Sziasztok!
köszi szepen a sok üdv-öt, aranyosak vagytok
öszinten magvallom, meg mindig nem vok teljesen kepben, nem volt eleg idöm visszaolvasni, de igyekszem.
csak vagy melo közben kukucskalok ide, vagy este, amikor mar faradtabb vagyok.
Sheepy, persze, szolgaltatok infot a Janosrol, amennyit tudok, mert en a dokihoz maganba jarok, nem tudom ki mikent oldja ezt meg, de nekem nem akardozik a korhazban orakat varni, amig sorra kerülök..
Dr. Varga Antal a dokim, ezt irtam mar, egy nagyon kedves, alapos, mosolygos idösebb dokibacsi
Szerdan leszünk 19 hetesek, remelem hamarosan megtudjuk Mini nemet..mi kislanyt erzünk a parommal..

nem vagyunk hazasok, majd csinaltatunk mi is apasagi nyilatkozatot.
Gazdagreten lakunk, most költözünk ott uj alberletbe, ahol lesz igazi kis babaszoba is

alig varjuk mar, hogy berendezhessük
28 eves vagyok, egy ceg marketing reszleget vezetem nemet nyelven, immar 4 eve
en nem festem a hajamat, derekig erö fekete festette hajam volt, de levagattam, mert ahogy nö le, eleg erdekes lett..inkabb rövidebb sötet logjon a vilagos alatt
egyebkent jol vagyunk, tegnap fajdogalt a hasam, feszült, mintha szet akart volna robbanni..talan nem nyulik eleg gyorsan a böröm
Minike nevet illetöen nagyon tanacstalanok vagyunk, Molnar a csaladnev, de a keresztnev meg a jövö zeneje..jo lenne elöször tudni a nemet
ime 2 kep, az egyik apocakomban megbuvo Minikenkröl, a masik, hogy milyen voltam, itt meg nem vagyok allapotos.
ideje lenne mar egesz alakos kismama kepeket is kesziteni
hat ennyi jött most, hiv a munka..
szep napot nektek es jo pocakosodat!!!
pusszancs
Evu