A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexi!
Tudod, a múltkor elpalacsintáztuk, elpletyiztük az időt.....De ne aggódj, majd ideér!!!!!!!!! Aztán még beszéltük is, hogy majd a következő talin.....De most fontosabb a fekvés, a BABA és TE!!!!!!!
Ne aggódj, meg lesz az!!!!!!

Manda!
Nagylabor lesz!ÉN is ezzel rontottam el, ettem...de levették szerencsére!És még jók is lettek az értékeim! :lol: Ha nem gond, menj éhgyomorra...Én nem bírtam volna ki.Előtte való nap valamikor délután ettem, és éjjel fent voltam....Na, ilyenkor azzal kezdem a napot, hoyg magamévá teszek valami!!!! :lol: :lol:
Vendég

Lexi
Én a pisilésre gondoltam, csak nem írtam le konkréten!
Nem kell itthonról vinni az elsőt?
Mintha egyszer vittem volna, máskor meg rákérdeztek, hogy nem hoztam, ja az már a stimu alatt volt.

manda

Kriszti
Mindenképpen éhgyomorral megyek, mert hát 3/4 5-kor amikor kelek nem tudok még enni.
Amúgyis ilyenkor minden utazás előtt izgulok, majd a vissza úton fogok reggelizni.

manda

Jézusom!!!!ÉN azt nem bírnám ki...Kinyíllik a szemem, és a hasam már jelez is!!!!! :lol: :lol: :lol: Pisit én sem vittem, ott kellett....Kaptam egy csini poharat, és abba...És kb.olyan körülmények között, ahogy Lexi leírta..... :wink: :lol:
Vendég

Helló csajok!

a 10 petesejtből 6 volt érett, abból 6 megtermékenyült. még küzdenek a 4 petesejtemmel is. 5 naposan kapom vissza!!!! Annyira kedves Kanyó doktornő!!! mindenben segít és nagyon türelmes!!!
málna79

Málna!
Ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!Akkor sajnos nem találkozunk, mert Te 5-én mész....... :roll: Kívánom, hogy a maradék 4 is elinduljon az élet rögös útján!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Málna
Ez nagyon jó hír!!!!!!!! Konc doki nagyon favorizálja az 5 napos blasztokat. Reméljük az a 4 picurka is meggondolja magát, de ha nem akkor sincs gáz, hiszen 6 babó azért elég sok, a mai világban. Ránk is vár még 4. Sokszor eszembe jutnak.
Nekem is fájt a hasam, még a beültetés után is, az első lombiknál. A másodiknál szerencsére már vagy nem fájt annyira, vagy hozzászoktam.
Vendég

Málna!
Gratulálok a kis embriókhoz!
Vendég

Málna,

Hű de jó hírek! Gratulálok! :lol:

Lexi,

Beleborzongtam amikor visszaolvastam mi történt veled/veletek! Pihenj sokat, és kívánom, hogy minden rendben legyen!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Málna
Szupiiiii!

Manda
Én vittem magammal és elfogadták.
gabicsibe

Krisztike ez szuper,nagyon-nagyon örülök,hogy kezdhettek :D :D :D !

Málna gratulálok a 6 kis embrióhoz :wink: !

Manda annak idején,én is vittem magammal és nem kellett ott a wc-ben szenvedni!Szuper,hogy már Ti is nemsokára kezdhettek :wink: !

Mindenkinek szép hétvégét,jó pihenést kívánok!

Lippa

lippa

Köszönöm Csajok a válaszokat!!!! :D
Asszem viszem majd magammal!! :roll: :wink:

manda

Lippa
Köszi, már nagyon várom! :wink:

manda

Lippa!
de jó hallani felőled!!!!!Már épp ma reggel gondolkoztam, hogy olyan régen írtál!!!!!!!!! :lol:
Én is nagyon várom már, hogy a "drogosok" klubbjába tartozzam(ahogy Tini mondta) :wink:
És bízom benne, hogy ez lesz az utolsó menetem...... :roll: :lol:
Kiscsajokról fotó?????Nem láttam a másik topikban sem mostanában....Olyan tündériek!!!Csodaszépek!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Málna gratulálok az embriokhoz, ügyesek voltatok :wink: . Punkció után minimum egy hétig éreztem a petefészkeimet, de még most is néha belenyilalgat, hát ez van. A cél érdekében mindent.

Ma voltam vérvételen és bebizonyosodott amit eddig is tudtam, hogy ez most nem sikerült nekünk, de majd 3 hónap múlva kezdjük újra, és az már biztos sikerül.

Kép

csibe
csibe32

Lexi,
sajnos csak most olvostam vissza, hogy mi történt veled, de nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Képzeld el, hogy amikor anyu terhes volt, vele nagyon hasonló dolog történt kb. a 3. hónapban. Akkor még nem tudták ilyen pontosan mérni a leválás mértékét és nem is jöttek rá, hogy mi történt, csak akkor, amikor nagyon vérzett, mert "távozott". De tényleg nagyon. Elöntötte a vér. Az orvos azonban azt mondta, hogy a baba jól van és nagyon élénken mozog, ezért nagyon jók az esélyei. Anyunak pár hetet kellett feküdnie, veszélyeztetett terhes lett, de aztán rendeződött minden, sőt a családi anekdota szerint még a születésem előtt nagytakarított is - bár ezt én nem ajánlanám. Szóval én voltam, aki ezt a jó sok bonyodalmat okoztam. És tényleg, még egy rettenetesen nagy bevérzés után is segített a fekvés, sőt még előbb is rendeződtek a dolgok, mint ahogy bárki gondolta volna.
Azért tudom ilyen pontosan, mert most telefonáltam anyuval, hogy csak valós adatokat írjak és ne olyasmivel kecsegteselek, ami egy egyszerű családi mendemonda csak.

Nagyon drukkolok (anyu is) és tényleg fontos a fekvés, mert tényleg segít.!!!
bahci

Sziasztok!

Málna!Gratulálok! Ez fantasztikus!!!!!!És hajrá 5-e!!!!

Kriszti! Megkaptam a mailt, de nem tudok angolul. :oops: :oops: Ott elakadtam, hogy "Enter the code shown" Oda mit írjak? :oops:

Kép
vikike0429

Csibe! Sajnálom. :cry: 3 hónap sitty-sutty letelik, és akkor mehet újra!!!!!Drukkolok, hogy akkor sikerüljön!

Kép
vikike0429

Csajok! Én nagyon hülye vagyok! :oops: Még mindig nem tudom, hogy mi a különbség transzfer és lombik között? :oops: :oops: Buta vagyok, de merek kérdezni! :wink:

Kép
vikike0429

Lexi!

Kár, hogy nem lakunk közelebb egymáshoz! Most összebútorozhatnánk egy időre! Csak fekvés, pihenés és jó dumálások! Ja, és vinnék Mártonos fagyit! A fagyimeghívásom még mindig érvényes, én ugyanis nem szeretem a fagyit. A férjem szerint ufó vagyok. Szóval az én részemet is megeheted! De csak ha megígéred, hogy szigorúan fekszel! Én a helyedben nem mennék még vizsgázni sem, hanam halasztanék egy félévet vagy kettőt. VIGYÁZZ MAGADRA!

Málna!

Gratulálok! Hajrá! Ez már a finis!!!!
sharon

Csibe, sajnálom! :( Kapcsolódjatok ki a 3 hónap alatt! Mi is ezt tesszük. Aztán lehet, szeptemberben együtt megyünk? :wink:

Vikike, lombiknak magát az eljárást hívják. Punkció=petesejt leszívás, transzfer=visszaültetés. Transzfer, mint utazás, átszállás :D
süni76

Süni! Köszönöm szépen!!!!!!! :oops:

Kép
vikike0429

Lányok!
Nemrég kiderült, hogy nem tudok számolni, most viszont azt is kiderítettem, hogy nem tudok vonalzót készíteni! :oops: :oops: :oops:
Azaz készítettem egyet a babafalva oldalán, de nem tudom, hogy hová kell beillesztenem a kapott kódot, illetve, hogy a kód az tényleg három soros??? Nem találom az aláírásomat, pedig oda kéne bemásolnom, hol keressem?
sharon

Sharon! A profilnál van egy olyan, hogy aláírás. Fent keresd , ahol a segédletek vannak. Görgesd le, abban lesz, hogy profil, és ott kell lennie az aláírásnak.

Kép
vikike0429

vonaltópróba

Kép

Kép
sharon

Vikike!

Köszi megtaláltam, bemásoltam, de nem jelenik meg a vonalzóm, hanem az a hülye kód egy része. Vajon miért szórakozik ez velem?
sharon

Én sem vagyok hózzá zseni, én a families.comon csinálom. És ott a középső kódsort másolom be.
Sajnos angolul nem tudok, ezt egyszer elmondta valaki. De hogy a többinél mit kell bemásolni? Nem tudom.... :oops:

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Megjöttem. A HSG meg volt, enyhe letapadással.
Szűcs doki nagyon aranyos volt.
Jövőhét csütörtökön, azaz jun. 7.-én kell mennem kontrollra, konzultációra.

Lexi

Most olvastam vissza. Sajnálom ami veled történt. Hallgas a tapasztalt sorstársakra!!!
PIHENJ!!!

Csibe

Sajnálom. De majd legközelebb sikerül!

Kriszti

Örülök, hogy indulhatok. Minden rendben lesz.
Mostmár lassan hagyd abba a hajtós edzést, válts lájtosra.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Pont ezért nem álltam neki az angol oldalnak, bár a Gabi már egyszer elmagyarázta, de gondoltam a magyar oldalon jobban boldogulok...
Kezdek mérges lenni :evil: :evil: :evil:
De valahogy majd megoldom.
sharon

Hol van az a magyar oldal???Vagy ott csak babás vonalzó van??

Jerika! Fájt a Hsg?Mennyi idő egy ilyen?

Kép
vikike0429

babafalva.hu-n

Kép

Kép
sharon

Azt hiszem mára feladom!
A jó kis vonalzóm valahol van, de ki tudja hol...
sharon

Hát majd biztos jön valaki, aki tudja. Megnéztem, itt csak babás ticker van. Na az még nálam odébb van.... :(

Kép
vikike0429

Bahci
Remélem pár év múlva én is elmesélhetem a babókámnak ezt az apró malőrt. Én még mindig nem vérzek. Remélem elkezdett felszívódni. Most tényleg a csodában kell bíznom. Fel kell szívódnia, különben a baba nem tud fejlődni. Szerencsére ő is élénken mozgolódott, ami W doki szerint jó jel. Jó a keringés! Ma tudtam meg, hogy az egyik barátnőm elvetélt. Nem merte nekem mondani, hogy terhes, mert nem akart fájdalmat okozni. Pedig jó lett volna együtt gurulni vele is.

Sharon
Több próbatételt most ne állíts magad elé, mert már az önbizalmad kárára megy az egész :) :lol: Majd sikerül az a vonalzó. Másnak is többször kellett próbálkoznia. A számolás se olyan egyszerű, hiszen az én védőnőm se tudta kiszámolni, pedig napra pontosan tudunk minden fontos eseményt. Én még neki se mertem állni a vonalzónak. Pedig olyan aranyosak.
Vendég

Vikike

Semmit nem éreztem, mig a kontraszt anyagot nem nyomták. Ott egy kicsi menszi görcs. Hasonló mint a 2003- nál.
Az eljárás egy injekció a fenékbe. Utána átmentünk egy másik
épületbe. Maga a HSG 10 perc alatt kész. Az eredményre várás volt hosszabb idő. 11-re kész lettem, az eredményt 13- kor kaptam meg.

Jerika

Kép
jezsoerika

Sharon,
Miután megadtad a szükséges adatokat babafalván, kattins a vonalzó létrehozására. Utána PHPBB link kódnál szereplő linket jelöld ki, majd kattins a másolásra, utána pedig a babaneten menj be a profilodba, és kattins az aláíráshoz, majd utána beillesztés (ctrl+v).

Jezsoerika,
Örülök, hogy túl vagy a HSG-n. Bárcsak már én is ott tartanék.

Csibe,
:cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sharon
Gyorsan rendbejövünk, aztán ha jó idő lesz irány a Balaton. Jelentkezem és dumálunk. Alig várom. Addig növeszt Te is a pocidat!!! :lol:

Erika
Örülök, hogy ennyivel megúsztad a vizsgálatot. Vajon a páciensen, vagy a dokin múlik a dolog? Nekem nagyon fájt, pedig nem volt elzáródás. Ezen is túl vagy, ami azt jelenti újabb lépést tettél előre.
Vendég

Jerika! Köszi az infót! Csak azért érdeklődöm, mert majd nekem is biztos meg fogják ezt csinálni.

Lexi! Sajnálom a barátnődet. :(

Kép
vikike0429

Rebe! Nektek most mi a következő lépés?

Kép
vikike0429

Most mondták, hogy holnap a Magellánban mutatnak egy 4-es iker szülést!!!!!!!! :lol:

Kép
vikike0429

Hát nekünk hétfőn kell mennünk legközelebb. Nekem újra lesz uh, meg kenetvétel, mert volt bacim, és antibiotikumot kellett szednem. A páromnak meg irány az andrológia, és ő is fog valami kapni baci ellen. Ha jó lesz az eredményem, akkor a következő mensim után lehet a HSG, vagyis olyan 20-a körül, ha jól számolom. Már alig várom! :D
Utána meg remélem indulhatunk júliusban!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sok sikert kívánok!

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Már dolgozom.... :roll: :lol:

Jó sokat írtatok délután.....míg én szundiztam! :lol:

Csibe!
sajnálom! :cry: De csak előre kell nézni!!!És 3 hónap hamar eltelik!!!!!

Vikike!
Én sem tudok angolul... :oops: Nekem is az öcsém küldte, és párom csinálta meg....de ha jól láttam már mamm is tagja....Legalábbis nekem ezt írta...A magyarnál rákattintottam, hogy az alábbi képek megnyitása, beadott egy kis ablakot, és ott a yes-re....aztán kitöltötte...Gőzöm nincs mi ez, és véletlenül küldtem el mindenkinek...Bocsi lányok érte!!!!!!!! :oops: :oops: Így jár az, aki nem tud angolul..... :lol:

Sharon!

Nekem Gabi nagyon jól elmagyarázta...Szájbarágósan...és sikerült is....Az url kezdetűt kell bemásolni, az a középső...(azt hiszem)...Gabi biztos segít neked is!!!

Eerika!
Tök jó, hoyg csak minimális letapadás van...Igen a Szűcs doki egy tündér!!!!!!!!! :oops: :lol: Még 2 hetes deca szúrás alatt akarok edzeni, persze csak ha nem baj, de megkérdezem a dokit...ha azt mondja, nem, akkor azonnal felfüggesztem!!!! :wink: :lol:

Lexi!
Sajnálom a barátnődet!!!iszonyat lehet!!!!!!!! :cry: :cry:
Vendég

Kriszti! Akkor még egyszer majd megpróbálom, aztán feladom!
Kitartás a munkához!!!!

Én megyek Tv-t nézni!

Jó éjt nektek!

Kép
vikike0429

Viki!
Mennék én is.....de sajnos itt kell ülni, és várni a betegeket...Ez hülyén hangzik, de így van.... :wink: :lol: Jó tv-zést, és jó éjt nektek!!!
Vendég

VONALZÓKÉSZÍTÉS:
Szeretném, ha mindenkinek lenne szép kis vonalzója, hogy lássuk a másik épp hányadik napnál tart stb.
Szóval ha szeretnétek készíteni ilyet, leírom hogyan kell. (és hát persze hogy szeretnétek )
Nem tudom ki milyen nyelven tud, mert hát ez nem magyarnyelvű oldal, szóval a lényeg, hogy ha megnyitjátok az oldalt, felül lesznek országzászlók, és ott tudjátok a nyelvet kiválasztani, és ha kész a vonalzó, akkor olyan nyelven lesz a szöveg is kiírva amit választottatok. Én csak a spanyol verziót ismerem, ezt leírom nektek, de ha végignézitek, utána más nyelven is megcsinálható. Sőt, egyébként is megcsinálható, tök egyszerű.
Szóval, a VONALZÓKÉSZÍTÉS MENETE:
Van nekem egy szép katicabogaras vonalzóm, arra kattintás.
- nyelv kiválasztása (zászlók)
- a spanyol a 3. zászló
- Intentando concebir
- Primer día la última regla: beírni mikor volt az utolsó mensi első napja
- Días que dura el ciclo: beírni hány napos a ciklus
- aztán kiválasztani azt a vonalzót, valamint állatkát vagy figurát, ami tetszik nektek.
- Texto encima del ticker: ide lehet írni valamit magadról ha akarsz, én az Estrella-t írtam, de nem muszáj.
- Crear Ticker: gombra kattintás
- Majd várni egy picit míg megcsinálja a vonalzót.
- Aztán jön egy szöveges rész (ll/jfgzjk) valami ilyesmi és abból a középsőt ki kell másolni. (kijelöl, jobb gomb hosszan és Másolás)
- Aztán vissza a Babanet oldalra Segédletek, Profil és lesz egy olyan, hogy Aláírás, na oda be kell illeszteni (kijelöl, jobb gomb hosszan és Beillesztés)
- Alatta a beállításoknál a Mindig csatolja az aláírásomat : Igen legyen kipipálva.
- Majd legalul az Elküld gombra kattintás
- És ha visszamész a BMC-oldalára meg kell jelennie a vonalzódnak!

Elég részletesen leírtam, remélem érthető volt, nyugodtan próbálkozzatok. Van több ilyen vonalzós oldal, ha esetleg láttok valakinek ilyet, csak simán kattintsatok a vonalzójára és máris bejön az oldal.
Egy kis segítség vonalzókban:
www.csaladinet.hu
- Clostis babavárók (baloldalt kell keresni)
- az egy hasonló fórum, mint a miénk, ott találtok többféle vonalzót.
:)
Vendég

Ma már nem próbálkozom a vonalzóval, de holnap újult erővel megint nekilátok!

Kép

Kép
sharon

LÁnyok!!Bocsi mindenkitől mégegyszer!!!!Ez a valami amit elküldtem, fogalmam sincs mi... :oops: :oops: :oops: :oops: De megkérdezem az öcsémet...Mivel nem tudok angolul, így amikor bedobott egy oldalt, rákattintottam és akkor mondta párom, az összes ismerősömnek elküldtem...... :oops: :oops:
De ha most babás leszek(és miért ne lennék), akkor elmegyek angol nyelvtanfolyamra...Már meg is beszéltük!!!!Mert ez a tudatlanság......Nekem csak német tudásom van, de az sem nagy!!! :lol: :lol:
Vendég

Sharon

Megtaláltam a Herbaházat. Leeset az állam, hogy ilyen nagy. Az áru készletről nem beszéve. Volt egy fél órám ami idő alatt csak a negyedét tudtam átnézni. De az interneten is rajta van, majd ott kiirom, hogy mi kell és ugy megyek.
HerbaHáz Online
Vettem a páromnak maca vibe-t.

Köszi a tipet, ide máskor is benézek.

Jerika

Kép
jezsoerika

Kriszti!
A decapeptyl alatt is növesztgeted a kis tüszőket.Szerintem ne edzzéll,mert szétdurrogtathatod a kis drágákat!
Engem a KJaáliban annó leállítottak mindennemű testmozgásról a stimú alatt!
Jezsóerika!
Örülök,hogy nem volt olyan vészes a HSG!
CSibe!
Írtam püt!
Bariném!
Meddig rossz még a géped?Mi újs?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: