A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szuper, Kriszti!!!!
Lassan kapcsolom ki a gépet, mert itt dörög az ég!! Na, a kutya biztos megint bekönyörgi magát a lakásba. Annyira fél a vihartól és a tüzijátéktól. Igazi házőrző :D
süni76

Kriszti
Persze, nyissanak a többiek!!!

manda

Csibe, válaszoltam! Remélem átment! A bizti kedvéért 2x is átküldtem :D
süni76

Málna ezóta már túl van a punkción........

Brumi,Mesi, Baby????????????

Babyke!
Hogy haladsz a szúrással???Neked beírhatom, hogy 22 óta szúrsz????(tudod a babona miatt nincs beírva....) MIkor mész a BMC-be??kb.5-ét számolom.....

Este edzés után dobok egy táblát!!!!
Vendég

Süni!
Dörög az ég???Neeeeeeeeee!Úgy útálom a rossz időt!!Itt nálunk elég szépen sütött a nap, reggel miniszoknyában mentem dokihoz!!!Aztán lehet megint úgy járok mint 2 hete, a nyárba mentünk edzeni, bent voltunk 2.5 órát, és mire kijöttünk, szakadt az eső, és akkora vihar volt..... :shock: :shock:
persze hívtam párom, jöjjön értem, és kiderült, bezártam a lakásba, az ő lakáskulcsa pedig az autóban volt lent.....Még szerencse, hoyg barátnőmnél volt pénz, mert taxit hívtunk!!!
Akkor most felöltözve, ernyővel megyek edzeni!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszti!
:lol: :lol: :lol:

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Kriszti

Kép

Éljen,éljen!!!!
gabicsibe

Sziasztok!

Megjöttem!!! :lol: :lol: :lol:
Minden rendben! Szép, szabályos petezsák benne a picurkámmal, akinek már láttam dobogni a kicsi szivét! Kifolytak a könnyeim amikor megláttam! Kívánom, hogy mindenki élje át személyesen minél előbb ezt az érzést! Bár még óvatos vagyok, még nagyon az elején vagyok! Félek, mert tavaly miután láttam dobogni a babám szívét másnap már kórházban is voltam vérzéssel! Szóval csak halkan mondom, hogy remélem nem lesz baj!

Képzeljétek! Kidobtak a BMC-ből! Nem kell többet visszamennem! Ezen annyira meglepődtem, hogy nem is tudtam rendesen elköszönni! Kezembe nyomták a papírjaimat és ennyi volt. Most olyan hiányérzetem van! Bár megértem, most rajtatok a sor!!!!

Lexi!

Olyan jó, hogy írtad, hogy Te is voltál számolási gonban, én már teljesen odavoltam, hogy ennyire hülye vagyok! De kidobtam azt az öröknaptárat és maradok a sima naptárnál!

Egyébként 8 hetes, két napos vagyok, az UH szerint talán egy-két nappal kevesebb, de majd pihenek és felhízlalom a picurkát!

Kriszti!

Hajrá! :lol: :lol: :lol:
sharon

Sharon

Gratulálok! Látad a pici babát. Remélem most már megnyugszol.
Az előző eset mégegyszer nem fordulhat elő.
Élvezd a kismamaságot. :P
Néha nézzél be közénk.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Kriszti,

Juj de örülök! Akkor hajrá előre! :lol: Kép

Sharon,
Gratula! Boldog kismamiságot neked! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszti!!!!!!!Hurrááááááááááááá!!!!!!!

Sharon! Gratulálok!!!!!!!!!!!És most jön az ugye mi megmondtuk.... :wink:

Kép
vikike0429

Sziasztok
Tegnap 3 órát vártam egy két perces vizsgálatra, persze "jópénzért". A doki (városban) csak utána mondta, hogy ma reggel találkozunk a kórházban uh-n. Elmentem fél 8-ra. Kb 11-kor bejutottam, addig a hazai, lassan többségben levő kisebbség családi életét és kulturális szokásait tanulmányoztam, mivel én voltam az egyetlen "ősmagyar". És még csak ezután jött a feketeleves!!!!!!!!!!!!!!!!
Doki bedugta az uh-t, nézte a képet és besápadt. Én is. Már sírva kértem, hogy mondja el mi a baj. Közölte, hogy nem tudja, de nagy baj van. Egyből rákérdeztem a szívhangra. bekapcsolta, az rendben volt. Talált valamit a méhemben, ami nagyobb mint a baba és azt mondta, hogy két hét lemaradásban van a babókám. Ne tudjátok meg, azt hittem ott halok meg. Iszonyú volt. Sokáig nézegetett, de nem tudta megállapítani, hogy hematoma, vagy egy halott másik baba. Rohantam a férjem munkahelyére, hívtuk a BMC-t (egyből felvették, ilyen még sose volt! Mintha csak tudták volna, hogy már max 5 percem van és meghalok, mert annyira kész voltam. ) Drága jó W. doki mondta, hogy nem foglalkozik terhesekkel, de menjek megnéz. Felértünk, egyből be is hívott. Jó alaposan megnézett és megállapította, hogy a baba tökéletes, de valószínű, hogy leszakadt a méhlepény egy része és az okozta ezt az óriási bevérzést. Szerencsére a méhlepény többi része nem sérült a vér pedig befolyt a burok alá. Fura, hogy nem vérzek, de hála istennek tényleg nem. Még!!! W. doki azt mondta valószínű fogok. Mindenkitől elnézést, de remélem ebben az esetben le szabad ide írni, hogy láttam, ahogy kapálózik, forgolódik. A kis lába keresztben volt. Egyetlen másodpercre sem maradt nyugton. Dobogott a kis szíve. Bejött a férjem is, ő még nem látott ilyet, főleg nem a sajátját. Nagyon oda volt, meg vissza. Most szigorúan feküdnöm kell. Mérges vagyok magamra, mert ez volt az első uh-m a saját dokimnál. Ki kellett volna harcolnom egyet, már rég. Már éppen kezdtem megnyugodni és elhinni a csodát, ami velem történik, erre tessék. Pont a 12. hét lesz a gyenge pont.
Kriszti
március 15-én volt az utolsó mensim első napja. W. doki se akarta elhinni, hogy ma kezdem a 12. hetet, pedig kiszámolta. Úgyhogy most két nap alatt egy héttel öregebb lett a babám!!!! Viszont akkor Benszi és Tini hetei hogy vannak, hiszen ők pár nappal előttem voltak beültetésen????????
Vendég

Drága Lexi!

Már harmadszor olvasom a történetet és borsózik a hátam, még sirtam is. Nagyon nagyon drukkolok, hogy ne legyen baj!

Nem vagyok számolási bajnok, ez már kiderült, de szerintem Te ma kezded a 11. hetet.
sharon

Lexi!

Ezt az előbb a nagy ijedtségben lehagytam: Nagyon vigyázz magadra, szigorú ágynyugalom!!!! Csak pisilni szabad felkelni, másért nem!!!! Most ne törődj semmivel, csak a babával! Ne érdekeljen a suli, munkahely, takarítás.... csak pihenés!!!

Nagyon-nagyon szorítok, hogy nehogy leváljon a méhlepény!!!
sharon

Lexi!
Ez borzasztó!!!Még most is libabőrős vagyok!!!!!!!!!!!!!!!Az én számolásaim alapján Te ma 11 hetes vagy!!!!!
De ha csinálsz egy csicsa vonalzót, azt az időt fogom odaírni!!!!!
MOstmár tényleg pihenj, és pihenj, és pihenj!!!!!!!!!!!!!!!Mert elmegyek, ágyba kötlek, és nem engedlek felkelni!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Ja, és Lexi, én is vártam 2 órát egy 5 perces vizsgálatra, mindezt 6 ezerért, + majd 2 ezer a krém..... :evil: :evil: Azt hittem elájulok!!!!!

Kihez jársz? JÖhet privibe is...

Sharon!
Örülök, hogyTe is láttad tündérkédet!!!!!És mostmár nyugi!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Lexi, nagyon sajnálom! Egyetértek Krisztivel, tessék sokat pihenni, különben megyek én is és segítek Krisztinek az ágyhoz kötésedben.

Sharon, gratulálok! Látod, nem szabad feleslegesen idegeskedni.
süni76

Sharon!
Nagyon gratulálok a babához!
látod megérte nem idegeskedni!Engem is a 8. vagy a 9.héten dobtak ki a BMC-ből!

Lexi!
Tininek is és nekem is március 11.-én volt az utolsó mensink,úgyhogy jól számoltak.Mivel én 11+4 napos vagyok,ez azt jelenti,hogy a 12.hétben járok.
Nagyon gratulálok hozzá!
Pihizz sokat,mert nem jó,hogy levált a lepény!Ha teheted ne mozdulj ki az ágyból!egy ismerősömnek a 6.hónapban ugyanez tötént és onnantól szigorú fekvés volt!
Remélem orvost váltasz
Vendég

Sziasztok!

Lexi, pihenj, amennyit csak tudsz, vigyázz magatokra, és nagyon szorítok, hogy most már minden rendben legyen!+++++++++++++++++++++++++

Manda, drága vagy, köszönöm a tanulásra serkentő energiát, rámfér....ma nem sokat tudtam magamba gyömöszölni......:(

Süni, szerintem keversz valakivel, mert nekem (sajnos) ez lesz az 1.dimpolám....ha az égiek is úgy akarják.... :wink:

Kriszti, oks, 13-a után bármelyik délután jó, vagy a hétvégén délelőtt is lehet, majd összeegyeztetjük!NAGYON ÖRÜLÖK,,hogy tudtok kezdeni, hajrá hajrá hajrá hajrá++++++++++++++++

puszi

Móni

Kép
numato

Lexi
Nagyon megdöbbentett amit írtál!Tessék szigorúan feküdni!!!!Tudom neked ez egy nagy megpróbáltatás,mert egy pörgős csajszi vagy,de talán a baba miatt könnyen meghozod ezt az áldozatot!!Nagyon-nagyon vigyázz magatokra!!!
Lehet nálatok lesz a topik tali :lol: ,mert én is csatlakozom ám Krisztihez és Sünihez!!

Sharon
Látod,látod?!Most már ezt a "pár" hónapot izgalom mentesen és boldogságban töltsd el!!!
gabicsibe

Lexi!
Pihenjél sokat és vigyázz magatokra!

Sharon! annyira örülök, hogy minden rendben! Jól emlékszem, hogy Nektek spontán baba lett, vetélés után? Most ez ad egy kis reményt. Bár a párommal vannak gondok, de azért most még reménykedem egy kicsit! :roll:
nefke
nefke

Lexi! Tessék pihenni!!!!!!!!!!Szolgáltasd ki magad, kényeztessen mindenki! Most TE és a BABA vagytok a legfontosabbak!!!!!!

Gabicsibe! Veled mi a helyzet? Hogy vagy?

Kép
vikike0429

Málna
mi van veled???????????

Lexi
nem semmi amin keresztül mentél,nem csodálom hogy megijedtél,de ha a drága W. doki azt mondta hogy minden rendben akkor az ugy is van :oops: :oops: :oops: feküdj nagyon sokat :oops: :oops:

Sharon
de jó neked :lol: :lol: látod minden rendben van,nem kell parázni,mondom ezt én aki rettegve várom a jövö heti uh-át,hogy legyen szivhang :oops: :oops: most már lazits egy kicsit :oops: :oops:

bibar

Ballagyo
Holnapra Kép

Málna
Én úgy emlékeztem,hogy holnap mész de most láttam ma voltál :oops:
Várunk az élménybeszámolóval!

Vikike
Köszi jól!Semmi újság,még korán lenne bármit is éreznem!Még két hét :(
gabicsibe

Kriszti!

Tök jó, hogy kezdtek, szorítok!

Süni!

Mi ( Párom ) 1000mg E vitamint szedett egy hónapig a beülti előtt. ( nálunk bejött :lol: ) A gyógyszertárban ki sem akarták adni, mert hogy ez rengeteg...

Sharon!

Örülök, hogy minden rendben van :wink:

Lexi!

Tessék feküdni :!: :!: :!: :!: :!: :!: Szigorúan!

Numa!

Hajrá tanulás :arrow: :arrow: :arrow:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Gabi!
Te mindig rámijjesztessz...... :lol: :lol: Azt hiszem, rosszul írok dolgokat, mert Te másképp tudod....És mivel képben vagy, így hiszek is neked!!!! :lol: :lol: :lol: Na, ilyenkor megyek a táblámba, és visszakeresek....Hogy jól írtam e......
De Málna ma volt....... :wink:

Bibar!
Nyugi!!!!!Látod Sharon is aggódott feleslegesen!!!!!!Ott lesz az a szívhang!!!!!!

Köszi lányok mindenkinek!!!!!Tuti hogy a TI szorításotok is hozzájárult ahhoz, hogy kezdünk!!!!!!!! :lol: :lol: Olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!1 hónap, és..................
Vendég

Én a z E vitamint a BMC patikájában vettem...Szó nélkül, rezzenéstelen arccal ideadták...Ott jobban képben vannak, mire is kell.... :wink: :lol:
Vendég

Elteszem magam holnapra. Jó hosszú napom lesz, mert helyettesítek is! De utána hétvége!!! :wink:

Jó éjt nektek!

Kép
vikike0429

Holnap megy Juci, Csibe, Ballagyó, és Erika!!!!!!

SOK sikert nektek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép

Viki!
Neked jó éjt!!!!!
Én nem tudom meddig maradok, mert nemrég telefonáltak, hogyholnap éjjelre kell bemennem, nem nappalra, mert valaki lebetegedett.....Nem jobb, így 2 éjszakám lesz...... :(
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat! Nagyon aranyosak vagytok! Most már nyugodtabb vagyok, de azt nem felejtem el, hogy az ördög sohasem alszik! Sokat pihenek és várom a következő Uh-ot. Az aktuális problémám most éppen az, hogy a környéken nincs egy normális doki sem... Halvány lila gőzöm sincs, hogy hol folytassam. A barátnőim, akik mostanában szültek, mind elégedetlenek a kórházzal és az orvosokkal, mindenki váltani akar. Jó, mi?

Nefke!

Igen spontán baba. A jövő hónapban mentem volna újra inszemre. Az első inszem sikeres volt, de 7 hetesen elvetéltem. Borzasztó a sztori, majdem a méhembe került. Aztán pár műtét, rendberakták a méhemet. Ez a baba Isten ajándéka!!!!

Lexi!

Pihenés!!!!
sharon

Mindenkinek köszi a biztatást. Fekszem. Csak enni és wc-re megyek. Annyira aranyos volt ma műfaterom. Anya csinált nekem tegnap éjjel székelykáposztát (arra vágytam) Nem tudtunk elmenni érte a kalamajka miatt. Műfater este 8-kor (egész napi munka után, amit fél 5-kor kezdett) kocsiba ült és elhozta nekem. Annyira meghatódtam. Imádom. Velem még a saját apám sem törődött sose. Most lesz 50 éves. Valami nagyon jót ki kell találnom neki, valami hasonló kaliberűt
mint anyunak

Sharon
Annyira tudom miről beszélsz orvosügyben. Én ma elhatároztam, hogy elmegyek Fehérvárra. Inkább vállalom, hogy két helyen, de azt, hogy csak itt a városban, az kizárt. És ez most nem sznobizmus. A két uh képet (városban és BMC-ben készültet) össze se lehet hasonlítani. legalábbis nem érdemes

Bibar
Ugye nem aggódunk feleslegesen. Csak pozitívan! Ezt Tőled és Lukréciától tanultam, úgyhogy Te sem feletkezz meg róla :lol: :lol:

Benszi
Neked is volt vérömlenyed, ha jól emlékszem, ugye? Mekkora volt és mennyi idő alatt tűnt el?
Kriszti
annyira jó, hogy már nemsokára Te sem tudsz edzeni. Viszont akkor neked is pihenni kell ám, mert látod én is hogy jártam. Pedig pihenek, csak vasárnap takarítottam kicsit.Nem vitatkozom Veled, mert profi vagy, de tényleg mindkét orvos azt mondta ma, hogy ma kezdem a 12. hetet. És ha kiszámolom,akkor valóban ma kezdem. Csak az AFP miatt van jelentősége, ugye? vagy más miatt is?
Vendég

Lexi drágám!!!!!
Igen, ma kezded a 12. hetet....Hisz már benne vagy...sztem így gondolta doki is....Jövőhéten már a 13. hetet kezded csütörtökön....De ha gondolod, átírom, én így értelmezem..... :wink: :lol:
Egyébként akkorát nevettem, azon, hogy nemsokára nem tudok edzeni!!!! :lol: :lol: Nem is bánom, hidd el...Már szeretnék akkora pocit, mint a tietek!!!!!!
Műfaterod nagyon édes.......
A terhességi kornak tuti hogy csak a vizsgálatok miatt van jelentősége....És a szűlés miatt....De ezzel se foglakozz, amit mondd a doki, az van!!!!!majd ugyis ő mondja, mikor mi következik, mikor kell menned.....És tényleg pihenj, ne pörögj!!!!!!!!!!1 hónap múlva ott leszek nálad, elvisz párom, egész nap fekszünk, videózunk, pletyizünk...... :wink: :lol:
Vendég

helló!

túl vagyok rajta és 10 petesejt boldog tulajdonosa. Nagyon nagyon féltem, túléltem, de azóta is nagyon nagyon fáj a hasam. Remélem, hogy holnapra elmúlik, de alig tudok a wc-ig is elmászni. Nektek fájt utána? Reggel 9-kor jön a telefon!

Lexi, nagyon nagyon szorítok neked!!!!!!

Kriszti ezek nagyon jó hírek!

Csibe szorítok neked én nem hiszek az otthoni tesztekben!!!
málna79

Jó reggelt!

Málna! Kitartás! Pihenj sokat!

Csibe! Azért én még csendben.....

A többeknek is mennek a drukkok, akinek kell.

Estefele jövök!

Szép napot nektek!

Kép
vikike0429

Sharon:
Nagyon jó hírek, örülök, légy jó!
Málna:
Gratula neked is!
Lexi:
Bár már beszéltünk külön, de azért ide is leírom, hogy nagyon vigyázz magadra, és mivel jobb tanácsom nekem sincs, csak annyi, hogy PIHENJ! Aztán jövőhéten vagy utána vagy amikor a vizsgáidnak vége meglátogatlak ígérem.
Rólam:
Megkaptuk a genetikai eredményt, és minden rendben mindkettőnknél. Végre valami jó is történik, hihetetlen.

Mindenkinek jó hétvégét!
Ja, azért írok ilyen ritkán, mert ezer a meló, és már nem 6-ig, hanem 7-ig vagyunk nyitva, vazzee. :evil:
Vendég

Lexi!
Az én vérömlenyem 15X7mm-es volt!Egy hét alatt elmúlt,mert szétfeküdtem az agyamat!Elég a félig fekvő-ülő póz is!Ja és Rutascorbint is kellett szednem!Jucicukinak is volt vérömlenye és ő is feküdt végig,úgyhogy kitartás!Tehát csak a WC-.re van felkelés!

Csibe!
Én azért egy hangyányit reménykedem!

Málna!
Gratulálok a 10 gyönyörűséghez!

Estrella!
Örülök a jó genetikai vizsgálati eredményedhez!

Bibar!
Nem beszarni!Velünk a 6.után nem cseszik ki a fenti öregapó!

Bariném!
Látom még mindig nem jó a gépetek!
Vendég

Sziasztok!

Sharon :D
Hatalmas gratula!
Boldog pocakosodást kívánok!!!

Lexi :D
Tessék magadra vigyázni és sokat pihenni!!!
Neked is boldog babanövesztést kívánok!

Málna :D
Gratulálok, de tessék pihizni beültiig!!! Nekem anno csak 7-et szívtak le, de semmi problémám nem volt, talán picit ha fájt a hasam. A 10 petesejt az szupeeeeeeeeeeer!!!!

Kérdés:
3.napon nagy rutin van, vagy csak sima egyszerű vérvétel?
Már olyan régen volt, én csak simára emlékszem! :wink:

manda

Fekszem, hiszen ez már tényleg nem vicc. ha kell 6 hónapig feküdni fogok. Az én vérömlenyem 30×9 mm. Arányait tekintve nagyon nagy. Gyógyszert nem kaptam.

A topiktali lehet nálam, addig se leszek egyedül. :)

Kriszti
gyere hely van, csak filmeket hozzál, mert nekünk nem sok van. Megnézzük, töröljük.

Vizsgáim sajnos még vannak. Hétfőn 11-kor lesz egy, ami teljesen lutri. Gyakorlatilag csak a tárgy nevét tudjuk (azt se mindenki) MOst szült a tanár, így csak egy-két óra volt félig megtartva. Kedvesnek tűnt, úgyhogy reménykedem. Kedden szigorlat, amihez 4 tantárgy teljes anyaga kell(ene) és rá egy hétre még egy 7 tantárgyból. Na az szerintem esélytelen lesz. Utána vége. Olvasom, fekszek, dvd-zek és ha jól sejtem addigra már nem egyedül, hanem Krisztivel. Ugye??????

Málna
Nekem két leszívásból jött össze ennyi kismanó, úgyhogy nagyon ügyes vagy. Sikerülnie kell. Írjál, ha telefonáltak a BMC-ből. Szorítok.
Vendég

Lexi!
Nem eresztenél meg egy telcsit a dokidnak,hogy mit szólna Rutascorbinhoz?Asszem Juci is ezt kapta és én is!És sok folyadék!De ha visszaolvasol ott leírtuk mit kellett tenni!Ez olyan április közepe lehetett!
Vendég

Lexi drágám!

Hogy vagy? Remélem ki sem mozdulsz az ágyból!!!! Még kajálni sem szabad felkelni, ágyban is lehet enni!!!! Csak wc-re kelhetsz fel!!!!

Amikor a Szűcs doki megkérdezte, hogy hova fogok járni terhesgondozásra és azt mondtam, hogy lila gőzöm sincs, ő Székesfehérvárt ajánlotta. Én oda nem mehetek, mert nem Somogy megye, de Te igen! Szűcs doki ott dolgozott, azt mondta, hogy szakmailag jó kórház. Szerintem nem baj, ha több helyre jársz egyszerre!

Egész éjszaka ezen törtem a fejem, hogy hogyan tovább. Aztán arra a következtetésre jutottam, hogy járok a helyi terhesgondozásra B.boglárra, magándokihoz Fonyódra, mert ott van a magánrendelésen UH, bár régi és tényleg sokkal szarabb, mint a BMC-s, de jó a doki, és keresek valakit Kaposváron, mert vsz. az lesz a befutó kórház. Ez most olyan sznobul hangzik, de annyira szar a vidéki ellátás, hogy itt több helyre el kell menni, mert előfordul, hogy a dokik elfelejtenek dolgokat, vizsgálatokat. Persze van aki ránéz a férjére és terhes lesz, ők nem aggódnak annyira, de mi itt mindannyian már túl sokat kínlódtunk.

Nagyon szorítok, tessék pihenni! Rutascorbint nem kaptál?
sharon

Sharon
Nem kaptam semmilyen gyógyszert. Pedig elég nagy a bevérzés. Eddig nem is figyeltem fel rá, hol is laksz pontosan. Fonyódon van egy kis házuk a pároméknak nyáron sokszor le szoktunk menni. Ha legközelebb megyünk, akkor mindenképpen összefuthatnánk. Mondjuk a Márton cukiban, mert ott a fagyi mennyei.
Fekszem, de még a pizzafutár se tud eljönni az ágyig, és egész nap egyedül vagyok, úgyhogy egyszer enni is muszáj lesz. :)
Ha valaki ezt sznobságnak érzi, amit írtál az nagyon szerencsés, mert valószínűleg van egy szuper orvosa, egy hazai körülmények között kultúrált kórházzal. Én tudom miről beszélsz és miért aggódsz. Szerencsére már a párom is másként látja ezt a dolgot, (az ő tesója is Pesten szült) Ő mégis úgy volt vele, hogy mások is szülnek itt a városban, nekem miért nem jó. Aztán tegnap látta a különbséget a két uh felvétel között. Mondjuk este mondtam neki, hogy úgy döntöttem két helyre járok majd eleinte, aztán meglátom. És hozzátettem, hogy ez esetben nem a véleményét kérdezem, hanem közöltem, ez lesz. MOndta, hogy ez nem is vitás.
Vendég

Málna drága
az szuper,most nekem is 10-et szivtak le.nekem is fájt a hasam ,sajnos ez nem mulik el hamar,nekem 5-6 napig fájdogáltak a petefészkeim :cry: :cry: de valamit valamiért :lol: :lol:

Lexi
Lukréciának is volt,és neki is kellett a rutascorbin a vérömlenyre,igaza van Benszinek,talán én is megeresztenék egy telcsit,és legföljebb párod hazaviszineked :oops: :oops:
pozitiv vagyok én ám :lol: :lol: csak néha jut eszembe hogy mi van ha.....de azt gyorsan kiverem a fejemből :oops: :oops:

bibar

Lexi!

Ez a találkozó nagyon szuper lenne. Én Balatonlellén lakom, a Márton cukrászdától nem is olyan messze!!!! De Fonyód is közel van!!!! Akkora fagyit kapsz tőlem amekkorát csak meg bírsz enni, de előbb tessék meggyógyulni!!!! A rutascorbin szerintem is nagyon fontos lenne, segít a vérömleny felszívódásában. Keress gyorsan egy orvost, aki felírja, de lehet, hogy a háziorvos is felírhatja.

most mennem kell, de délután jövök!
sharon

Sharon
Bár ezt már csak este olvasod, de nem baj.
A Márton cukinál laksz. Mázlista! A felajánlásod elég könnyelmű, mert a kapacitásom fagyiügyben határtalan. Nem is ez lenne a lényeg, hanem hogy találkozzunk. Felhívtam a körzeti orvosomat (kár, hogy Ő nem nőgyógyász is) benne nagyon bízom és mondta, hogy recept nélkül (remélem) tudok venni rutascorbint és 3×1-et szedjek belőle. Köszönöm mindenkinek az ötletet. Remélem használ.

Azzal kapcsolatban van valakinek javaslata, hogy a méhpempő kapszulát meddig szedjem? Csak nemrég vettem észre, hogy a leírásban olvasható, "hormont tartalmaz" Mondjuk jó fejek, mert azért van jópár-féle hormon.
Próbálok tanulni, de úgy kell erőszakoskodnom magammal, hogy sikerüljön.
Szép napot mindenkinek
Vendég

húúúú, észre se vettem, hogy a reggeli üzire ilyen sokan írtatok. Mindenkinek köszönöm

Manda
úgy emlékszem a 3. napon nagyrutin van, a központi laborban.

Málna
Már elmúlt 9 óra, nagyon izgulok, nem lesz baj!!! Eddig is minden szuperül alakult.

Timy, Baby, Bahci!!! Mi van Veletek????

Bibar
Rutascorbin intézve, párom hozza, de sajna csak este. Remélem tényleg nem kell recept. Most még agykontrollal próbálkozom. (Bár igazából nem tudom hogy kell, de a lényeg, hogy beszélgetek a babóval, Ő legyen az erősebb és igenis fejlődjön a vérömleny ellenére. Csak pozitívan, ahogy itt tanultam. :)
Vendég

Lexi :D
Köszi!
Ugye a nagy rutinnál kell a +üvegcse?! Bocsi a kérdésért! :oops:

manda

Szép reggelt nektek!ÉN is korán keltem párom reggel fél 9-kor jött haza....És már nem tudok visszaaludni!Majd dlután alszom, meló előtt....

Lexikém!!!!
http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=957

A filmet viszem, már van 700 db......De Te még adós vagy eggyel!!!! :wink: :lol:
Pihenj sokat, és tényleg próbálj tanulni!!!!!

Málna!
Ez szuper!!!!!!!!!!!Már lassan lesz eredményed!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Kriszti!!
Atya világ! Még nem kaptad meg a filmet? Most süllyedek szégyenemben. Ezen még a hétvégén változtatunk, jó??? (De akkor hol van?:) ))

Benszi
visszaolvastam, de infot nem találtam, csak azt hogy van a hematoma, és azt, hogy utána szerencsére elmúlt.
Akkor igyak sokat, feküdjek, gyógyszer. Van még jó ötlet?
Vendég

Manda
Milyen üvegcsére gondolsz ? :oops: Azt hiszem nekem 6 vagy 7 kémcső vérre volt szükség. Vizelet a nagy laborba is kellett és a BMC-laborba is. A nagy laborban nagyon bunkó volt a nő. Bocs, de találóbb jelző nem jut eszembe. A központi laborban a wc ajtót nem lehet bezárni, és fogas sincs az ajtón. Ha tudsz minimum 3-4 kézzel menjél be, lehetőleg szatyor nélkül. Ez nyáron könnyebb, mert hidegben nálam volt kabát, szatyor, a kémcső, amit vissza kellett vinnem a BMC-be, és két pohár, amibe pisilni kellett. Sírtam, pedig nem nagyon szoktam, de gyakorlatilag nyitott ajtónál, a cuccokat a földre ledobva pisiltem. Ma már nevetek rajta, de akkor rossz volt ott egyedül. Irénkének meséltem is és egyet értett velem abban, hogy egy fogas talán még kifizethető lenne.
Vendég

Lexi!
akkor bocsui!Rutascorbynból én is 3X1-et szedtem.pihi,pihi,pihi és 3-4L folyadék!Ja és vérnyomást nem megemelni,ha alacsony,mert az kedvezőtlen a vérömlenynek!Az alacsony a jó,nekem a Zeke mondta!Tehát kávé,tea felejtős most!

Bibar!
Bevallom már nekem sem fér zabszem,de ez csak izgalom és nem félelem!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: