A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi, ma az enyémek is extra nyűgösek voltak! :mrgreen:
Persze ettől még...... :D
rídonli#

Sziasztok,

Zsan,
ez most biztos ugyanaz a Zsan aki pár napja elment szülni?? :D :D :D ha igen, akkor na végre!!!! :lol: nagy gratulllla a gyönyörűséghez!!
És visszakérdezhetek egy kb 3-4 hónappal ezelőtti hsz-re? Ugy e hármat is lehet pont úgy szeretni mint kettőt?? Votív mondta akkor, hogy a szeretet nem oszlik meg, hanem sokszorozódik. Én még a képről is imádom :D gyönyörű.

Votív,
és az exek? arról aztán egy szót sem szóltál :D csak néztek mi?? :lol:
nekem 19-20-án lesz kimenőm. az első :wink: Apa próbál rábeszélni, hogy este haza ne jöjjek, hanem maradjak szépen ott, ők ellesznek jól. DE tudok én a gyerekem nélkül aludni?? Már ha az az éjszaka az alvásról szól majd egyáltalán persze :D :roll: :D

Gyógyszertári kenőcs mégeszer: (csak mert nekem nagyon bejött így) mikroba be, híggá melegít, vízzel összeráz, pumpás nyomóba be.... és tök szuper :)

Valaki, (bocs nem emléxem)
nekem is a jobb cicim volt az aduÁsz, a másik csak asszisztált - minden előzmény nélkül. úgyértem látszatra tök egyformák :?

Kép
akata

Vera,
de jóóóó nektek. és bátor dolog elmenni két kisgyerekkel de jó látni, hogy megéri :D mesélj és illusztrálj! :D

Kép
akata

Nuk,
én is sajnálom, h igy érzel, de tudnod kell, h ilyen dolgok megtörténnek bármikor. Én most, 5 évvel az első szülésem után tudtam "megbocsátani" MÁSOKNAK, h elcseszték a szülésemet, pedig lehet, h nem is rajtuk múlott... :cry: sőt...
szörnyű emlékként él bennem a mai napig, de szerencsére sikerült megmutatni magamnak, h nem vagyok defektes, és képes vagyok arra, h gyeremeket a világra hozzak.
De ehhez kellett 3 gyerek...
majd folytatom, mert idegesit az uram...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

szép jó estét :)
hátam mögött egy jó kis sport nappal (apa céges rendezvénye), sikerült keményen a hasizmomra gyúrni fincsi kajákkal :mrgreen:

Neet,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Fibi,
Remélem, nem allergia Bálintodnál :( Kitartás és sok erőt kívánok Neked!!! Igen, még nem írtam szülés sztorit, de pont ezért, rosszul éltem meg.

Leni,
Nagyon szép a szülés történeted és szuper, h minden okés :D És miért ne maradna így a jövőben is :wink:

Votiv,
Szupi, h ilyen jól sikerült az oszt. tali :) és ezek szerint bevált a bábé sampon :D

Zsanci,
Nagyon édes Meme és olyan jó olvasni a boldogságtól sugárzó hszeidet :D Én úgy tudom, h a dokinak még aznap ki kell menni, amikor haza engedik az anyukát a babával :?

Kisün,
Welcome back :) képeket lécci, ahogy írta Votiv, h tudjunk sóvárogni :lol:

Nuk,
Tényleg ne gondolj ilyenekre, te mindent megteszel. Szerintem szuper vagy, minden elismerésem a kitartásodért. Rengeteg erő van benned, más már félúton feladta volna.
Forduláshoz gratula :D és ahogy Vica írta tényleg ne ijedj meg, ha egy ideig nem fogja csinálni Réka baba, mert nálunk is így volt.

Kép Kép
curse

Boldog Neet napot! :lol:

Már Zsánáék is otthon! szuper! semmit nem olvastam, úszom rendesen 8)
gödibarbi

Nuk :) Nem panaszkodsz mindig, sőt. De tudod, mindig a saját problémánkat érezzük a legnagyobbnak... Látod, Zsancinak végre van egy szép szülése, ellentétben a korábbi szomorú tapasztalataival...

Tej és kórházi szomorúságok ügyében én is mesélhetnék, annak idején én 1 hétig voltam tök feleslegesen kórházban, az itteniből csúnyán kihajítottak, a másikban is volt mindenféle durvaság. Ráadásul nekem életkorom és lehetetlen családi helyzetem miatt minimális vagy éppen nulla az esélyem, hgoy egy következő szüléskor kiköszörüljük a csorbát. No és a szoptatás... Semennyire se ment. Nem csak keveset, hanem egyáltalán nem tudtam szoptatni. A családomban csupa tejcsarnok nagymellű nagydarab nő van, kivéve az anyámat, aki tejcsarnok vékony nő. Csak nekem nem ment. De látod, a gyerkőcöm egy pillanatig se szenvedett se a kórházi bajok se a tápszer maitt.

Szerencsére ez nem egy korosztályos topik, különben megbolondulnánk, ha elkezdenénk strigulázni, ki hányat mikor büfizett (bocs, ez most sarkított, de neked jó a humorod, megérted majd). Ne feledd: az első 3 hónapban többnyire nem valódi a mosoly. MAjd Réka megajándékoz, amikor itt lesz az ideje.

Forgás kicsit korainak tűnik az átlaghoz képest, de Marci és Angi is ilyen sprintben fejlődött és jól vannak, úgyhgoy jól van ez is így.

na. Msot már megyek aludni, te pedig ne azon keseregj, ami nem sikerült. a végeredmény a lényeg :wink: Tsók :)

indianyo

Köszi mindenkinek a névnapi köszöntéseket! :D

Indi,
tökjókat írsz mindenkinek. :) ÉS örülök, h akkoris szeretsz, amikor b..sztatlak. lol:

Nuk,
fel a fejjel! És panaszkodj nyugodtan, jobb lesz utána! Ha megnézem magam múlthét hétfőn és ehét csüt... a legmélyebb keserűség és a legmagasabb öröm között, pedig még csak terhes sem vagyok, se nem szoptatok, ergo hormonok kilőve.

pill.
neet
neet

Eszter elszólított, de most vagyok. (ha hagy)

Kisün,
szia! :)

Vica
dagiság és kevesebb tej összefüggés általánosan nem lehet igaz, ismerek rá nemegy ellenpéldát. Egyébként jól hangziok az eméleted. ;)

Mi hétfőn jöttünk haza és kedden itt nyomul mindenki (doki, védőnéni, anyósék, stb), bár a doki tán még aznap, ki emlékszik már..?

Fibi,
téged még sok nap válszat el a túlhordástól. Nyugiiiii! Meg különben is, amíg bent van, addig könnyű vele, nem? ;)

Zsan,
én annyira utálok sokgyerekesnek tanácsot adni egy db kutya és egy db gyerek birtokában. :roll: De garmastan nekem is bejött anno és nem mostam le.
Tej, nyál, zsenge gyereksz..r nekem nem vált be.
neet
neet

Lányok!
Annyira köszi, mlostmár sokkal jobban érzem magam!

Ez volt egy éve:
Kép

és a férjem reggelivel várt!!!!

nukada

sziasztok,
Nuk,
gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: szépek vagytok!!!és boldogok!!

és képzeld, Nikiéknek is ma van a házassági évfordulójuk (akiről tegnap meséltem,h fél órára szobatársak voltunk) :lol:

nem akarom elkiabálni, de kaptam egy AJÁNDÉKOT!
:lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nuk!
Most annyira szégyelem magam :cry:
Sokkal nagyobb elismerést érdemel az, aki a nehézségek árán is küzd azért, hogy a gyermeke a legtöbbet és legjobbat kapja - mint az ilyen hozzám hasonló világ mázlistája!!! :?

Én is felnézek ám rád!!! (tudom, hogy ez semmi)

És csak megnyugtatásodra , nekem is megvolt a magam kálváriája: hanka két és fél hósan húgyúti fertőzést kapott - totál magamat hibáztattam, lett belőle bő egy hónapos gógyszerezés meg kinlódás, hogy meggyógyuljon, aztán 3 hónapos volt, mikor ekvémás lett a bimbóudvarom, és onnan egy éves koráig full fájó mellel, és félig halálfélelemben szoptattam - de szoptattam - , mert első körben senki nem nyugtatott meg, még dokik sem, hogy nem a Paget kórnak nevezett mellrák.... Aztán mikor már mindkét mellem olyan votl, akkor "csak" fájt, de legalább hittem, hogy nem rákos vagyok...

Azon kívül mindkét gyerekem totál citromsárga lett - így ostoroztam magamat, hogy könnyű nekem, , mert kipotoygnak belőlem a gyerekek - aztán meg jókat szívnak a csecsemősosztáloyn, ahová a sárgaság miatt bekerülnek :? :(

Szóval semmi sem olyan tökéletes, mint amilyennek látszik, de mindenben van valami szép meg jó, és utólag minden más jelentőséget kap. 8)

Ne haragudjon senki, akinek rossz emlékeket hozott elő az irományom! Nem ez volt a cél :oops: :oops: :oops:
leni

Zsan,
szám szerint a 3. (ajándék) ;) Sőt, én Levit is odaszámolnám, úgyhogy már négynél jársz. Meddig mész el? ;)
neet
neet

Megpróbálok feltenni pár képet, ha már ilyen öreg a második gyerekem is, hogy több, mint egy hetes :D

Kép
Kép
Kép
Kép [/img]
leni

és még egy kör, pár kép itthonról is:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
leni

Ja, az első kékfényes képen már udvarol az ifiúr, ugyanis egy kis hölggyel társbérelte a szoláriumot :wink:
leni

