Honnan van ingyen belépő? A múltkorira, nem a kismamásra, sikerült itt szereznem a neten. Most megint lehetne, vagy lehetett volna????
Jajj, pedig úgyis fizetni a parkolásért is kell, jó lenne megúszni valahogy a beugrót. Az árából lehet venni pelust, vagy rucikat.
Amúgy nagyon nagy szemétségnek tartom, hogy fizetni kell, hogy bejuss. Még akkor is, ha ne adj isten nem veszel semmit, meg ugye a parkolás. No de ott szednek ki pénzt a zsebből, ahol lehet.
Marslakócska:
mennyivel van arrébb a fülbevaló, nagyon látványosan?
Fanninak sem sikerült tuti középre ahova eredetileg terveztem, , bár nem egyforma a két cimpa.
Elvileg, bár százasra nem mondom, szóval elvileg ha még a cimpácska nő, akkor áthelyeződhet a lyuk is. No de mondom ez nem tutti bizti.
De ha nagyon zavarónak találod, ha nagyon ferde, akkor egy dolog van még, hogy kiveszed, hagyod bebőni és akkor egy másikat lehet majd lyukasztani.
De ha nem vészes, akkor nem kell ujabb tortúra.
mert nekem kissé az volt.
Ugyanakkor máshoz sem akartam elvinni, hogy majd ő megcsinálja. Így csak magamat okolhatom, ha nem jó. Pl én picivel lejjebb akartam, mint ahogy sikerült.
Ante:
jaja szőnyeg, az tutti. Most nagyon szereti elkapkodni a kulcsokat és az egészet maagára rángatni.
Amikor meg hasra fordul akkor egy ideig elvan, majd belefúrja a fejét a földbe és elkezd bömbizni. Mondom fordulj vissza!
Tali:
Jó, legyen akkor du 4 a tali, de ha nincsen nagy meleg, lehetne előbb is...
Tinu:
Fanni már vagy másfél hónapja "rágja" az ujjamat és mindent rág, amit megkaparint és bevesz a szájába, de én sem érzek, sem látok semmit egyenlőre. Mondjuk lehet elindult a folyamat, de még nincsen látható jele. És a nyálzás is kb másfél hónapja van intenzíven.

Belső rész
Paprikajancsi a barátom

Na ezt csináljátok utánam!!!