Enikő! Nálatok bakker mindig történik vmi.

Remélem gyorsan túllesztek rajta.
Ház: sajna nem mindenki lakhat a belvárosban.

Ha klassz a ház, és meg tudjátok oldani a bejárást, én mennék. Bár azt vedd figyelembe, hogy valóban nem jár szocpol nem lakóövezetben levő ingatlanra, és nálatok 3 gyerek -3,8 milla már nagy segítség lenne szvsz.
Én is tudnék ódákat mesélni a lepukkant házakról burál árakon témáról. Ezért is építünk inkább és nem Szegeden, hanem távolabb, de időben 12 percre tőle (de vettünk nekem is egy kisautót, és már merem is akár egyedül is vezetni!!

)
Bibi! Mai taliról sajna lemaradtunk, időhiányban szenvedtünk.

Voltunk szemészeten a csajokkal, mind2vel minden rendben, Lottika nagyon ügyesen mutogatta papír "villával", hogy merre vannak a fogak a táblán.Utána volt még egy kis dolgunk a belvárosban, a gyerekek játszóztak kicsit a Roosevelt téren, majd kimentünk a házhoz is, szal mire hazaértünk ebéd, alvás, csúszott a napunk.
Majd legközelebb.
Szép méretes a fiad!!
Szombat de. voltam Lottival moziban, Nagyon vadon című animációs filmen, sztem klassz, Lottinak nagyon tetszett.
Tegnap oviskirándultunk Csólyospálosra, a Kézműves tanyára, egy 1,5 hold nagyságú gyönyörűen rendbentartott tanya, agyagoztak a gyerekek, kirándultak a közeli tóhoz (békákat nézni), főztünk bográcsost, jól telt a nap, este senkit nem kellett altatni.
Ancsuka! Nekem is brutál volt az altatásos csasziból való ébredés, de kaptam fájdalomcsillapítót, te miért nem kaphattál?? Tényleg miért császárral született Vivi? -bocs ha már írtad esetleg
Erika! Hajrá focicsapat!
Zsuzsu! Van a Severben gyerekruha -az emeleten-, érdemes sztem körülnézni. Babakocsit fel tudod vinni
Gira! 3 hónap után rájönni mi a baja Hajnának??ÁÁÁÁÁÁÁÁ, de legalább már vége!!
Gyönyörűek az "ikreid"!
Karmen! Klassz a házatok nagyon!!!!! Orsinak jobbulást!