Leni:
Ne hülyéskedj már!!!!!!! Direkt írtam az elején, hogy tökre jó volt olvasni mindent, ettől csak boldog lettem, csak felhozott pár dolgot bennem... Én annyira tudok örülni más boldogságának!!! És hogy megnyugodj, tegnap meg alartam nézni a Véres gyémánt című filmet, de amikor DiCaprio azzal érvelt, amiért szemét, anyagias és nemtörődöm, hogy nem szoptatta az anyukája, felálltam és inkább elmentem fürdeni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vagy inkább :roll: :roll: :roll: :roll:
És olyan szépek vagytok!!! Hogy becézitek a nagylegényt??? Hanka édes azzal a fonott babakocsival!!!

nukada

És még egyszer Leni:
Én inkább attól leszek szomorú, hogy Ti minket éltetek át Hankával... Hál Istennek nem tartozom azok közé az emberek közé, akik abból merítenek erőt, ha másoknak (is) rossz. Talán ezért érzem néha, hogy nem ide, nem most kellett volna születnem...

Szolis kép COOL, nekünk is van ilyen, bár megjegyzem, a mi napszemcsink valamivel dizájnosabb volt... Hja, aki Dolce-tól rendeli... :wink: :wink: :wink: :wink: Kép

(ez már volt fenn, de csak a dizájnolás kedvéért...)

nukada

Sziasztok!!!!

Fibi,
nekem nem szandekom beelozni Teged!!!!!!Szepen csak elottem :wink: Nekunk meg van idonk :lol:
Nekem pentek ota hasmenesem van :? Ugy,hoyg mellette vasat szedek...erdekes,nem?Es hat nem vmi kellemes :(

Nukada,
gartulalok a hazassagi evfordulohoz!!!!!!!!!!!!!Nekunk is nemsokara lesz az 1.hazassagi evfordulonk,ugyhoyg azt mar mi is 3asban unnepeljuk!!!!

Leni,
nagyon szepek vagytok a kepeken!!!!!!!!
Hanka tunderi,ahoyg segit vinni Apanak a hordozot!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Fibi :) Jaj de megijesztettél ezzel a hasmenéssel és rosszulléttel!! Remélem azóta minden okés!!! Lelki eredetű allergia... hűha... és milyen homeós cuccot adtál rá neki? lehet, hogy ha lelki eredetű, akkor más kéne? :roll: És sokat gondolok Rád, nagyon drukkolok!!

Votiv :) Szuper, hogy ilyen jó volt a buli! :D és klassz, hogy használt a sampon!!

Kátya :) Koszmóra mi is olaj+kefe+sampon (Neogranormonos babasampi), de erről a Bebáról már csupa jót hallottam :wink: Puszi Emma buksijára!

Leni :) Szüléssztorid nagyon jó volt olvasni, örülök, hogy ilyen boldog vagy és úgy ment minden, ahogy akartad! :D Képek nagggyon jók, olyan szépek vagytok, hogy csak na!! :D :D Nagyon édes Hanka, ahogy a hordozót viszi, Bálintom is pont így csinálja :wink:

Vera :) welcome home! :D azért majd mesélsz bővebben és teszel képeket is, ugye? :wink:

Nuk :) Nagy gratula Nektek az évfordulótokhoz!! Nagyon szépek vagytok! :D És sok +++++++++ Neked, a csajok már elmondták, hogy nincs okod rágni magad, mert szuperül csinálsz mindent, és van egy egészséges és gyönyörű kislányod, ez a lényeg!!!

Zsan :) Nagy gratula mégegyszer!! Merse nagggyon édes!!! Csatlakozom a többiekhez: nagyon jó volt olvasni a pozitív soraid! :D :D
Visszavitel vérvételre: fel a gyerekágyas társalgóba, ott simán be az ajtón (amin elvileg nem lehet bemenni) és be a csecsemősökhöz, ott megmondani miért jöttél és már viszik is vérszívni a dedet, pár perc az egész, mert semmi mást nem vizsgálnak (nekem még azt is megengedték, hogy megszoptassam utána).
Anyakönyvi kivonat: elvileg kaptál egy telószámot, amin érdeklődhetsz, hogy elkészült-e. Ha igen, be lehet menni érte asszem 14h-ig. Ezt apa is elhozhatja (nálunk ő ment érte), mert a 2.-on az "iroda" helyiségben kell átvenni (ez nem a gyerekágyas rész, hanem a másodikon ahogy kilépsz a liftből, onnan nézve jobbra az a hosszú folyosón kell bemenni és ezt a feliratot megkeresni). Az anyakönyvivel együtt adták a lakcímkártyát is. A tb-kártyát meg automatikusan kipostázzák 2-3héten belül.

Kép
Kép
denizsa

Nuk, hát a becézéssel eléggé gondban vagyunk.... :roll:
Néha Igi-bigizem, meg Iga-bigázom, de leginkább Ignácka, és már látom, ahogy oviban nácibácsi lesz.... :roll: :lol:
Úgyhogy még várjuk a pillanatot, amikor a nevétől független becenév majd felbukkan 8)

Nos, igen, a Réka napszemcsije tényleg sokkal kúlabb volt :lol:
De tudod: a nők mindig is jobban tudtak öltözködni :lol:
leni

ja, főleg az enyém...
Pont most hánytam a szemére, hogy mielőtt pelenkára, popsitörlőre, tápszerre, babaruhára stbstbstb költöttünk, sokkal jobban néztem ki, nem a férjem rövidnadrágjait hordtam, meg ilyenek :roll: :roll: :roll: . De megígértem neki, hogy ezt még vissza kapja!!! 8) 8) 8) 8)

nukada

Leni,
én tök meglepődtem, mikor Gabi megkérdezte, h láttam e már a kicsi Nácit? :shock: :roll: :lol:
aztán leesett... :wink:
és képzeld, még a férjeink is hasonlitanak...messziről... :lol:

sztetek, ha vmi baja lenne Memének (tudjátok afp miatt) akkor szóltak volna a Hban?
csak mert áll. a DS-s babákat nem nagyon lehet megkülönböztetni az egészségesektől, és hát az ördög nem alszik... :(

Kép

ZsanciKép
zsancikant

[quote="zsancikant"]L írta:zsancikanteni,
én tök meglepődtem, mikor Gabi megkérdezte, h láttam e már a kicsi Nácit? :shock: :roll: :lol:
aztán leesett... :wink:

Na, ezért még Gabival számolunk :lol: :lol:
Avagy kellett nekünk ilyen kretén nevet adni.... 8)

[quote="zsancikant"] írta:zsancikants képzeld, még a férjeink is hasonlitanak...messziről... :lol:

Akkor már csak a fészekaljánkat kell hasonlóra alakítani, szóval nektek még csinálni kell min. egy lányt, nekünk meg még két fiút.... :wink: Ideje szólni embörnek... :roll:

Szerintem ha továbbra is aggódsz DS miatt, akkor amikor visszamentek vérvételre feltétlenül kérdezz rá a gyerekdokinál. Főleg, ha az Olga lesz épp szolgálatban!!!! De kérdezz rá tényéeg, mert különben most hónapokig ezen fogod magad enni :?
Nekem sajnos (szerencsére?) gőzöm sincs, vizsgálnak-e ilyesmit egy újszülöttnél.... :?
leni

Zsan:
Kicsit mandula-vágású a szemük. Szegény anyukám járt egyszer úgy, hogy jópofin megkérdezte egy anyukától, hogy kínából, vagy Japánból hozták-e a dedet, mire az anyuka: nem, csak DS-es...
De sztem már kiskorban is látszik az a jellegzetes kinézet. (amúgy bennem is megfordult, pedig jó lett az AFP-m, mert Réka az én szemeimet örökölte...)

nukada

Sziasztok!
Zsanci ne hülyülj.... Na jó, én ugyanettől paráztam. :oops: Micsoda hülyeség... Az 1.nél alacsony volt az afp, de én a 2.nál izgultam kicsit ezen. Kicsit olyan volt a szeme... (Apja szerint is.)
De minden babát megvizsgál a gyerekdoki, mielőtt hazaviszik, és ő tuti észrevenné. Szóval nyugi.

Fibi??????????????????????

Én megyek pihenni, ma fárasztó napunk volt, este meg nem akartak elaludni a lányok.
rídonli#

LENI szuperek a képek! Nekem Hanka cumis vigyora tetszik nagyon, (olyan, mintha azt mondaná, na végre megkaparintottam a kistesómat, ezennel az enyém), na meg a többi is, Ignác nagyon édes!
rídonli#

ÉS Merse is nagyon édi, de ezt már írtam!
És Nuk, boldog évfordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Nekünk is június, csak a vége, és pár évvel több, de nem sokkal. :wink: )
rídonli#

Azta-azta...
Egy csomó gyerek született, míg nyaraltunk.
Gratulálok Leni és Zsanci!!! És persze Meme és Ignácka!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Nukada,
Azért én a terhességem végignyavalyogtam és mindenestül. Tehát az elsőszülötthöz se volt annyira kedvem, mondjuk ki, pedig szarul hangzik. Meg még mindig emlékszem milyen volt, mikor Peti kicsi volt és úgy pár hónapos korában arra gondoltam, hogy hogy kell nem gondolkozni, mert nem akarok bele gondolni reggel, hogy milyen napom lesz. Semmi extra, kis evés, üvöltés, séta... de vhogy olyan monotonnak tűnt. Most már nem, sőt!!! De az érzésre még emlékszem.
És kislányod azért ici-picit korábban született, ez gondolom számít a mosoly terén. Bár lehet hogy nem, de ugye minden gyerek más... (Marci először apámra mosolygott. Utána napokig pedáloztam, hátha rám is, de csak nézett és nézett... :lol:
Az én fiam biztos baromi későn fog megfordulni - olyan kövér a lelkem... Gratulálok lányodnak a produkciójához. (A Kismamában van egy tök jó cikk a növekedésről, vagyis inkább a bébi hízásról. Engem megnyugtatott, mert a kövér babák is normál nagy gyerekek lesznek. Téged is megnyugtatna, mert a lassabban hízó babák is pont olyan normál nagy gyerekek lesznek.) És miért, miért nem jó a soványabb gyerek? De most komolyan!! 1 éves koráig mindenki a súlyával van elfoglalva, majd onnantól annyi. A kutyát se érdekli (max. a nagymamát és szomszédasszonyt, hogy milyen sovány az a gyerek. Meg kamaszkorában saját magát, hogy nem tetszik magának. Én kövér ded voltam, majd vézna gyerek és fiatal lány lettem és annyit, de annyit b...gattak, hogy éhen fogok halni, egyek ezt és ezt... És már látom, hogy kövérkés öregasszony leszek - de majd jól nem járok háziorvoshoz, a vizitdíjat elsörözöm és senki nem izélget, hogy fogyjak majd le.)
Ja, és a gyereked a képeken OLYAN SZÉPECSKE! Ráadásul csaj!!! Kicsit mindenkit irigylek, akinek van lánya! Olyan klassz lehet. Bár P-nek van egy bnője, akit imádok... az is vmi. És persze csodajók a pasik, meg ugye mindegy :lol: De azért bordó farmerruhácskát csak kislányokra lehet adni...

Indi,
Huú, képzeld én striguláztam!!! Majdnem. Olyan feljegyzéseket készítettem az elsőszülöttről, hogy az ufóknál tanítani lehetne, hogy viselkedik egy kb. átlagos ded a Földön. Hányszor hány percig eszik és épp ooó-t vagy bababábbá-t gagyog...

Móni
Kép
Kép
monisa

Zsancikám, túl sok volt az örömből? Irgumburgum. szerintem azonnal látszik - kiderül, ha BS kisbabról van szó

Leni :) NAgoyn tetszik, hogy Hanka a kis babkocsijában tologatja az öcsikét :) Azért tényleg jól kiszúrtatok szegény gyerekkel (Náci) :mrgreen: No de a tesómat meg Csülöknek csúfolták, pedig világszép vékony kisfiú volt, csak hát a Győzőt nem lehetett csúfolni, ezért kapta a vezetéknevéért :wink:

indianyo

Móni :) Persze a strigulát összehasonlítgatás és versenyezgetés esetére gondoltam - voltam korábban egy olyan topikon, hááát, soha többé! Az együtt örülés annak, hogy kinek mit csinál épp újonnan a csemetéje, az nagyon jó! Csak nehogy elkezdjünk aggódni, hogy a miénk azt még nem. (én is aggódtam egy dolog miatt: Dé nem volt hajlandó hason feküdni egy másodpercre sem - emiatt féltem, hogy esetleg a forgás-mászás nehezebben megy és később. Aztán most meg épp úgy alszik - csak ki kellett várni az idejét :) )
És hol nagyaraltatok? Csak úgy szó nélkül leléptél? hihihi

indianyo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Indi, Móni:
Jelentem, ma a gyerekem azt mondta, hogy : "kell" illetve ennek népi verzióját, azaz :"Kő", közben arany fülbevalót mutogattam neki, ja, anyja lánya...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Leni,
De jó volt olvasni a történetedet. És a képek is csodásak!!! (És milyen vékony vagy.)

Votiv,
Huú, de jól néztek ki!!!

Zuz,
B. mondatai :P

Neet,
Olyan jól leírtad, hogy 'lesz mit takarítanod'. Olyan általános...

Móni
Kép
Kép
monisa

Nuk, fel akartalak hívni, hogy jobb kedvre derítselek, de épp nem tudok beszélni :( de látom azóta már egész jól vagy :D

vszínű az oszttalálkozón bekaptam egy vírust, 39 fölött van a lázam, alig látok, fáj minden csontom, tűpárna a torkom. szerencsére nem mellgyuszi, úgyhogy majd csak túlélem. és sajnos nagyon megcsappant a tejcim, emiatt sírdogált ma Lilike :( de csak mert nem a szokásos supersize menü volt, sztem jól kéne laknia ezzel is :twisted:
beájulok...

votiv 8)
votiv

Indi,
Ja, versenyezgetés meg összehasonlítgatás persze nem jó, de azért a naplózás is elég szórakoztató. Főleg, ha másnál látod. Én elég normális-szerű ember vagyok, de minden szoptatás előtt először a füzetért rohantam, hogy fel tudjam írni, mikor kezd el enni P. Vhogy hittem abban, hogy ki tudom ismerni és akkor hozzá alakítva, együtt alakulva harmóniában élhetünk. Háát, nem tudom. Most úszom az árral, nem akarok tudni semmit legfőképp, hogy M. mikor és mennyit eszik (pont elég, hogy P. még nem tudja felhívni a pizza futárt és eleve, hogy szegény még mindig pár évig azt eszi, amit én adok neki és nem pizzát) és sokkal jobb.

És próbálok visszaolvasni, de most csak oda jutottam, hogy nemsokára (abszolút belátható időn belül) megszületik Fibi kisfia. (Ez ugye nem újdonság, de annyira klassz volt Zsanci és Leni-t olvasni...)

Nukada,
Fiatal, fürge, karcsú és van érzéke a pénzhez!!! Klassz csaj!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Sziasztok!
Na, jó régen voltam.

Tinu!
Kozmetikus! :D hmmmmmmmmm………….. az miaz? :lol: Egyébként én is hűséges típus vagyok, én Kecskemétre járok fodrászhoz. :lol:

Kátya!
Szuper hírek! És bár több mint két éve szoptatok, fogalmam sincs, mennyit termelnek, mert nincs mérlegünk, de néha olan kíváncsi lennék!!! Másoktól olyan sokkoló mennyiségeket hallok!

Bébiszittyó:
Még hezitálok, nem tudom mi legyen, lehet felhívom valamelyik másikat, de még mindig olyan pipa vagyok :twisted:

Barbi!
Ti sem alszotok? :roll:

Neet!
Boldog névnapot kívánunk! :D

Rídonli!
Bár nem vagyok híve a gyerek teáztatásának, de egy kis kamillatea nem segítene a kaki-dolgon?
És igen, egy pliko-ra pályáztam, és annyira felhúzott, hogy elvitték előlem :twisted: , illetve annyira felspannoltak a linkjeid :wink: , hogy ma vettem egy milánot :shock: :lol: . Klassz a testvérfellépője! És be tud ülni mindkét kölök! Annyira jellemző, hogy nem is akartam kocsit venni. A lakáscserével is így voltunk. :roll: :lol:

Leni!
Igazán szép szülésed volt! :D Már nagyon vártam, hogy megírd! Képek csodálatosak, még egyszer nagyon sok boldogságot Nektek! (a hosszú kórházi napokért nagyon nem irigyellek! :? )

Látom téma volt a hosszú vajúdás. Ebben én is szagértő vagyok. Szóval szívesen átadtam volna belőle És nekem is mondták, hogy a kitolásnál ne kiabáljak, de nem rám szóltak, segítésből mondták, úgyhogy egyáltalán nem vettem zokon, sőt, így jöttem rá, hogy „hova” és „hogyan” nyomjak, mert hát az sem mindegy. Viszont előtte kb 10 órát végigőrjöngtem, az ellazításban segített, a kitolásnál, az erőösszpontosításnál tényleg nem.

Mása!
Boldog névnapot Neked is!!! :D

Zsanci!
De jó, hogy már otthon! Gyönyörű Memme!!!! :D

Kisün!!
Szia!!!!!!!!!!!!!! Végre itthon! :D :D :D :D

Na, ezt elküldöm, aztán megpróbálok még olvasni!
zuzmo1

Sziasztok!

SZIA ZSAN! :D :lol:
gyereked nagyon helyes és nincs semmi baja, de a magad megnyugtatására télleg kérdezd meg dokinénit ;)

Leni,
nagyon édesek a gyerekeid és ugye nem te vagy az a mosolygós VÉKONY, GUGGOLÓ nőszemély?! :shock: :shock: :mrgreen: :lol:

Vot,
bulást! :( Lilike tudja, mi a jó ;) :lol:

Zuz,
bocs, nem írtam a játszós felvetésre, sűrű meg nyomi hétvége volt, nem is tudtunk vna menni, majd nekszt tájm ;)

Nuk,
csajod egyértelműen életrevaló ;) :lol: :lol: :lol: :lol: (aranyfülbevaló )
tényleg, kilyukasztattátok a fülit?
és boldog évfordulót!!! :D hol készült a kép milyen parkban?

kékfény mindkét képen ledöbbentett picit, nem tudtam, hogy így működik

Kép

Kép

:D
szrekuc

és minden névnaposnak boldogot utólag is! :oops: :D

és üdv Kisün és Mon illetve egyéb látens nyaralók ;) :lol:

Indi,
nektek van gyerekülés? egyébként meg szálljuk meg őket, csak várjuk meg míg Votiv anyánk fellépül :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Leni,
nagyon joooook a képek :D

Vot,
jobbulást!+++

Ridonli,
itt vagyok, csak nem akarok már senkit untatni a "tüneteimmel" meg a képzelgésemmel, hogy nemsokára szülök. 2-3 napja minden este fájogat a hasam (egyre gyakrabban), ma meg ráadásul 10 percenként be is keményedett..... :roll:

ma jöttünk-mentünk egész nap, gondoltam, ha már nem szülünk, gyorsan menjünk el moziba is :lol: (nagyon jó filmet sikerült találni :D ) és megnéztük a budafoki lakoparkokat is, hogy álmodozzunk :)

jo éjszakát, majd jelentkezem valamikor 8)

KépKép
fibi

és Móni,
welcome back :D nagyon jol esett az sms-ed :D

Deni,
Nux Vomica-t adtam Bálintnak, de nem hiszem hogy használt. és most olvastam, hogy az allergia pszichoszomatikus "betegség", bár én eddig is a lelki eredetben hittem....

na, tényleg L.
fibi

Fibi-szia! Sztem nem untatsz senkit, tudjuk mit érzel. :)

Monisa-én meg azt nem tudom, hogy milyen, ha vkinek fia van! :) Taán majd harmadszorra...de már annyira csajokra vagyunk beállítódva...

Votiv-gyógyulj meg hamar!!!!!!!

Zuzi-grat.az új kocsihoz! Hosszú ideig kuporgattam én is egy PPre. Milano azért jobb,mert ha a kicsi fekszik, akkor is rá tud állni a nagy a tesófölállóra. (A mienk még fekvős, ezért a tesófölálló még használhatatlan. De a Kicsi már egyre jobban szeretne nézelődni, csak még nem tud ülni, várnia kell, és beérnie azzal, hogy engem nézeget séta közben.)

Kékfény: az énkházamban a csak kicsit sárga babákat kitették az ablakba a napra, 1 szál pelusban. Biokékfény :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Leni, kicsi fiad pár naposan már benne volt a kekfényben? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (Na jó, inkább megyek aludni...bocs...)

Mindenkinek nyugis, jó éjszakát!
rídonli#

Zuz,
Ne kérdezzem meg az én szitteremet? Vagy írjak róla pü-ben? (Vmi hosszút és összefüggéstelent??Nna? Vagy már írtam is?)

Ja, és elfelejtettem válaszolni - Mátrában voltunk és még mindig érzem az erdő szagát meg a bio kullancsirtóét, ahogy a nap szagával keveredik.

Indi,
Milyen krémet érdemes használni nap ellen (vagyis a káros hatásai ellen)? P-re, aki ugye kimegy a napra és esetleg M-ra? (Akinek néha ki kell mennie a napra, ha az anyja kimegy P. után). És persze nem megoldható, hogy 11-15 ne menjünk ki, mert általában nem megyünk ki, de néha igen és akkor kell vmi krém.

Móni
Kép
Kép
monisa

Sziasztok :)

Gyors leszek, mert a Zuram szerint aludnom kéne :evil: 8) ,
bevallom igaza van, de ezt nem kell tudnia ;)

Szóval bekukkantottam, hogy lássam mizu és oooooolyan sokat olvastam (pénteken olvasta utóljára :oops: )

Votív,
olyan jól áll Neked a böngyör haj és a képek :P :P :P Annyira helyesek vagytok!!! Remélem holnapra már sokkal jobban leszel és a tejci is több lesz! +++++++ !

Zsan,
annnyira de annyira édes a legkisebb fiad ;) És no para, légyszíííí. A világ egyik legegészségesebb kisfickója Meme :) Grat. hozzá mégegyszer :)

Leni,
beájultam képektől :P :P :P Hanka olyan cukorfalat és ahyogy viszi a kosarat, meg tolja a babakocsit :P :P :P Nagyonszépek vagytok Ti is :)

Nuk,
nem befordúlni, hanem kibeszélni ami bánt ;) Nagyon megértelek a H-i események miatt (mi is voltunk nemrégegy hasonlóan "rossz" helyen :( DE Ahogy a Vica is írta, akiíírt időponthoz képest sokkal fiatalabb a csajod...... És fog ő úgy mosolyogni, hogy csak na!!!! Egyébként a barátnőm is ezen parázott, hogy nem mosolyog a kisfia (ő 37 hetesen szűlt, ráadásúl nagyon besárgúlt a babó. A Heim Pálban voltak vele :( )
Ma már úúúgy vigyorog :) És a barátnőm sem tud szopiztatni ( talán a stresztől apadt el a tejcsi), de attól még egy nagyon jó anya és van egy szuperédes egészséges gyereke!!! Ez a fontos!!!
Minden a maga idejében ... ;) Fülbevalós sztori :lol: :lol: :lol:

NEET,
Boldog névnapot sok sörrel ;)

Arwen,
tegnap én is tök negatív voltam ..... Együtt szülünk??? :lol: :lol: :lol:

Curse,
meg akartam kérdezni, hogy Te meddig szedted a Salbutamolt? Jöhet priviben is, ha nem akarjuk szétoffolni itt a topikot a témával... :roll: :wink:

Mit is akartam még ? :roll:
Kisün!
Szia! A nyalalásról bőőőővebben plíz! Gyerekekről képet ;)

Zuzi,
Babakocsihoz gratula ;) Bébiszityót meg ne halaszd, nehogy "lefoglalják" ;)

Holnap megyek vérszippantásra meg UH-ra...... Majd jövök valamiko' oszt' beszámolok ;)

Jóéjt mindenkinek!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Móni :) Mi ded születése óta Weleda Havasi gyopár napkrémet használunk, 20-as faktorú és elég neki - nekem is, aki egyébként a szeplői alatt fehérbőrű egyébként. Ugyanebből a naptej még jobb, mert könnyebben beszívódik a bőrbe, ha száraz a babácska bőre egyébként. Én ezt jó szívvel ajánlom. Tűző napra meg az egyébként épp órák óta elviselhetetlen kölket se rakod ki úgyse :wink:

Zuz :) Én, mint gyakorlott álláskereső egy kissé megbántva érezném magam, ha nem kellenék. Ha viszont nagyon kéne az állás és nagyon kedvesnek találnám a gyerkőcöt egyébként, akkor nem érdekelne, hogy egyébként megbántódva vagyok épp. Viszont nekem, mint egy olyan embernek, akinek kell az állás, ugyanúgy jogom van többet megnézni, mint a munkaadónak több jelölt közül válogatni. Nem piszkálni akarlak, csak nem értem, min húztad fel magad ennyire. Hát érthető, hgoy a lány a biztos és állandó munkát választotta, nem? Hallgass a szívedre: kire bíztnád Bazsóüt legszívesebben? És hívd őt. Vagy keress tovább. Az élet nem is olyan bonyolult, mint azt néha gondoljuk :wink:

Szrek :) van ülésünk, kicsi, de otthonosan kajafoltos és nagy, de huzat nélkül. Ebből nem csinálunk problémát, jó még a babahordozó. :)

Votiv :) Gyógyulj!

Fibi :) Mindjárt itt az idő az ifiúrral való találkozásra, félre a negatív godnolatokkal!

indianyo

Na mára kiosztottam mindenkit, holnap gyüvök, addig aludjatok jól és álmodjatok szépeket :mrgreen:

indianyo

Jóhétfőreggelt!

Leni, gyönyörű a szülésed!
Zsan, dejó, sugárzol a boldogságtól! Ne rombold a DS parával, Memének láthatóan semmi baja se. :)

Nuk, hú de nagyon megértelek, nálam is garázdálkodnak negatív gondolatok, hogy, hogy nem, ezek valamiért erősebbek vagy mi, pedig pozitívból is van elég. Szóval a 6 hét H rémálom, a császár rémálom (volt közben pánikrohamom), tejcipara (azóta megint pótolni kell, egy nap volt pótlásmentes), és mindezekért magamat okolom - nem az én parám hozta ki a magas vérnyomit? Amitől nem fejlődött jól Emma, és ami miatt császár kellett, és ami miatt még mindig kap Emma gyógyszert anyatejen keresztül? És a tejciproblem is a kialvatlan, parázós, stresszes énemtől van szerintem. Hát szóval evvan. De szerencsére én is tudok örülni mások örömének.

És én is biza strigulázok. Tudnom kell, mennyit evett Emma, hogy tisztában legyek vele, kell-e és ha igen, mennyit pótolni. Bárcsak ne kéne méricskélni! Mert amúgy ez meg eléggé zavar.

Boldog névnapot, Neet, Mása!

És a babákok, dedek gyönyörűek továbbra is.

Votiv, ez nagyon rosszkor jött - mikor is jön jókor? - gyógyulj gyorsan. Van segítséged?

Indi, nagyon szeretem olvasni a soraidat, egy csomószor úúúgy megnyugszom tőlük. :)

Kátya
kincsimano

Jajj, de szuper képek az előző oldalon!!! Leni, babák, mindenki!!
A kékfényesek meg: egyrészt szuper, hogy itt tart már a technika, másrészt Leni "picikéi" BIZTOS, hogy szuper társasági életet fogak élni mindketten és folyton barátok veszik majd körül őket, ha már a kaland legelején is békésen meg tudtak osztozkodni egy ilyen okos műszeren. :)
Biofény se lehetett rossz. :)

Votííííííííííííííííííív,
ne betegeskedj!!!! Jobbuást!!!! +++++

Nuk,
fül. :lol:

Zsan,
megharaplak, ha nem hagyod abba!!!!!

Ma még nem kell félnetek, csak a rutinpályára megyek. :D De azt először!
neet-avolánmögött
neet

Éljen éljen, vévéAnett és Tomiboj újra együtt! :lol: :lol:
De jó, h szól a reggeli...
neet
neet

Jó reggelt!

Képzeljétek, Szirkának van egy haverinája, hát csuda édes kislány, tessék nézegetni és jókedvet tanulni tőle:

http://pomogacs.blogspot.com/

A következőképpen kell ebből szöveget csinálni:
[url=ide bemásolom a linket]szöveg[/url]
Ezt úőgy érem el, hgoy a link gombot megnyomom, belemegyek a zárójelbe és a link mellé teszem az = jelet és a link címét mjad a zárójel után beírom a megjelentetni kívánt szöveget és újfent megnyomom a link gombot. Ezután az előnézetben ellenőrzöm.

tehát Szirka haverinája

Tsók és szüljetek és szoptassatok és vizsgázzatok és vezessetek és gyógyuljatok de legfőképpen legyen jókedvű napotok!

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: