A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Helló!

Bibi, mi is jól éreztük magunkat! :lol: :lol:
De Kingát és Kittit kihagytad, :) ők is ott voltak, csak elkerülték egymást Exiékkel, így a képeken sajnos nem lesznek rajta! :( Exi majd tesz fel képeket, gondolom! :):):)

Csibe! Gábor baba nagyon ügyes! :)

Gira! Szépek a csajok, örülök, hogy végre kiderült, mi baja Hajnának! :)

Minden beteg gyerkőcnek gyors gyógyulást! :):):)

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Köszönöm baba dícséretét! :lol:

Enikő!
Sajnálom ezt a házmizéria dolgot!Azért remélem találtok vmit!!!!
Lánykáidnak jobbulást!
Igen, beindult a turbó üzemmód!!!Már nagyon kell figyelnem!!!

Azt mondták a tv-ben, hogy a kismamáknak [color=red]NEM[/color] kell fizetni!!!!!Sem terhesgondozásért, sem a szülésért, sem a gyerekágyas bentlétért,sem terhestornáért, semmi járulékos kiadása nincs!Kivéve, amikor először megy orvoshoz, hogy megállapítsák a terhességet, akkor kell vizitdíjat fizetni.Ha az orvos kimondja, hogy terhes, onnantól nem kell!
Még akkor sem, ha nem a körzethez tartozik!Ez egyenlőre így van, bár a parlament előtt van még a döntés. :o
Ezt a tv-ben mondták!
Az RTL Klub/Csak csajok honlapján elolvashatjátok!

Mindenkinek szép napot, puszi!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Helló Lányok!

Most beszéltem az újszegedi védőnőmmel.Elmondtam neki,hogy mi a szitu.Nem küldtek uh-ra meg 32.heti vérvételre. Megyek le hozzá 11,30-ra és majd kiötlünk valamit.Majd irok utána!

Kép
Kép
zsanett26

Mandasz Kriszta!

Küldtem privit!

Kép
Kép
zsanett26

Hali.

Itt tobzódik a gyerek, gyors 3 kép. Sajna Kittiről és Kingáról lemaradtunk. :(

Ági

Bibi Barnija:
Kép

Vezetnek a fiúk:
Kép

Indulás haza:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zsanett:

Írtam privit.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Bibi nem hagyott ki minket :wink: Sőt!! Mi vagyunk az elsők a listáján :P
Sajnálom hogy Exiről meg Petiről lemaradtunk. Látszik hogy a kisasszony keveset aludt délután. 1 óra játszózástől elfáradt :roll:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga, tényleg! :lol: :lol: :lol: Így jár, aki 2 perc alatt próbálja átolvasni reggel az oldalt! Bocs Bibi! :lol: :lol:

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Voltunk ma hasi uh-on és minden okés!!Az antibiotikumot is sikerült beadni már 2x, úgyhogy remélem továbbra is menni fog, "már csak" 9 napig kell adni!!Szorítsatok!!!!

Kép
gyanixi

karmen: jobbulást nektek!!!

Kép
gyanixi

Köszi Kriszta!

Na megjöttem a védőnőtől.
Felhivta a "fő"védőnőt,aki közölte,hogy a 28-32heti kötelező uh-át eltörölték nem támogatja az oep.Akinek van fogadott orvosa annak megcsinálják,akinek nincs annak a20,hét után a 36.héten csinálnak legközelebb,vagy elmehetsz magán dokihoz és fizethetsz,ha nagyon aggódsz.
A vérvételemet meg elfelejtették.Szóval oda meg hétfőn megyek!
Erről ennyit.

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!
Délelőtt suliztam aztán csajoztam, meg ebédet tettem fel főni, most meg sülni :lol: , úgyhogy mostanra sikeredett ideülnöm!

Zsanett: Ez érdekes, ahányan vannak annyi félét mondanak :evil: :shock: Áh kész vagyok ettől az egész rendszertől!!! Azért a vérvételt elfelejteni se semmi :shock:

Bibi: Én is sajnálom, hogy nem tudtunk menni a talira. Jövő csütörtökön is lesz? :lol:

SzIlcsi: Küldtem neked mélt... :wink: Amúgy nem volt gond a reggeli ruhafelvétellel. Jött Bogiapu vigyázni a csajokra amíg suliztam, így nem kellett vele leállnom vitatkozni :lol: Ha apája jön szótfogad :D Biztos varázsereje van Bogiapunak. :lol:

Karmen: Gyógyulást!++++++++++++++++++++++

Ma 3 házat nézünk, ha minden jól megy. Még próbálok telefonálgatni, de van egy hirdető aki pl napok óta fel sem veszia telefont :evil: Kíváncsi vagyok mit látunk ha kimegyünk :lol: Én már semmin se lepődök meg! :shock: :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
Az új épitesű társasházról lemondtatok? Mert akkor tényleg igénybe tudnátok venni a szocpolt. :wink:
Használtra meg tudod nekünk se jött össze, mert csak félszocpol van, meg értékhatárhoz kötött! :roll:
Szegeden 12 millió, vidéken 8 millió :roll:

Bea!
Hát tényleg nem semmi volt ez a kiruccanás! :wink:
Az a marha nagy szerencsétek, hogy Gréti ilyen jó kislány. :lol:
Márk már ötször összehányta volna az utat, meg kiakart volna szállni a gyerekülésből, stb. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Köszönjük a dícséreteket! :)

Niki!

Staphylococcus aureus a baktérium neve.

Zita!
Üdv közöttünk! A dokid gondolom férfi, és még nem volt várandós :D Szerintem simán érezheted a babócát, én is elég korán éreztem, még 2 hetet le is tagadtam a védőnőnek, így is furán nézett rám. De sztem biztos a baba volt ;)
Vendég

Sziasztkok! :)

Meg vagyunk mi is, csak írni megint lusta vagyok :oops: , amit meg elolvasok, annak felét elfelejtem. :oops: :oops:

Az álomkór keményen lecsapott rám, reggel fél9-ig alszom, akkor is csak azért szedem össze magam, mert szégyellem magam. :oops:
Délben pedig amint Boti elaludt, húzok én is aludni. :lol:
A sok alvás ellenére szédelgek egésznap, mint a mérgezett egér..

Sajnos a talit ezért hagytuk ki tegnap, nem volt erőm kocsiba ülni, inkább Apával sétáltunk a városban.
De talán legközelebb sikerül! :wink:

Kármen :)
Jobbulást a gyerkőknek!!

Enikő :)
Jobbulást Nektek is!
Nem semmi, hogy mindig elér vmi Titeket :cry:
A telószámot megkaptad??

Ház: pár éve mi is néztük ezerrel a házakat, mi is ki voltunk akadva, hogy mit el nem mernek kérni néhány düledező romhalmazért.
Egyik barinőmék meg is szívták rendesen, vettek egy házat alsóvároson 11 milláért, amikor elkezdték felújítani, akkor derült ki, hogy szar az egész. Azóta már lebontották, és újat építenek, mert próbálták árulni 7 milláért, de a kutya nem vitte el. :cry: :cry:

Zsanett :)
Az egészségügyi rendszerhez no komment... :(
A vérvételt elfelejteni??

Gira :)
De örülök, hogy végre kiderült mi okozza Hajna kiütéseit!! Végre talán pontot tudtok tenni a végére! Szenvedtetek vele így is eleget.. :?
Nagyon szépek az "ikrek" :lol:

Rólunk kicsit:
Boti ezerrel szaladgál már, nagyon ügyes!! :D
Pocak jól van, szerdán voltunk Uh-n, de még csak a petezsákot láttuk, jövőhéten megyünk megint, akkor már látjuk a bébikét is! :D

Kép
Kép
zituska28

Hellóka!

Enikő, Bibi: Régebben a Balajthy utcában laktam (az orvosi rendelő utcája), mostanság pedig a Vitorlában (zsilip melleti) tengetem napjaimat. Nem tudom mennyire ismeritek Dorozsmát...
Kb.tudjátok, hogy merre van?
Nem Dorozsmán dolgozom, ez eddig még kimaradt! :lol: Bejárok Szegedre, nem vészes! Egy ideig laktam a garzonba Újszegeden és ugyanannyi idő alatt értem be, mint Dorozsmáról! :lol:

Ja! Skarlát: Nem tudom emlékeztek-e rá, éz én öcsikém volt skarlátgyanús húsvét után. na azt sikeresen átvészeltük, megnyugodtunk. Mire tegnap az egyik üzletkötőnk bejelentette, hogy skarlátgyanús! :lol: Kollégáim egy emberként sikoltottak fel miattam, de engem már annyira nem is izgatott fel a dolog! :lol: Egész idáig egy skarlátos vagy skarlátgyanús emberrel sem találkoztam, na most aztán belehúzunk... :lol:

Zituska: Kicsit megkésve, de én is gratulálok!

Mentem aludni, hosszú volt ez a nap is! Sziasztok!
Vendég

Zsozi: Küldtem privit neked ház ügyben! :wink:

ceniko
Szeged

Enikő!
Na ma milyen házakat láttatok?Valamelyik jó? :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita: Csak annyit mondok, hogy nem adtam fel a reményt, hogy 15 milla, (sőőőőt az alatt) normális helyen, normális házat lehet venni Szegeden! :wink:
De volt megint kutyaól is 15 milláért :lol:
Majd még nézgelődünk azért, de 2 is van ami korrekt volt :wink:

ceniko
Szeged

Orsi ma már jol volt, kopp-kopp-kopp

Enikö! Te kerestél a multkor olcso, jó pelust. Akkor irtam egy boltot de árat nem tudtam, igértem megnézem. Ma vettem (nagyon jó) hátul is gumis junior pelust, 32ft/db, meg midit 31ft/db , ez Bo-Gi Pell, de volt ezekböl is más fajta is olcsóbb
Voltatok végül ma a klinikán? Mit mondtak mikorra szünik meg átmosás után a panasz? Nekünk még mindig nem okés, várok 1 hetet aztán már szerintem vissza kell vinni Norbit, de lehet már most kellett volna

Zsanett! A fene ezt az egészet ami az egészségügyben van! Szülésznöt sem fogsz fogadni?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

-
Ház téma:Minket is eléggé foglakoztat.Nézegettem én is használtakat de a Lövölde u-ban pl 15.7 ért kínáltak egyet de az ingatlanos kinyögte hogy erősen felújításra szorul.Jó ki lehet fogni de rizikós.
Amúgy Szőregen a fácán utcában is van egy de könnyűszerkeztes 5 szoba plusz nappali.3 éves.Elég jó bár költeni kell rá.Festés stb.ára 13
.8A 60as busz ott áll meg nem messze szóval jó.Csak én a könnyűszerkezetessel nem vagyok kibékülve.Ja és dupla garázs van hozzá.
Mi maradunk az újnál de nem tudom hol és mikor :(
A subasai házat én is néztem és tényleg gyönyörű de szvsz az is könnyűszerkezetes.Bár lehet hogy nem.Egyébként ha egy ilyen új házat eladnak akkor valszeg rájöttek hogy mégsem jó messze van stb.Érdemes ezt is átgondolni.

Enikő!
Új társas jó lehet nektek is jár 3 gyerek után a szocpol ami nem alhanyagolható összeg.Miért nem próbálod ezt erőltetni?Vannak új építésű házak domaszéken is.Nézzél utánna.Vagy szőregen is vannak új projektek.esetleg Deszk.Azért írom ezeket mert olcsóbbak a házak és ha már gondolkodsz dorozsmán béketelepen akkor szőreg deszk stb sem lenne rosszabb és mégiscsak új.A szocpol meg jár4 m ft az nagyon sok!!A félszocpol meg nekem bizonytalan........

Mandasz Kriszta!
Tőled kaptam a számot telek ügyben?Nem veszik fel :(

Ja az én drága párom nem költözne ki se szőregre se domára.Algyőn melózik neki az nagy távolság.Szóval ezek nem jönnek be nekünk.

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő: Válasz ment!
Vendég

Majd később írok, most megyünk ki Üllésre a falunapokra.. Nem jöttök? Lesz arcfestés, ugrálóvár... ökörsütés...stb!
Végre egy olyan program, ahova apa is el tud jönni velünk, ugyanis ma egészen véletlenül szabadnapos :roll:
Már épp ideje mindig mindenhova egyedül megyek a gyerekekkel, mert sose ér rá :cry: Hát most kicsit kiruccanunk! :wink: :D Bocs de úgy örülök :D
Szép napot!
Enikő

ceniko
Szeged

Zitacicu2: igen tőlem kaptad a számot,de nem értem miért nem veszik fel.Hmmm.
Van béketelepen a Nagyszombatin is 2 eladó ház.Érdemes megnézni ,mert elég jó állapotban vannak.De belülről kell látni.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Enikő!
nem semmi ez a sok dokihoz járás, azon nagyon csodálkozok h. az ügyeleten kaptok használható infókat :shock:
jobbulást.

Zitacicu!
ezer éve nem beszéltünk, jól vagytok?

Zituska!
Boti nagyon ügyes, csak bírjad szusszal rohangálást :lol:

Én azért ma voltam 30.heti Uh-n :)
Enikő!
adatok:
BPD: 77mm (kb) Fem: (ha jól olvasom) 58mm
medencevégű fekvés :shock:
legalább tudom már h. mi az a kemény a nyomromnál :D ( a feje)
és miért fáj lent ha mozog, akkorákat szokott rúgni kishugi h. csak azért nem ordítok néha mert nem vagyok egyedül :mrgreen:

drukkolok h. forduljon meg, de sejtem az is nagy élmény lesz :wink:
Vendég

Gerika!
Grat. a pici fiúhoz :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát kicsit elhavazódtam az utóbbi időben.

Enikő, hát nem irigyellek...
Kikapcsolódás: Peti most épp apázik a Reptéren az autókiállításon. Úgy volt, hogy kiviszem a Széchenyi térre, mert ott meg SZKT-s gyereknap van, de így nem kellett. "Helyette" kimentem anyukámmal a piacra. :) Kb. ezer éve nem jártam ott vásárlási céllal.

Zsani, nem értem én ezt az UH-s rendszert. :?

Zozo, szuper, hogy jól vagytok!

Zsuzsu, írok privit.

Hát most ilyen nyúlfarknyi voltam.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Lányok, a jóelőbb kimaradt, hogy ma és holnap még akciós a Plusban a saját pelusuk, szerintem nagyon jó, 999 Ft a 36-os midi, a 32-es maxi és a 28-as junior.

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen!
Hol van az a pelenkásbolt amit Enikőnek ajánlottál? :wink:
Exi!
Sikerült a vizsgád???? :D

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kármen, a bolt engem is érdekelne...

Zita, szvsz nem sikerült, de a jövő héten megkapom SMS-ben.

Ági és
KépKép
exdeus

Zita,Exi! A Szilléri és a Debreceni u. sarkán a Mikka-Makka bababolt. Orsinak probáltuk már a Juniort, tényleg jó ez volt 32 ft de van olcsóbb fajta is, nekema hátul gumis kellett. 16 óráig van nyitva hétköznap, szombaton meg délig. (és még számlát is adtak, meglepödtem :lol: )

Exi! Én drukkoltam, remélem nem hiába :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi: Ezeken a képeken (avatar, vonalzó) Peti olyan képet vág, mint egy zsörtölődős vénember :lol: Biztos, azért mert hiányos a fogazata, mint az öregeknek :lol: Nagyon ééééééééééédes :)
Én is drukkoltam! Azért csak sikerült :wink:

Anita: Boldog névnapot

Karmen: Neked meg boldog nicknévnapot :lol: Köszi a pelenkás infót. Anyu megint hozott a Kecskeméti Auchanből Happyt, nekem az az abszolút kedvencem! Sztem világbajnok pelenka, főleg az ilyen husigombóc kölkökre, mint amilyen Viola is :D Valaki próbálta már rajtunk kívül?????? Sajna az áruházláncok közül, csak az Auchan forgalmazza :( :cry: :evil:

Zozo: Akkor egy méretűek a kölkeink :) vagyis a 30 héten tökre egy méretűek voltak :) Najó, enyimnek a BPD-je egy teljes miliméterrel nagyobb, mint Tiedé... :lol: Súlyt nem becsültek??? A medencevégű fekvés nem gáz így 30 hetesen? Nem kellett volna még beilleszkednie a koponyának?? Nemtom csak kérdem! Enyimnek jelen pillanatban a popsija van a gyomromnál balról, jobbról meg a csülkei! Lent a hólyagomat használja párnának, és a kezeivel szokott arrafele matatni :lol:

Zsozi: Köszi :wink:

ceniko
Szeged

Enikő! Most vettünk Happy pelenkát a Corában! :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: Nemmondod :D :D :D Mennyibe került? Piros acsis???

ceniko
Szeged

Enikő! Narancs-piros zacsis, maxi, 8-18 kilóig, 56 db, 2.899 Ft, ajándék törlőkendő van hozzá.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

üdv,
Én már egyszer hirdetem a pelusokat nekem is vannak Bo-Gi-Pell-től pelusaim amit Karmen mondott,vannak olcsobbak és drágább fajták is ,ujszülöttöl-juniorig.Valamint I-osztályu bugyipelusaim is vannak vasaltak,20db-os diszcsomagolásuak,maxi,junior,junior plusz méretben.Én szegedi vagyok,ha valakit érdekel irjon,üdv mindenkinek :D jo éjt

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Enikő!
elvileg nem a popsinak kellene lent lennie :shock: , de még megfordulhat ( a remény hal meg utoljára :D )
elvileg így is megszülethet természetese úton, én ennek drukkolok, de azt nem tudom a feje hogy fog kiférni :shock:
(csaszit nem szeretnék, olyan símán megy szülés, ment eddig)

nagyon egyformák a bébik :)

írok privit.
Vendég

Zozo!

Nekem a 35. héten fordult meg Hajna ;) Én is tök ideg voltam, mert Réka már a 28. héten beállt... De úgyis megoldódik minden, úgy ahogy kell... aggódással nem segítettem... Utólag tök okos az ember :D
Vendég

Gira!
ódejó :D
ez jó hír, és érezted v. UH-n vették észre, bár eltudom képzelni mit is művelt odabent Hajna 35.héten :) :shock:
Vendég

sziasztok!

Végre idejutottam :D
Köszi a hozzászolásokat az epudurális érzéstelenítővel kapcsoltban.
A dokim nekem azt mondta, hogy nem igazán szeretik csak ugy semmi nélkül (pénzre gondolok) beadni az érzéstelenítőt és a II.korházba inkább altatásba csinálják az kap epit. akinek muszály vagyis nem lehet alatatni.
Mi még az episnek is nem akartunk pénzt adni így lettem altatva, de mégegyszer alatatást nem akarok.
(a dokim mondta, hogy indokolatlanul vagyis nincs semmi bajom csak én edpit szertnék fogadnom kell egy dokit vagy kit, aki beadja és mosolygott hozzá vagyis értettem a célzást és mondta, hogy akkor kihagyom)

Alatatva meg azért lettem mert terhesség kezdetétől fogva nőgyőgyászati bajaim voltak, cisztám volt ami 2 órás műtéttel el kellett távolítva, majd a terhesség alatt folyamatos p3 citológia sőt a HPV szűrésem is pozitív lett, és ez miatt lettem császáros nehogy Vivi valamit elkapjon természetes úton. A HPV-t a terhesség hozta elő, meg persze a p3 citológia.

Jók lettek a talis képek, remélem legközelebb mi is eljutunk.

Üdv: Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Cenikő:

Baktóba is van egy házikó igaz felujításra szorul, hogy mennyire nem tudom sőt árat sem tudok, csak a helyet Alkotmány utcába van majdnem a vége felé kb. 100 alatt a Forrdalom utca után (ez egy keresztutca) jobbkéz felől a 4. és ki van írva a tel szám. ha gondolod megnézem majd a számot és elküldöm privibe, igaz nem tudom mikor jutok ki baktóba a héten.

Mi is szeretnénk majd költözni, de hogy mikor kerül rá sor?! na ezt nem tudjuk.. :(
Tényleg 2 gyerekre mennyi a szocpol? ha uj lakást vesz valaki?

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Enikö! Nem ismerem a Happy pelust, te mennyiért veszed? Amit Melinda irt az 52ft nekem tul sok, én a juniort most 32ft-ért vettem, nem is szánok rá nagyon többet. De lehet Kecskeméten sokkal olcsóbban adják

Zozo! még simán befordulhat, én is több példát tudok erre!

Ancsa! Elsöre jár 900e., másodikra 1,5milla.

Lidia! miért jo ha vasalt? én ezt nem értem

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ancsuka! 2 gyerekre 2,4 milla, 3-ra 3,8. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Karmen!
Orsikának még kell pelus? Hová fog járni oviba? Oda a Pickbe? :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Kármen, köszi az infot, már gondoltam rá, hogy bemegyek abba boltba, mert láttam, hogy árulnak pelenkát, de még nem jutottam el odáig, de ha elfogy, ami van, akkor elmegyek és veszek egy csomag junior pelust a fiatal úrnak. :) Én sem szeretek sok pénzt kiadni a fenékrevalóért...

Enikő, hát azt nem mondanám, hogy fogatlan, épp ma néztem, hogy kint van a jobb felső 1-esének is a recéje, szóval pár nap, és teljesen kibújik a negyedik foga. Bő két hónap alatt nem is rossz. :roll:

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő, köszönöm! :D

Happy pelust mintha a Retek u. is lehetne kapni, de nem biztos :D Mi egyszer próbáltuk pár hós korában Tomdira, de nekem nem jött be, mi ájlávpempörszösök vagyunk :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok

Akkor most kinek van igaza? Karmen? Melinda? 1,5 milla vagy 2,4 milla mert nem lenne mindegy :D
Én 2 gyerekre 2millát tudok, de nem vagyok benne biztos.
3 gyerek meg nem lesz, úgyhogy az kilőve mármint a pénz.

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Nyúlanyó: Utólag is boldog névnapot! :)

Ancsuka: Mindkettőjüknek igazuk van, csak másképp fejezték ki magukat :)
Az első gyerek 900ezret ér, a második gyerek 1,5 millát. Szóval ha 2 gyerekre veszed fel a szocpolt az 900000+1500000=2400000

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! Jó a képlet, kis matekos. :) :) Ennyit "ér" az államnak a gyerek, még jó nekünk többet. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

csajok: háttt...képzeljétek...Rékának a mostani vizelet erdeményei teljesen negatívak, szóval NINCS semmilyen baci és nincs hólyagfertőzése!!Fasza, tök fölöslegesen szedte az antibiotikumot, illetve m :roll: ost torokgyuszija lett, így szedni kell tovább!!Jóóóóó, mi??
Kérdés: kinek mi a véleménye a baby love-os pelusokról???? :?:

Kép
gyanixi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: