A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

DorkiKép
"A terhesség során progeszteron készítmények adására sok esetben sor kerül.
Koraterhességben a lepény kialakulásának, jó megtapadásának segítését várjuk tõle. Szerepe lehet abban is, hogy a lepény kialakulása elõtti idõben a terhesség 'hormonális vezénylése' a petefészkek feladata, és ez sokkal ingadozóbb hormonszinteket eredményez, ami nem egyszer pl. vérezgetéshez vezet.
Progeszteront adni lehet szájon át (pl. Turinal, Duphaston), injekcióban vagy újabban hüvelyi tabletta formájában. Ez utóbbi elvben kevésbé terheli a májat, tehát az emésztési és májpanaszok hátterében önálló szerepe nem valószínû."
Dr. Nagy László

Ha jól emlékszem egyébként. Tiszta progeszteron van csak benne, zselatin, szója, meg hasonlók...

Bogár
PS: Most már megyek dógozni egy kicsit.
bogár

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lujza!
Nagyon nagyon sajnálom! Gyere közénk nyugodtan beszélgetni, ha attól jobban érzed magad! Nem próbállak vígasztalni, mert tudom, hogy úgysem lehet. Majd magától megjön a megvígasztalódás. Kitartás, a következõ babucival már minden rendben lesz!

Kata!
Üdv közöttünk ne maradj sokáig, vár a másik topic! Kép

Masi!
Üdv közöttünk, de te se maradj sokáig! Kép Sajnos, nem tudok neked segíteni, nekem még nem voltak ilyen vizsgálataim.

Cat!
Drukk! Én a helyedben tombolnék az örömtõl! Kép Én ikreket szerettem volna, anno, bár már 1 kis aprótalpúval is beérném. KépDe a döntés joga presze a tiétek.

Csutka!
Akkor nekünk most totál egyforma a ciklusunk. Én itt dilemázok már a másik ciklus közepe óta, hogy mi lehet velem. Már lassan 1 hónapja meg vannak duzzadva a cicijeim és 3 hete mindjártmegjön érzésem van, pedig már a 12.! napon vagyok egy elég erõs menzi után! Ma reggel pedig a szúrkálás is beköszöntött a bal oldalamon.

Lányok!
Szerintetek ebbõl a görbébõl mi olvasható ki?
1. 37
2. 37
3. 37
4. 36,9
5. 36,8
6. 36,9
7. 37
8. 37
9. 37
10. 37
11. 37
12. 37

Még soha nem mértem ilyen magas alaphõt a ciklusom elsõ felében, pedig már tavaly nyár óta kisebb szünetekkel méregetem. A menzim is megjött, sõt elöntött egészen a 6. napig tartott.

Akkor a tablicsku:
Kép
Kép

Bocsi, kicsit hosszú lett.

Üdv:
Gitta
gitta

Húúú, CatKép
Te aztán termékeny egy csaj vagy! (De jóóó neked!)Én tuti belevágnék! Manapság már nem akkora kockázat akár egy négyes ikreket is megszülni! A másik meg az, hogy a természet olyan csodálatos, hogyha meg is termékenyül 4-5 petécske, ha a tested úgy érzi, ez túl sok, nem hagy életben csak 1-2-3-mat. Tehát a természet eldönti majd. És hajrá az inszemre!!!!
Elképzellek, ahogy a sok kis "kuglifejû" veszekszik a hátsó ülésen, Ti meg apussal: "Hagyjátok már abba! Ketteske, mért nem hagyod békén négyeskét???"

Egyébként mitõl lett ennyi tüszõd? Csak nem a Macától? Pénteken kezdem szedniKép

GittaKép
Köszi, hogy kivettél. Én csak hormonális dologra tudok gyanakodni, szedsz valamit?

CsutkaKép
Nincs ötletem sajna. Nekem még sosem volt ilyen.

Krissi
krissi

GittaKép
Nem szedsz valami gyógyszert ? Egyébként mennyi az alaphõd ? Nekem a Closti megnyomja mindig, meg a tüszõérlelõ szurik. De aztán mostmár akciózzatok kétnaponta, mert itt az idõ.

KrissiKép
Felhívtam a dokit, és belevágunk az inszembe csütörtökön. Egyébként kétnaponta kaptam 1 Merional-t a 3. naptól (eddig 4-et), és minden nap egy Closty. Sajnos a Maca nem vastagította a nyh-ámat, mert csak 6 mm, de a doki szerint ez még vastagszik. Az utolsó Merionalt már be sem merte adni, mert így is szerinte túllõtt a célon. Nagyon fél az ikerterhességtõl. De azt hitte, hogy nehezen vagyok stimulálható, mert a Closty-tól, és a Metrodintól is csak 1 tüszõm volt domináns. De igazad van a természet úgy intézi a dolgokat, ahogy kell lennie.

CsutkaKép
Nem a hormonok rendetlenkednek Nálad ? Azok okoznak ilyen tüneteket. Hõd ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza!
Nagyon sajnálom, ami történt. Küldök neked sok energiát és erõt!

Dorki Kép
Szerintem nincsenek olyan vészes mellékhatásai az Utronak, pláne, ha hüvelytablettában alkalmazod. (Nekem napi 2 x 2-t kellett.) Úgyhogy ne félj nem lesz semmi probléma. Kép Kép

Cat Kép
Ez aztán a termés! Mindent bele! Elõre! Kép Lesz(nek) aztán baba(ák) télire. Kép Kép Kép

Nekem majd leszakad a derekam, meg a lábam. De ez jó! Mert azt jelenti, hogy most is meg fog jönni pontosan. És a mûtét miatt nincs semmi probléma. Kicsit nyugis vagyok, mert megbeszéltünk, hogy júniusig pihi. Kép

Persze az álmaim nem semmik Kép egy aprócska fiú ült az ölembe én meg zokogtam, hogy mikor lesz nekem saját. Utána meg özönlöttek be a gyerekek százával a lakásunkba.

Bocsi a sok szövegért.

Pusz
Noémi
noémi

Krissi, Cat!
Csak napi 1 1/2-ed bromot szedek, semmi mást. Egyébként az alaphõm 36,7-36,8 között szokott lenni, pé-kor pedig le szokott menni 36,6-ra. Nem tudom mitõl ilyen magas. Jelenleg beteg sem vagyok.

Cat!
Gratulálok a döntésetekhez! Tuti befutók vagytok! Olyan jó lenne még egy ikres kismama! Kép

Jut eszembe! Edirõl ki tud valamit???

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok! Kép

Egy nagyon jó könyv került a kezembe. Ismeritek?
Gabriele Grünebaum: Gyereket akarok (Szülõjelöltek kézkönyve).
Nagyon jópofa illusztrációval, könnyed stílusban, de sok fontos dologgal. (Bár itt vannak "sajnos" képzettebbek.)

Noémi
noémi

Gitta!Kép

Akkor tessék csak belehúzni, hátha végre sikerrel jártok!

Cat!Kép

A lehetõ legjobb döntést hoztad! Bátor vagy, szorítok Neked!
Lehet, hogy a hormonjai rendetlenkednek?

Noémi!Kép

Az álmok néha ki tudják borítani az embert. Számtalanszor szültem már álmomban, de soha nem láttam a bébit. Ez se jobb...

Csutka
Csutka

Sziasztok!

Zajlik itt az élet, az ember kiteszi a lábát egy kicsit, és ennyi minden történik!

Lujza Kép, Bogu Kép, Noémi Kép, Virág Kép!
Sajnálom, ami veletek történt, nagyon együttérzek veletek! A mi babánk most lenne 1 éves, két hónapos, ha megszületett volna. Sajnos õ is a 16. héten ment el, erõs görcsök, vérzések kiséretében. Nekem nagyon sokáig tartott feldolgozni, a depresszió is nagyon környékezett, a környezetem meg még megértõ se volt, de ma már úgy gondolom, valami oka biztos volt, hogy így történt. (Bár még nem jöttem rá, hogy mi...) Tudom, hogy mondani könnyû, de jöjjetek rendbe minél hamarabb, hisz a baba is szívesebben jön egy boldog mamihoz.

Bogár Kép, Barbi Kép, Rita!
Gratulálok a babushoz, jó helyre mennek! Kép Kép Ritának külön gratula, valaha régen én is földije, kiskunhalasi voltam.

Cat Kép
Már sokan írták a véleményüket, az enyém se más. Szerintem vágjatok bele! Kép Végülis, lombiknál is több babát adnak vissza, ha lehet, és ott biztos vállalnátok õket. Igaz, hogy dupla gond, de dupla öröm is! Kép A férjem él-hal az ikercsajokért, már mondta, hogy õ is szeretne. Kép

Jó sokat szövegeltem, de még majd folytatom!
Tinka
tinka

TinkaKép
Mi van Veled ? Régen hallottunk Rólad.

GittaKép
Lehet, hogy valami betegség lappang benned. Tudod nekem is 2 napja 36,9 a hõm, és a doki szerint valami megfázás-szerû lehet az oka.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nálunk nincs semmi különleges... Akcióhegyek KépKép
De azért örülgetek is ám, mert mióta próbálkozunk, azóta volt 54 napos és két 35 napos ciklusom (jó, mi?). Most viszont mióta mérem a hõmet a 14. napon leesett, majd 15-en fel. És életemben elõször éreztem, hogy szurkál a jobb oldali petefészkem. Ez jó, ugye? Remélem, mostmár 28 nap lesz a ciklus, esetleg 9 hónap....
Kérdésem is van: ha felment a hõm, majd most a 18. napon le 36,4-re, akkor két petécském volt? Két ovuláció, és akkor dupla esély? Vagy ez abszolút nem jó?
Gondolkodom a Macán. Mensitõl kell szedni? Gondolom, nem túl szerencsés, ha a ciklus közepén kezdeném szedni. Lehet ezt vény nélkül kapni? Nincs sok idõm dokihoz menni Kép.

Tinka
tinka

Hogy én milyen szétszórt vagyok! A legjobbat nem is meséltem! Kép
A méhem/alhasam nekem is furin feszülget, érzem, de ez akármitõl is lehet, nem ez a jó!
Hanem amikor esélyes napon akcióztunk, akkor másnap volt egy olyan érzésem, hogy én bizony terhes leszek, és fiunk fog szuletni! KépKépKép
Jajj, olyan jól éreztem magam! Elmeséltem férjecskének is, akkora vigyor terült szét az arcán, öröm volt nézni!
Remélem, ez elõjel és tényleg bejön!

Tinka
tinka

TinkaKép
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a hektikus hõingadozás nem rendezett ciklusra utal (hormongond). Szerintem a tüszõérési fázisod nincs rendben, ezért a ciklus 2. fele sem túl jó így. Az elhúzódó ciklusok is ezért vannak. A Maca-t lehet vény nélkül kapni, kb. 5500 Ft, és a mensi után kell elkezdeni szedni. Be kellene gyógyszerrel lõni a ciklusodat. Ennyire nem érsz rá elmenni orvoshoz ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Hát, ezek szerint muszály lesz... Nem mondhatnám, hogy örülök, de ez van.
A köv. hónapban nem próbálkozunk, marad a "gyakorlás", azt hiszem akkor majd beszuszakolom valahogy a dokit.
tinka

Sziasztok!

Noémi: én olvastamKép tényleg nagyon jó kis könyv, csak iszonyú drága! Viszont az illusztráció fergetegesen jó!
Remélejük, hogy az álmod igzat mond, és nem száz, de egy-két baba majd bekopogtat hozzád!

Tinka! Képzeld, én meg kaptam a páromtól egy kis kék zoknitKép olyan édes! A párom mindig azt mondja, hogy neki mindegy, fiú vagy lány, de azért kék zoknit vett!

Ja! nem várok még babát, de most kezdünk majd hozzá!
shine
shine

Tinka, TinkaKép
Jól írta CatKép
A hasznos topicban is van a cikluszavarokról, mert ez az, ami neked van, nekem is ilyen volt anno, de már kb.30 naposak mindig. Menj dokihoz, igen.. A görbén, a hõmérsékletbõl nem látható hány petesejt szabadult ki, és nem az a lényeg mennyire esik le, hanem, hogy mennyire megy fel a tüszõrepi után, és kb.egy szinten legyen végig pár napon belül. AZért vérvétel sem árt! A MACA pedig csak egy plusz...

Nikie
nikie

Cat Kép
csak most olvastam a reggeli dilemmádat... de én sem tudtam volna mást mondani, csak, hogy MINDENT BELE!!! nagyon nagyon drukkolok nektek... Kép már el is képzellek, ahogy a 3 gyerek után rohangászol fel s alá, míg õk szétszedik a lakást Kép olyan jó gondolat Kép
Nagyon nagyon sok drukk meg arra!!!!!!!!!

Bogár Kép
akkor viszek üdítõt. Hogy állnak a terhességi tüneteid?? Hányinger, miegymás??

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta! Én már jeleztem, de biztos nem vetted észre. Szóval ma vagyok az 5. cn-en.

Cat! Gratulálok, megvallom én is igy döntötem volna. Sok sikert! Ha meg tényleg olyan sok tapadna meg még mindig le lehet redukálni, de szerintem kisebb az esély 2-3s ikrekre.

Karmen
karmen

SziasztokKép!

Tegnap Apával utánnaszámoltunk, itt a szüléskalkulátorban, és májusban nekivágunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép
De magamat ismerve, már ez a hónap is akciós leszKép Ki tudja, bár remélem, ez a pici is annyira a miénk akar lenni, mint Peti, és hamar jön. Remélem, nem tartotok "beképzeltnek" vagy nem tudom minek, hogy azt írtam, három hónap alatt sikerült Peti. Tényleg szerencsés vagyok, nagyon remélem, Luca/.....? is hamar jönKép
Van valami édes fiúnevetek? Én Bendegúzt szeretnék, de a Csabi kiakadt, hogy már a Peti is merész választás volt, mert tényleg olyan is lettKép rosszcsont.

Megnézitek??????Kép

[url=https://www.babanet.hu/album/main.php?album=153" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/album/main.php?album=153[/url]

Szóval szerintetek, most hagytam abba a tablettát (harmonet) szabad már az elsõ hónapban próbálkozni???? Így nincs több esély az ikrekre?? Ha szerintetek már lehet, már ebben a hónapban nekiveselkedünkKép

Puszi, jövök még. Hõmérõzni mikortól kell? A mensi utosó napjától?

Na, közben megkérdeztem az ismerõst, hogy is van ez a melyik napokon kell akciózni (ami alapján elvileg peti sikerált)

A mensi elsõ napjától számított 7.9.11.13.15. napon kell akciózni. Peti a 13. napon készültKép

egy próbát megér, nem?

Puszpusz: Kata

Nekem való táblázat nincs???? Kép
LadányiKata (ladán

Szia Kata! Megnéztem a képeket, hát ha rosszcsont is de gyönyörü kisfiú, szerencsések vagytok. Én ugy tudom, hogy a fogigátló után kell 1-2 hónap pihi, de én 10 éve szedtem utoljára rendszeresen (most csak a lombik miatt kellett) igy lehet hogy rossz az info.
Remélem a köv. baba is hamar összejön nektek.

Most mi is azon dolgozunk, csak kis orvosi segitséggel Kép

Lányok! Az a drukk a jövõ hétre kell nagyon.

Karmen
karmen

Kata Kép
szerintem azért jobb meghagyni a biztonsági min. 2 hónapot. SOk helyen írják, hogy nem árt a születendõ babának, de azt is, hogy árthat. Emiatt szerintem jobb meghagyni. Remélem most is hamar beköltözik a pocaklakód.
Hõmérõzni elvileg a ciklus elsõ napjától kell, de a menstruáció utolsó napján is elkezdheted. Viszont vannak fontos szabályok ahhoz, hogy a görbéd értékelhetõ legyen. Ugyanabban az idõben kell minden nap mérni, hüvelyben vagy végbélben, ha ezt nem tudod megcsinálni, akkor fölösleges vele bajlódni, mert csak idegeskedsz a rossz görbe miatt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta Kép
én ma már a 2.cnon vagyok... valamikor tegnap írtam, hogy megjött.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta,
nem lehet, hogy volt valami kis virusfertozésed, és emiatt hoemelkedésed a ciklus elején?

Cat,
hát bizony a férjed szurijai igencsak hatásosak voltak!!!
Névtelen

az aláírás lemaradt=
bella
Névtelen

KataKép
Az én fiam is Bendegúz lesz!!!
Most mindenki hülyének néz....Kép

KarmenKép
Druk megy hatszázezerrel!!!!!!

Krissi
krissi

Cat Kép, Nikie Kép

Teljesen igazatok van, megyek doki bácsihoz jövõ héten. Felhívtam , és elmondtam neki mi a helyzet, úgyhogy megyünk férjecskével, elõbb megbeszélni, hogy mit és hogyan, és ha lehet, akkor vizsgálódik is, meg beutal stb.
Most egy kicsit pironkodok magamban, mert már mondtátok régebben (most utánanéztem), hogy menjek dokihoz, de persze nem mentem. Most így ki is esett két ciklus Kép. Köszönhetem magamnak. Kép

Tinka
tinka

Karmen,
nagyon sok szerencsét!!
Bella
Névtelen

KarmenKép
Nagyon drukkolok Neked jövõ héten, és sokat fogod rád gondolni. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ennyi babatapasztó energiát küldök!!!!!!

KataKép
2 hónapot szerintem is hagyjatok ki, amíg kitisztul a fogigátló. A kisfiad tündéri, valóban nagyon szerencsések vagytok. Lehet, hogy neked nem is kell hõmérõzni, hisz még csak most kezditek a "próbálkozást". Itt már mindenki, hosszabb ideje próbálkozik, van akinek több év van a háta mögött. Szerintem neked nincs izgulni-valód.

KrissiKép
A Bendegúz az én fiúneveim között is szerepel, bár Apa kislányokban gondolkodik. Hát hiába, szereti ha hízelegnek neki.

CatEye

Cat
Kép
cateye

TinkaKép
Bölcs döntés volt a dokibácsi. Hamar helyreteszi a ciklusodat, és már pocakosodsz is. Ne okold magad, hogy eddig nem mentél, ez volt a tanulópénz.

LujzaKép
Nagyon gondoltam ma Rád, és mielõbbi lelki és testi felépülést kívánok. Ha lesz már erõd akkor gyere mi megvigasztalunkKép

LányokKép
HurkivalKép mi van ?

Cat
Kép
cateye

KataKép
Megnéztem a képeket, csoda helyes kisfiad van! Gratula!

CatKép
KépKépKép

LujzaKép
Tényleg, esetleg nem lenne kedved eljönni a talira? Jobb, ha most társaságban vagy, vagy most jobb elbújni? Mi azért várunk!!!!

ZséKép
Megkaptam a mélt, hamarosan dobok egy SMS-t!

Krissi
krissi

Sziasztok!
Lujza esete nagyon felkavart, hiszen én pont egy hete estem át ugyan ezeken a dolgokon. Sajnos nekem is leállt a baba a fejlõdésben, majd elkezdett összeesni a petezsák, így orvosom mûszeres befejezést javasolt. Már egy hete olvasgatlak Titeket, és próbálok erõt meríteni az optimizmusotokból. Annyira jó, hogy vannak akik megértik egymás bánatát, és valamennyi vigaszt tudnak nyújtani egymásnak a bajban. Nagyon el vagyok most keseredve, hiszen ez már a második vetélésem, a vigasz a bajban, hogy a kettõ között azért összejött egy kisfiú. Az elsõ sárgatestelégtelenség miatt halt el, azóta kapom a hormonokat, de sajnos most hiába volt. Elnézést, hogy hosszúra sikeredtem, mostmár jövök hozzátok gyakrabban, de sajnos csak éjszaka tudok ide bekukkantani. Kívánok mindenkinek kitartást, és persze babadömpinget!
Üdv:
dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kármen!
Bocsi, tényleg nem javítottalak! De már megtettem! Kép

Kata!
Te is bekerülhetsz a tablicskuba, csak add meg az adataid! Becenév, életkor, lakhely, ciklus száma a próbálkozástól számítva, melyik napon vagy, és hány napos szokott lenni, valamint még be szoktuk írni az elõzõ (ha van) baba születési idejét. Írj nyugodtan és a következõbe már beteszlek.

Orsi!
Javítottalak!

Bella!
Az évet úgy kezdtem, hogy jó kis hörgõgyulladás... ...ezt még nem hevertem ki még most sem teljesen, idõnként még mindig köhögök, bár más bajom nincs! Ezért nem tudom, mi lehet ez a magas hõ. DE! Ma már esett 2 tizedet! Kép Akkor holnap valószínû még esni fog! Kép

Dino!
Üdv közöttünk, de ne maradj sokáig, vár a másik topic! Kép Sajnálom, ami történt. Tudom, nem vígasztal. Sajnos, közüllünk többen átéltük már ugyanezt. Kép Bízom benne, hogy nemsokára te is 2x boldog anyuka lehetsz! Kép
Gyere beszélgetni, ha van kedved, vagy csak társaságra vágysz!

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Hurkival beszéltem pár napja, nemsokára kezdõdik náluk a lombik. Õ 3 hónapig szed fogigátlót elõtte.

Egy nagyon jó viccet hallottam:

Petõfi bemegy a kávéházba március 16-án:
-Kérsz egy kávét?
-Kösz inkább nem, tegnap is kértem és mi lett belõle...
Kép

Nikie
nikie

Köszi NikieKép a hírt HurkirólKép. Nagyon örülök, hogy ennyi hányattatás után elkerült lombikra. Azzal legalább tuti a siker. Veled mi újság ? Hanyadik gyogyis ciklusban vagy és melyik napon? Remélem jösz a talira!

DinoKép
Üdv. a topicban. De remélem hamarosan meglesz a tesó, és a Friss-ben találkozunk.

GittaKép
Akkor indulhat az akció.

BogárKép
Betartottam a tanácsodat. Tegnap is volt akció, és most a jobb oldalamra fordultam, úgy is aludtam el. A párom csak nézett, hogy megint mi ez az új "hókusz-pókusz". Mára viszont már érzem a jobb petefészkemet. Feszítik a tüszõk. A tegnapi akció legalább kitart a holnapi inszemig.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!

Cat! Ez szuper! Kép Párocskád nemcsak a tüt döfde beléd de valami szuper sugarakat is küldött vele? Kép Azért legközelebb beszéljük meg, ha erre jártok. Hegymászást nem nagyon vállalok, de egy kis fagyit bármikor. Kép Az ikrektöl neked is sokat kell majd pihizni. Kép
Karmen! A drukkokat már most küldjük! Kép
Bogár! Kép Hogy vagy?
Lujza! Gyere el a talira! Kép
Üdv az újaknak! Kép Ne maradjatok sokáig.

Jelentem a baba jól van. Kép Már majdnem 4 cm, és picit mocorog is. Doki bácsi szépen megdicsért. De sajnos már csak egyszer mehetünk hozzá, utána el kell döntenem, hogy melyik orvoshoz járjak itt Fehérváron. Kép Pedig legszivesebben nála szülnék. Kép És már kaptam kiskönyvecskét is!!! Igaz majdnem 3 órát vártam érte a védönönél. Kép Reggel meg voltam vérvételen. Kép
A másik jó hír, hogy meghosszabbították a szerzödésem, jul. 1-töl leszek csak munka nélkül, kaptam plusz 3 hónapot. Kép

Puszi!
Andi
andi28

AndiKép
Ennyi szuper hír!!!! Akkor pont kihúzod a mh-eden az idõt, és nem lesz gond a GYED-el. Ha arra járunk akkor feltétlen felhívlak legközelebb.
Szerintem egyébként tényleg a férjem szurijai és a Maca segített. Sikernek majd csak akkor nevezném, ha valóban össze is jön. Ha nem viszont akkor irány a lombik, mert ez jó ürügy arra.

LujzaKép
Szerintem is gyere el a talira, jobb lesz ha emberek között vagy. Nagyon várunkKép

BogárKép
Te érzel valamit ? Hányinger ? Egyéb ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!

Köszi, a meleg fogadtást, jó érzés olvasni soraitokat, biztatásokat.

Karmen!Több vizsgálatot is csináltak nálam és mindenféle ultrahangost is, már több mint egy éve történt, sok mindent felejtettem, mert gyorsan elakartam a részleteket felejteni, persze mindent nem lehet. Ez a baba kromoszóma rendellenesség (Trisomie 22) miatt nem maradt meg.

CatEye!
Erasmusz válaszolta valakinek, hogy vetélesek után még nem javasolja a HSG-t,gyakran fél év múlva okoz gyuladást. Sajnos a pontos értékeket nem irtam fel,igy nem tudom a prolaktin szintet. Az nekem is nagyon furcsa, hogy még semilyen gyógyit nem kaptam, az elsö vetéles után sem, pedig akkor gyakran voltak középvérzéseim.

Bogár!
A köldökzsinor túl rövid volt és állitolag emiatt,nyitott hátgerince és koponyája lett a babának, nem sok esélye volt az életben maradáshoz. A furcsa, hogy kb. 6-8 hetesen voltam az elsö ultrahangon és akkkor már látni kellett volna, de mégse vették észre, csak itt a 16 hetesen, korábban jobb lett volna.Nem emlékszem, hogy a hormonszintemet vizsgálták volna a terhesség alatt. A hasznos topicot már végigolvastam, hétfön voltam nögyogyinál és ujra cisztám van, ez nagyon nem tetszik, elég gyakran jönn, lehet, hogy emögött is van valami. Menszi után kell bejelenkeznem a HSG-re, még van egy kis idöm.

Ujra csak hosszu lett.

Üdv.
Masi
Masi

Sziasztok!
CAT:jól döntöttél, nagyon-nagyon drukkolok Nektek!Kép
Tegnap találkoztam Marcsival õ mondta, hogy Hurkit letiltotta a dokija a babanetrõl,mert szerinte nem jó, hogy kölcsönösen stresszeljük egymást. Kíváncsi vagyok meddig bírja!Marcsit erõsen rábeszéltem, hogy jöjjön a talira, lehet hogy sikerült meggyõznöm.
LUJZA,DINO:annyira sajnálom ami veletek történt. Kívánom, hogy minél hamarabb túltegyétek magatokat rajta. Nekem sajnos elég nehezen megy ezúttal, remélem Nektek gyorsabban fog menni.
MASI:nekem volt több HSG-m is és errõl sosem hallottam, hogy gyulladást okozhat.Nekem alapvetõ problémám volt, hogy folyton be voltam gyulladva, mégsem beszélt le a dokim errõl.
OFFFF:amióta beadattam magamnak a GYNEVAC-ot a gyulladásaim megszûntek!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Akinek nincs ilyen gondja, annak is, mert elõsegíti a baba megtapadásáT!
NIKIE:mail ment magánban. Megkaptad??
KRISSI,GITTA:örülök, hogy jobb hangulatban vagytok!Kép
NOÉMI:neked már azóta rendesen megjött? Hány napra jött meg a mûtét után?
Virág
Virág

SziasztokKép

MasiKépDinoKép
Nagyon szomorú, ami Veletek történt. Gyertek bátran, majd mi megvigasztalunk. (mondom én, fõdepis...)

VirágKép
Az idõ a legjobb gyógyír. Bár teljesen nem múlik el, csak ha már lesz babácska. És miért ne lenne mostmár hiperszuper gyorsan!!!

Szegény GittaKép, sajnálom, hogy még mindig küzdesz ezzel a fránya vírussal. De mostmár jön a jó idõ, melegszik az idõ, friss vitaminbombákat lehet majd enni és meglásd, hamar kilábalsz belõle!!!

CatKép
Most õszintén, a szuri mellett tuti, hogy a Maca is segített? Úgy érzed? Ezt a szurit még sosem kaptad elõzõleg? Mert most elõször a Macát próbálom meg, aztán ha nincs változás, kénytelen leszek beadni a derekam, és megkérni a doki bácsi, hogy csináljon nekem gyereket...
Pedig én nagggyon gyógyiellenes vagyok. Fogigátlót se szedtem soha. De mit lehet tenni, ha másként nem megy.
Holnap reggelre megy a drukk. Ezúttal mit találsz ki a munkahelyeden? Megsúgom, hogy hasmenéses vírus van! Ja, asszem az volt neked a múltkori inszemnél is!Kép

AndiKép
Szuper hírek!!! Csak így tovább!

Érdekes, amit Hurki dokija mondott. Lehet benne valami. Barbinak is akkor sikerült, amikor hanyagolta a Babanetet.

Zsuzsuval mi van? Már jó nagy pocija lehet!

Krissi
krissi

VirágKép
Még a mûtét óta nem jött meg ? Szedsz valamit ? Dokit nem kérdezted ? Az idõ egyébként begyógyítja a sebeket. Nagyon hamar elmegy az idõ, és már mehetsz a lombikra.

KrissiKép
Nem tudom, hogy mi segített igazából. Nekem a Clostytól 3x1-tõl is csak 1 tüszõm volt. Ezt a szurit most kaptam elõször, de a Metrodintól, ami ugyanez, csak más gyógyszergyár terméke 5 ampullától is csak egy hatalmas domináns tüszõm volt. Most 4 szuritól, és 7 Clostytól lett ez a szép "gyûjteményem" + a Maca. Csak arra tudok gondolni, hogy a Maca felturbózta ezeket a gyogyikat, mert fokozza a termékenységet az rá van írva.

Valóban érdekes HurkiKép dokija. Biztos van akinél igaza van. Néha engem majd szétfeszít az információ, hogy meg tudjam osztani valakivel (a férfiak nem jó partnerek ehhezKép), és megkönnyebbülök, hogy ide leírhatom.
Nem beszélve a sok tanácsról.

Cat

Cat
Kép
cateye

CAT:nézõpont kérdése, hogy annak vesszük-e a mûtét utáni vérzést, ami jó sokáig eltartott. Ha annak vesszük akkor most kb.a 16.napon járhatok, de a hõm még alaphõt mutat. Úgyhogy semmit nem tudok most.Még nem várom a lombikot sem.Tutira bedepiztem.
Virág
Virág

Nem lemaradt a tablicsku?!
Kép

Masi!
Sajnálom! Kép

Virág!
Szuper a hangulatom! Kép

Krissi!
Én is remélem! Ma reggel szabályos menekülést rendeztem a buszon, amikor a velem szemben ülõ elkezdett köhögni! Kép Épp elég volt nekem már a bacikból! Kép

Cat!
Drukk megy! Most jöhet a fogorvos is nem? Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!Kép

Itt a tavasz!KépKépKépKép

Cat!Kép

Sok sikert holnapra, remélem a virgonc kisfickók becserkészik a mamit...Kép

Gitta!Kép

Akkor Neked is megvan a bajod rendesen. Valami gyógyteát nem próbáltál? (Menta, Hársfa, csipkebogyó?)
Valamelyik csak segítene végre kilábalni!

Lányok!

Megemeltem magam úgy, hogy olyan érzésem van most mintha meg akarna jönni. Egyedül vagyok ma a raktározás is rám hárult, és egy kb 35 kilós dobozt kellett odébbkinlódnom. Ilyenkor a férfiak mind eltünnek, a nõ meg cipeljen. Tisztára kivagyok.
(Bocsi a kiakadásért, a mostani helyzetben egy ilyen még külön hiányzott...)

Csutka
Csutka

Virág Kép

Engem január 15-én mûtöttek, szerdán - azon a héten szombatra megjött, iszonyatos volt Kép. Aztán utána 30 napra febr. 14-én és most várom hétvégére a következõt! Kép Remélem érkezik majd.

Pusz
Noémi
noémi

Virág!
Nem kaptam meg a mailt. A nexusra ne is küldejetek, mert mindig probléma van vele, majd kijavítom a profilban. A webmail jó! Ne depizz nagyon Virágocska olyan 20-30 nap míg megjön mûtét után, aztán fogigátló, lombik és a babukaKép

Csutka!
Muszáj emelgetni? Hagyd inkább holnapra a fiúknakKép

Nikie
nikie

Nikie!Kép

Sajnos muszáj, ha nem lenne az gondolklodás nélkül otthagytam volna nekik... Ez van, majd kiheverem!

Csutka
Csutka

Sziasztok!

Olyan rosszul érzem magam néha amiatt, hogy ti itt próbálgattok, számolgattok, én meg bepofátlankodom ide a még el sem kezdett próbálkozásommal.....Kép
Csak szeretném, ha innen indulva együtt pocakosodnánk mindannyian. Olyan nagy öröm nekem olvasni, amikor írjátok, hogy két csíkosak lettetek, már négy centis a pici, már mocorog.....Kép A legjobb az lene, ha hamar "kiürülne" ez a topic, és csak a frissben, meg ide vissza-visszalátogatva beszélgetnénk.

Én úgy gondolom (ne nézzetek hülyének), hogy odafönn tudják, hogy kire melyik gyermek vár. Ha még nem estetek teherbe, az azért is lehet, mert nem érkezett meg oda az a csemete, aki titeket szeretne Anyukájának. Szerintem mindenkire vár egy vagy több baba, és Õk döntenek, hová, mikor kihez akarnak érkezniKép

Na megyek, mert szóba se álltok velem. Kép

Puszi: Kata
LadányiKata (ladán

Kata!Kép

Érdekes amit írtál, biztosan így is van. Jó ha az ember tud bízni valamiben. Sok erõt ad. Kép

Szerintem a miatt ne aggódj, hogy még nincs konkrét akciózás, mire eljön az az idõ legalább felkészült leszel minden tekintetben. Sokat lehet itt tanulni a lányoktól.

Csutka
Csutka

VirágKép
Kérlek ne légy szomorú. Már tuti a finisben vagy, semmi több borzalom nem vár Rád. Gondolj arra, hogy most már csak a jó van elõttedKép

GittaKép,CsutkaKép
Köszi a szorítást. Remélem átjönnek a pozitív energiák.

CsutkaKép
Semmiképpen ne emelgess, ott rohadjon meg az a doboz. Akinek nem tetszik majd arrébb teszi.

Cat
Kép
cateye

NOÉMI:bocs, hogy még mindig ezzel jövök, de honnan tudtad, hogy megjött? Közvetlenül a mûtét után nem is véreztél? Vagy szombattól más volt?
NIKIE:igyekszemKép. Elküldtem webmail-re.
CATKépebben én is szeretnék nagyon hinni.
Virág
Virág

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: