A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Boldog Névnapot az ANITÁKNAK!

Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Mammikák!
Gyors leszek, mert nyüzsis ez a hétvége...
Köszönöm én is s névnapi jókívánságokat, Tündinek és a többi Anitának pedig viszont kívánom :lol:
Képzeljétek tegnap oktattam Kismamáknak jógát, úgy alakult, hogy be kellett ugranom helyettesíteni, de közben meg úgy néz ki el is vállalom ezeket a szombati órákat, úgyhogy én most kezdek el dolgozni :lol: Ti meg most mentek táppénzre, jó, mi?
Szia Ági! Üdv a csapatban!
Anikó! Nagyon ügyes vagy!
Sense! Szépek vagytok nagyon, olyan jó az a kép amikor fogja a Férjed a pocid, mindent elárul, hogy Ti már hármasban vagytok! :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Jelentkezem én is.
Jól vagyunk csak kicsit pihennem kellet túl hajtottam magam.

Üdvözlöm Emesét és a többieket is.

Boldog Névnapot az Anitáknak!
Kép

Jók a bútorok és a rucik is.
Csinik a pocakos képek.

Sense!
Szépek vagytok így együtt.
Látszik a párodon,hogy már nagyon várja a
kis Pöttyöt.

Én is láttam a ikreket olyan kis picikék.

Később még jövök
További szép napot.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sense! Te vagy a 2000. hozzászóló! :P

Kép
Kép
Kép
gremese

Húúú! Miéna! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! És tényleg csak feküdj!!!
Az mit jelent, hogy a méhszájad 1100??? Gondolom ki van nyílva, de mi ez a szám?

Hajni! Ez elég meggyőző, amit az őssejtről írtál, hogy orvos és biológus ismerős nem veteti le magának. Szerintem ez sokat elárul. Az a baj, hogy az embert ott vágják át ezzel, ahol akarják... :evil:
Még azért mi is agyalunk a dolgon. Azt viszont hallottam, hogy a köldökzsinórból levett őssejt azért jobb, mert a csontvelőben lévő már találkozott egy csomó betegséggel és gyógyszerrel. És az előadáson én úgy értettem, hogy másnál is fel lehet használni, nem csak a babánál. De ez a 20 kilóig korlát.. ??? Én azt gondoltam, hogy akár Anyukámnál is felhasználhatjuk, ha szükség van rá. De még nem olvastam ilyen szinten utána a dolgoknak, úgyhogy lehet, hogy hülyeség volt eleve a gondolatom. :roll:

Képzeljétek, már megint mindenki azzal jön, hogy nagyon nagy a hasam.. Olyan rossz mindig ezt hallgatni. Most ez baj :?: Vagy mitől lehet egyáltalán??? Bár én mindig is pocakos voltam, csak a tornával kicsit tudtam korrigálni. Gyerekkoromban is mindig akkora volt a hasam, mint egy hordó. Lehet, hogy emiatt??? Fel is teszek egy képet, hogy lássátok.
Kép

Begyulladt a torkom tegnapelőtt, még fáj. Iszom a mézes hársfateát, az segít. Remélem, hamarosan elmúlik!!! Nem akarok gyógyszert szerdni. :x

Kőszegi Timi! Nem tudom, emlékszel-e, hogy mi milyen pelenkázót vettünk, de az 94 cm magas, 38 a szekrény mélysége, a pelenkázó felületé 78, és 96 cm széles. Bár még nem raktuk össze, mert nem rendeztük még át a hálószobát (egyébként lapraszerelt), de szerintem jó lesz a mérete. Inkább felteszem megint a képet.
Kép

Majd még jövök, csak pár nappal lemaradtam, és alig győzlek Titeket visszaolvasni! :wink:

Kellemes vasárnapot!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Sense!

Tegnap én is lasagne-t sütöttem!!! Most ettem meg az utolsó szeletet! Csak én délelőtt sütöttem, mert utána lakodalmaztam.
Marci nagyon szereti a lakodalmas zenét!!! :lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Mazsola!

Szerintem pont akkora a hasad amekkorának lennie kell!
Nekem is azt mondja mindenki, hogy nagy a hasam, azt hiszik a 8. hónapban vagyok. Pedig nem olyan ruhákat hordok, ami nagyon kiadja a hasamat, a gyógyszertárba meg is dícsért a hölgy, hogy szép szolíd kismama vagyok, mert sokan kirakják mindenüket és az nem szép.
Na, ízlések és pofonok, meg ki hogy érzi jól magát!

Engem is zavart az elején, pedig amikor mondták még 5 hónaposok voltunk, de mostmár büszkén feszítek! Inkább azt mondják, hogy nagy, mint kicsi! Egyik barátnőm is babát vár, ő két héttel fiatalabb, és neki meg mindenki azt mondja, hogy nem is látszik, hogy terhes! Na, ez meg nagyon sértő!

