Szia Lányok!
Huni: na, mi van drágám, döglenek utánad a hangyák?
Nóri: sztem ez a doki az a kategória, mint Dudunál.. nem ugyanahhoz a dokihoz jártok véletlenül?
Sabine javíts ki ha tévedek, de azt gondolom egy orvostól ez igencsak felelőtlen kijelentés, zárt méhszájnál besaccolni a 30. hetet a szülés megindulására mondván, hogy nem egy esetben előfordult már......
Nem egy esetben az is előfordult, hogy már a 23. héten beindult... és az is hogy a 41. héten sem!!!! Jaj! Komolyan nem értek sok dokit....
Jucu: Drága csillagom... látom nem vagyok egyedül a hülyeségben.....

Te is túlvállalod magad, ahhelyett, hogy önző módon a lábad lógatnád és sz...nád le a világot! Hívj vendégeket du-ra... kapnak egy tál sós mogyit, max egy tálca sütit és csá.... egyenek otthon!!!!
bugyi: nekem ami nagyon bevált, az az ún. hálós bugyi, ami ilyen gézszerű anyagból készült, a patikában lehet kapni és még az én nagy s...mre is van méret. Asszem 2 v. 3 db van egy csomagban. Anno nekem Encsinél nagyon jó szolgálatot tett, mert aug-ban a fenekünkön is folyt a víz, ez meg teljesen áttetsző, így jól szellőzik. Amúgy meg amikor cseréltem a betétet, akkor levettem, szappannal kimostam és már ok is volt. lehet kapni Chicco márkanéven is, de az rám kicsi volt (

) úgyhogy a patikai nagyon jó.... és olcsóbb is valamivel....
betét: a Tena betétek nagyon jók, én a Tena Lady Mini long-ot használtam, nekem elég is volt, nem kell nagyobb. Amúgy azok már kissé kényelmetlenek, de ez nagyon kényelmes, beragaszthatod a bugyiba... amúgy ez inkontinencia betét, írassátok fel a nőgyógyásszal, akkor tb támogatás is van rá. Berakok egy linket, nézegessétek meg, a kollégáim tudnak válaszolni minden kérdésetekre ami az inkontinenciával kapcsolatos, és ezzel együtt a segédeszközökkel (ld. betétek)... Szülés után jól jöhet..... Ja, és ha van időtök, kattintsatok rá a betegtörténetek opcióra....
http://www.inkontinenciabetegegyesulet.hu/
lázmérő: nekem csak popsihőmérőm van... higyjétek el, egy lázas, punnyadt gyerek nem ugrál össze-vissza.... nem bonyolult művelet megmérni a lázát popsiban... és egyébként tényleg úgy van, ahogy Sabine mondta.... gyorsan megy.... amúgy nekem digitális hőmérőm van, olyan amihez nem kell hozzáadni a szokásos 0,5 fokot.... fülhőmérőt nem vennék, nem hiszek benne. Amúgy lehet kapni olyan lázmérőt a patikában, ami olyan, mint egy kis matrica, hónaljba kell ragasztani... nos, mi kaptunk, nem ajánlom senkinek! Sötétben abszolút nem látod hány pöttyöt mutat (ugyanis pöttyöket kell számolgatni... ahány pötty van rajta, annyival haladta meg a 37-et, 38-at v. a 39-et a láza).... szóval fel kell kapcsolni a villanyt, a gyereket úgy fordítani, hogy lásd.. szóval elég macerás.... és drága is.... ne vegyetek!
Bocsi a sok dumáért lányok

, de ma már nem leszek, így ki kellett adnom magamból.... volt egy barátom, aki mindig azt mondta ha sokáig hallgattam (ami nem épp jellemző rám.. asszem ezt észrevettétek.... ), hogy "könyörgöm beszélj.... még bepálik a szád!"....
Puszika mindenkinek! este megyek dokihoz, remélem minden oksi...