Jelentem felkeltem
Aludtam egy akkorát ,hogy csak na
Mandala,Mamiblue este várunk titeket a beszámolóval mit mondott a doki.
Mandala drága!
Ne hallgass ,mert annak nem lesz jó vége.A végén kipukkadsz a sok mondanivalótól
Mona
Tudlak irigyelni,se szomszéd puki,se vita,se porszívózaj....szóval megértem az aggodalmad,de reméljük jó messze lesznek tőletek./Mármint házilag/
Nóri
Énnem szedek mást mint ferro forgammát,meg mostanság ,hogy keményedik pocóm néha veszek be magne b6.
Reméllem már vérnyomi gyógyszerre nem lesz szükségem ,de ha igen beveszem ,mindent a babó érdekében.
Szombaton kicsit összekaptunk ,illetve megint sírtam egy sort.
Apa azt mondta hova a p..ba megy el ennyi pénz.???
Kérdem én szerinte hova??Sértésnek vettem azt gondolván arra céloz én b...om el feleslegesen a lóvét.
De nem így van ,amióta itthon vagyok sokkal jobban spórolok kaján mindenen.De mondtam neki ,tudod mit ezentúl te vásárolsz,és ha uannyi pénzből nem jössz ki mint én megverlek jó?:-)
És már félve nem is mertem mondani,még nem vettünk szivacsot,babakocsit,lés apróságot ami nekem is kell kórházba meg itthon.Szóval nagyon gondolkodom ,bemegyek melózni egy két hétre a csajszi helyett aki jött helyemre,mert úgyis szabira akart menni.
Egy bibi van júli közepén kéne,én meg már akkor nem merem.
Jó lenne lottó ötöst nyerni.
Más..
Ráálltam az előbb mérlegre fürcsi után és teszem hozzá mai zabi után,mert reggel ettem egy rétest,majd 1 szelet kenyeret ,majd gyümölcsrizst és egy kis ubisalit is alvás előttig........és uannyi nem híztam semmit.Szóval felesleges kilókat hagyjuk ,rajtam is van jópár ,de azzal foglalkozzunk bébikkel minden okés legyen.
utána meg új topicot nyitunk " Ki tud eléőbb lefogyni ?" címmel.
De azért az ilyen állat dokikat akik baszogatnak küldjétek el p...ba.
Én Diussal 65-68 voltam nem tudom pontosan és erre híztam 32 kilát.Igaz cukor miatt és a végén sok volt a víz,de nem baszogattak és ,jelzem túlhordtam két hélttel ,42 hétre szültem.
Jucu