A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Szia Andi! :) Köszönöm, hogy gondoltál rám! :) Neked van valami varázserőd! Film ide, film oda, a pé körüli napokat azért nehogy kihagyjátok! :wink:

Betsy: Gratulálok! Nagyon jók a képek. Nekem is a második tetszik legjobban. :) Remélem, hamarosan elpártol tőled a rókakoma (én szívesen látnám) :)

Mercure: Nézték már a hormonjaidat?
Vendég

Dzsémi,
annyira sajnálom,hogy ennyire hatalmába kerített róka koma.Egyébként neked nem használ,ha reggel mielőtt felkelsz,odakészítesz háztartási kekszet vagy ropit?Hogy ne legyen teljesen üres a gyomrod?
vedresandi

Jaimee: A Te rókakomádat is vendégül látnám néhány hónapra. :) Küldd nyugodtan. :)
Vendég

Mano:a most következő PÉ-m,még 18 előtt lesz,gondolhatod,hogy kihasználjuk,ha tudjuk :wink: :lol:
vedresandi

Andi: Reggel még nincs kifejezett hányingerem. Inni szoktam valamit...És eszem két falat zsömlét. Este vagyok legrosszabbul, mintha az utolsókat rugnám, eddig mindig este hánytam.

Lekattani a babatémáról: na, ez csak jót hozhat nektek! :wink:

Mano: Innen is küldök egy alomnyi rókakölyköt, mielőtt kinyúvasztanak. :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Andi: Mindent bele! :wink:
Vendég

Szegénykéim! Mármint a hányósok :D De ugye mint tudjuk ezt is irigyeljük :D Kitartás! A babó elszívja tőletek ami kell neki, ti meg bepótoljátok a 4. -5. hónaptól

Mano, nem vizsgálták... most többek között ezért váltok dokit, csak ez a hónap úszott vizsgálatilag, mert 15.-re kaptam időpontot és addig megjön.

Kép
mercure

Mercure: Gondolod, a semmiből elszívja, ami neki kell? Hát remélem..... :?

jaimee

Betsy: Gratulálok!!!Gyönyörű kis manócska van a pocidban!!! Peti biztosan nagyon örül majd a kis öcskösnek :lol: Látom visszatért a kék szín :wink:

Jaimee: kitartás, sajnálom, hogy ilyen hirtelen jön :?

Én azt hiszem eltörtem a kis lábújamat :cry: Zolcsika útán siettem, mert megint veszélyesen felmászott az ülőgarnitúrára, aztán bevertem a díványba :roll: Most megdagadt, részben bekékült és rettentően fáj, ha meg akarom mozgatni vagy ha hozzáérek...Nagyon remélem, hogy csak erős ütés és elmúlik :?
Háááááát...Ez az én formám mostanában :(

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Jaj, jaj. Látom, ez nem is a te napod...Hát elég gyanús, hogy eltört vagy elrepedt, ha rögtön jól megdagadt. Kérdés, hogy adott esetben gipszelnek kislábujj miatt?? No, hátha nem tört el mégsem....

jaimee

Olik, hát nem semmi.. borogassad, hátha csillapodik, a kisujjal szerintem nem sokat tudnak tenni, max hozzárögzítik a lábfejhez, amíg meggyógyul

Kép
mercure

Hát igen, röntgenre sem mehetek, majd kénytelen lesz magától meggyógyulni... Miért csinálok ezt magammal? Amúgy amióta babás vagyok... :roll: Tegnap pl. nyitva hagytam a lakás ajtaját és lementem sétálni :oops:

Kép
Kép
Kép
olik22

Drága Jaimee... Hirtelen elmosolyogtam magam... aztán már sajnáltalak.. Tény, hogy irigykedünk ezerrel.. mert ez az édes szenvedés... :) - mondom én a nagy gyermektelen - , de kitartás...hamarosan elmúlnak ezek az idők is...

Vigyázz magadra és a Babókádra... Odabenn nem is sejtenek semmit sem?
Vendég

[quote="olik22"][ írta:olik22color=indigo]
Hát igen, röntgenre sem mehetek, majd kénytelen lesz magától meggyógyulni... Miért csinálok ezt magammal? Amúgy amióta babás vagyok... :roll: Tegnap pl. nyitva hagytam a lakás ajtaját és lementem sétálni :oops:
[/color]

Ez aranyos... én megértelek, hogy kicsit a föld felett lebegsz, és nem úgy kontrollálsz dolgokat... vagy épp egy picit szeleburdi vagy... :)

De jóóóóó nektek:)
Vendég

Pöttye: Köszi. Aranyos vagy. :)
Nem, nem tud senki semmit.

Olik: Tényleg, semmi röntgen jóideig...sem fájdalomcsillapító...
Jobbulást a hétvégén!

jaimee

Pöttye: :roll: :lol:

Most meg neki estem a vajas zsömlének :oops: Annyira megkívántam :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Irigyellek a vajaszsömi miatt. :lol:

jaimee

Olik:sztem nem tudnak vele semmit csinálni,még sínbe rakni sem.Nekem is voltm már ilyenem.Pihenj,és borogasd.És ne menj neki senkinek és semminek :lol:
vedresandi

Jaimee:Fájadolcsillapító? Soha, még ha babás sem lennék, akkor sem venném be, nagyon ritkán szoktam. :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Már meg is ettem, kettőt :oops: :oops: mi lesz így belőlem? A bojler fogalom mellettem eltörpül majd :? :P

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!
Jobbulást a kisujjadnak :) Neked hogy fér el ennyi vonalzó? Mit kell kitörölni, hogy beférjen?
Vendég

Most olvastam magamat vissza, már írni sem tudok... :oops:

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy:ha a vonalzók kódjából törlöd az [img] előtti,és utáni részeket,akkor tudsz spórolni.
vedresandi

Betsy:
A lilypie vonalzónak hosszú a kódja, nameg a fénykép is ott van. Ezért én a Zolika képét az avataromba raktam, baby-gaga-s vonalzók meg elférnek, 3 is!

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy!
Gratulálok a pici fiatokhoz! Remélem azért nem vagytok nagyon csalódottak! :wink: Olyan szépek ezek a képek, hogy megkönnyeztem.

Jaimee!
Sajnálom, hogy vukot még nem tudtad elüldözni. :? Szörnyű lehet ez a rosszullét.

Olik!
Szerintem jobb lesz, ha pihensz! Akkor nem töröd össze magad! :wink: Borogasd, és pihentesd! Szerintem attól majd lemegy a dagadás.

Mano!
Örülök a jó híreknek! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na igen, Andinak igaza van, az URL... nem kell csak img -től img-ig.

Kép
Kép
Kép
olik22

Chris: Már mozdulni sem merek :roll: Inkább tojglit festek...

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik, Andi!
Próbálkozom, láthatjátok, eddig nem sok sikerrel :)
Vendég

Olik!
Jól teszed!

Mi meg készülődünk a ballagásra. Nemsokára indulunk. Nekem még mindig nagyon fáj a derekam.
Andi!
Neked már nem?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

sziasztok lányok! megyek haza

Jó hétvégét... Olikra való tekintettel balesetmenteset! ja és nem hányósat!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
mercure

WANTED:

OMNIA
ZSEBI
KAMILLA
BETTY
BIEN
DITKE
(olvasó üzemmód)
GYABI
vedresandi

Chris:nekem a múlt pénteken megjött,és mér 2 napig fájt,de már nem fáj :shock:
vedresandi

Lányok én irtó jót kacagtam azon amit , meg ahogy leírtatok! Bocsika :oops: ! De nagyon sajnálom Jaimee ezt a vukkos, rókás dolgot. Még jó, hogy nem volt ott Mr. Gyapjú, mert akár őt lecélozhattad volna!

Bettsy! Nagyon szépek a képek. Kicsit sajnálom, hogy fiú lett,de az a legfontosabb, hogy egészséges legyen! Meglátod nagyon jó lesz 3 fütyissel is! Hát Te is meg Jaimee is küldjétek már át hozzánk a Vukot én szívesen bevállalom!

Olik! Jobbulást a kicsi ujjadnak! Aztán vigyázz magadra!

Mercure! Jó hétvégét!

Sirkici! Neked holnapra BOldog Névnapot!

Kép

Én holnap nem leszek, ma megyünk a mamiékhoz, holnap délelőtt kozmetikus, hogy egy kicsit kikupáljon az esti érettségi találkozóra.
Vendég

Christell!
Persze hogy örülünk. Picit csalódott voltam, de ez érthető. Nagyon vágytam egy kislányra, de tényleg csak az a fontos, hogy egészéges legyen, és minél előbb magamhoz ölelhessem :) :) :)

Andi!
Remélem, Dani már jól van. Köszi a segítséget a vonalzóval kapcsolatban, nehezen, de sikerült úgy, ahogy szerettem volna.

Mindenkinek szép hétvégét, mi elutazunk, majd hétfőn jövök (vagy még este benézek)

Legyetek jók!
Vendég

Betsy:nincs mit,és látom sikerült is.Együtt a kér pasi :wink: Jó pihenést nektek a 7végére :!:
vedresandi

Andi!
Nem teljesen pihenés lesz a hétvégén.. most gyereknapozunk, elvisszük Petit a meseparkba az osztrákokhoz. Holnap Sopronba megyünk, hogy vasárnap reggeltől estig szórakozhasson pici fiunk. (Sopron mellett van, csak a másik oldalon) Gondolom, jól ki fogunk fáradni, de az élményért megéri. Szóval, Dani jól van?
Vendég

Betsy:sztem ez is pihenés,mondjuk egy konyha helyett :wink: :lol:
Daninak kutya baja,sztem csak tele a monyója neki is :wink: Nálunk a szülő által igazolható 3 napot Dani mondhatja meg,melyik legyen.Annyit kértem tőle,hogy ne a dolgozat írós napok legyenek,mert azt nem engedem.Szerettem volna neki havi 1 napot adni,de annyit nem igazolhatok.Sztem ők is elfáradnak,ezért engedek neki :wink: :lol:
vedresandi

Andi!
Teljesen egyetértek! :lol: Meddig van még suli? 2hét?
Vendég

Betsy:nem tudom meddig van suli :oops:
Csaj gondolom,hogy még kábé 2 hét lehet hárta.szte 18 körül vége,évzáróra már nem igen járunk.Tavaly a konyec c. film miatt csak augusztusban mentem be megnézni a bizijét :oops:
vedresandi

Andi!
Majd jövőre bemész a ballagásra :lol: Vannak már ötletek, hol szeretne továbbtanulni? Vagy még az nagyon messze van?
Vendég

ez lett belőle :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy:januárban felvételizett Dani egy 6 osztályos gimibe,de mivel ősszel a link korszakát élte (ezt ő mondta),ezért nem vették fel,mert a biziben volt 3as.Már természetesen javította,de így még marad 2 évet.Megpróbáljuk megint ezt a sulit 8 után,de még meg kell jelölni több sulit.Mindenképpen gimibe akar menni,mert a párom után szabadon, ő is gyártás és felvételvezető szeretne lenni (most még).
vedresandi

Megyek is, mert Zolika megijedt az egyik dörgéstől ( nálunk most nagyon esik).
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!
Te fested magadtól, vagy van valami mintád, esetleg nézed közben a képet, amihez hasonlítani szeretne? Bármi is a válasz, nagyon ügyes vagy, nem lehet egyszerű tojásra festeni! Kinek készülnek amúgy? Otthonra?
Vendég

Na megnyugtattam, egy kis ideig ellesz :wink:

Betsy: A netről néztem ki. Megrendelésre lesz. Leadom ezt a 2 tojit aztán kapok még ( persze, ha tetszik nekik :roll: ) Teljesen szabad kezet kaptam.

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi!
Én is hatosztályos gimibe jártam, nálunk a nyelvre specializálódott. De mindenképpen jó volt. Bocsi, azt hittem, már hetedikes Dani, akkor még tényleg van bőven gondolkoznia. A gyártás, felvételvezető nagyon érdekes lehet. Mennem kell, ébredezik Peti, aludt 3 órát :)

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Olik! Te fantasztikusan ügyes vagy!
Vendég

Krisz: :oops: Elpirultam...Azért ANNYIRA nem vagyok ügyes,csak szeretem csinálni. Andi 4sorosai sokkal jobbak!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:szerintem is nagyon szépek a tojglik!!!!
Én is festegettem régen,DAninak a szobájába képeket,de mostanában nincs rá időm.
vedresandi

Zolcsinak csináltam egy képet a nagy Micimackós csapatról. Most is ott lóg a szobájában.

Kép
Kép
Kép
olik22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: