A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Panda: Oké. Nem olvasgatok, eleget olvastam. Jót nem várhatok a vetélésről szóló cikkekből...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

DzsémiMami:meg fogom tiltani,hogy olvasgass!!!!!Irgumburgum,nem lesz ennek jó vége!!!!
vedresandi

ANdi: Nem lesz jó vége? Érzel valamit? :shock: :shock: :shock: :shock:

jaimee

Jaimee,
ÁÁááááááááááááááááááááááááááá nyugi nyugi nyugi!!!! Amúgy ha valamire sokat gondolsz akkor azt az agyad teljesíti szóval nem szabad rossz dolgokra gondolni! persz néha kicsit szabad de nem ennyit!!!
Vendég

Dzsémi:annak nem lesz jó vége,ha ilyeneket olvasok....kapaszkodik,és alág várja az a csöppség,hogy 203 nap múlva láthasson benneteket!!!!
vedresandi

Andi:nálad nem lehet tudni...lásd legutóbbi rántott husi... :lol:

Jaimee:ne túráztasd magad...ez a babó csak 3-4 kilósan fog kijönni onnan...na azért már izgulhatsz. :lol:
Igaza van Pandának, lehet, hogy tényleg a sok hányástól van.Vagy a munkhelyi baritól!!! :lol:
Kép
Vendég

Panda/Andi: Jól van naaaa... :cry: A mensi elmaradás óta nem fájt így a pocim...Ez rémített meg. Egyébként eszembe sem jutott volna, nyugodtan készülnék az esti programomra.

jaimee

Lányok!
Bocsi! :oops: Azt hiszem igazatok van Omniával kapcsolatban!

Jaimee!
Ne gondolj ilyen őrültségekre!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Tanulás? Vagy ne emlékeztesselek az államvizsgára?

jaimee

jaimee:mi az esti program?
Kép
Vendég

Nóri: Az UH! :lol: :lol:

jaimee

Én is voltam ám szőke anno...ez nem múlt el nyomtalanul! :lol:
Ne haragudj, azt hittem azon kívül van más is...
:roll:
Kép [/img]
Vendég

Sziasztok!
Bár próbálok visszaolvasni de azt hiszem lehetetlen mert nagyon sokan vagytok és ha nem baj én is csatlakoznék!
Van egy 2 éves kislányom és ettől a hónaptól utat engednénk a gólyának.
Reméllem segítetek hogy megismerjelek benneteket és mindenkinek azt kívánom amit legjobban szeretne!
Betti
Kép

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jaimee:iwiw-en vagy?

Üdv Betti!

Kép
Vendég

Nóri: Nem tudhattad. Úgy hangzott, mintha színházba mennénk. :lol:

Betti: Üdv! Hát 300 oldalt végigolvasni...Gratulálnék hozzá, ha megcsinálnád. :lol: :lol:

jaimee

Nóri: Küldök privit!

jaimee

Betti,
De te már egyszer csatlakozták hozzánk :wink: :lol:
Vendég

Jaimee!
Hát nem egésszen a 300 oldalra gondoltam de köszi a kedves fogadtatást!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jaimee!
Igyekszem tanulni. A hétvégén nem volt rá időm, mert péntek este ballagás, másnap délelőtt bevásárlás, délután-este osztálytalálkozó. Azután kitalálta 2 baráti házaspár, hogy menjünk el egy nosztalgi diszkóba. Hajnali 4-kor értünk haza, de már 7-kor indulnunk kellet az autóvásárba, mert az egyik házaspár el akarta adni az autóját. Mi felajánlottuk, hogy elkísérjük őket, ha eladják a kocsit, legyen mivel hazajönni. Vásárból hazafele meglátogattuk anyósomékat. Mire hazavergődtünk este lett. Még ma regelre sem pihentem ki a hétvégét, de ma már tanulok ezerrel.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimme:jelölés alatt állsz... :lol:

Kép
Vendég

Pandus!
A rókakoma mellett azért enni tudsz?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nóri: Te is megvagy! :D

jaimee

Chris,
Enni tudok mert amikor eszem akkor nagyon jól vagyok :D de persze azért egész nap nem ehetek. Most azért egész jól vagyok reggel volt rossz de ma már kétszer reggeliztem :wink:
Vendég

Fene ezt a modern világot!
:lol: Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Ez a mai nap...Csibe 5-kor felébredt és nem akart aludni, de az ágyában sem akart maradni...Az éjjel meg 2szer voltam nála. Valami bántotta szegénykémet. Reggel 9kor már visszatettem és még alszik. Apucinak becsípődött a dereka ( Betti - a legjobbkor jöttél vissza :lol: )Alig tud mozogni.

Omniának és is küldtem üzenetet az IWIW-en, de még el sem olvasta. OMNI: JELENTKEZZ!!!

Pandus: Nálam még most sincs róka, valószínűleg nem is lesz. Én ilyen típus vagyok :wink: Mi meg holnapután megyünk UH-ra. Nagyon izgulok ...

Jaimee: A pocid attól is fájhat, hogy nő a babó és húzódnak ott bent a dolgok :wink: Na meg a rókától is :twisted:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,

Ne parázz már annyit. és főleg ne olvasgass sokat, nem tesz jót. Én tudom. Mindent összeolvastam a magas FSH-ról, totál betojtam, aztán tényleg lehet hogy csak tényleg a fogigátló az oka.
Minden rendben van, és lesz is. :lol:

Estére meg egy kalappal és várjuk a képet is.

Ez neked is szól Nóri a myomával kapcsolatban.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Panda: De jó neked. Nálam a baba meggondolta magát, mégsem szereti a mákos kiflit. Ezt úgy jelzi, hogy keserűnek érzem a mákot. Bajban van, mert az ebéd babgulyás+mákos tészta lesz. Amit amúgy imádok.

jaimee

Judy/Olik: Köszi, értettem, már nem olvasok, megnyugodtam, ahogy csillapodott a pocifájás.

jaimee

Én még olvasok sajnos... :cry:
De elmegyek ahhoz a bizonyos másik dokihoz, ha elmúlik.Ha egyáltalán megjön szerdán! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Mitől ez a fene nagy optimizmusom?Megsütött a nap... :lol:
Kép
Vendég

Nóri:ha optimizmus van,akkor baj ne lehet :wink: Neked van igazad!!! :lol:
vedresandi

Nóri: Optimizmus az kell hozzá! :wink:

jaimee

Nóri,

Optimizmus nélkül nem is szabad nekiállni a babaprojectnek.
Minden ok lesz. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ez változó sajnos.Egyik nap ilyen, a másik olyan.A múlthéten nagyon sokat sírtam...Mondjuk a munkahelyi dolgok miatt is.Ma épp derűsen látom a dolgokat.De ne kiabáljuk el... :roll:
Mostanság azzal vígasztalom magamat, hogy annyi rossz dolog után, ami az elmúlt években történt, mostmár biztos megsajnál az öreg fentről és teljesíti a kívánságomat. :lol:
Végülis miért ne tenné?Eddig nem sok jót adott.
(bocsi, ha valaki nézetét ezzel bántom)Kép
Vendég

A kisbetűs rész nem látszik...azt írtam, hogy bocsi, ha valaki nézeteit ezzel bántom, nem szándékos.
Kép
Vendég

Szaisztok!

Itt vagyok a munkahelyen, ülök a gép előtt, a mentorom elutazott Pestre valami szemináriumra, tiszta unalom minden (mert még segiteni sem tudok az embereknek, mert még nem tudom pl. hogy hol tartja a mentorom az install cd-jeit, stb.). Ugyanez volt pénteken is, alighogy bemutattak neki már el is húzta a csikot 8-kor. Egyébként 7-kor kezdünk. De az utóbbi másfél órám legalább kellemessen telt, amig titeket olvastalak!!! Éppen azon gondolkoztam, hogy ha ilyen tempójú lesz a munka, akkor simán lehetek terhes, nem lesz megerőltető!

Babszika,
Tudom, hogy sovány vigasz, de valahogy ki kell tartanunk, és majdcsak lesz babónk. Nem kell idegeskedni, mert akkor csak még annyira sem jönni. Én is mindig azt mondom, hogy ez is terhes meg az is körülöttünk csak én nem, de sajnos nem fog előbb jönni, ha nagyon akarom. Most éppen egyrészt örülök is, hogy augusztusig szünet van, mert nem idegeskedek, hátha aztán könnyebben jönni fog a babó (habár magamat ismerve akkor majd újra fogom kezdeni a hülyeséget, de majd megpróbálom lenyugtatni magamat). Egyes népek meg tényleg úgy vannak kitalálva, hogy nagyon termékenyek…

Manó,
gratula a jó eredményedhez, látod majd csak lesz ott babó.

Betsy,
gyönyörűek a képek, gratula a kisfiadhoz. De már biztos, hogy meg lehet állapitani a nemét? Nem kicsi még ahhoz? Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek…

Jaimee,
sajnálom a rókás dolgot, de még tényleg jó, hogy nem volt ott Mr Gyapjú!!!

Krisztinka, Andi, Pandácska,
kösz a gratulációt!

Olik,
nagyon ügyes vagy, csodálatosak ezek a tojások. De tényleg, én sosem tudnék ráfesteni semmit, még egy pár vonal is hülyén nézne ki az én művemen. Hiába, nincs semmi érzékem az ilyenekhez.

Pandácska,
én úgy tudom, hogy maximum 16 kg a normál súly, amennyit hizni ajánlatos! De persze van olyan is, hogy sok a víz vagy valami és többet mutat a mérleg, de az lemegy a szülés után. Egy ismerősöm 30 kg-ot hizott, de a szülés után teljesen lement róla, most is olyan mint egy fogpiszkáló.

Mercure és Krisztinka,
igy utólag is nagyon boldog szülinapot kivánok nektek!!!
sirkici

Sirkici: Szia!!! Addig jó, amíg nyugis a melóhely :wink: Remélem beválik :D
Én 15 kg híztam Zolikával :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sirkici: Helló! Legalább többet tudsz írni ezentúl!

A felszedhető súlyról: annál többet lehet hízni (persze ésszerű határok között), minél vékonyabb az ember. Ha eleve van a kismamán, mondjuk 10 kiló, akkor kevesebbet szabad hízni. Ha átlátszó az ember lánya, akkor értelemszerűen többet.

jaimee

Startol a Dr. Bubó!

2007. június 15-én és 16-án debütál a mindenki által kedvelt rajzfilm musical változata. A Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő darab főszereplői: Józsa Imre (Dr. Bubó), Falusi Mariann (Ursula), László Boldizsár (Sztár).
Bolyki Brothers: Dr. Bubó - a természet-gyógyász
CSALÁDI MUSICAL két részben

Szereplők:
Dr. Bubó - Józsa Imre
Ursula - Falusi Mariann
Sztár - László Boldizsár
Majmok - Bolyki Brothers
Tücsök - Illényi Katica
Nyuszi - Zoltán Erika
Tigris - Micheller Myrtill
Csőrmester - Hajdú István "Steve"
Róka - Almási Sándor
Selyemhernyó - Méhes Csaba
Teknőc - Magyar Attila
C.G. Rapper - Bebe (Back II Black)

http://www.jegyelado.hu/index.php?page= ... ek&rid=141 8
vedresandi

Panda!!!! Itt vagy!!!
MSN-lécci :wink: :lol:
vedresandi

Igen Jaimee,
egyenlőre úgy néz ki, hogy többet tudok majd irni, ha a mentor állandóan itt hagy. Ebbe az egészbe csak az a jó, hogy otthon is unatkoztam, de ott nem fizettek érte semmit. Itt legalább azt a minimálbért kifizetik havonta az unatkozásért. Az is jobb mint a semmi...
De azért már alig várom, hogy két óra legyen... :?
sirkici

Túl van mindenki az ebéden?
Jelentem, babgulyás helyett gulyásleves volt, és hagyta a baba, hogy megegyem. :lol: :lol: Úgy látom, szereti a magyar konyhát, mint az anyja.

jaimee

vedresandi

Jaimee,
Én még csak most fogok enni mert elötte még barátkoztam a wc-vel. Fáj is egy picit az alhasam tui az erőlködéstől.
Vendég

Andi,
Én még most se hiszem el hogy ott kifér egy baba de gondolom hogy ez nem egy átverés :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: Az tetszik benne a legjobban, ahogy elfordul a baba, ahogy a feje már kint van, mintha pontosan tudná, hogy mi a dolga.

Panda: Én is barátkoztam az irodai WC-vel az előbb, de lenn tudtam tartani a leveskét. Szép is lett volna, ha nem fullos a létszám az irodában.

jaimee

Pandus:ha ez megnyugtat,akkor én sem :oops: ,pedig nekem egyszár már kijött!!!!Változatlanul egy csodának tartom!!!! :lol:
vedresandi

Panda:akkor barátkozz azzal a gondolattal, hogy lehet, hogy kettő is kifér! :lol:
Amúgy tényleg hihetetlen!Egy ismerős csajszi úgy írta le a szülés- érzést, hogy olyan volt, mintha egy görögdinnyét kéne kikakilni... :lol: Félelmetes és gyönyörű.

Kép
Vendég

Nóri:pontosan így fogalmaztam én is...(görögdinnye).
vedresandi

Sziasztok LÁnyok!

Köszönöm Mindenkinek a köszöntést!!!! NAgyon aranyosak vagytok!

Kamilla! Sajnálom, hogy magadalatt vagy, de próbálj meg gyorsan túl lenni rajta! Tudom szar érzés, de muszáj továbblépni!

JAimee! AKkor apával mentek az uh-ra?! VÁrjuk a képeket!

Nóri! Ha az aláírásod kódját bemásolod a profilodba. Azt úgy tudod megtenni, hogy felül van a segédletek és mellette van a kis lefelé nyíl gomb megnyomod és rákattintasz a Profil menüpontra, aztán azon belül megkeresed az ALáírás ( Ez a profil információn belül van) részt és oda bemásolod a kódot a végén pedig az Elküld gombra katt!

Nekem kicsit sűrű volt a hétvége, de nagyon jó volt. Jó volt az osztálytali, na meg szuper a tegnapi nap, mert tegnap ünnepeltük a szülinapocskámat és jó idő volt és szuperül sikerült az ebéd, amit főztem, majd ha letöltöm a képeket, teszek fel az iwiwre!
Képzeljétek nagy meglepi volt, mert egy szuper mosogatógépet kapok és ma vagy hplnap hozza haza a férjecském. Ő szervezte az egészet, mert borítékban megkaptam a kinyomtatott képét a masinának. Nagyon-nagyon örülök neki!

Na most meg dobok egy görbét

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: