenne sok értelme a fogamzásgátló mellett. Azért nem én lennék, ha nem látnék rémeket, nem? :)
Cyprus, Noczi, hol vagytok?
február

Február a rémeket kergrsd csak el magad mellől! :-)
Ági28

Kergetem, de mindig jönnek. Aztán kapok egy fenékberúgást, nevelő célzattal, és egy ideig jobb :lol:
február

Sziasztok Lányok!

Rég nem írtam már, inkább csak olvasgattalak benneteket.

Szeretnék gratulálni Cseka és Bodjas kismamiknak. Nagyon örülök, nagyon boldog babavárást kívánok nektek. :lol:
l.andi

SZIA!!!
Igen, bizony, régen jártál erre. Veled mi újság?
február

Helló!!!

február! Örülök, hogy megérkezett a csomag:) Figyu! Nem 1/2 7-re mész Dévaihoz? Ha igen, akkor pont bent ültem nála reggel mikor hívtad:) Akkor hajrá kezdés!

Szerdán lesz a punkció :) Ma 5 totál egyforma nagy tüszőm volt, és még 2-3 kisebb, de Dévai azt mondta, hogy 5 az tuti, és a többit is mindenképp megszúrja, mert sosem lehet tudni, ráadásul még van 2 napjuk nőni. Hú, ez úgy eljött:) Izgiri:)
cyprus

Cyprus hajrááááááááá! :-)

I.andi! Mi van veled, azóta nem is beszéltünk,mióta a dévainál összefutottunk még februárban!
Ági28

Cyprus, de jó! Gratulálok a sok szép tüszőhöz! Igen, nekem adott 1/2 7-re időpontot. :) Sikerült persze megint hülyét csinálnom magamból. Megkérdezte, hogy megvan-e minden lelet, én meg kapásból rávágtam, hogy persze, aztán helyesbítettem, hogy izé, nem is kellett új lelet... :roll:
február

sziasztok!

Ági! Én is láttalak, egy fehér feliratos autó, mikor elhaladtatok, akkor esett le, hogy a leányzó hasonlított rád. Palacsintát sütöttem, és kinéztem, hátha a párom is hazaér, ugyanis dolgozott szegénykém! Hétvégén dolgozol az üzletben???
Palacsinta jutott volna nektek , mert sütöttem vagy 40 db-ot. Majd legközelebb...
Cyprus, nóczi Ti lesztek a következő befutók, ja de előtte gizmixxx még beelőz :D
Február, ezek szerint te is kezded?
Melánia! A méhszondázás kicsit kényelmetlen, picit fáj , de 1 perc na jó 2 perc az egész. A lényeg , hogy olyankor ne mozogj. A doki az eszköz felvezetésekor koordinátákat diktál és ezt használja fel a beültetésnél, odahelyezi a babákat, ahogy az Ági mondta.

Cseka mi volt az ultrahangon, úgy emléjkszem ma kellett ,menni?!

manoka
manoka71

Manóka igen nagyon jól láttad te is! :-) A francba ha szóltál volna, hogy palacsintát sütsz! :-)
Ági28

Én is gratulálok a sok szép tüszőhőz!!! Ez tök jó,hogy így előre elmondja a doki hogy mennyire számíthattok!!! :lol: Nekem nem mondták meg sosem.Pofára is estem legelőszőr mert punkció után közölte az orvos hogy nincs leszívott tüszőm.Azt mondta,hogy ő is hibás mert nem jól állította be a gyógyszereket.Ja meg mindig azért piszkált hogy fogyak le mert ezért nem bírja beállítani a gyógyszereket.Persze nem kell mondanom,hogy voltak nálam testesebbek is.Remélem a Dévainál nem fogunk így járni. :roll:
melánia

melánia tuti nem jártok így, a Mi kis macink mindent részletesen elmond! :-)
Ági28

Legközelebb kaptok a palacsintából
:D

manoka
manoka71

A mi kis macink.Ez jó ez tetszik.Igaz még élőben nem találkoztunk,de majd meglátom ezt a macit. :lol:
melánia

Melánia, nálam testesebbek kevesen vannak, és Dévai nekem soha nem mondta, hogy le kéne fogyni. Mondjuk fura lenne, ha pont ő beszélne fogyásról... hihi. A terhesekkel szokott ordibálni állítólag, ha sokat híznak, de az egy más helyzet.
február

Manóka vagy menet közben megdobsz párral! :-)

Február ne túlozz, azért én sem panaszkodhatok ám!
Ági28

Ordibálni,és ezt eltűrik neki,nahát.Remélem velem nem fog mert én azt nem szeressem!!! Van itt köztetek olyan aki már pocaklakós lett a Dévainál????
melánia

Most nehogy ezen versenyezzetek,hogy ki a testesebb.Én csak visszonyításkép írtam.Meg érdekességképpen.Mert számomra furcsa volt,hogy ezen múlik.
melánia

melánia nekem februárban sikerült, csak sajnos a 7. héten vége lett.
Ági28

Ordibálás és ordibálás között van azért különbség. Aki nála lett terhes, az tudja, hogy mindent az anya és a születendő baba érdekében csinál. Beber tud erről mesélni. Meg Boszti. Ők éppen az utolsó hetekben vannak. De ha megnézed, tavaly ilyenkor egészen más nevek voltak itt, a többségük már szült azóta, vagy babát vár.
február

Ági, engem nem tudsz lekörözni, hiába is próbálod! :lol: Ági amúgy egy fogyókúra-bajnok, egy fél éve néhány hét alatt ledobott vagy 10 kilót!
február

Akkor jó. :lol:
Remélem sikerül mindenkinek!!!
melánia

Cyprus, felétek is ilyen fülledt idő van? :)
február

Na hát Február azért megnézném én annak a mérlegnek a nyelvét, mennyivel megy tovább,mint az enyém! Na mindegy, mi így vagyunk szépek! :-)

De ne hagyjuk ki a két újdonsült kismamánkat sem!!
Ági28

ja melánia természetes, hogy mindenkinek sikerülni fog! :-)
Ági28

Sziasztok ismét!

Szóval köszönöm érdeklődéseteket, jól vagyok.

Meg volt a nagy lelet beszerző körútam, majd azt követően a HSG-m.
Hm. Hát nem esett jól. Sem maga a vizsgálat, sem az azt követő diagnózis. Mind a két olal totál zárt, egészen a méhtől. Ezt nem ragozom továb, tudjátok, hogy mit jelent. :oops:

Meg volt az első lombikom. :roll:
l.andi

mikor volt a lombik?
február

Andi!
Azért remélem nem csak olvsó üzemmódban leszel, gyere közénk!
:D

manoka
manoka71

Andi hát igen azon a bizonyos napon találkoztunk.

Mikor volt a lombikod? Szólhattál volna, és akkor én is vihettem volna neked csokit! Mert ugye a tied szerencsét hozott nekem! :-)
Ági28

Andi!

Hát a Hsg azért fájt mert el vagy záródva. Mikor volt a lombik???

Csajok!

ma reggel megkaptam Dévaitól a 2 kúpot (mára és holnapra). Ezt hogy a francba kell használni? Mármint, hogy mennyire kell feltenni, mint 1 tampont?
Na és ma éjfélkor szuri! Csak azt tudnám, hogy leszek akkor fent?
cyprus

Ühüm, kb. mint egy tampont. Készülj fel, hogy úgy fog tűnni, az egész kicsorog! Kínos volt, beraktam a kúpot, aztán ledőltem, hogy éjfélig alszom egyet (Anyósom adta be), és mikor felültem, teljesen olyan érzés volt, mintha bepisiltem volna... Mert ugye az ott szépen felmelegszik testhőmérsékletre (nyilván), és a felesleg kicsorog. Szóval tudom ajánlani a betétet! Az Utrogestan ezek után nem volt nagy meglepetés...
február

Cyprus nem nyavajogni! :-) Órát felhúzni, és apa már bök is! :-)
A kúpot amennyire csak tudod tedd fel. Egy része úgy is kifolyik.
Ági28

cyprus! Felhelyezed a kúpot, mint a tampont de akkor kell amikor lefekszel.

manoka
manoka71

cyprus! Felhelyezed a kúpot, mint a tampont de akkor kell amikor lefekszel.

manoka
manoka71

Szerintem adjunk ki egy könyvet Gyakorlati kupológia címmel. Külön fejezetet szánva az Utrogestannak.
február

Itt vagyok, csak nem hagynak... Hogy lehet, hogy egy munkahelyen nem tudok csak úgy azt csinálni amit akarok. :P

Szóval elég friss az élmény lombik terén.

Volt pozitiv tesztem is meg negatív is. :oops:
Mert ugye nem bírtam magammal és teszteltem. Persze az injekciót nem kalkuláltam bele. :oops: Ezért az utolsó szuri után hét nappal ami az et. után a 15. nap volt hamis eredményt mutatott. :twisted:
Legközelebb már ezt is tudom. :roll:
l.andi

És hányat kaptál vissza? Mesélj mindent el. :-)

Február jó ötlet, a legközelebbi talin el is kezdhetjük megírni!
Ági28

Andi! Mikor lesz a legközelebb?
Február! egez egy jó ötlet, :D Most elképzeltem, ahgy apánk meglátná a gyakorlati útmutatót.

manoka
manoka71

Ja és ki lektorálja? :D

manoka
manoka71

Ági

Hétfőn volt a leszívás, szerdán az et. Kettő kis babukát kaptam vissza a hatból. Egy négy és egy hét sejteset. Sima IVF.

Hát de miért nem maradtak itt velünk? :o Pedig mi olyan jó fejek vagyunk. :D
l.andi

Nóczi hol van? Ő nem volt ma a Dokinál?
l.andi

Köszi az útmutatást :)

Andi! majd legközelebb tuti sikerül. :)

Most gizmixxen van a sor, hogy növelje a kismamik számát.

Február akkor nem lesz köztünk olyan sok csúszás!
cyprus

Tényleg!

Noczi!!!!!????????

Cseka! Téged is várunk a hírekkel:)
cyprus

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az et. után milyen szurikat kaptatok?
l.andi

Én choragon kaptam 3x1/2 ampullát (nekem ez volt a repesztő is). meghatározott napokon.

manoka
manoka71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: