Anginak Boldog Névnapot, (bár én úgy emlékszem, mintha nem most tartanák…)
És Boldog Születésnapot Marcipánnak

(utólag)
Deni

kedves Tőled, amit rólam írtál, de…. Na, mindegy, példul tegnap megkaptam páromtól – nézegettük a pocakos képeket, mg az egész pici Mátéról készülteket -, hogy nekem mindig 7-8 hós várandósnak kellene lennem, mert milyen szép voltam. Kisimult az arcom, sehol egy pattanás – utálom őket, emiatt van a sok negatívkodás többek közt - , de megvallom őszintén én is szerettem a más állapotot

És pöttyöknek meg nem örültem, de annak viszont igen, hogy végre elmúltak. Tényleg jó lenne tudni, mitől jöttek ki…
És tündériek a tesók együtt

a tesószeretgetős kép nagyon ott van
Zuzi

sztem is hívd fel a bébisintért. Max. arra gondol, hogy a második legjobb volt

Végül is felhívtad? (most olvasom az ide vágó soraidat) Mégis meddig tartott Nálatok ez a nem alvás mizéria? Jó lenne legalább egy viszonyítási alap. És valahol jó tudni, hogy másnál is volt ilyen és nem én rontottam el Őt. Én úgy érzem a sok-sok szeretetnél jobb nincs, de motoszkál bennem a sok tüske, amit az emberbe tudnak bökni, ha látják, hogy bánok Mátéval. Olyan jó érzés, hogy most már ha meglát nyújtja a kis karját, hogy hozzám akar jönni az éppen aktuális ölelő karokból
Tényleg elmegyek már Hozzátok, elsősorban, mert kíváncsi vagyok végre Pannusra, másrészről, hátha tudok segíteni. Tegnap páromnak volt nagyon csúnyán beállva a háta és sikerült helyre tenni. Nagyon büszke vagyok magamra

Igyekszem Hozzád is
És én csak nézek, hogy hat hós kollégák már kúszni próbálnak, Máté még csak most indult neki a dolgoknak és igen ígéretesen csinálja. De ezek szerint le van maradva...

És ha elérakom a csőrös poharát, akkor a két kis kezével megfogja a fogantyúját és a szájához emeli és önállóan tud inni. Egy kis tündér

BüszkeVica
És fogzással kapcsolatban lenne egy kérdésem Hozzátok: létezik, hogy a rágófogak jobban megviselik a dedet, mint az első hét-nyolc fogacska? Azt tudom Tőletek, hogy a szemfogak lesznek még szenvedősek annak idején, de a rágók, ha jól tudom előbb jönnek. Szóval, Nálatok hogy volt? Néha olyan dühkitöréseket csinál szegénykém, hogy csak nézek, eddig nyoma sem volt ilyen kivetkőzésnek, és gondoltam, hátha a rágók indultak neki.
És Zsanci meg Leni ezek szerint találkoztak a gyermekágyon is

?
Fibi

mennyire szállt le az a pocak?

Ez a csalódtam magamban dolog nagyon ismerős
És nagyon csendes vagy, csak nem Te is kezdesz befelé fordulni ????
Nuk

fülednek bulást
Neet

gyere el hozzánk, két napja csináltam 64 darab szilvás gombócot és még van belőle. Ugyan nincs már 12, de ha kéred a Tiéd
Gabi

bulást Neked is. Dorka nagyon nagy lány és nagyon szép is, nekem azon a félig elfekvős képen tetszik nagyon

És még mindig gyönyörű helyen laktok és a ház jó lett? Mennyire melegedett fel, ha felmelegedett egyáltalán a nagy melegben?
Kamilla csúcs, azon a motoron
Rídonli

gratula az idei ovi kezdéshez
Indi

kedves Tőled, hogy elnézést kérsz, de nincs miért

Őőőőő valahol Rylie írta, hogy mehetnénk egyidőben is Hozzátok, végül eldőlt már mikor lenne? Csak mert ha nekünk sincs semmi, akkor mennénk mi is

És jól megbeszélgetjük a dolgokat. De ha gondoljátok, Hozzánk is jöhettek, igaz nincs rend, felfordulás a köbön, de van nagy kert, nagy kutya és nagy hely, ahol játszhatnak tető alatt a törpék, hmmm? És köszi a Máté dícséretet
És lavóros játékot – ha jól emlékszem – Zuzitól loptam. Nagyon élvezte, ahogy húzgálom a szőnyegen
Tegnap voltunk védőnéninél és 75 centit mért a 11 kiló 40 deka mellé
Vica