Jubi!
Azért kérdeztem, mert emlékeztem, hogy Jazi elég könnyen átvészelte, és azt hittem nem volt annyi kiütése stb. Kata hogy pöttyös lett felmerült a bárányhímlő, de neki hátán, lábán nem volt kiütés. Mára meg a fején van hátul és szokta vakarni. Meg neki nem hólyagos stb. Csak kipattog és 3napja vakarja, hétfőn jön dokinénink.
Gratula a fogyáshoz és irigylésre méltó a kitartásod. Mikor tornázol?
Bettus!
További jobbulást! Motel engem érdekel, már mondtam Gyurinak szerezze be
Linda!
Karfiol, krumpli nálunk is ez jön. De tegnap a karfiollevesből adtam pici darabokat Katának és rágicsálta, lenyelte. Nem bokákolt, nem köpte ki. Már evett karfiolt bébiétel formájában, de ez így teljesen más volt.
Könyvek: Kata nem csapkodja, hanem nézegeti, forgatja. Vagyis lapozni még nem tudja, de sokáig elnézeget egy oldalt. Ma vettem neki éppen a farkas+7kecskegida
Szopi: egy éves korig, max. picit tovább, de látod Kata még mindig sokat szopik.
Mi 1nagy és egy kisebb bőrönddel megyünk 2 napra, de 2hétre is majd. Plussz még zacskók, pléd, egyebek. Vízforralót nem viszünk, eddig nem kellett. Utazóágyat vittünk, de Kata mellettem aludt, nem volt gond. Napközben meg a babakocsiban. Mindig írok egy listát és aszerint pakolok
Nyár végén 1-2 hétre megyünk Hamburgba.
Ribizli!
Jobbulást Veronikának. Ez az éjszakai kelés nagyon fárasztó
A szoptatásról én is hasonlóan vélekedek. Megmondom őszintén már várom a végét…9hónapig eleinte napi 8-12x most 6-8x már sok. Most csökkenteni fogom, próbálom szüntelenül…..ma több időt hagytam kajcsik között, és Kata máris 100g gyümit és 4óra elteltével 150g főzit megevett. Ez lesz a kulcs. Nem cicire tenni, hanem kivárni.
Beuka!
Én már nem adok tejpépet. Egy időre hanyagolom, ugyanúgy felkelt a gyerek, nem laktatta el. Meg tejszármazék van benne és és nem adok Katának…Most, hogy kiütéses lett végképp. Pedig szerintem a paradicsom, tészta a ludas (ő ette) vagy amit megettem eper. A fején van kiütés, és vakarja, szárad le. Nem tom mitől.
Amúgy kanállal kell adni a tejpépet, mert sűrű. (mondjuk én volt, hogy Katával pohárból itattam ki, úgy szürcsögte be a kanálutálatakor)
Timi!
Majd fényképezek
Úszópelus: DM babylove-ot vettem. Jó volt árban is.
Angel!
Gyümi 80-100g helyett 40-60g, főzi 100-150g helyett 80g, ja úgy felére visszavett, de ma gesztenyés husi lesz, meglátjuk.
Gesztenyemasszát megjegyeztem
Kiütés: nálunk az alsó ajkát Kata beszívja, rágcsálja. Füléhez is kapkod, meg vakarja a buksiját szopi közben. Kiütések úgy ahogy eltűntek, fején van, és szárazzá alakult (elég bénán írtam). Eperre gyanakodok. Semmi más exrát nem kapott.
Melódia!
Gratula foghoz
Edit

[/url]