Sziasztok! Kicsit lemaradtam az olvasásban, vagy Ti termeltek sokat, de most régi dolgokra is fogok reagálni.
Andi, elbőgtem magam, ahogy leírtad a történeted. Vissza fogtok menni majd Ti is fényképet kiakasztani? Nem írtál esetleg erről valami verset? Csak, hogy még jobban zokogjak a boldogságtól és meghatottságtól?

Néha én sem tudom felfogni, hogy ekkora áldás van a férjemen és rajtam. Mondjuk, nekünk sem ment nehézségek nélkül, és azt hiszem, ez sokat segít abban, hogy még jobban átéljük ezt a kis rugdosós Csodát. Bár lehet, hogy ez hülyeség, mások előzmények nélkül is éppúgy átélik.
Bori, nagyon édes az a dekoráció!
Tegnap tuti jó bográcspartin voltunk, volt vagy 10 gyerek, plusz két pocaklakó, férjem még a Dunában is fürdött. Este meg megnéztük a Karib tengert, hát én is jól becsomagoltam Kispicurt, hogy ne zavarja annyira a nagy hangzavar. Ma meg jönnek Anyósék, és hoznak meglepiket Tökmagnak. Furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy mit.
Mandarka, én most szabin leszek, aztán betegszabin, és ki tudja, mikor jön a Kölök, lehet, hogy a táppénz is elkezdődik. És csak a szüléskor indítjuk a tgyást. Így beszéltem meg a bérszámfejtőnkkel, ő mondta, hogy így a legjobb, úgyhogy tuti nem kell korábban elindítani a tgyást.
Mütyürke, Enikő, nekem is mindig éjszaka görcsöl a vádlim, de pénteken hazajövet a lábujjam is elkezdett. Lehet, hogy növelni kéne a magnéziumadagot? Ti mennyit szedtek? Nekem 2*2-őt mondott a dokim a magne b6-ból.
Lányok, én annyira boldog vagyok, hogy végre itthon vagyok, és csak takarítgatni kell, meg rendezkedni, meg gyomlálgatni, meg varrogatni. Csak 1-2-szer kell már csak visszamennem!!!! Hipp-hipp hurrráááá!!!!! Most fogok viszont csak ráérni utána járni dolgoknak, az első kérdésem rögtön az, hogy mi ez a sokat emlegetett Felicitas csomag, és honnan lehet szerezni? Kedden megyek védőnőhöz, tőle lehet utalványt kapni?
Emi, gratula a barátnődnek, én is nagy babát szeretnék, ha nem is 4,5 kilósat, de olyan jó lenne, ha 3,5 fölött lenne. Nővérem első kettője 4 volt, a harmadik 3,5 lett, és annyira gyönyörűek voltak, és nem félt megfogni őket az ember. Valahogy meg csak kijön, még ha nehezebb is ekkora babát megszülni.