A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Na, most megnéztem az oltásokat,
Szandinak Meningocoocus A+C
Beninek Neis-vac C van ráírva.
De ez nem 18ezres.

Heni

Kép

Kép
cancan

Jóreggelt mindenkinek,

Gyuzso,
köszi az infót pneumo ügyben. Ügyes ez a Micu baba :-)

Kriszta,
neked is köszi, ezekszerint 2 éves kor alatt mindenképp 2 oltás van. Hát jó... Mi is azért szeretnénk beadatni, mert elég sokat járunk babák közé és ha Máté olyan lesz, mint annak idején én, akkor mindent el fog kapni :-(

Gabi,
nekem azt mondta a dokinéni, hogy ha közösségbe kerül érdemes beadni a bárányhimlő ellenit, mert ha el is kapja, jóval enyhébb lefolyású lesz.

Ancsa,
olyan aranyos vagy!!! :-) Sajna a ruháim nem ilyen jófejek, még mindig csak a terhes-szoknyáim jönnek rám, a többiek meg állnak a szekrényben. Tök gáz, mióta megszületett Máté híztam! Hiába, megvan a hatása az esti beszélgető vacsiknak meg sütikéknek...
Köszönöm szépen, sajnos nem bírom ki, ha megmondják mit kell ennem. Csak úgy tudok fogyózni, ha szépen magammal megbeszélem :-)

Cancan,
A Neis Vac is agyhártyagyulladás elleni, de valami másik baci ellen van. A pneumococcus elleni a 18ezres. A Neis Vac-on mi már túl vagyunk, nem volt semmilyen mellékhatása.

Masni
masni

Eni!
Már megint ez a nővérpult.. te valamiért nagyon vágysz oda. :lol:

Masni!
Hízás: Én tök jól lefogytam, amíg fejtem a tejet (=szoptattam), aztán abbahagytam, az evést meg nem. És rosszevő gyereknél... Egyrészt eltartott egy ideig, amíg rájöttem, hogy nem kell mindent megenni, amit meghagy. Másrészt le kell ülni vacsizni, mert hátha eszik valamit. És akkor nehogymá én ne egyek. Ugyanis az én súlytartásom fő titka a nemvacsizás volt (egy joghurt, vagy ilyesmi), de az csak úgy megy, hogy este az asztal környékére se megyek.
Jó, most sem vagyok kövér, de a szülés előtti szoknyáimat csak nézegetem, a nadrágok felhúzásánál meg behúzom a hasam, és hát, feszül mindegyik. Csak 2-3 kiló van rajtam, de valamiért az mind a csípőmön, meg a fenekemen leledzik. Hogy miért nem bír egy emelettel (ld. cici) maradni, azt nem értem. :D

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
szívemből beszélsz! Ugyanezzel a módszerrel sikerült nekem is híznom :-) Most próbálom rávenni apát, hogy csak diétásan egyen ő is vacsit, mert nem bírom ki, hogy ne egyek egy pár falatot. Pedig nekem is az egyik titkom, hogy 6 után nix evés!

Masni
masni

Sziasztok!

Megjöttünk!!!

Íme:

Kép Úszom!

És ha Barbi megjön és engedélyezi, akkor rakok majd fel közös képeket is!
csak várom a hozzájárulást! :wink:

Nagyon édesek lettek a közös képek!

ancsaboszi

Cancan!
Mielőbbi jobbulást szegény nagyfiúnak! :oops: :cry:
én is a utolsó szobában szültem mind a kétszer és engem is zavart "kilátás". A 3.-nál én az első (ezek szerinte "fapados") szobára gyúrok. :D Az az egyetlen szoba, ahol nyitható az ablak és még a kilátás se semmi. :D Bár én tuti nem fogok nézelődni. :lol:
Ja! Velem CSAK annyi, hogy a terhesség miatt kijött aranyereimet teszem rendbe, hogy a 3.-nál ne szenvedjek meg velük. (Hát most szenvedek) Ülőfürdő + jegelés + fájdalomcsillapító ezerrel + egyéb felszívódást segító bogyót kell szednem. Nem vagyok letört, hisz látom az alagút végét. :D

OLTÁS:
mi is csak NEIS-VAC-ot kaptunk mind a kétszer. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

SZiasztok!!

Tünde nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Sajnos rohannom kell, mindenkinek jó hétvégét! Puszi!!!!

Kép
gyorgyi33

Veronikusz!
Mit mondtak a dokik a visszarendelésen?

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
nem sokat. Mondták, hogy ilyet még nem pipáltak. Ilyen nem szokott lenni. Szóval most örülnöm kéne, hogy ilyen "ügyi" vagyok??? :D Írtak fel fájdalomcsillapítót + amiket írtam (jegelés, füdrőzés Nomagnollban, egyéb felszívódást segítő bogyó). Jövő héten kell mennem kontrollra. Már negyon unom. Ennyit apukámhoz nem járok! (na jó csak viccelek! :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

elképzelhető, hogy Napsugárnak hívják az első szobát, sárgás fala van. azt tudom, hogy ketőnek van sárgás fala, egynek kék.
na de mindegy.

csak a kíváncsiság kedvéért: ki hány gyereket szeretne?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Hazajöttünk.
29.-én megszületett Danika. 3600g/58 centi...

Most látom Borsa is ott volt csak nem tudtam, hogy ő az akivel sorban álltunk a babafürdetésnél :-)

Üdv:

Kati

Kép

Kép
cukipofa

kórház témához csak annyi: szerintem a születés hetének ez lenne épp a lényege, hogy mindenki megismerje mit lehet és hol, és akkor oda megy (már ha lehet), ahol olyan körülmények emberek vannak, ami neki szimpi. ennek nem arról kéne szólni, hogy mi elit, meg mi nem.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Kép
Kép
kriszta36

Kati!
Nagy-nagy gratula!!!

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!

Boldog névnapot!

Szülőszoba: ha kiderült volna, hogy a Kútvölgyiben nincs szülőszoba, csak függöny, nem mentünk volna oda. Ezt még a legelején kiderítettük. Mert éppen ez volt az egyik oka, hogy féltem a szüléstől, nem tudtam elképzelni, hogy hallgassanak és nekem is hallgatnom - és éreznem kelljen mást.

És mi nagyon szerettük a Pirkadat nevű szobát, rögtön az első a folyosón. A színek, az otthonosság, a kicsisége, amitől fészek jellegű. Szorítottunk, hogy ne legyen foglalt, szerencsénk volt.

Szoptatás ügyekben: mindent elmondtak már itt, Melinda mindig csak szopizott, ahogy kívánta. Inkább ezzel van most gondom, hogy mivel jön Kicsi, már csak néhány hónapom maradt arra, hogy rászokjon arra, hogy csak reggel és este kap. Nem is tudom, hogy férne el majd pl. a hasamtól, meg élettanilag hogy van ez.

Culipofa!
Gratulálok! Sok-sok tejcit, boldog babázást!

Cancan,
kár lett volna lefelejteni a képet!

Ancsa,
úsznak? A boldogságban?

Kép

Kép

Kép
memme

P.S.
Igaz, hogy orvost választottunk, de azért a kör, ahonnan számításba jöhettek három-négy kórház köre volt.

Kép

Kép

Kép
memme

mindenki nem mehet olyan kórházba ahol elszeparátan tud szülni! (sajnos még így van, de reméljük, hogy hamarosan ez változni fog!!!) Én külön becsülöm az olyan anyukákat, akik így is vállalják és akiknek ez nem okoz gondot az örömteli pillanatban! Minden elismerésem az Övék! Kívánom, hogy választott kórházukban mielőbb megtapasztalhassák azt az intimebb körülményt, amiben nekünk már részünk volt!
Memme!
be kéne látnod, hogy bár nem volt szándékodban (ehhez kétség nem fér hozzá), de mégis megbántották pár anyukát! És ez egy szép zárszó lenne a témában! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati,
hatalmas GRATULA Danihoz!!!!

Úgy látom, csak Mica nem várta ki az idejét, a többiek olyan pontosak, hogy csak na!!
Majd ha lesz időd képeket is kérünk..
:lol:

Nekem még friss az élmény: a ctg-hez legközelebbi a Pirkadat, itt nincs premier pláne. Aztán a Holdvilág, ez a kékes/zöldes és végül a Napsugár a folyosó legvégén.
Én Pirkadatos voltam, jól választottam, mert a wc/zuhanyhoz ez volt a legközelebb.. :lol:

Tünde,
nagyon boldog névnapot kívánunk a fiatalúrral közösen!!!

Ancsa,
cuki Apa és Lara a pancsi-fotón!! :)

oltások,
a pneumo-oltás a Streptococcus pneumoniae nevű csúnya baci ellen véd. Papír szerint fülgyulladás, tüdőgyulladás, agyhártyagyulladást tud okozni. 3-4 óra alatt rossz esetben oltatlan babának végzetes is lehet..
Én be fogom adatni.
Bárányka-oltás: Tényleg nem 100%-os a védelem, de sokkal könnyebben viseli, mint az oltatlan. Ezt is be fogom adatni.
A Neis-t ajánlják nálunk is, 2 hónapos korban oltva. Tehát nemsokára.. Sok a kullancs errefelé is.

Manóka,
mi 3 alatt nem állnánk meg. Mármint csemete-számban.. :)
És ha így halad az involúcióm, lassan nyoma sincs a gyermekágyi trutyinak!, akkor vigyáznom kell, hogy Apa kellő távolságban legyen védelmi felszerelés nélkül. :lol:

Veronikusz,
szegényke.. Vacak dolog az aranyér. Meg fogják műteni?

Van telihold érzékeny baba nálatok? Mi mindketten rosszul alszunk Apával ilyenkor és most Mica is tiltakozik egész nap a rendes alvásideje ellen.. Tragikus éjszakára számítok.. De szerencse, hogy hétvége jön, hátha ki tudom pihenni magam. :)

Mindenkinek gyönyörű hétvégét!!

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!
Már túl vagyok a kezeléseken és két részletben meg is műtötték. A 2. után lett ödémás. :oops: Most kúrálom magam. 8) Nyugi! nem halok bele :lol: , csak 3*1 vagy néha 4*1 kell fájdalomcsillapítót szednem. Így viszont minden OK. :D

most megyünk el, de majd este még jövök (ha tudok).
jó sétálást, pihenést mindenkinek! a hétvégére is 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Manóka!
Én most úgy vagyok, hogy meglátom, hogy milyen 2 gyerekes anyukának lenni és utána eldöntjük, szeretnénk-e 3.-at. Elméletileg lehet róla szó :) DE óvatos duhaj vagyok :)

mtunde

Hú, rohanok én is, csak két hozzászólás:

Tünde, nagyon boldog névnapot kívánunk neked Danival!

Ancsa, persze-persze, mehet a közös kép babanetre (kivéve ha le van csúszva a bikinifelsőm :wink: na jó, csak vicceltem)

Majd még este jövök!

KépKép
barimami

Csak infó végett: most olvastam a Magyar Nemzet Online-on, hogy a tegnapi közgyűlési határozat szerint június végén lesz döntés a részükről a kórházösszevonások ügyében.
Még egy hónap bizonytalanság, de ehhez már hozzászoktunk..

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz,
írtam ám róla, hogy sajnálom, hogy ez a téma érzékenységeket sért. (De sajnos még sokáig fog is.) De szép tőled, hogy felhívtad a figyelmem erre, csak már megtörtént. Azzal, hogy nem beszélünk róla, még van a probléma. El kell jönnie annak az időnek, amikor a többség - ha kívánja - szeparált szülőszobában szülhet, ahova nem mehet be az akit ő nem akar. És ez lesz a természetes. Most egyelőre még ott tart a magyar eü, hogy nem bánja, ha a nők többségében nem merül fel az erre való igény, vagy ha igen, nem megy tovább.
Mindig eszembe jut, amikor ismerőseim, köztük régen és mostanában szült anyukák kérdeztek a szülésemről, és sokukon észrevettem, hogy ahogy meséltem, úgy kezdett az arcukon látszani a frusztráltság és a szomorúság, és inkább nem részleteztem tovább.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Kati, Danihoz nagy-nagy gratula, egészséget és rengeteg tejcsit kívánunk Nektek! :-)

Tünde, nagyon boldog névnapot kívánunk Neked! :-)

Leo, én a 32. hét környékén kerestem B verziós orvost, hiszen állandóan ment a huzavona, hogy lesz-e még májusban szülészet. Teljesen őszintén vázoltam neki a helyzetet, tudta, h ő B verzió, nem is vizsgált meg egyszer sem, csak az összes leletemet nézte át. Úgy láttam rajta, hogy őszintén beszél, s szeretettel fogad, ha gáz van. Szerintem keress Te is egy ilyen orvost, az csak megnyugtatja az embert ebben az iszonyú bizonytalanságban.

Veronikusz, jó látni ezt a sok pozitív energiát, iszonyú vizsgálatokon mehetsz keresztül... Remélem hamarosan tényleg túl leszel mindenen.

Manóka, mi 3 gyerkőcöt tervezünk, a következőt már max 3 év korkülönbséggel. Remélem így is lesz. :-)

Én a Holdvilágban szültem, bár igazából nem volt időnk kihasználni az adottságokat szerencsére. Három órakor másztam fel az ágyra, 44-kor meg már rajtam volt Ádám. :lol:

Dóri, hajrá, nemsokára Ti következtek! :-) Azért nem kicsit irigykedek ám... :lol: Persze csak akkor, ha minden rendben lesz a kórházzal. :?

Szép hétvégét!

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Memme!
teljesen elbeszélünk egymás mellett. :oops: részemről befejezve.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vali!
Drága vagy! :D máris sokkal könnyebb :D hogy ilyen aranyosak vagytok! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati, gratula a ti Danikátokhoz is! :lol:

Steffi, holnap biopiac? Sztem mi megint 9 körül érünk ki, kb. 10ig-negyed 11ig maradunk, mivel sajna ha később megyünk, elfogynak a finibb dolgok, pl. kedvenc biosütim, de majd írok smst!!
Valaki még? Bio?

Manóka, én max. két gyereket szeretnék, de nem tudom, h a másodikat mikor, sztem max. 2-2,5 év múlva vágnék bele, tehát min. 3 év korkülit szeretnék mindenképp!! (nálunk pont így votl nővéremmel és szerintünk tökély volt, meg anya szerint is) :wink:

Ancsa, még nem is mondtam, h Lara mennyire cukkancs volt, összetette elöl a kezét, mint egy kis pocok, ökölbe szorította, aztán kb. olyan fejet vágott, hogy na jó, hagyom, hogy azt csináljatok velem, amit akartok, addig én pihizek egyet :lol: Annyira édes volt!!!

Heni, ezt a képet mindenképp add el a Borsodinak jó pénzért!!! :lol:

KépKép
barimami

Veronikusz, tényleg, én még nem is mondtam neked, h sok kitartást kívánok! Sajnos ez a műtét ilyen, valakinél jól sikerül, valakinél nem,é n mind a kettőre láttam példát, apukámat megműtötték, de neki újra kijött, másik ismerősömnek meg tökéletesen eltűnt! Szóval drukolok! És tényleg hős vagy, apukám egy mazochista, bármit kibír, olyan magas a fájdalomküszöbe, de erre még ő is azt mondta, hogy na jó, többet nem!!

KépKép
barimami

szülészet:
én ma azt hallottam, hogy a SOTE IGAZGATÓSÁGA akarja megvenni = privatizálni és fizetőssé tenni. Hát tény, hogy ez is egy variáció :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi!
:D :D :D neked is nagyon köszi. Ez jobb mint bármilyen gyógyszer. :lol: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati, nagy-nagy GRATULA DANIHOZ!
vbea

Veronikusz,
OK.
De a sok kórház téma közben nem is mondtam, hogy jobbulást-kitartást. Valamelyest együttérzésem, mert nekem a szülés utáni napokban volt ez, csak szerencsére azóta se jött elő. Hát múljon el neked is végre.
M.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok

Én a középső szobában szültem. Nem tudom miért, azt választottam, mert mindhárom szabad volt. Persze mire Jázmin megszületett már mindkettő megtelt és hát előbb is végeztek mint én. Hm. Persze ez nem a szobán múlott. :)

Barbi

Nemsokára mi is piacozunk! :lol: :lol: Már alig várom. :lol:

Veronikusz

Hú, hát én is meégegyszer jobbulást kívánok, ez nagyon durva lehet. Apukám üvöltött mindig. :(

KAti

Nagy nagy gratula!!! Ja és persze sok nyugalom, kitartrás és minél kevesebb ijedelem az első hetekben. :wink:

Memme

JAj úgy irigyellek hogy még mindig szoptatsz! :roll:

Steffi

Remélem azért nem jössz, mert gyógyulgatsz és már meg is gyógyultál a nagy pihenésben!!!! Ugye????!!! :lol:

Manóka

Mi két gyerkőcöt szeretnénk, vagyis még egyet. És annyira szeretnék ugyanitt, ugyanennél a dokibácsinál és szülésznőnél szülni. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó lenne!!! Egyébként 2-3 év múlva tervezzük. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!!!

Kati,
de jó!!! De jó! :lol:
Nagyon sok egészséget és boldogságot kívánunk!!!
Kérünk képeket!!!

sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Képzeljétek!

Larának már látszik az alsó első két fogacskája!
De már nagyon is fáj neki! :cry:
A múltkor írtátok, hogy mik enyhítik a fog okozta fájdalmakat, de nem jegyzeteltem. :oops:
Leírnátok megint, hogy mit kell beszerezni????

Nagyon szépen köszönöm!!!

nem tudom, tudok e még jönni!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Kati!
nagyon-nagyon sok boldogságot! :D Isten hozta Dani babát! :D

Memme, Györgyi!
köszi-köszi :D nagyon aranyosak vagytok! Teljesen meghatodtam :D 8) :wink:

Így hogy szedem a fájdalomcsillapítót tök virgonc vagyok :D , na de ha elfeljtem akkor az izzó karó a fenekemben rögtön emlékeztet :lol: :lol: :lol:

Ancsa!
Lara Baba egy kis tündér! :D

Tünde!
ma találkoztam egy 3-szoros MÁV-os kismamával. Nagyon dicsérte. :D

mindenkinek nagyon kellemes hétvégét!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jajj, ezt majd elfelejtettem!

Íme a két vízi csibe! Kép Hova kell nézni?

Kép Ismerkedünk!

ancsaboszi

Sziasztok,

KATI! GRATULÁLOK A BABÁHOZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET!!!

én aztán szintén tudom milyen függönnyel szülni, pedig határozottan tudtam, hogy mit akarok és mit nem az első szülésnél is, de itt a sors szólt közbe. Margit kórház volt ez, fantasztikus szülőszobák vannak ott, de sajna mind tele volt, így a megőrzőben szültem, ahol a függöny mögött egy ottfelejtett anyuka pihizett, aki reggel már szült.
szóval továbbra is azt mondom, hogy a szülés módjának megválasztása ne legyen se pénztárca kérdése, se elit vagy nem elit kérdés. az biztos, hogy egy nő bárhol tud szülni, mert ha egyszer itt az idő, akkor nincs menekvés, de ez nem azt jelenti, hogy ezt ki kell használni, mert abban a pillanatban úgyis minden mindegy már a nőnek.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Fúúúú! Ezek szerint Lara már lecsapta a kezünkről Danit. :lol: :lol: :lol:

Larának jobbulást a fogára! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Nagyon édik a pancsolók!!!

mtunde

Sziasztok!

Én is a középső szobában szültem. az a holdvilág. az első a pirkadat, az uccsó a napsugár. Mehettem volna bármelyikbe mert mind üres volt.. A szülésznők mondták, az első kicsi, oda ne (pedig ott tényleg tök jó hogy van igazi ablak)az utolsóba azért ne, mert akkor tuti csak reggelre lesz meg a baba. Ugyhogy maradt a holdvilág, de nem bántam meg. Tényleg hamar megvoltunk!!! :D
A másodikat is ott szeretném szülni.
Igaz,hogy tényleg ajtóval szemben minden látható. de hát ott akkor nem igazán érdekelt, mert az orvoson, szülésznőn kivül, ugysem látja senki. csak a végén a csecsemős aki bejött...

Tünde boldog névnapot kívánok!!!
Kép
Vendég

Manóka: jelentem én hármat. Mondom most. Majd meglátjuk. Ha lesz, úgy szeretném , hogy Benus kb. 3 éves legyen.

Ja. és akkor ezek szerint és a Napsugárban szültem ( engem Ági automatikusan oda vitt, pedig üres volt mind a 3 ) .
N.Gabi: én ezt megcáfolom, mert negyed 3 körül másztam fel az ágyra és 16.12-kor a hasamon szuszogott a kis csomag. :lol: :lol: :lol: Azóta is Ő az egyik napsugár az életemben! :lol: :lol: :lol:

Kati! Én valamiről lemaradtam?????, Nem is tudtam rólatok..... ( mármint, hogy eksön van ) :oops: :oops: :oops: Sok sok boldogságot a fiatalúrhoz és kérünk beszámolót és fotót!!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:10-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hát az eksön igazából nagyon hirtelen jött...28.-án este 10 körűl lefeküdtünk aludni...akkor még semmi. Éjfélkor aztán megindúltak a fájások...kicsit gyanús volt a dolog, mert nagyon erősek voltak, de még csak 10 percesek. Aztán fél egykor éreztem egy szakadást és már jött is a magzatvíz, ekkor szóltam a páromnak, hogy indúljunk erre ő megkérdezte, hogy mégis hova?????? :?
1 óra után pár perccel értünk be, ovosom elutazva, Sípos doktor ügyeletben.
És hatalmas szerencsénkre Zachár Erika volt az ügyeletes szülésznő. Hát mit ne mondja azt hiszem most igazán átélhettük a meghitt és háborítattlan szülés élményét. Se beöntés, se gátmetszés...rögtön szopi és hihetetlen nyugalom a leghátsó szobában... 2 óra 55kor megérkezett Danika. Hihetetlen paraméterekkel...csodálkoztunk is, hogy hogy lett ilyen nagy (3600/58centi) a kislányunk picike volt (2900/50).
Az igazság az, hogy bár gyorsabb volt a szülés, de SOKKAL fájdalmasabb is.... :shock: persze már minden fájdalmat elfelejtettem...
Dani rengetegett szopik és rengeteget alszik...ahogy megszületett már délután 30-40 volt a mennyiség...
Megpróbálok képet is feltölteni, de nem bizti, hogy sikerűl...

Üdv mindenkinek

Kép

Kép
cukipofa

Kép Danika Kép Kép

Kép

Kép
cukipofa

Kati, Dani baba gyönyörű. Az első képen ásít, vagy követelőzik a cici után? :-)
Örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült szülnöd, pedig jó nagyra nőtt Dani. :-)

Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Ásít...de követelőzni is így szokott :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
Kati! Nagyon ügyesek vagytok! És milyen nagyra nőtt Dani! Nem csoda, hogy fájdalamsabb is volt! Én is mindig ezt hallom a 2. szülésről, gyorsabb, de intenzívebb.

mtunde

Ancsa!
Boldog névnapot!!!

Kati!
Nagyon édes! És gyors :D

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa!
ma van a névnapod??? :D Istenke éltessen sokáig, nagyon sok boldogságot! :D

Kati!
Fúúú! ez nem semmi. Tetszett Apuci kérdése! :lol: "hova?" :lol: Biztos azt se tudta, hogy fiú-e vagy lány, annyira meglepődött. :D Még egyszer nagy gratula! Ügyesek voltatok!

Manóka!
mi három szarost :lol: szeretnénk. A 3.-at nyáron kezdjük. :D Nem tudom mi lesz velem, mert Szofi két nagpja "elromlott" :lol: Egy kis hisztigép lett ez a kis tüdér baba. Szerintetek még garanciális??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: