A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Ma voltam dokinal. Tok jo volt, mert kerdeztem egy csomot a szulesrol es nagyon kompatibilisnak tunik a hozzaallasa az enyemhez :-))) Meg a mehszajam is szep tovabbra is :-)
Ami viszont kevesbe szep: megiscsak dietaznom kell, egyszeruen csak azert, mert rohamtempoban hizok :-( Szerencsere nem drakoi szigorrol van szo, de a Fincsikkel meg palacsintakkal szemben kisse meg kellene kemenyitenem a szivem... es meg heti egy gyumolcs-zoldseg napot javasolt a doki, ez igazabol tetszik, csak meg kell oldani, hogy a munkahelyen is tudjak ilyet enni. (Kispapa szerint erre a hetfoi nap az idealis, a hetvegi finom ebedek utan :-)

Meg egy kerdes: van-e esetleg valamelyikotoknek szabasmintaja kisagyhoz tartozo szettekhez (jo esellyel 120/60-ashoz)? Es ha van ilyen, hogyan juthatna az el enhozzam? Anyamnak ugyanis van egy nagyon edes szomszednoje, aki total belelkesult, hogy varrni szeretne az en babamnak :-))) Elore is nagyon koszi! :-)))

Most viszont tenyleg temposan olvasok vissza, mert holnap koran kelek es reggel meg hajat is akarok mosni!

Maci2,
szerintem is fuj szel ha fuj :-), undorito gusztustalan szel!!!
Jo faradt lehetsz, ha folyton vendegjaras van nalatok, de hat most kell tarsas eletet elni, amig lehet :-)
Es hol hallottad ezt a remhirt?

Snoopy,
...tavaszi viharra meg a Kaskak bujtak ki anno :-)))
Testkontaktus nagyon tetszik, finom kis meleg babacska, ezt mindenkepp ki fogom probalni :-)
Nekem azt mondta a doki, hogy azt szivesen megcsinaljak, hogy elobb beszurjak a kanult az EDAhoz, es csak akkor adnak anyagot, ha kerek, viszont EDA-val mar ne keljek fel, mert ugyetlenebb leszek es eleshetek. Amugy latok benne raciot, mivel az egyik terdem vacak, mutve is volt, es az egyensulyerzekem sem epp atlag feletti, szoval nagyon nem hianyzik, hogy zugjak egyet... nem tudom, mi a velemenyed minderrol.

Csucsuka,
buksidnak uzenem, hogy ne szaggasson itt Neked! :-)
Most biztos kellemetlen a tejci, de en pl. nem bannam majd, ha ott tartok, ahol Te... sot biztatonak ertekelnem :-)
Igy ezutan a 37-es szam utan mar nyugodtabb lelekkel mondom azt, hogy DRUKK !!! :-)))

Batkamano,
en olyan 4-5 kozott hagytam abba a folsavat, karos hatasarol nem tudok, csak okafogyottnak talaltam. Egyreszt addigra kialakulnak azok a szervek, amiknel csokkenti a fejlodesi rendellenesseg kockazatat. A masik pozitiv hatasa, hogy javitja a vas felszivodasat, de nekem szep volt a verkepem. Szerintem ezek fenyeben donts. Amugy a terhessegi vitaminokban is van, igaz csekelyebb mennyisegben.

Urszila,
sorry Neked, hat a Madachrol jot nem hallottam mar regota...
A Kriston Andrea-fele intimtorna kazin az van, hogy a pisileallitos modszert csak akkor probaljuk ki, ha amugy bizonytalanul tudjuk "beazonositani" azokat a bizonyos izmainkat, de rendszert ne csinaljunk belole.

Leszter,
hat hamarabbi gyogyulast kivanok, mint a doki igerte... szerintem az aranyer se cikisebb, mint mas problema! Raadasul kismamaknal tudtommal tipikus a szekrekedes miatt. (Hasonlo panaszaim neha nekem is vannak, bar nem tudom, elerik-e azt a merteket, amit aranyernek hivnak, egyenlore el tudom viselni.)

Beu,
igazan turelmes es jokedelyu noszemely vagy, ne muljon el a pocakkal :-))) Setalj, aludj, fozocskezzel nagyokat, mi meg kuldjuk a MEGADRUKKot, es egyszer csak menni fog minden! :-))) Szoval: itt a mai MEGADRUKK adagod! :-)))

Babajaga,
Gratula az UHhoz! :-) En imadom nezni! :-)
Csunya gondolatoktol ne felj! En teherbe eses elott minden letezo csunyasagot elgondoltam, meg is irtam muveszien depresszios levelek formajaban, nemi alkoholos rasegitessel :-) Most meg itt vigyorgok, mint rothadt tok a buzamezon :-) Fogalmam nincs, milyen lesz kettoben lenni, de a fentiek alapjan ugy dontottem, elore kar idegeskedni. (Lehet, hogy tulzott az onbizalmam? de allitolag az nem art!)
Kispapad meg kosse fel az alsonemut, irgumburgum! :-) Csokkenne csak neki igy a verszintje a hormonjaiban... :-)))
Majusban akarom majd a gardenpartyt, ugyhogy gyere csak :-)

Mariann,
ugyi vagy :-))) Nevkiiras es vasarlas tekinteteben is :-)
Tudtommal tejci-cicimeret osszefugges NEM letezik!

Kangi,
Teged meg Julcsi "hasznal" kenye-kedvere, es ide a rozsdas bokot, hogy nem vagy ra morcos emiatt :-)))
Tok jo, en is figyeltem, hogy beindult a Friss babak... :-))) Hetvegen szerintem be is kukucskalok Hozzatok, addig bocsi, de nem megy... :-(

Cory,
Gratula az orahoz, de komolyan vigyazz magadra! DRUKK a kitarto javulashoz! :-)))

Zsurlo: jol idozitett MEGADRUKK :-)))
Edelweiss: MEGADRUKK :-)))

Hihetetlen, sikerult meg ma befejeznem :-)
Jo ejt, es szep almokat mindenkinek!

Kaska
25+4
kaska

Na hali csajszik!

Megjártuk a tescot, mostmár mindent megvettem, amihez kellett a becses személyem isKép!

fejfájás ügyben egy nagy vizes turbánnal a fejemen adtam elõ magam, ami igen csini volt, hát még utána a frizurának nevezett valami a fejem tetején, viszont használtKépKép, no meg az is , hogy Ti is vuduztatokKépKép.

Leszter, ha vigasztal, nekem mán nem is aranyerem, inkább bányám van... viszont szülés után nem foglalkoztat a gátseb, mivel van annál jobb idõtöltése is az ember lányának...

Mariann, én is, én is vásárolni akarok!!!! Elõtej: a közepén nekem is nedves volt a polóm, aztán szinte mostanáig csak nagyon elvétve, úgyhogy csak semmi para, oksi?KépKép

Kaska, tej nem zavar, jó jelnek tekintemKép.

Na megyek lassan csucsukálni, pusz a pocakokraKép
Zsófi
37+1
Csucsuka

Mariann, ügyes vagy!Kép
Remélem nem vetted tolakodásnak, de láttam,hogy volt belöle problémád, és az egész olyan egyszerüen megoldható...
Köszönöm a bókot Marci nevében, amilyen aranyos, olyan rohadék is, szoktam mondani...De azért nem cserélném el, okos egy kis állat.
Sziasztok, megyek vissza olvasó üzemmódba.
Barbi
Barbi

Tudtam,hogy valamit megint elfelejtek...(Te jó ég, ez még rosszabb is lesz???)

Kalinta/ Németh Kati, nem tudom, olvastad-e, vagy meg van-e a 2002-es áprilisi Kismama magazin, mert abban van egy összehasonlitás a kengurukról, babahordozókról, a májusi számban pedig a hordozókendökröl van egy cikk.
Esetleg ezek is érdekesek lehetnek Neked.
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Mariann!
Nekem mindkét gyereknél csak a szülés után volt elõtejem, terhesség alatt nem, és másfél évig szopiztak,plussz leadtam egy csomó tejet.
A húgomnak (Gömb) is pici cickója van, és még is jó sok a tejcije. Ez nem a mérettõl függ, mert a tej nagy része szopi közben termelõdik.

Most el kell vinnem kipapát árubeszerezni, majd jövök.

Finiseseknek DRUKK, DRUKK, DRUKK!!!!!!!!!

Magdi
25+5
GallainéMagdi

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, úgy tûnik beváltak!!!Kép A pöttyök szépen lassan eltünedeznek, ami nem így lenne, ha rubeolás lennék (legalábbis én így gondolom).KépKép Biztos valami allergiás reakció, csak tudnám, hogy mire, mivel semmi újat nem használtam.

Kalinta, ha valami eredményre jutsz a hordozókkal kapcsolatban, megtennéd, hogy eljuttatod hozzám? Szeretnék majd venni valamilyet, de még nem tudom, mi lenne a legjobb. Szerintem többeket is érdekelne a végeredmény. Köszi szépen!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Szeretnék bejelentkezni közétek Kép) 10hetes zsebikém. És õ lesz a harmadik szemünk fényeKép
Vikike lányunk 2év 9hónapos Noémi pedig 13 hónapos.
Igyekszem sûrûnjönni, már amennyire engedik a lányokKép

Hajni
9+6
hajnii

Sziasztok!

Hajni!
Üdvözlet! Kép
Várunk!

Kalinta!
Szerintem nem pont jó helyre írtál, bár lehet, hogy máshová is tetted, de itt inkább szintén tapasztalatra várók vannak.
Amennyit hozzá tudok tenni: Nekem saját, varrt, kötözõs kendõm volt. Fektetõbe felkötni nem igazás tudtam, de majd újra megpróbálom. Szerintem azt a testsúlyt, amit az anyuka tartósan hordozni tud azt mindegyik elbírja. Nálunk a gyerkõc szelektálta ki a közlekedési eszközt. Abban nyugton kell ülni! Kép
Volt kölcsön kengurunk is. Az a noname, amin kenguru van rávarrva. Semmit nem tud, csak bele lehet tenni a gyereket.
Szerintem a háti hordozó elõnye, hogy a gyermeket könnyen lehet kiszedni, betenni, ha már nincs a hátadon. Viszont a jóknak van elég saját súlya, ezenkívül nem látod, hogy éppen a gyerek a sapkáját dobja le, vagy a cumisüveget önti a nyakadba, viszont érzedKép

EDA:
Sétálós: kevés érzéstelenítõ, kevés kábító fájdalomcsillapító. Ekkor a fájdalomcsillapító hatás dominál. Az érzéstelenítõ minden idegvezetést gátol (fájdalomérzõt sokkal jobban, mint tapintót, mozgatót)ezért a sétáláshoz szükséges tapintásérzés és mozgatóideg mûködés kevésbé sérül. Egyébként ügyesen, és szerencsével dozírozva csak érzéstelenítõvel is ki lehet titrálni, hogy mi a megfelelõ dózis (ld zárójeles megjegyzés)
A sétálós hátránya lehet, hogy valakinek jobbban áteresztenek a kiserei (mint pl nekem), amik ott lebzselnek az EDA térben, így, ami fájdalomcsillapító átszivárog a falukon, az a keringésbe kerül és a babához is eljuthat. Hivatalosan nem veszély, de minek kábítózzon a gyermek, ha nem muszáj. Ez saját vélemény.

Bénulás???
Szerintem rémhírkeltés, talán az ellenzõk már nem tudtak kitalálni mást?
Szerintem kb 10-15 évvel ezelõtt kezdtek egyáltalán EDA-t alkalmazni szülészeti célból, tehát még nem lehet túl sok ilyen anyuka, akinek ilyen régen volt EDA-ja.
Csak úgy a semmitõl nem nagyon szoktak lebénulni az emberek, hacsak nem pszichés a probléma mondjuk.
Azaz idegkárosodás kellene hozzá. Ahol az idegek nagy tömegben futnak, ahhoz a részhez semmi köze az EDA-nak( az az agyvizes téren belül van), még a beszúráskor sem, hát még 15 évvel késõbb! Az egyetlen, amit el tudok képzelni, hogy lehetett esetleg olyan kismama, akinek a szúrás helyén megsérült az arra járó ideg környezete és 15 év alatt olyan heg keletkezett, ami szorítja az ideget. De ez sem jelenti mindkét alsó végtag lebénulását, csak esetleg egy izomcsoportét. Ezt a problémát ráadásul meg lehet oldani az ideg felszabadításásval. Ha pontos forrást is használnak a vészmadarak, akkor add már meg nekem is az elérhetõségét, mert mindig szívesen tanulok újat. Kép
De komolyan. Még nem hallottam ilyesmit, attól még lehet...Csak nem valószínû.

Leszter!
Mail ment.

Beu!
Ilyen a jó anya. Almát ad és sétáltat. Mondd meg a lurkónak, hogy ennyi idekint is menni fog! A tejcsin keresztül biztosan jobban lehet majd érezni az almaízt, mint a véren keresztül...Kép

Babajaga!
Nekem kb a 37. héten villant be, hogy innentõl sokáig nem fogok végigaludni egy éjszakát sem. Vissza akartam csinálni! Kép
Volt aki megemlítse, hogy talán kicsit hamarabb kellett volna átgondolni...
Az én Kedvesem is rosszul viseli a bõgést. És okos észérvekkel jön, hogy ennek semmi értelme. Ilyenkor emlékeztetem rá, hogy várandós vagyok. Akkor átvált a "beszámíthatatlan kismama" megítélési módba.Ez sem jobb Kép

Snoopy
31+5

KépKép
snoopy

Hali!

Snoopy!
A Te irásod jelent meg a márc. Kismamában? Mint anesztes kismami?Kép Csak te lehettélKép Grat utólag is...és elõre isKép

Hali
sasha és a 22 hetes Gábor

Kép
sasha

Szia Mindenkinek,

Annyit bírtok írni egy nap alatt, hogy nem gyõzöm olvasniKép

Kicsit már jobban vagyok, csak egy kis nátha, de tegnap szinte egész nap aludtam, úgyhogy mára már csak a nózim dugósKép De ma jön haza a szerelmem, úgyhogy el is felejtem a nózibajomKépKépKép

Zsizsa,
na remélem semmi gáz nem lesz!!!!!KépKépKép

Angi,
Az M&M-rõl nekem is a csoki jutott eszembe, naná, majd nemKépKépKép

Batkamanó,
Jó pocisodást, és üdv ittKép Gyere gyakranKép

Babajaga,
na mi lesz a kajaküldõ projectel????? én benne vagyok!Kép

Gombóc,
Na asszem a mi Minink sem ússza majd meg, hogy ne legyen a repülés szerelmese. Sajna,ahhoz, hogy ezt elkerülje, rossz szülõket választott. Én ejtõernyõztem, a kispapi meg vitorlázott meg hõlégballonozik. Azért remélem nem bánja majd nagyonKépKépKép

Hajni,
Gratula a harmadik ZsebihezKépKép

Beu,
ma még nem is jártál itt, remélem azért mert a kórházban vagyKépKépKépKépKép

Tud valami kalamit Beuról?????

Na pusz:

Manócs
24+2
Manócska

Sziasztok!

Hull a pelyhes fehér hó,
jöjj el kedves tavasz anyó!!!
Nagy pelyhekben szakad a hó. Tavaszt akarok nem havat!!!
Volt, amikor egy szál úttörõ ingben szavaltam március 15-én a Fel támadott a tengert a hõsök emlékmûvénél a templomkertben, erre most......

Szerdán este a szülõk iskolája jó volt. A szülésrõl szólt, honnan vesszük észre, hogy menni kell, fájdalomcsillapítás, mit vigyünk stb.. Most nincs idõm leírni.

Márti,
az utolsó elõtti sorban, az elõadó felõl nézve baloldalon ültél?

Beu,
talán a hó?

Hajni,
várunk, gyere!

Szerdai tanácsadás után gondolkoztam azon, hogyan lehetne ezt az egészet még személytelenebbé tenni.
Kiskönyv helyett mágnes kártya ezt az ajtóban leolvassák egy mérlegen állva, következõ lépésnél be kéne dugni a karunkat egy lyukba, itt megmérné egy kütyü a vérnyomásunkat, majd a wc-be pisilve analizálná egy másik kütyü a vizeletünket. Ha valami nem stimmel, akkor jönne a védõ néni! Így nem kellene fél napot ott ülni nem lenne rendelési idõ stb...

Ari
29+6 (holnap 30!!!)
Ari

Leszter,
Szegénykém neked is meg van a magad baja. Vigasztalásul: aranyérrel nem vagy egyedül.

Szisz,
A MÁV-ban nézték a B-HCG-t is.

Beu,
Köszi a drukkot.
Hogy csinálod a kukorica levest?
Jó a pocis képed, szép kerek, biztosan a babának is nagyon tetszik. Jobb is lehet odabent, mint kint a szállingózó hóban.
Dddddddddrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem már elkéstem vele Kép

Mariann,
Viseld egészséggel az új kismaminacidat.
Nem a melleid mennek össze, a pocid nõ és csak optikai csalódás. Én legalábbis ezt mondom kispapinakKép.
Pár csepp elõtejem nem olyan régen óta nekem is van, nem rendszeresen és mindig ugyanaz a mell, a másik lusta?

Cory,
Gratula az elsõ órádhoz. És gyógyulj meg.

Kaska,
Én is így gondoltam, hogy inkább most legyen vendégjárás, mint egy picúr mellett.
Egy kedves ismerõstõl származik a rémhír. Nem régen feküdt bent a Péterfiben. Persze nem a szülészet és környékén, ugyanis férfiKép.

Csucsuka,
Jó, hogy használt a vudu és már nem fáj a fejed.

Zsurló, Edelweiss,
Drukk!

Hajnii,
Gratulálok a pocihoz, üdv köztünk.

Snoopy,
Köszi a rémhír cáfolatot. Sejtettem, hogy nem kell komolyan venni. Kaskának írtam a "forrásról", szóval semmi pontos infó.

Manócska,
További jobbulást, és pihizést kispapiddal.

Ari, Pocóka,
Nem írtátok, hogy voltatok végül az elõadáson?

Hogy én milyen rosszul aludtam! Kb. 5-ször arra ébredtem, hogy a hátam be akar szakadni jobb oldalt középen (lapocka alatt). Volt már ilyen, de ennyiszer?! Normális ez? És sehogy sem volt kényelmes. Állva meg mégsem allhatok, nem vagyok én ló!

Megyek, mert mindjárt jönnek a vendégek. Mindenkinek jó hétvégét.
Eltûnök hétfõig...

Beu,
Szeretnék már gratulálni! Hétfõig kapsz haladékotKép.

Maci_2
35+3
maci_2

Sziasztok
CSak beneztem,hogy mi ujsag veletek, de latom, hogy a babak meg varatnak magukra, a kismamak pedig szokasukhoz hiven, vagy nyugosek v. szinhazba jarnak,hogy nyugosek legyenek.... Kép Kép Kép

EDA
Hat nekem annyira remegett tole a labam, hogy meg tartani is alig birtam,nem hogy setalni! Ezexerint en jocskan kaptam az adagbol! Kép

Nalunk tegnaptol full nyuglodes van ( kiveve szerencsere az ejszakat...). Jazmin sosem volt az a nyugos tipus, biztosan front van :0/

Jok legyetek, es elvezzetek a pocakossagot! Kép

Norka + Jazmin
norkini

SZiasztok!

Csak gyorsan Kép - mint általában! Kép

Ari! Ezek szerint nem véletlenül tekintgettem feléd! Kép Elõadás után megpróbáltalak utolérni, de nagyon fürgék voltatok, aztán pedig elkapott Ottília (a szülésznõ) - szóval, bár láttuk egymást, nem találkoztunk! Kép Feltéve, ha rám gondolsz: téglapiros póló volt rajtam fekete nadrág és az utolsó percben estem be!

Maci_2! A Harsányi tartotta, nem a MArton, szerintem nem volt rossz, de azért a Martoné másfél éve nekem jobban tetszett! A terhességrõl, a szülésrõl magáról, fájdalomcsillapításról, vajúdásról, szüls beindulásáról, kispapa szerepérõl a szülõszobán volt szó. SZerintem eléggé inaktív volt a társaság, alig kérdeztek, nem esett szó pld. arról, mi történik, mikor vki beér a kházba és onnantól magáig a szülésig (papírok, elõkészületek, stb.), nem volt szülõzobanézés sem senkinek, mert minden szülõszoba foglalt volt épp - ezt szerintem ha még nem láttad, akkor kérd meg a dokit, vagy ha van választott szülésznõd, hogy vigyen be megnézni - már csak azért is, hogy egybõl odatalálj, ha mentek - végül is már csak egy hónap! Kép

Beu, ZSurló, Edelxeiss, Csucsuka: DRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKK KépKépKépKépKépKép:

Jövök majd még, de most le kell mennem vásárolni - ki kell használnom, hogy anyukám itt van és vigyáz Árminra! (mert babakocsival és gyerekkel vásárolni nagyon rossz!!!)

Márti
27+3
márti

Szia Mindenkinek!

Teljesen lelombozódtam a hópelyhektõl Kép , szépek, de ilyenkor???

Egyik baba sem kíváncsi a hóesésre? Kép Sok-sok drukk Beunak, Edelweissnek, Zsurlónak és Csucsukának! (mellékesen: nagy a csend felõlük Kép ).

Mariann
Az elsõ terhességem alatt dõlt belõlem az elõtej, nekem is csak "pattanásaim" voltak - hogy örültem az elsõ 70 B-s melltartónak! Egyébként 8 hónapig szoptattam. Most 90 C-nél tartok, de mintha már ez is kicsi lenne, elõtej sehol. Azért reménykedek, hogy ameddig a babónak szüksége van rá, addig legyen tejem. De én is azt vallom, nem a méret a lényeg, ismerek olyan nagykaliberûeket, akik két hónapig sem szoptattak (én nem nyomoztam, miért nem tudtak tovább).

Márti
Megkérdezhetem, ki a Marton? Marton Péter? Köszi

Maci_2
Nem akarok gonoszkodni, de egyes férfiak a náthát is a halálos betegségek közé sorolják, nem? Kép

Hajnii
Üdvözlet NektekKép

Mindenkinek minden jót!

Toffifee
34+5
toffifee

Sziasztok!

Bocsi, lányok, hogy nem jövök gyakrabban, de nem sok idõm van. A friss babákban szoktam lenni, mert ott a napi termést még el tudom olvasni, amit 4-en 5-en írogatunk, de itt már nem tudom követni. Gyertek mielõbb, finisesek. Kép

BeuKép
Mi újság?
Drukkk!!!!!!!

mysssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok, lányok! Kórházban voltam, de csak vizsgálaton. minden rendben, de a helyzet változatlan.

Azt mondta a doki, hogy lassan tágul, puhul, de nem rövidül. És hogy fájások kellenek. Gondoltam elkezdem verdesni a fejemet a falba, az eléggé fáj. Elõször és utoljára a római jog szigorlat elõtti éjszaka csináltam ezt. Kép

Délután visszaolvasok, aztán még jövök.

Beu
40+6
beu

Sziasztok!

Na most aztán jól leírom a szüléssztorimat, bár Zsebivel a kezemben kicsit tovább tart, mint amíg végigolvassátokKép
Szóval vasárnap este kicsit depis hangulatban tértem nyugovóra anyáméknál, mivel mindenki magával volt elfoglalva és a férjemnek ráadásul migrénes fejfájása volt. Így az én lelkivilágom ott maradt ápolatlanulKép Hajnalban már az elsõ busz indulása elõtt kipattant a szemem (a ház elõtt van a 86-os busz megállója) és jobb szórakozás híján a buszokat számoltam, no meg meditáltam az élet folyásán. Aztán 6 óra körül feltûnt,hogy nem a szokásos jóslókat érzem, és egy kicsit beletúrva szétzilált kismama memóriámba rájöttem, ilyen érzés volt Timivel isKép. A biztos tudattól, hogy ma gyerek lesz indítás nélkül is, teljesen lenyugodtam és ez már így maradt a nap hátralévõ részében isKép. Aztán még otthon elkezdett szivárogni a magzatvíz és már tuti befutónak éreztem magamKép A párommal reggel 7-re komótosan beslattyogtunk a kórházba és türelmesen vártuk a szülésznõ és az orvos érkezését, mivel így volt megbeszélve az indítás miatt. Aztán kiderült, hogy a szülésznõ lánya megbetegedett és el kellett vinnie orvoshoz, ezért csak 1/2 9 körül ér be és a dokim se akart felbukkanniKép. Nekem viszont már 5 percenként fájásaim voltak, ezért most már megemlítettem az ügyeletesnek, hogy én ettõl függetlenül nemsokára tuti szülni fogokKép, szóval eresszen mán be a szülõszobábaKép Kicsit kapkodva gyorsan CTG-re tettek és úgy meredtünk közösen a papírcsíkra, mint egy hazugságvizsgálóraKép. Ami aztán tényleg röhejes eredményt produkált, mivel a korábbi hetek 60-70%-os jóslói után az egyszem 20%-os fájásom már rekordnak számított...és közben egyre brutálisabb menzis görcseim voltak. Aztán 1/4 9-kor elõkerült az ellátásomra fogadott személyzetKép és végre hivatalosan is szülhettemKép A vizsgálat szerint ekkor 6 cm-re volt már nyitva a méhszájam és tiszta magzatvíz csordogált. Kb 9 óra lehetett, amikor már gyakrabban láttak derékszögbe görnyedve és már a férjem poénjai sem kötöttek le, aki innentõl kezdve a dokit és a szülésznõt szórakoztatta, én lassan már fel se tûntem nekikKép. Azért utolsó próbálkozásképp egy kád vizet rendeltem magamnak, de mire a nagy sarokkád elkezdett volna megtelni, a dokim az elõzõ szülésembõl okulva élt a gyanúperrel és megvizsgált...és közölte, hogy a lubickolás elmarad, mert mindjárt szülhetünkKép. Az utolsó szó jogán még szülõszéket kértem és megalkudtunk a gátvédelemben is. Aztán jött az a fél óra, amit nem árt, ha megszépítenek az emlékek és végül 9 óra 50 perckor (az SMS-ben kicsit félkómásan bírtam 10:50-et írni, most helyesbítekKép) megszületett Adrienn. Azonnal a pocimra tették, így egy rövid bömbi után kiváncsian elkezdte szemlélni a világot. Egyáltalán nem látszott rajta, hogy megviselte volna szülésKép. Apája büszkén elvághatta a köldökzsinórt, aztán elvonultak fürödni. Közben megszültem a méhlepényt is, és biológiai érdeklõdésemet kielégítve tüzetesen megszemlélhettem az orvos közremûködésével némi kiegészítõ magyarázattal fûszerezveKép. Én sem vagyok normális, mi??? Sajna, nyomás közben elpattant egy megduzzadt ér a hüvelyemben és egy kisebb horzsolást is begyûjtöttem, úgyhogy akadt az orvosomnak egy kis varrnivalójaKép. Persze, ezek sokkal gyorsabban gyógyulnak, mint a vágás, így már a kórházban sem okozott gondot az ülve szoptatásKép
A felöltöztetett jóillatú palántát az apja visszaszállítmányozta hozzám, majd a 2 órás megfigyelés idejére magunkra hagytak minket a szülõszobán. Mivel rajtam kívül aznap senki másnak nem tetszett meg a szuper személyi szám, nem kellett rohamtempóban költözködnünk, sõt még megcsíptem az egyágyas különszobát is az osztályonKép. Igaz, ezért fizetni kell, de legalább nyugiban gyönyörködhetek 3 napig a gyerekembenKép.
Adri gyorsan rákapott a szopi ízére, így szerda estére már behozta a születési súlyát, és csütörtökön ki is löktek minket a kórházbólKép.
A magas vérnyomásomra szedett gyógyszert még a kórházban kidobatták velem, mert a szülés után szinte azonnal rendezõdött a probléma, másnap már 90/60 is alig volt, így legalább agyvérzést nem kaptam egyik-másik hülye csecsemõstõlKép.
Most dióhéjban ennyit, mert Timi lányom ráhúzta a cipzárt az ujjáraKép

Beu neked pedig NAAAGY DRUKKK innen is!

üdv
Momo és Zsebi

Momo
momo

Sziasztok kismamák! Tegnap voltunk a védônônél. Gyerekek, ez mekkora egy ... volt. Azon dillemázott végig, hogy ô nekem mekkora szíveséget tesz, hogy felvesz, mert az állandó lakóhelyem szerint ugyan hozzá tartozom, de a jelenlegi lakóhely szerint nem. És akkor mi van? Nem választható védônô? Na mindegy túltettem magam ezen. Aztán jött a következô döfés, hogy vigyázzak a súlyommal (ruhástól, cipôstôl voltam 57 kg), mert látja rajtam, hogy én hízásra hajlamos vagyok. És mégis mibôl???? Aztán közölte, hogy ne járjak szoláriumba, mert látja, hogy nagyon szeretek oda járni (Jó barna vagyok, mert 3 hete jöttem haza Egyiptomból). Ugyhogy mindent összevetve már most utálom. Aztán azt mondta, ha nem jelenek meg nála 4 hetente, akkor a rendôrséggel fog kerestetni. EZ BOLOND!!! ? gondoltam. És gyanítom tényleg az! Azt a pár találkozást majd valahogy túlélem vele, de a gyerekemnek a közelébe sem fogom ereszteni. Szóval így jártunk! Nem adott beutalót egy vizsgálatra sem, azt mondta menjek vissza a MÁV-ba. Mire megyek legközelebb már 10 hetes leszek. Nem lesz késô csak akkor megcsináltatni az elsô vér, vizetelet meg minden más vizsgálatot?
Mindenkinek kitartás!
Buborék
buborek

Momo
Nagyon ugyes voltal! Kép Meg 1x gratula a kis csajhoz!!!!

Buborek
Hat ez tenyleg eleg gaz....nem tudsz amenni a mostani lakohelyed szerinti vedonenihez?
Nekem a dokim azt mondta, hogy eleg csak AFPre mennem, addig nem kellett semmi egyeb vizsgalaton tulesnem. Szerintem a 10ik hez meg nem keso.

Norka + Jazmin aki azota hortyog
norkini

Sziasztok!

Voltam tegnap dokinál, szerencsére nem változott a méhszájam. Most megkönnyebbültem egy kicsit, és habzsolom továbbra is a magnéziumot. Kép
Éjszaka meg azt álmodtam, hogy elfolyt a magzatvizem, és menni kellett szülni, de fájásaim nem voltak. De ez most volt 25 hetesen. Jó volt felébredni. Kép

Mariann!
Nekem sosem volt elõtejem, ami folyt volna. Inkább olyan, mintha a mellbimbóra lenne rászáradva. De egyáltalán nem befolyásolja, hogy késõbb mennyi tejed lesz, úgyhogy ne izgulj. Kép

Kaska!
De jó, hogy minden rendben volt a dokinál. Kép Diéta Kép Burda boltban lehet kapni szabásmintát, ami kiságyhoz való, de hogy mik vannak benne pontosan, nem tudom. A baldachinra emlékszem. Meg a szopis párnára, azt én is fogok varrni. Kép

Hajni!
Üdv! Kép

Momo!
Köszi a szüléstörténetet! Annyira jó volt olvasni! Kép

Ildianyu
25+3
ildianyu

Momo Kép
szuper a sztori, köszi!!!

Beu Kép
gyönnek majd a fájások is, ne aggódj Kép

Csucsuka Kép
tegnapi TESCO-zás nem hozott eredményt?!

Ildianyu Kép
tökjó, hogy semmi gáz! Kép

Buborék Kép
a vizsgálatokat nem késö megcsináltatni 10 hetesen, de a védönöt hagyd ott, és menj az aktuális lakóhely szerintihez, két okból:
1. Hátha az nem komplett elmebeteg (mert ez a mostanid még az is lehet, hogy fertöz?! Kép)
2. Úgyis az aktuális lakóhely szerint illetékes kell kijárjon a babához.

Amúgy én is igy voltam vele. A köbányai egy bájolgó rém volt, a zuglói meg egy szuperhelyes Kép

Pussz
Kangi + Julcsi
kangi

Halihó Kismamekok!

Délelõtt azt hittem, hogy lesz már végre valami, de ahogy csitult a hózápor, ritkultak a fájások isKép. Kangi, úgy látszik mazohista vagyok...

Különben rájöttem, hogy igazi nõci lakik a hasambanKép, tudjátok, ma megyek kozmetikushoz, akinek az egyik tanulója hozza Zsófibaba hazajövõs cuccátKép, és most úgy látom, hogy simán megleszKépKép

Ildianyu, örülök a jó hirnek! Azért próbáld kimélni magad!Kép

Kaska, az a burdás szabásmintám nekem is megvan, de nem egy nagy szám, persze a párnán kivûl. Igazándiból az ágynemût, fejvédõt egyszerû szerkesztéssel (simán téglalapokból) ki lehet szabni, aztán megvarrni...

Buborék, két lehetõséged van: vagy megneveled a védõnénidet, vagy úgy csinálsz, mint KangiKép

Hajni, már vártalakKépKép

Momo, jó volt olvasni a soraidat!Kép

Beu, ne verd a fejed a falba, jó? Hidd el én irigyellek, fájsz még majd elegetKépKép!

Köszönöm mindenkinek a drukkot, olyan jóKépKép

Na pussz
Zsófi
37+1
Csucsuka

Ja és tettem fel egy pocakos képet, ahol Danó hozzám bújik, igaz múlt heti, azóta nõtt még a pocak:

[url=https://www.babanet.hu/album/main.php?album=46&page=2&image=1795&PHPSESSID=6add622632bd291324d88dcf29f38c4d" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/album/main.php?album=46&page=2&image=1795&PHPSESSID=6add622632bd291324d88dcf29f38c4d[/url]
Csucsuka

Beu,
lehet, hogy babód kivárja a márc 15-ét, így legalább soha nem kell suliba mennie vagy dolgoznia a szülcsinapjánKép
Megy a drukk!!!!

Csucsuka,
Neked is drukk!!!!

Mire hétfõn újra leszek, jó lenne már két hellyel elõrébb lenni a táblán, úgyhohy csajok húzzatok beleKépKépKép

Momo,
ari a sztori, de azért látszik hogy már nem elsõ a zsebid, mert annyira nem lett érzelmesKépKépKép

jó hétvégét mindenkinek, hétfõn jövök - no nem fenyegetés végett írtamKép

Manócs
24+2
Manócska

Kedves Lányok!

Ma megint voltunk UH-on és sajnos semmi jó hír. Bár a baba fejlõdik szépen, de a ciszta is. Már 48x32mm.
Az orvosok szerint elveszítjük...
Él, dobog a kicsi szíve, fejlõdik szépen mint a testvére, édes a kis arcocskéja, az újjai... de ott ez a ciszta, ami már akkora, hogy teljesen fenyomja a rekeszt, sõt a kis szíve szinte szó szerint a torkában dobog... Borzasztó látvány...
Nagyon nehéz most...
Isten kezében vagyunk.
Aggódó Kismama
Aggódó kism

Szia Aggodo Kismma,
Gomboc vagyok, mire ebbe a topic-ba jottel, en mar a babazosban voltam. Kép
Nekem szinten volt egy cisztam, az nagyobb volt, mint maga a baba. Nekem is azt mondtak, Gombocka nem marad eletben, en meg vereztem is, tobb, mint egy honapig jartam a korhazba vizsgalatokra, de annyiszor, mintha haza mennek. Kép
Tobbszor feladtam lelkileg, haromszor is kituztek a mehkaparasom idopontjat, idegileg kikeszultem, egyutt sirtunk a parommal. A ciszta vegul a 14. heten 8*7 cm-esig nott, es a 20. hetre nyomtalanul eltunt. Azota sem tudja senki sem azt, mitol alakult ki, se azt, mitol tunt el.
Kerlek, ne add fel! Beszelj a babadhoz, hogy gyozze le a cisztat, lelkileg ez sokat segit! Eseteleg elmehetnel egy masik dokihoz is, nem lehetne-e, hogyha ennyire rossz helyen van a ciszta, akkor mar most leszivni? Mert a 20. het kornyeken mindenkeppen leszivnak, de esetleg elobb megprobalni? Az orvosom szerint egyszeruen egy tut nyomnak bele es lecsapoljak. Talan kisebb a kockazata egy ilyen mutatnek, mint várni, nem?
Csak drukkolni tudok, hogy minden jol alakuljon!
A profile-omban megnezheted az akkori kuzdelmunk gyumolcset, szoritok, hogy Te is hasonlo kepet tehess fel nehany honap mulva!KépKépKép
Szia,
Gombóc
gombóc

Szegény Aggodó Kismama!

Nem tudok mást irni,csak,hogy nagyon szoritunk értetek,bizzunk a legjobbakban!!!!
Veletek vagyunk!!!!

Mariann
29
Mariann

Manócska!

A látszat néha csal. Mivel most már mindent elõre megszerveztem, nem úgy, mint Timi születésénél, így tudtam, mire számíthatok. Az elõkészületeknek hála, sokkal szebb szülésélményem volt, mint az elsõ gyerekemmelKép. A 2 órás megfigyelés alatt istenit beszélgettünk a párommal, miközben Zsebi elégedetten pislogott hol apa, hol anya kezébenKépÉs egyáltalán nem éreztem fáradtságot. Olyan boldog voltam a szülés után, hogy eszembe se jutott a kórházi tartózkodás miatt depizni. Én voltam a vizitelõ orvosok kedvence...semmi baja és vigyorog, mint a vadalmaKép.
Mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen szép és zavartalan szülésélménnyel gazdagodjon, mint én most ZsebivelKép

üdv
Zsebivel súlyosbított félkarú MomoKép

Momo
momo

Halihó Mindenkinek!

Momo
Gyorsak voltatok, jó volt olvasni a sztorit! És gyönyörû a leányzó Kép

Beu, Edelweiss, Zsurló, Csucsuka
Nem kaptatok kedvet Momo leírásából? Kép

Buborék
Én is dühöngtem a védõnõ miatt, de nekem legalább az a szerencsém, hogy a sajátom beteg (sajnos elég régóta), és ha meggyógyul, akkor megszabadulok az agyamenttõl. Ha mégsem, akkor ide csak egyszer jön, mert azt nem teszi az ablakba, amit ajánlok neki... De igaza van Kanginak, próbáld meg a másikat, hátha az beválik és tényleg annak kell kijárnia Hozzátok. Egyébként nagyon érdekes, teljesen úgy csinálnak, mintha mi lennénk értük, pedig szerintem nem. Nem vagyok biztos abban, hogy a rendõrséggel kerestethet, mert a Te dolgod, mikor mész hozzá, nem?
A vizsgálatokhoz pedig idõben vagy. Fel a fejjel, kitartás Kép

Aggódó Kismama
Kitartás, látod, milyen sokan szorítunk a kislányodért?

Jó hétvégét Mindenkinek!Kép
Toffifee
34+5
toffifee

sziasztok lanyok!

Kepzeljetek, tegnap itt voltak anyukamek, megneztek a babacuccokat! Tetszett nekik minden, en meg tok buszke voltam! Aztan Anyukam kicsit letolt, hogy mi az, hogy meg nincs osszekeszitve a korhazi pakkom, es foleg, hogy meg vasarolni is kell hozza... Szerintetek igaza van, es tenyleg el vagyok kesve? Amugy ezeken felbuzdulva Anyu ma vett nekem 2 haloinget, igy mar szinte csak a gyogyszertari dolgok hianyoznak a csomagba, azt meg nem nagy cucc beszerezni...

Beu,
Hat meg mindig nem?!?! O, Te szegeny, mar biztos nagyon turelmetlen vagy!Kép Azert drukk, hatha lassan is, de segit!KépKép

Babajaga,
Hogy van a depid? Az enyem mar mulik, bar nem akarom elkiabalni, mert akkor szokott inkabb kitorni, mikor kispapam itthon van, es o meg nem ert haza sajna. Na nem am tole vagyok szomoru, csak ahogy beszelgetunk, egyre jobban birom sajnalni magam!Kép (vagy Kép)
Orulok, hogy minden rendben.Kép Tenyleg a leletekkel aludtal?Kép
A szoba meg allandoan alakul, de majd teszek fel kepet, tenyleg!Kép A babareszlegrol is, bar az agyikot meg nem rendeztuk be.

Mariann,
Gratula a tavaszi gatyohoz, itt a mai havazas utan meg kicsit tulzott optimizmusra vallana, de orulok, hogy ott jo ido van!Kép
Nyugi, en ugy tudom, hogy a cicimeret egyaltalan nem fugg ossze azzal, hogy mennyi tejed lesz. Ne stresszeld magad mar elore!Kép Es nekem is korabban volt egy-egy kis gombostufejnyi potty a polomon, mostanaban viszont semmi. Szerintem nincs jelentosege.

Kangi,
Pihizni muszaj, na nehogy mar tunyanak erezd magad!Kép

Cory,
Gratula az orahoz, es gyogyulj meg villamgyorsan!Kép

Kaska,
Hany kilo az a rohamtempo?
Akkor jo, orulok, ha nem cikis!Kép En amugy mindezt szekrekedes nelkul produkalom... Es sajna nem bizom a hamarabbi gyogyulasban.Kép

Csucsuka,
Hat, ez az az aranybanya, amiert nem irigykedem...Kép Nagyon jo a kep!Kép
Drukkkdrukkk, hatha!Kép

Hajnii,
Udv itt, es ha megirod a hianyzo adatokat is, akkor be tudlak tenni a tablaba is.Kép

Snoopy,
Koszi, megkaptam a mailt.Kép

Manocska,
Jobbulast!Kép

Maci_2,
Koszi a vigasztalast, bar jo erzes a tudat, hogy nem vagyok egyedul, de azert nem vigasztal... Foleg, mert ez vacakabb, mint szimplan az aranyer volt.Kép
Jobb ejszakat, mint az elozo volt!Kép

Myssnia,
Megneztem Szilardot, hat olyan gyonyoru, formas kis baba!Kép

Momo,
A leirtak alapjan nagyon jo hangulatban telt a szulesed!Kép Gratula megegyszer a picilanyhoz!Kép

Buborek,
Ez a vedono azert naggggyon duuurva! Latja, hogy hizasra hajlamos vagy?! Meg rendorseggel fenyegetozik?! En osszesen egyszer(!) voltam vedononel! Ezen kivul egyszer meglatogatott, de csak azert, mert egy leletemet elhozta, hogy ne kelljen bekocognom erte az SzTK-ba. Azota idonkent kedvesen erdeklodik telefonon, hogy hogy vagyok. Es ennyi...
A vedono hivatalosan nem tud beutalot adni a vizsgalatokra, bar asszem, van, ahol valahogy megoldjak a dokival egyuttmukodve, hogy megis tudjon. Nekem a 12. heten csinaltak az elso vizsgalatokat, ugyhogy szerintem nem kesel le semmirol.

Ildianyu,
Orulok, hogy nem romlott a mehszajad.Kép De ne almodj ilyen zoldsegeket!Kép

Aggodo Kismama,
Nem tudom, mit lehet erre irni... Nagyon drukkolok!

Zsurlo, Edelweiss,
Nektek is megy a drukk!Kép

Puszi:

Leszter
36+1
leszter

N akkor a kismamak:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Beu [size=-2]2002.06.01.[/size] 40+6 34 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 2003.03.08. [size=-2]2003.03.08.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Nagy Gyula[/size]
[size=-2]2.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 40+0 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 39+5 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]4.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 39+4 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]5.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 39+2 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]6.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 38+1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]7.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 38+0 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]8.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 37+1 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]9.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 36+1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]10.[/size] Love [size=-2]2002.07.08.[/size] 35+4 19 év/1.b. Budapest 2003.04.15. [size=-2]2003.04.14.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kósa Zsolt[/size]
[size=-2]11.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 35+3 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]12.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 34+5 29 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]13.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 34+5 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]14.[/size] Toffifee [size=-2]2002.07.14.[/size] 34+5 30 év/2.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.04.20. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Mousa[/size]
[size=-2]15.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 34+4 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 34+3 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]17.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 33+6 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]18.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 33+0 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]19.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 31+5 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]20.[/size] Béorsi [size=-2]2002.08.04.[/size] 31+5 28 év/1.b. Budapest 2003.05.13. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]21.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 31+4 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]22.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 30+6 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]23.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 30+4 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]24.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 29+6 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]25.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 29+3 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]26.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 28+0 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]27.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 27+4 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]28.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 27+2 27 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 26+2 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]30.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 26+2 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]31.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 25+5 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]32.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 25+5 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]33.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 25+5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]34.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 25+3 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]35.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 25+2 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]36.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 24+3 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]37.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 24+2 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]38.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 24+1 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]39.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 24+0 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]40.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 23+1 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Weiss Manfréd Kórház / Dr. Szathmáry György[/size]
[size=-2]41.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 22+6 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]42.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 22+3 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. &Egrave;underlík[/size]
[size=-2]43.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 21+5 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]44.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 17+4 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]45.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 15+1 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]46.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 13+6 27 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]47.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 12+1 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size]
[size=-2]48.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 9+4 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]49.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 8+0 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]50.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 6+4 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
</pre>
leszter

es a babak:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Kép Beni 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
</pre>
leszter

Szia Hajni!
Üdv közöttünk. Kép

Buborék!
Ha lehet, szerintem is menj át a mostani lakhelyed szerinti védõnõhöz. Ez egyáltalán nem normális, vagy csak rossz napja volt?

Momo!
Én is ilyen szülést szeretnék! Kép

Csucsuka!
Jó a kép, aranyosak vagytok rajta. Kép

Aggódó Kismama!
Mi is szorítunkértetek.

Beu, Zsurló, Edelweiss, Csucsuka!
DRUKK, DRUKK, DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!

Magdi
25+5
gallainémagdi

Kedves Aggódó Kismama!

Kérlek, ne add fel a reményt...

Gombóc példája is bizonyítja, hogy csodák voltak, vannak és mindig is lesznek...

beszélgess a kislányoddal, meséld el Neki milyen szép és boldog élet vár rá idekint...

nagyon szorítok Értetek!!!

Gombóc!Kép

Gratulálok a gyönyörû kisbabádhoz!Kép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Aggódó Kismama!!!
Én is nagyon drukkolok, hogy együtt legyözzétek a cisztát. De ne felejtsd el, hogy semmi sem történik véletlenül. Ha esetleg mégis úgy alakulna, hogy csak egy babátok születik, kivánom, hogy hamar légy úrrá a fájdalmadon és szivböl örülj az egészséges kisbabának!
Nagyon szoritok!

Kangi+Julcsi
kangi

Sziasztok!

Kedvesek vagytokKép Köszönöm!

Csucsuka: De jó hogy vártál márKép

Manócska: Jobbulást!! Honnan jön a szerelmed haza?

Ari: Látom Te is gödöllõi vagy. És Te is a Mávban fogsz szülniKép Azt is látom hogy szerdán jársz tanácsadásra, nem Vári Melindához tartozol????? De az ötleted tetszikKép

Beu: fej verés falba Kép

Momo: De jó volt olvasni Téged!!! És még nem tettem meg, de hatalmas GRATULA Adri babához Nektek!!!!!

Buborék: nem semmi a védõnõ, ilyet nem hallottam még&#8230;&#8230;. Miért kellene 4 hetente kötelezõen menned hozzá??? Én otthagynám a helyedben! Nekem még a dokim adott igazolást terhesgondozásról is, így védõnõ nem is kellett volna&#8230;.
Szerintem nem késõ 10 hetesen vizsgálatot csinálni.

Leszter. Írom is Kép köszi
Hajnii ; ut.mensi: 2003.jan 4 ; holnap szombaton 10+0 hét; 29év/ 3.b. ; Gödöllõ; 2003.10.11 várható; 40+0 is akkor; Máv korház / Dr. Szabó György

Aggódó Kismama: Én is nagyon szorítok Értetek!!

Hajni
9+6
hajnii

Sziasztok!
Zsizsa, ha lesz idõm, majd megírom, mi lett az összkép a hordozókkal kapcsolatban
Snoopy, íram máshova is, de köszi a tippet, és a választ.
Minden Kismamának minden jót.
:-)
kalinta (kalinta)

Sziasztok!

Ez nem is lehet igaz: sikerult olyan idoben belepnem, amikor az emberek elni szoktak :-) Kisse nyuzott vagyok... mondtam is kispapanak, hogy ha holnap 10 elott felkelnek, usson le :-)))
Ma egesz rendes voltam, es megalltam, hogy csak teat vettem az iskolai bufeben, a szokasos sutim nelkul :-) Azert delutan, amikor hazajottunk, jo ehes voltam, es befaltam egy nagy rozsoskiflit tonnanyi fustolt pulykacombbal... De kellett is, mert ma valahogy megint emelygos napom volt, talan a front is megviselt, es most helyrerazodott a gyomrom :-)

Beu, Csucsuka,
neztem a kepeket, olyan guszta a pocitok, olyan elettol duzzado :-)))

Hajni,
udv itt, jo pocisodast! :-)

Snoopy,
koszi, akkor megnyugodtam: ugysem kernek setalos EDA-t. Nem akarok kabito fajdalomcsillapitot a szervezetembe engedni, amig benne van a baba is. Ugyis csak akkor kerek barmilyen erzestelenitest, ha mar tobb kettonel, addig meg setalhatok. Utana meg ki fogom birni, hogy egyhelyben feceregjek :-)

Manocska,
orulok, hogy jobban vagy, biztos jot tett, hogy jon haza a kispapid :-)))

Ari,
ez a havazas tenyleg morbid. Remelem, ezzel mar tenyleg kimacsozta magat a tel. :-)

Maci2,
jo, akkor ez nem az az info, ami komolyan megijesztene.
Hatfajas ejjel? Szegeny Te. Nem hangzik csabitoan, erre is keszuljek fel? Mitol lehet, a tartas megvaltozasatol?

Toffifee,
tok jo, egyforma a cicikaliberunk :-)

Beu,
maximum ezt az otletet verd ki a fejedbol :-)))
Javaslom a papucsod utemes falhozvagdosasat, en ezt csinaltam szigorlat elott, mikozben nyomdafesteket nem turo jelzokkel illettem az osszes szerzot, akiknek volt pofajuk ennyi cikket megirni :-) A modszer fajasokat nem okoz, viszont kivalo feszultseglevezeto!

Momo,
koszi a jokedelyu szulessztorit, es ujfent gratula! :-))) Zsebidnek is biztos tetszett ez igy :-)))
En megertem a kivancsisagodat, szerintem ha hagyjak, en is megnezem majd magamnak azt a mehlepenyt.
Tok jo, hogy a vernyomasod is nyomban rendbe szedte magat :-)))

Buborek,
nagy az isten allatkertje :-))) Nem lehet, hogy tenyleg csak el akart riasztani,mert nincs kedve messzire kijarni?
Nyugi, a vizsgalatok meg tenyleg nem surgosek. Beutalokat nekem a hazidokim adott.

Ildianyu,
nagy GRATULA a mehszajadhoz, es kimeld magad a lehetosegekhez kepest tovabbra is! Biztos minden jol fog menni :-) En juniusban megengedem, ha ohajtod, hogy egy-ket hettel beelozz, de semmi korabbi vezercsel! :-)
Koszi a szabasminta tippet!

Csucsuka,
en meg eletemben soha nem szabtam ki semmit, (pardon hazudtam: a nyakamba egy szutyot farmer szarabol :-), ugyhogy nekem minden nagy szam. De nem is en fogom csinalni, ugyhogy a nagyobb gond, hogy hogy magyarazzam el masnak, amihez magam sem ertek :-) Ugyhogy en megneznem azt a Burda boltot, nem tudod veletlenul, merre van ilyen BPesten (mert ha jol emlexem, Ildianyu szegedi)?

Aggodo Kismama,
Tovabbra is nagyon DRUKKOLOK Nektek, es csak azt tudom mondani, hogy ezek a kis csoppsegek meg sokkal-sokkal rugalmasabbak es jobban kepesek regeneralodni, mint mi vagy akar egy nagyobb gyerek! Meg minden megtortenhet!

Leszter,
hat az o meresuk szerint az utobbi honapban 5, szerintem 3 kilot hiztam, de nem vitatkoztam, mert az is sok. Az itthoni mereseim szerint eddig a 6 honap alatt 58 kilorol mentem fel 70-re. A dokinal mindig ugy 4-5 kiloval tobbet mernek, es az is a baj, hogy indulaskor en az otthoni sulyomat mondtam be, ugyhogy o azt is beleszamolhatja a gyarapodasba.
Koplalni ugysem fogok, de egy kis odafigyeles nem arthat, vegul is meg tenyleg sok van hatra. Csak nem szeretek a sulyomon parazni.

Beu: MEGADRUKK!!! :-)))))
Zsurlo: MEGADRUKK!!! :-)))
Edelweiss: MEGADRUKK!!! :-)))
Csucsuka: MEGADRUKK!!! :-)))

Tok furi, nemcsak a kozerzetem volt olyan ize ma, a bikficem napi ritmusa is megfordult. Eddig itt a gep elott rugta szet a haz oldalat, nappal meg mutatoba bemosott egyet-egyet, hogy el ne feledkezzek rola, de amugy nyugi volt. Ma meg napkozben szinte rezgett a pocim, most meg total csend van. Remeljuk, ez csak azert van, hogy ne unatkozzak, vagy kifaradt napkozben :-)

Minden jokat!

Kaska
25+5
kaska

Megjöttem a kozmikustól, mostmán nagyon szép vagyok ám, csak a hátam szakad beKép. Kicsilány bemutatót tartott a csajoknakKépKép

Kaska, oké, a cim: VIII. ker. József krt. 21. A Rákoczi térhez van közelebb, a Blaha felé sétikálva a bal oldalon. Csak aztán vigyázz, mert nagyon csecse csomagok vannak ámKépKép!

Aggodó Kismama, nagyon drukkolok!!

Na megyek, megprószálok alukálni, hátha jobb éjszakám lesz, mint a tegnapi...
Pussz
Zsófi
37+1
Csucsuka

Halihó!

Remélem, már mindenki alszik Kép

Csak bekukkantottam, hátha baba-hír is van.

Kaska
Fogyózni nem kell, de azért óvatosan azokkal a kilókkal Kép Egyébként én is állandóan ennék, fõleg csokit, sütit, fagyit... De reggelente beugrik a dupla szendvics-adag is... Bagoly monja, bocsiiiii... (de én csak 8-at híztam, igaz, én tartok zöldségesebb napokat). A cicire nem is merek gondolni, milyen lesz, ha már a babónak nem kell Kép , ezért örültem volna, ha kisebb marad. Ez van.
Nálunk is fordított nap van babó-mozgás ügyben, de még nem jöttem rá, mikor csinál ilyet, nem ez az elsõ alkalom.

Millió tonna MEGADRUKK Mindenkinek, akinek szüksége van rá Kép

Megyek, hátha a pocaklakóm lenyugszik, én már kezdek álmos lenni.

Szép álmokat Mindenkinek!
Toffifee
34+6
toffifee

Sziasztok,

Koszi a valaszokat... a repules meg bizonytalan (a franya anyagiaktol is fugg). Ja, es nem az usa-bol, hanem uj-zelandrol irok

Babajaga,
te milyen legitarsasaggal utazol? En ugy hallottam, hogy a 32-34. het utan mar nem repultetnek. De ha van aki megis, akkor hatha meg jol jon kesobb...

Egyebkent tegnap voltam dokinal, es itt abszolut nem
turboztatjak magukat a vizsgalatokkal. Vernyomas, szivhang, poci-tapogatas es beszelgetes. Igy aztan egy kicsit el is voltam keseredve, hogy itt mindenfele vizsgalatokrol olvasok, engem meg pl. meg a merlegre sem allitottak ra egyszer sem.

A folic acidrol es egyeb altalanos terhessegi vitaminokrol is kerdeztem, azt mondta hogy hat, ha gondolom, szedhetem oket. Ez nekem egy kicsit fura, mert csak akkor gondolom szedni, ha tenyleg hasznalnak a bebinek. Vegul ugy dontottem, hogy felvaltva szedem oket; egyiknap ezt, masiknap azt. Abbol csak nem lehett baj...

szisz, tobbiek,
en 1 nappal elotted jarok, de nekem meg nem volt AFP, vagy csak nem tudok rola. Vervetel a 8. es a 13. heten volt, a kovetkezo pedig a 28. heten lesz. Lehet, hogy az mar keso? Az elso alkalommal csinaltak hepatitis es rubeola tesztet is. Ez a masik amire gondoltal? (Sajnos nem talalom, amit irtal...) Ultrahangot viszont 4-hetente csinalnak (eddig mar 2 volt). Eddig minden eredmenyem "tokeletes" lett, lehet hogy ezert hagynak beken?

Leszter,
esetleg be tudnal tenni a tablaba? Adatok: utolso mens.: 2002.11.29. 29 ev/1.b. szules varhato ideje: 2003.09.05. A lakhely es a szules helye meg valtozo, de amit meglesz a vegleges, megirom. Ha nem itt kellett volna kernem, akkor bocsi, egyebken meg koszi!

Megy a sok-sok pozitiv energia mindenkinek, a vegzosoknek kulonosen! (En szeretnek a 41. het utan szulni...)

batkamano, 15+1
batkamano

Sziasztok!

Hajnii: üdv itt Kép Te is jól beállsz elém a táblázatba! Kép

Finiselõknek drukk! Kép Ügyesek legyetek!!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám. Én jobban vagyok, most Balu beteg. Tegnap egész délután és este a 39 feletti lázával viaskodtunk. Aztán nyugodt éjszaka következett, és most is nyugi van Kép Most megyek is, remélem, most már lesz idõm írni is.

cory 9+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Sajnos nálam mellgyuszi játszik a bal mellemben, ezért most kicsit szomorka vagyok. Múlna már el, és ne rosszabbodjon!!!

Momo
Nagyon köszi a szüléssztorit, mégegyszer gratulálok Adriennhez. Kép

LEszterKép
Köszöni Szilárd a bókokat! Kép

Beu, Edelweiss, Zsurló, Csucsuka Kép
DRUKKKK!

myssnia+szilárd
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok, lányok!

Ebbõl ma sem lesz szülés, úgy érzem. Köszi továbbra is a drukkokat, szorgalmasan elraktározom õket. Már nagyon rosszul tûröm ezt a várakozást, tegnap volt a mélypont. Ma egy kicsit jobb, mert süt a nap, és megyünk ünnepelni. Most kispapi munkahelyén próbálom visszaolvasni a lemaradásomat, mert tegnap még a babanetezéshez sem volt kedvem. Képzelhetitek, milyen depiben voltam. Kép

Cory! Jobban vagy már? Balunak gyors gyógyulást!

Mariann! Én kint is ringatnám,ha kibújna! Elõtejem pedig egyáltalán nem volt.

Kaska! A türelmem és a jókedélyem most kezd elmúlni, de a poci elmúltával egészen biztosan visszatér. Kép

Hajnii! Üdv közöttünk, sok boldogságot a babához. Vajon jön egy fiú is rendet rakni a lányok közé?

Manócska! Párod hazatértére egy csapásra elmúltak a problámák? Remélem!

Momo! Örülök, hogy ilyen simán jött világra a kisbabód!

Zsófi! Nagyon édes a Danós-pocakos kép! Kép

Aggódó kismama! Én sem tudok mást mondani, mint a többiek! Drukkolok neked, Te pedig bízz a legjobbakban!

Leszter! Szerintem nem vagy elkésve a csomaggal. Még ha hirtelen történne is valami, a kipapi akkor is be tudja vinni utánad.

Batkamanó? Miért???????

Myssnia! Drukkolok a cickó jobbulásához!

Zsurló, Csucsuka, Edelweiss! Nektek is nagy-nagy drukkok mennek, ha elõzni akartok.

Most be kell fejeznem, de majd még jövök.

Sziasztok,

Beu
41 Kép Kép Kép
beu

Beu! Ne keseredj el! KépKépKép Elhiszem, hogy már nagyon türelmetlenné tett a várakozás, de talán a mai nagy ünnepi felfordulás, a tömegben való séta, nézelõdés meghozza a baba kedvét a kibújáshoz! Javaslom az esti lánchídi fáklyás menetet is fel a várba - de azt már összerakott csak bõrönddel! KépKépKép

ZSurló, Edelweiss, Csucsuka! Nektek is mennek a drukkok KépKépKép - bár látom, nagyon udvariasak és kíméletesek vagytok Beuval! Kép

Batkamano! Az AFP-t a betöltött 16. héten kell megcsinálni - de nem mindenütt szokás, mert sokszor ad álpozitív eredményt, és sokhelyütt az az uralkodó nézet, hogy több veszélye van a kismama heteken át tartó aggódásának, míg megjön az eredmény, mint amekkora kockázata a vizsgálat által kiszûrhetõ betegségeknek! Engem is érdekelne: miért akarsz a 41. héten szülni????? Jó dátum? Vagy egyszerûen szereted az önkínzást? Kép

Cory! Örülök a javulásotoknak! Kép Mikor mégy UH-ra?

Aggódó Kismama! NAgyon sokat gondolok rátok és nagyon drukkolok mindhármatoknak! Kép

Mindenkinek jó hétvégét, nagy sétákat, finom ebédet - én most indulok fõzni és még azt sem tudom, hogy mitKépKép

Márti
27+4
márti

Beu, kajoljál be valami finomat, tele gyomorral jobb lesz a kedved, arról nem is beszélve, hogy akár be is indulhat tõle a babó!KépKép

Én különben nagyon fini lencsefõzeléket csináltam a fõtt füstölt csülökhöz, hiába no, már nem kell diétáznomKépKép. Ha nem szülünk addig, hétfõn csilisbab lesz a menû...

Batkamanó, AFP vizsgálat tõlünk nyugatra, már nagyon kevés helyen kötelezõ, valószinû Neked ezért nem csináltak... Az meg ne zavarjon, hogy nem stresszelnek agyon mindenféle dologgal, élvezd a pocakoslétet!Kép Nem tudom, mért akarsz a 41. héten szülni, de ezt még kitárgyaljuk kb. 22 hét múlvaKép, oksi?KépKép

Na pussz, alszik a család, megprószálok én is pihenni egy kicsit...
Zsófi
37+2
Csucsuka

Sziasztok!

Aggódó Kismama!
Továbbra is nagyon drukkolunk Nektek!

Kaska!
Szóval beelõzhetek? Na jó, de én sem akarok többet 1-2 hétnél. Akkor hogy államvizsgázok? Kép

Batkamano!
Szerintem neked egyáltalán nem lesz AFP vizsgálatod. Nagyon sok országban már nem csinálják, mert nem túl megbízható.

Cory!
Szegény Balu! Remélem, hamarosan jobban lesz. Kép Lili is beteg lett, õ is utánam, és a tegnap éjszaka elég rossz volt, többször kellett orrporszívózni. Kép

Beu!
Drukk-drukk-drukk! Teljesen megértelek, hogy már nagyon türelmetlen vagy! De már biztos nem kell sokáig várni. Kép

Ildianyu
25+4
ildianyu

Sziasztok!

Bekukkantok, alszik a család apraja-nagyja. Apájánk tegnap éjjel 1ig haverokkal sörözött, és akkor még felkeltett, és elmesélte az estét :-( Hajnal 3ig nem tudtam elaludni, most megint nem sikerült, pedig álmos vagyokKép

M a végre sikerült meleg ebédet ennemKép És olyan jól érzem magam!!!

cory, de az még nem bizti hogy a szülõszobán is leelõzlekKép

Beu, menjetek haza, szeretgesd meg apájádat, és holnapra ott lesz a pici babaKép
Hát jó lenne egy fiú a csajok közé, az igaz, de Apjha már letett rólaKépKépKép Azt mondta, mit is kezdenénk egy fiúvalKép
Legalább nem lesz nagy csalódás ha Laura leszKép

Mindenkinek további szép napot, én is kergetem ki a családod ébredés után egy jó kis sétáraKép Ahoz képest, hogy mit jósoltak mára.....

Hajni
10+0
hajnii

Lanyok!
A "friss babak"-ba irt Zsurlo parja 14.44-kor! Kép

"Itt Zsurló párja. Ma éjjel 1.06-kor megszuletett Anna. 4,32 kg.
Minden rendben, mindenki jól van. "

Norka
norkini

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: