Sziasztok!
Na megvolt az elso CTG
Atti mozgott is,pedig ilyenkor nem szokott nagyon aktivkodni,de mondtam neki,hoyg most kell,uyghogy hajra es hallgatott ram
Nem egyszer akkorat rugott,hoyg az egesz hasam hullamzott es a szemben ulo csaj (3an voltunk bent egyszerre) elkezdett rohogni...en is majdnem,csak azert nem mertem,mert nem tudom,az befolyasolja e az eredmenyt,ha razkodom.De nehez volt megallni
Voltak mehossezhuzodasok,ahoyg nezem olyan 30-40esek...ereztem kozben neha kemenyedest,biztosan az volt...vagy nem
Dokival utana dumaltam,mondta,hoyg a CTG tokeletes,meg a verkepet is nezte,az is .Szuleszno ugyben nem jutottam elorebb,o tovabbra is azt mondja,nyugodt lehetek akkor is,ha nem valasztok senkit.....
Jovo heten veszi le a Streptot,es kernem kell UHra idopontot,kb a 38.heten kellene menni.
Lattunk a gyerekagyas resznel sok-sok ujszulottet,ki voltak rakva az uvegajtokhoz a latogatoknak.Hat olvadtunk Dragammal

Olyan edik voltak!!! Es annyira pirinyok!!!!
Lehet ott volt Zsanci is a babaval?
Volt ott egy Apuka,aki az uvegajto mogott allt mutosruciban babaval a kezeben.....elegge gyanus volt,hoyg elotte percekkel szuletett.
Vegul tegnap nem raktam ossze a cuccom (este nagyon morfondiroztam),gondoltam csak nem

DE ma mar pakolok
Nekem is egyre inkabb vannak joslok

Raadasul ejjel a frasz jott ram,mert hasmenesem volt,es meg reggel is....
Viszont jo erzes volt igy korbenezni,latni mi merre van,tudni,hyog hova kell majd menni...igy kevesbe parazok....

Meg olyan tok jo hangulata van ott a szuleszetnek!Nekem nagyon tetszett,arrol nem is beszelve,hyog gyonyoru szep,modern!!!!!!!!Mar csak egy szep szules kell
Fibi,
ne is mondd,pont tegnap sikerult nekem is kibuknom,bogtem is meg minden...egy baromsagon...halal erzekeny vagyok,neha nem si tudom,hyog lehet kibirni engem ilyenkor.....
De Nalatok most mar tenyleg hamar meglesz Abel,es huuu de jo lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veronikusz,
van szuloszoba latogatas,meg en sem lattam (bar dokim azt mondta,o is megmutizza jovo heten,vagy amikor akarom).Ha lesz szulesznod,o is megmutatja,de van szervezetten is.A honlapon mintha lattam volna vmi idopotot,de ha felhivod a szuloszobat,akkor ott tuti megmondjak.BBrol en is csak jokat hallottam,d enem ismerek olyat,aki nala szult volna.De az ossszes Balint nagyon jooooo