Szóval, viseld büszkén a nagy pocakot! :lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Mazsola!

Szerintem semmi gond a pocid nagyságával. Látnád az enyémet. :shock: Majd felteszek olyan képet, ahol látszik. És sok-sok C vitamin, meg folyadék, hogy meggyógyulj. Ebben az állapotban én is érzékenyebb vagyok, nem elég a gyümi, tömni kell a vitaminokat, mert enyhe lefolyású vírusok mennek át rajtam. Kis torokfájdogálás, meg ilyenek.

Ez a pocak-dolog amúgy tök jó! :) Én nagyon büszke vagyok rá, és Apa is! :) Utcán nem hordok olyan ruhát, amiből kilóg a pocakom, itthon viszont igen.

Múltkor segítettek pakolni a boltban (pedig még tökre csinálok mindent), előreengedtek az orvosnál a vérvételen.

És persze a vén nyanyák és papák átnéznek rajtam, ellöknek az ajtóban, és rámtolják a bevásárlókosarukat... Nem is írok erről többet, mert csak felhúzom magam. :evil:

Anyukám állandóan mondogatja, hogy jövő héten menjünk kelengyét venni - izgatottabb néha, mint én! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Anitáknak boldog névnapot kívánok!

Miléna!
Drukkolok Nektek, biztos nem lesz semmi baj :) Zéti baba csak jól rátok ijeszt :)

Mazsola!
Szerintem pont jó méretű a hasad :) Nekem mindig azzal jönnek h. ikreket várok :shock: Mírával mikor pocakos voltam mindig azzal piszkáltak h. milyen kicsi :) Aztán lett egy 3,95 kg és 60cm törpém :)

Gremese!
A nyanyák miatt ne idegeskedj :)

Anitja!
Jógát hol tartasz szombatonként?

Négyesikreket én is néztem húggal :) elérzékenyültem rendesen :)

Minden pocakkép nagyon szép :) A pelenkázok is szépek,nálunk kicsi hely lévén tartószerkezet volt a kiságyon ami kb. 1 m magasan volt :) nekem kényelmes volt 176 cm vagyok kb :)
őssejtet mi sem vetettünk, nem lenne ferr Mírával szemben.
iwiwen én is fent Kajári Vera álnéven :)

további szép napot :)
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Csak futólag olvastam most vissza, holnap remélem lesz időm rendesen. De Granda mintha hiányolta volna a poci fotómat, hát teszek fel egyet :)

Kép
(én is csak itthon mutogatom így a pocimat :), az utcán pocak alatti pólókban járok, zavarna is ha kilátszana :))

judis

Judis
Hát igen, itt már látszik valami... De így is nagyon csini vagy! :lol:

Kép
granda

Sziasztok!

Judis: nagyon szép poci. A nagyon kitakart has szerintem sem szép, de amennyi a tiédből látszik szerintem nem gáz az utcán sem.

Voltunk ma dokinál. Kicsit megnyugodtam, mert mielőtt indultunk, csináltunk apukám szerkentyűjén cukortesztet, ami 5 lett. Pedig délután csináltuk. A doki is mondta, hogy nincs nagy gáz, csak diétázzak és 3 hét múlva a laborban is ellenőriztessem.
Csináltattunk egy potya uh-t is. Kb 1 héttel nagyobbnak látszik a baba a koránál. BPD 73 mm, FL 51 mm, Súly: 1075 gr. (valószínűleg ezért érzem szinte minden mozdulatát. És még mindig fejvégű. A poén pedig az, hogy úgy néz ki Zoénak kukija van. Az előzmények után nem mert megesküdni a doki, de mi is láttuk, hogy tényleg van ott valami. Reméljük azért a 4D-n két hét múlva tényleg kiderül, hogy mi a kis drága neme. (pedig már vettem neki rózsaszín rucit is.

Hajni: hagyd egyenlőre úgy a táblát, majd ha biztosat tudunk akkor ráérünk javítani.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
timi26

Kaqk
Nagyon csini vagy :)

Miléna
Ügyi vagy, kitartás. Azért még ne készülj a kórházba.

Motiot
Remélem jól érzitek magatokat majd itt :)

Bfagi
Szia! Gratula a kislányhoz.

Timi
Nekünk olyan fürdetőállvány lesz, aminek a teteján pelenkázó van :). A pontos magasságára nem emléxem
de azt hiszem 100 cm körül van. Nagyon kalssz a kocsi.

Gremese
Köszi
Nagyon szép a bútor.

Kaja én ma isteni körtés-banános turmixot csináltam, ez volt a vacsim :) nyamm.

Sense
Jajj igen az szuper hely. Láttam képeket róla, én is gondolkoztam rajta, mert a volt privi dokim ott
főorvos és imádtam (Gerő) csak nekünk nagyon kiesik.
Nagyon szépek voltatok.

Nyekrit
:) szerintem nagyon jó hely.:)

Granda
Legalább naponta 1x :). És a videót is már legalább 5x láttam :)

Anita
Boldog névnapot!

Mazsi
Nekem is kb ekkora. Nekem csak egy kolleganőm van aki ezzel piszkál. Szerintem nem nagy!!! Mindenkinek
más...

Timi
:) na akkor kiváncsian várjuk mi is lesz a babód..mikor mentek 4D-re?

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam.Kicsit nyűglődős napom volt ma,de majd elmúlik.

Többen is kérdeztétek a méhszájat,hogy nálam ez mit jelent.Megtaláltam,bemásolom:

Ezek a számok a méhszáj állapotát mutatják. Optimális esetben az értéke 3000, tehát teljes hossz 3 cm, a külső méhszáj, nyakcsatorna és belső méhszáj 0 cm nyitottságú.
1100: 1 cm hosszú méhszáj, és a külső rész kb. 1 cm-re nyitva.

Regina,Judis olyan szép a pocitok! :D :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok !

Nekem ma jó napom volt. Megvettük a kiságyba a matracot.
A Kenguru Goldban vettük kókusz matrac és 7.000,- ft volt. Ami elég olcsónak számít.

Vacsira kaptam apukámtól fincsi hekk halat sütve. Nagyon jól esett.

Mióta tartani kell ezt a diétát azóta mindig éhes vagyok.

Ja és vettem egy ágynemű garnitúrát is nagyon cuki kisfiús.

Miléna: kitartás és sok pihi. Tudom marha szar állandóan feküdni de a piciért mindenre képesek vagyunk. Mikor mész majd dokihoz ?

Judis és Mazsola : neketek is szép pocitok van már ! Nagyon csinosak vagytok .

Mindenkinek nagyon Boldog Névnapot !!!

Üdv mindenkinek és holnap ugyan itt !!
20200310173350

Na a pocakméretről csak ennyit:

Anyukám:
"Kislányom, olyan kicsi még a pocakod!"
Kolléganőm:
"Szép nagyra nőtt a hasad!"
Férjem:
"Szerintem így normális"
:lol:

Kép
granda

Sziasztok!

Miléna, pihenj sokat, és remélem, nem lesz semmi baj. Csak Zéti szeretné, ha minden percedet neki szentelnéd és rá figyelné... :wink:

Jók a pocakképek és a szekrénykék is. Sajnos teljesen visszaolvasni képtelenség, annyit írtok! :D
Mi is vettünk bútort a babaszobába, csak egyelőre nem raktuk össze. Apa egyedül nem bírja, én meg "kevés" vagyok hozzá. De majd csak lesz segítség... :D

Timi26, lehet hogy a múltkor megijedt a cukorszinted a vérvételtől... Azért jó, hogy az otthonin teljesen normális értéket mutat. És remélem, a következőn már a dokinál is rendes értéket ad, és akkor nem kell diétáznod. :)

Nekem egyre sűrűbben keményedik a hasam. Ti hogy vagytok ezzel?? Akkor érzem, hogy fáj és muszáj lefeküdnöm és pihennem. De talán 5 perc és elmúlik, onnantól pedig minden mehet tovább... Ti tapasztaltok hasonlót?

A pocakról annyit, hogy nálam is mindenki máshogy látja. A szomszéd szerint alig látszik, az ismerős szerint meg hatalmas... Szerintünk meg akkora, amekkorának lennie kell... :lol: :lol: :lol: Csak elférjen odabenn a Mini... :D

Szép napot mindenkinek!

És mivel a hétvégén nem jártam erre, minden Anitának és Tündének nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Dobok egy pocakképet is:
(bocs, egyedül csináltam, kicsit béna a beállítás... :? )

Kép

innen tényleg nem tűnik olyan nagynak... :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

Köszi a pocak dícséreteket!
Tegnap nagyon nem volt jó napom :( valami gyomorrontás szerű lehetett, egész nap görcsölgetett a hasam alja és jártam a wc-re. ma már jobb, még csak egyszer voltam :) Tegnap vendégek is voltak ráadásul, lányom nem is aludt semmi, este is pörgött még 10 után is, így most még mindig alszik, ritka alkalom, de legalább van egy kis nyugis netezésre időm :)

manofalvi! ezen a képen tényleg nem tűnik nagynak, de lesz ez még szép nagy pocak :) keményedések ilyenkor már előfordulnak, én is érzem, bár dokim azt mondta ez még nem az. nem is hat rá a magnézium, lehet hogy tényleg csak a babára reagál így a méhem, elég érzékeny.

t. koszegi! ez a matrac ár tényleg nagyon jó! mi 3 éve vettünk ennyiért a kikában :)

nekünk most nem kell venni semmi ilyesmit, fura is hogy szinte nincs mit venni, pedig úgy vásárolgatnék :) kaptunk rengetek ruhát ikrekről :) meg azért Eszter ruhái közül is sokat lehet használni fiúnak is még az elején, mert akkor még nem rózsaszíneztünk.. így játákokat nézegetek, alvós plüsst, meg hordozóra játékot, meg majd tavasszal új esernyőkocsit, ami még nagyon messze van, de már most szűkitem a kört.

Próbálok most már képben lenni és jelen is lenni :)

judis

Hétvégén nem voltam gép előtt, szombaton csavarogtunk, vasárnap főztem-sütöttem, Marcót köszöntöttük, már 2 éves a nagyfiam. :lol: :lol: Szval ma kellően fáradt vagyok. :wink:
Most melóznom kéne, de próbálok visszaolvasni. :lol:
Vendég

Mazsola!
Ne aggódj a pocak méret semmit nem jelent. Egyébként szerintem nem túl nagy.

Én például azt tapsztalom, hogy lényegesen nagyobb a pocakom, mint Petykánál volt, de azt mondják ez általában így szokott lenni. Reménykedem is, hogy nagyobb baba legyen, mert Petyka 2030grammal született és így elég kemény volt az eleje. Folyton azon görcsöltünk, hogy eleget eszik-e. Na ennek most isszuk a levét, mert katasztrófális evő lett.

Manófalvi!
A haskeményedés nálam is jellemző, főleg este, vagy ha túlhajtom magam. Pihenj többet, mert ez egy jelzés a szervezetebtől, hogy lassíts. Persze én papolok! :? De, hát egy két és fél éves krampusz mellett nem igen tudok eleget pihenni.
Kép Kép

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Haskeményedés nálam is szokott lenni olyankor én is lassitok kicsit a tempon.

Nyekrit Timi!
Boldog Szülinapot!
Kép

Hajni légyszi a táblára 06.13 4d.-uh
Köszi
[/b]

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!!!!

Tegnap jottunk haza Magyarorszagrol. :( Olyan rovid volt.. :(
Olyan sokat irtatok, meg el sem tudtam olvasni mindent.

Voltunk 4D-n a pecsi klinikan. Nagyon szuper volt! Annyi volt a gond, hogy az en kis dragam mindig bebujt a mehlepenybe, ezert legtobbszor csak a feje egy reszet lehetett latni.
Fotot nem kaptunk, csak dvd felvetelt. (Nem tudom miert) Olyannyira a felvetel hatasa alatt voltam, hogy meg sem kerdeztem, miert nem ad.
Tud valaki ajanlani merevitoprogramot? Akkor tudnek par fotot csinalni.

Puszi mindenkinek!!

Niki
Vendég

Hahó Béjbikék!

Hajni! Boldog szülinapot Tökinek! :D

Judis! Szerintem kifejezetten szép pocakod van! :)

Manófalvi! Hát te biztos nem híztál túl sokat. :) A pocikád nagyon édi, és igen, lesz ez még nagyobb is!

Rakok fel magamról nem-takarítós képet. (Na én sem tartozom a kis pocakosok közé).

Kép A 25. hétben

Kép A 26. hétben, vizes hajjal

NA, ma voltam vásárolni, egyszerűen nem bírom ki! Persze jogos, mert olyan dolgokat vettem, amik majd a kórházban kellenek.
Vettem WC-papírülőkét, Domestos törlőkendőt (majd ezt is a WC-hez), nedves kéztörlőt, színezék- és illatmentes tusfürdőt, eü. betétet, megy egy luffa szivacsot, amivel itthon edzem a pocikámat, és riogatom a striákat!!!! :shock:

És még annyi minden nincseeeeen! Nem baj, mert nagyon élvezem a vásárlást! :lol:

Na most kipakolok, oszt' gyártok egy kis resztelt májat, hogy a haemoglobinom kicsit visszalendüljön, és menjen sok-sok oxigén a babukának!

Pusza

Kép
Kép
Kép
gremese

Horcsog: köszönöm a köszöntést. Na és az édi-bédi kutyust is. :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok !

Mindenkinek kellemes napot.

Manofalvi: majd nő még az a pocak ne aggódj ez miatt. De nagyon csini vagy.

Hajni20: Boldog Szülinapot a legénynek !

Gremese: neked aztán szépen nő a pocid. Bizti egy baba van bent ??? :D :D
Jó ötlet a Domestos kendő.

Annyira jó itt a társaság jó kis pörgös topik.

Majd megyek haza a munkából és teszek fel én is képet mert apa reggel fél 7-kor fotózott mert állítása szerint most nőt a pocakom.
Egész éjjel vagy a fejecskéjét vagy a fenekét nyomta ki Törpi mert elég kemény volt ott a pocakom máshol meg tök puha.
Édes volt apa végig simizte hátha kicsit vándorol de esze ágába sem volt.

Szép napot délután küldöm a képet. :D :D
20200310173350

Sziasztok!

Kibírtunk a hétvégét, de már nagyon vártam az újabb híreket.

t.kőszegi: Mi is a babycenterben vettünk a Jane kocsit, csak a háromkerekű változatot. Az eladók tényleg nagyon aranyosak voltak, mindent szépen türelmesen elmagyaráztak. Úgy döntöttük a bútort is ott renedeljük meg, mert ugyanannyiba kerül, mint az RS-ben és ők még 3%-ot jóvá is írnak kedvezményként.

A hétvégén 10 kismami társaságában az Egészségliget Rendezvényen (Városliget) léptünk fel. Kismamatorna bemutatót tartottunk. Nem volt valaki kint véletlenül. Egyébként nagyon jól éreztük magunkat. A kis törpém csak úgy ropta a "dübörgő" zenére.

Én sem bírtam ellenállni a kísértésnek és vettem egy édes kis rózsaszín összeállítást Boginak. Azóta folytan azt nézegetném.

A pocak mértet tekintetében csak annyit, hogy mindenki mást mond. Valaki kicsinek, valaki meg nagynak tartja. Én mindenesetre jól érzem magam és ez a lényeg!!! A doktor bácsi pénteken meg egyébként is azt modta, hogy pont akkora amekkorának lennie kell, és hogy a kis törpe szíve csak úgy zakatol. Nagyon jó volt megint meghallagtni.

milenamoni: Kitartás, nem lesz semmi gond! A Ti kis babótok tudja a dolgát!!!

Andi
Kép
amona

Hajni!
Márknak nagyon boldog szülinapot!!! :):)

Nem említenék senkit név szerint, nehogy véletlen valakit kihagyjak, de mindannyi már kintlévő és még bentlévő gyerkőc nagyon édi!!! :):)

Ugyanúgy az összes Kismami csuda szép és csinos, gyönyörűséges pocakkal! :):)

Valamint a megvásárolt rucik és bútorok is igazán klasszak! :):)

Ééééééééééééés persze mindenkinek boldog névnapot! :):)

Pocak méret: ahány ember annyiféle, tényleg minden normális. :):)

Később meg majd az lesz az emberek legfőbb kedvenc témája, hogy feláll-e már a bébi, elkezdett-e már futni, mond-e verseket, szobatiszta-e, szoroz-összead-kivon-e, stb. :):)
(És persze ahány gyerek, annyiféle - ahogy a felnőttek is - tehát igazából 4 hónap ide vagy oda, cseppet sem számít, de azért rendesen az őrületbe lehet kergetni a Mamikat - ha valakinek esetleg lustibb a gyerkőce és még nem tart ott ahol a szomszédé.) :):)

Mi hétvégén végeztünk a bevásárlással, minden megvan és minden helyén! :):) HURRÁ! :):)
(Na jó még egy torony ruhaszárító hiányzik a már meglévő kettő mellé. Hihi!)

Szombaton a T-Com Gyerekszigeten voltunk és idén is istenien éreztük magunkat mindahányan. :):) Gyönyörű nyári idő volt, rengeteg jópofa ajándékkal tértünk haza, óriási nagyot sétáltunk és a gyerkőcök hatalmas nagyot játszottak - szinte mindent kipróbáltak - alaposan és kellemesen kifáradtunk. :):)

1 db friss fotó - a 6-os albumban még több:

Kép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!

Ez aztán a beállítás! Szép nagy a pocikád - végül is ketten vannak. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Timi (koszegi), ilyet mi is tapasztaltunk már, hogy egyik helyre befészkeli magát és ott nagyon kemény. Múltkor Apa állította, hogy ő vagy a lábát, vagy a karját érezte, mert olyan kis vékonyka csontosat tapintott... Persze nem tudom, ez mennyire lehetséges, de ő állítja... :roll:

Köszi a dícséretet mindenkinek! Látom, Ti is szépen növesztitek a pocakot... :D Vadvirág, a Tiéd különösen hatalmas. Ebből a szemszögből meg pláne! :lol:

Amona, tényleg jó ötlet ez a domestos törlőkendő. :) Fel is írom a listámra. Egyébként csak ha belegondolok, hogy még mennyi minden kell, és nem csak a babának, hanem magunknak is, akkor elborzadok, hogy egy kész vagyon... (hálóing, köntös, papucs, ilyen betét, meg olyan betét...)
A kölcsönkapott babaruhákat én is hetente többször előveszem és nézegetem... Olyan picurkának tűnik még... De majd ha a babák megtöltik élettel, egész más lesz! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

SZiasztok !

Megprobálok feltenni egy reggel készült fotót.
Igaz ahogy lekicsinyítettem kicsit szét esett a kép.

Valaki esetleg nem tud ajánlani valami jó kis programot kép kicsinyítéshez ?

Kép reggeli pocak

Szép mindenkinek a pocakja.

Üdv és szép napot.
20200310173350

Sziasztok,

Én ma megyek dokihoz, hüvelykenet és nőgyógyászati vizsgálatra. :? És most viszem a múlt heti terheléses cukorvizsgálat eredményemet is, ami éhgyomorra 4,5 volt a 120 perces vércukor pedig 6,9 volt. Ez magas? Kiváncsi vagyok mit mond, ahogy olvastam erre már van akinek diétát írnak elő? :shock: Az interneten azt olvastam 7,8 értek felett van gáz, így eddig én nem is idegeskedtem emiatt.

Egyébként az én pocim is hatalmas, legalábbis szerintem, és esténként vannak keményedések, de nem vészesek. Viszont nem olyan aktív a mi kis Manónk, mint ahogy ti többen is írtátok. Néha mocorog, rugdal/helyezkedik-inkább este és reggel, de a nap nagy részében nyugiban van. Vagy csak lusta a kiscsaj? Nektek nagyon sokat mozog?
Másik amivel nem tudok mit kezdeni, hogy nekem főleg esténként előtej (?) szerű valami jön a mellemből? Nem sok, sőt épp csak egy pivi, egy-egy csöpp. Szerintetek ez normális már most?

Kép
bfagi

Sziasztok Mamócák!

Egész hétvégén nem volt időm benézni, szombaton is dolgoztam, és most meg alig bírom követni, annyit írtatok.

timi26: Nyugi, még mi sem vagyunk benne biztosak, hogy Máté lakik-e a pocakomban, vagy mégis csak Zsófi. És még több, mint 2 hét a 4D-ig. Előbb-utóbb biztos Zoé is és a Mi Babánk is felfedi a titkot! :)

niki72: Milyen volt a 4D a pécsi klinikán? Mi is oda megyünk! Rendes volt a doki? Mert általában nem mind az.

Utólag is boldog névnapot a névnaposoknak, és gratula a kisebb-nagyobb pocikhoz. Az enyém kb olyan, mint Judisé, de hétvégén majd készítünk fotót, és ígérem, felteszek már végre egyet! Végülis 43.5 kilóról indultam, kb eddig 4 kilót híztam, ami magamhoz képest jó. Csak szerintem az egész többlet Manócska meg a magzatvíz, a karom meg olyan, mint két gizda hurkapálcika... Van valami ötletetek, hogy többet hízzak?

Közben meg a munkahelyemen folyton túlórázunk, most is csorgó könnyekkel ülök itt (most sírtam egy jót telefonban a páromnak), de még minimum ezt a két hetet ki kell bírnom. Éjszaka nem tudok aludni, persze napközben meg nincs rá lehetőségem, szóval tiszta jó...:cry:

Mindemellett elkezdtem ugye böködni magam a szurikkal (túlélhető, de rosszabb, mint amikor patkányokat kellett böködnöm.), a párom meg még mindig nem talált új állást... :cry:

És még folytathatnám a sort, azt hiszem az egész világ összeesküdött ellenünk, pedig a Picur NEM EZT ÉRDEMELNÉ!!!

Azt hiszem megyek, mert csak meghalok itt az önsajnálatban.

Majd este még bekukkantok, ha addig el nem alszom.

Szép délutánt mindenkinek! :wink:
kiskolbi

Sziasztok !

Megprobálom újra feltenni a képet nem bizti, hogy sikerül.

Kép reggeli pocak

bfagi: nekem a 7-re már diétát mondott a doki és holnap megyek újra vér csapolásra.
Remélem most minden rendben lesz.

Üdv mindenkinek :D :D
20200310173350

Még valami!

bfagi: nálunk ez kb úgy néz ki, hogy vannak aktívabb, meg passzívabb napok. Előbbieknél egész nap, megállás nélkül dolgozik odabent, utóbbiaknál kb 4-5, időben jól körülhatárolható aktív periódusa van.

Ti tapasztaltok olyat, hogy LÁTSZIK, AHOGY MOZOG? Az én hasam néha szabály szerűen hullámzik, máskor meg hol itt egy dudor, hol ott... Nagyon vicces, de óriási élmény. Apócának is... :D :D :D
kiskolbi

Sziasztok Mamikák!
Hajni! Boldog szülinapot a Kislegényednek!

Timi! Neked is boldog szülinapot, ha már így kiderült!

Vadvirág! Csudaszép a pocid! Emese, Beke Andi, Judis, Manofalvi! Nektek is nagyon szép a pocitok! Nem a méret a lényeg! Nem lehet, hogy már most elvárások vannak! Igaza van Vadvirágnak!!! Ne foglalkozzatok senkivel, a lényeg, hogy egészségesek legyenek a Babókáink és Mi is! :lol:

Viranka! Az Asram jógaközpontban.

Niki! Ha a printscreent (PrtSc) megnyomod, amikor megállítod a lejátszást pillanatállj-al, akkor az menti a képet, és egy egyszerű paint programba beillesztheted.

Ruhák: Én is úgy látom már minden megvan, még meleg overál is, ma is voltam rucikért, amit a teszveszen vettem, íme, egy kis bemutató :lol: :
Kép
Kép
Kép
Ja és 16 pár zoknija van már most :shock: , egy kicsit sok, tudom, de egyik édesebb mint a másik, és egész picitől a 6hónaposig.
Imádom fogdosni őket :lol: :lol: :lol: !!!

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Manófalvi! A Domestos törlőkendő az én jogdíjas ötletem!!! :) :) :)

Timi! Nagyon szép pocid van neked is, a reggeli fél 7-es ábrázat meg különösen édes, olyan igazi kismamis! :D

bfagi! Hát az én aprókám nem egy bokszbajnok! Általában de. 11 körül, és du. 5 körül aktív, amúgy meg szinte semmi. Én nagyon sokat jövök-megyek, rendezkedek, egy sajtkukac vagyok. Ezzel tuti elringatom, és aluszkázik állandóan. Viszont nagyon sokat úszik!!!! Nagyon sokat! Ilyenkor púposkodik össze vissza, kidudorítja a pocakom, meg nyom. Hol jobb oldalra megy, hol bal oldalra. Ilyenkor apa ráteszi a tenyerét, szinte "megfogja". Egyelőre még nem tudom, olyankor milye dudorodik ki, de nagyon cuki.
Ha rugdos, azt is óvatosan, igazi lusta kiscsajszi! :)
Egy-két olyan rúgást csinál, hogy szinte kiböki az oldalam. Olyankor ugrik egy nagyot a pocakom.

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Asram? Én oda akarok menni jógizni. Benne vagy a
z órarendben? Mert akkor mennék hozzád!. Egy-két hét múlva gondoltam, hogy elkezdem. Én is ebben a kerületben lakom, egy barátnőm ajánlotta a helyet, neki a csakrás bigyóit lehet ott megvenni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Mekkora az az overál?

Kép
Kép
Kép
gremese

Közben írtatok megint egy csomót! :lol:
Szóval: Kőszegi Timi! Neked is nagyon szép a pocakod! :lol: Nekem is diétáznom kell, már előre félek a terheléses balhétól :roll:

Kiskolbi! Jaj ne sírj kérlek, kitartás, már nincs sok hátra, és utána csak a Babókáddal leszel :lol: :lol: :lol: Fel a fejjel!

Mozgás: nálunk is van aktív nap és passzív nap, például szombaton egésznap örvendeztetett a Kistestével, mintha tudta volna, hogy ünnepnap volt :lol: Aztán tegnap meg pihi volt szinte egésznap, és ma is csak enyhe rugik vannak. Mi is így működünk végülis, vannak energikusabb napjaink és vannak fáradtabb napok, nem?
Viszont én egyáltalán nem látom a mozgást, nincs hashullámzás, meg ilyenek. Én szerintem azért mert ki van párnázva rendesen a Drága :oops: szóval van egy kis úszógumim, volt is mindig...

Na puszi mégegyszer!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

No, átrágtam magam a lemaradáson, a munka úgyis megvár. :lol: :lol: :lol:
De felére sem emlékszem már. Kismamaagy. :oops:

Pocik:
nagyon szépek.

Emese:
nekem is ugyan iylen felsőm van, pont ma volt rajtam. ( fehér, első kép. )

Köszönöm a köszöntéseket Marcóm nevében. :)

Vadvirág:
Marcus= Marcell. :lol: :lol: :lol: :lol:
Haaatttalmaaas a pocakod. :)

Timi26:
ehhh, most akkor van kuki vagy nincs? :) No majd kiderül. :))

Most lépek, de majd még jövök ám.
Vendég

Emese Igen, Asram, szombatonként 12-13.30-ig. Gyere, persze, szeretettel várunk! :lol:

Az overálba nem találtam méretet, de szerintem olyan 74-82-es lehet, szóval télre pont jó jó lesz, de ha még nagy egy kicsit sem baj, mert legalább jól alá tudom öltöztetni.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Köszi, te tartod? És kifejezetten kismamajóga? És oda csak beeshetek, vagy be kell jelentkeznem?

HAjni! Én nagyon szeretem ezt a felsőt, ilyen típusúból van egy pár. Ebben tök jól elférek. :) Még... :oops:

Jajuj... Zsofka megint puposkodik. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi!

Miért kell még ennyit dolgoznod? Miért tűröd? Simán elmehetsz táppénzre, ne hagyd magad!

Babamozgás: fogalmam sincs Marci mikor alszik, mert állandóan rugdos, tegnap még a telefont is lerúgta a hasamról! Felkameráztam, hogy miket művel a hasamban, hát, mindenki el volt tőle ájulva!!!

Vasárnap elosztottam azokat a hiányzó dolgokat, amiket szülésig be kell szerezni. Szerencsére már nem sok, de azt is elosztottam 3 hónapra. Így szépen, nyugodtan meg lesz minden. Pl. augusztusra hagytam a szoptatós melltartó beszerzést, mert nagyjából akkor alakul ki a végleges mérethez hasonló.

Vadvirág! Jó a fotó!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Emese! Igen, én tartom, igen kismamajóga, és igen "beeshetsz", nem kell bejelentkezni :lol:

Puszi

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Gremese: nagyon csini vagy, és nagyon bírom a stílusodat. Meg hogy ilyen aktív vagy. Kb 1 hónap és én is egész nap tudok írni. Akkor már többször leszek itthon.

Timi (Kőszegi): te is nagyon édes vagy, főleg ezzel a reggeli arccal. Van egy ismerősöm, akire nagyon hasonlítasz, csak neki alapból ekkora a hasa, nem közel 6 hónapos pocival.

Hajni: csak oldalról láttuk, a lifegőt, a lába közé nem tudtunk benézni, mert keresztbe tette a kis drága. Nem baj, annál izgalmasabb lesz a 4 D. Már nem egészen 2 hét és láthatjuk.

A hasról: most tűnt fel ahogy írtátok, hogy kinek mekkora. Ma kb 3-an kérdezték, hogy ugye már mindenórás vagyok. Mondtam, hogy órám az mindig nálam van, de a szülésig még 2,5-3 hónapom van. Mindenki ki van akadva, hogy hogy lehet ekkora pocim. Érdekes én nem érzem. Na majd ha hazajön a férjem csináltatok egy képet, felteszem és akkor eldöntitek, hogy kinek van igaza.

Amióta a védőnőm rámszólt a hízás miatt, és közbejött a cukor, egy dekát sem híztam. Büszke vagyok magamra. (Pedig a babó hízott 2 hét alatt 35 dekát. Most 1 kiló körüli.

Bfagi: az előtej az változó, de teljesen természetes. Nekem pl. Rebekánál már 4 hós terhesen csöpögött, aztán a végén mégsem tudtam szoptatni. Most meg még egy csepp sincs.
Azt nem tudom, hogy a 120 perces 6,9-es cukor jó-e, mert általában 60 perceset néznek. Akkor viszont kis diéta szükséges, úgy tudom.
A védőnőmtől tudom, hogy azért fontos ilyenkor vigyázni, mert ahogy előrehalad a terhesség, egyre nagyobb a cukor érték is. Tehát ezért vigyáznak ránk ennyire.

Na jó, elég a litániából, majd még jövök, ha eszembe jut valami.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
timi26

Hajni!
:):) Igen, már emlékszem, hogy Marcell, elnézést és még egyszer boldog szülinapot a Nagyfiúnak! :):)

A mi Márk Marcell pasinknak is pár nap múlva (június 15-én) lesz a 2 éves születésnapja. :):)

Timi! (T.Kőszegi)
Nagyon csini a pocakod! :):)

Anitja!
Húúúúúúúúúú 16 pár zokni, ez igen! Simán leelőztetek minket. :):)
Nekünk - egyelőre - 14 pár zoknicskánk van, azaz fejenként 7-7 pár. :):)

Szóval GRATULÁLOK! :):) Csak így tovább! :):) HAJRÁ! :):)

Nagyon édi minden bébi cucc! :):)

Timi! (26)
Ez az órás nagyon tetszett! :):) Így is kell...

Köszönjük szépen mindenkinek a pocak dícséreteket, kedvesek vagytok. :):)

Üdvözlet tőlünk is az újonnan érkezőknek! :):)

Pocak nálunk is hatalmas nagyokat ugrik hol itt, hol ott kívülről láthatóan is. :):)

Vadvirág
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: