Granda
Örülök, hogy már jobban vagy. Sajnos azt én is tudom, hogy egy komoly műtétből nehéz regenerálódni.
Csak kitartás és tornáztasd szorgosan.
Nagyon szép a bölcső.
Wow nagyon csini vagy, bottal is

.
Anitja
8000 Ft, 4 kép és DVD. A többi képet a netre feltöltötték.
Kb 20 perc volt.
Jajj nagyon édes
Ja jóga baba és mutogatja a kukiját
Timi
Nagyon édes a pici. Mi is ott voltunk
Mazsola
Egyszer el kell határozni magad és utánna már nem szabad nézegetni

. Mazsi de ha te nem a használtat akarod
hanem amit kinéztél....miért nem döntesz amellett? Amúgy szuperül néz ki.
A meleg engem is megviselt egy picit, de ez a mostani frontos sem jobb....
Sense
Melyik kórházba jársz??
Silka
Ebben sajnos nem tudok tanácsot adni, ezek szerint már mindenhol voltatok szinte. Mi pl. egy 30 éves
tuti bevált darabot kaptunk anyukáméktól.
Ancsi
Nagyon csinik voltatok az esküvőn

.
Niki
A hátam nekem is fáj, sajnos fog is (nemrég volt gerinc műtétem). Nekem minden orvos gyógytornát és
úszást javasolt. Valamint a nőgyógyászom azt is mondta, hogy ha nagyon fáj 1 fájdalomcsillapítót
inkább vegyünk be, mert akkor megszűnik a fájdalom és eltudnak lazulni az izmok, míg ha tovább szenved
az ember egyre görcsösebb lesz az egész teste.
Anikó
Ez tuti magnéziumhiány.
VAdvirág
Szupcsi, hogy minden ok a picikkel.
Móni
Ennivalóak a tipegők

Micsoda mák

Tényleg tök jó, hogy vannak még ilyen emberek.
Miléna
Gratula a kisfiúhoz!

Nagyon sajnálom

kitartás, tuti minden rendben lesz és simán kihúzzátok a
34. hétig.
Tábla Hajni: Szent István kórház pártoltam
. Doki következő időpont június 21. lehet rózsazsínre színezni
Látom nem vagyok egyedül a poronty hajnali ébresztésével

Velünk is előfordul mostanában egyre
gyakrabban, hogy felébreszt

.
Szia Gremese!Gratulálok a kislányhoz
Terheléses cukor, nekem is zsemle+tej koimbináció lesz kb 1 hét múlva.
Babaruci:
Én bébi mosóport használok és öblítőt (SA8) is és utána kivasalom őket. De ez a projekt majd csak júliusban indul

.
Hajni
Very csini
Andi
Nagyon édesek vagytok!
Nekünk is megvolt a 4Ds UH. A 2D részét őszíntén jobban élveztük. De az egészben az volt a legjobb, hogy mindent elmondott a hölgy és nagyon kedves volt. A pofikáról nem lettek olyan nagyon jó képek, mert mindenféle az arca előtt van-lepény, zsinór.
De nagyon édei volt, kis pici orra van és 99% kislány.
Pár kép:
Tappancs
Cumizok:
Ez vagyok én:
Siklós dokinál is voltam, ő az új orvosom. Hát csajok, nagyon meg vagyok elégedve. Végre úgy érzem megvan az a biztonságérzetem, amire vágytam. Még akkor is ha többe kerül, de legalább extra is jár érte. UH a rendelőben, a férj is bejöhet. Viszgálat rendszeresen, közben vérnyomi mérés és pocak mérés. Figyelmes rád szánja az időt.
És a kórház egyenesen szuper, ja meg a szülésznő is.
Most kezdtem el járni a szülésfelkészítőre és van ingyenes kismama torna is, arra is elkezdek járni.
Ezen kívül eddig csak gyógytornáztam- a gerincműtét miatt nem nagyon lehet mást. És úszni is fogok járni-a doki nagyon támogatta.
Amúgy remekül vagyunk, sokat mocorog. Csak a meló nyűgös már. Még ezt a hónapot kell kibírnom, de az utóbbi időben nagyon sokat kellett dolgoznom és elfáradtam...ezért is nem jöttem olyan régen.
Na pusszantás