A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Helló Chris!
Köszönöm, jól. Te?
hanna30

Hanna!
Megvagyok.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kicsit bővebben. :lol:
hanna30

Sziasztok!

Elég uncsi napom volt ma!
És hulla vagyok... ez a piri most kicsit kikészít....

babszika

Chris!
Nem akarok belekotyogni, de nekünk 1 terv került 295.000-be... vagyis term. 300at adtunk!!!!
Szóval, sztem nagyon nem volt az drága!

babszika

Babszika!
Tudom, hogy nem volt drága, csak most a tetőnket áttervezte, és nekem nem tetszik... :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ja, így már értem!
És miért nem szóltál bele???
Nekünk semmin nem kellett változtatnunk, bár nekem konkrét elképzeléseim voltak (nagyjából).

babszika

Csajok!
Elköszönök.... álom kóros lettem :?

Legyen jó éjszakátok!!!
Puszi!

babszika

Babszika!
Ahogy kivettük a szuterint, lejjebb kerül a padlószint. A kazánház a melléképületbe kerül. A melléképület tetejét nem lehet lecsapni, mert a tűzfalban kell a kéménynek elmennie. A kazánház közvetlenül a terasz tetejével érintkezik, így csak úgy lehet összehozni a két tetőt, ha a terasz teteje sincs lecsapva. Azért nem akadékoskodtam vele, hogy minél előbb megkapjuk az engedélyt. Majd az áccsal megbeszélem, hogy szerinte hogyan lehet azt szépen megoldani.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na, elbóbiskoltam a kádban.

Jó éjt Mindenkinek!
hanna30

Kép

Tudom már unjátok :oops: de ez a mai tesztem:
Kép

Most már többet nem tesztelek igérem :wink: azt hiszem elég lesz 5 :oops: Ma megyek nővéremhez csak holnap este leszek. Hajnali 4-kor arra keltem hogy ég a gyomrom azóta ébren vagyok.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!

Pandus: Szép!!!!!!!!!!!!!!!!Kapaszkodnak :D :!: :!:

Rólunk: Ma jól vagyunk, vérzés nincs :roll: Próbálok nagyon vigyázni magunkra!!!

Puszi, majd jövök!

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt!

Panda-mami!!! Ez aztán a szép teszt! :wink:

Olik!
Nagyon helyes, h minden ok!

babszika

Köszi lányok :D

Olik,
Pihenjél is amikor csak tudsz és tudod mi jutott eszemben? Ha van jó minöségű vörösborotok néha igyál meg egy pohárral az jó hatással van a tapadásra meg az ilyen vérzésekre lombikosoknak is ajánlák szóval tuti nem árt.
Vendég

Panda!
Remélem, azért valamelyest megnyugodtál!!!!!

babszika

Babszika,
Hát tetszik ez a teszt szóval csak halad a terhesség ha ilyen szépen beerősödött. Azért lehetne már 8 nappal késöbb :wink: Te hogy vagy?
Vendég

Kép
Vendég

Köszönöm, ma már jobban érzem magam.
Tegnap még szenvedtem egy kicsit, de ma már úgy érzem, h sokkal jobb lesz.
Viszont tudom, h nagyon sok munkám lesz ma, emiatt kicsit morci vagyok...

babszika

Jó reggelt!

Betsy: köszi! Június 7-én megyek AFP-re. De kár, hogy nem kapsz képet! 4D-re mikor mentek?

Pandácska: nagyon erős a teszted!!! Ott vannak szépen a picik!

Olik: jó hír!! Csak így tovább, pihengess! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandácska: köszönöm, hogy beírtál!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszika,
Örülök hogy jobban vagy!

Észrevettem hogy elkezdett szőrösödni egy kicsit a hasam :shock: ez normális? Mondjuk ha jól emlékszem nővéremnek is így volt aztán kihullott :roll: bundás állat leszek? :lol:
Vendég

Jajj de buta vagyok hiszen már most bundás állat vagyok=Panda :lol:
Vendég

Te Panda!

Tudod: a név kötelez!!!!! :lol: :lol:

(okosat nem tudok hozzászólni, úgyhgoy inkább hallgatok) :lol:

babszika

Panda:nagy nagy gratula!!!
Gondolhatod belül milyen szőrös vagy, ha már kifele is nőnek... :lol: :lol: :lol:
Szerintem semmi baj, majd kihullanak.
Kép
Vendég

Na indulok jót ne halljak rólatok :lol:

Kép
Vendég

Jujj, Nóri!
Igazad van! Milyen szőrös lehet a Panda belül... most el is képzeltem... :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Szia Pandi, vigyázz magatokra!
Vendég

Babszi:tudod, mint egy kifordított bundakesztyű!(vagy valami hasonlót szoktak mondani) bocs Panda! :wink:
Kép
Vendég

Legyen szép napod Panda-mami!!!!!!! :wink:

babszika

Jó reggelt mindenkinek.

Pandi,

Gyönyörű ez a teszt, kicsi pandik szépen megkapaszkodtak. :lol:

Babszika,

Örülök, hogy jobban vagy, tudom mit érezhettél. Az én menzeszem is gyilkos volt, azt hittem megpusztulok ugy görcsöltem. De most már mindjárt vége és belevághattok a következő hónapba. :lol:

Olik,

Pihenj nagyon sokat, ne foglalakozz takarírással meg házimunkával, az várhat. Most te és a babó a legfontosabbak. :lol:

Heni,

Hogy rohan az idő, már az AFP-nél tartasz. Biztos minden ok lesz. Észre sem vesszük és mindjárt eljön a szülés ideje is.

Dobok egy görbét, én már semmit nem értek. Sajna nem tudtuk kihasználni, mert apának 39,7 fokos láza van. Elkapott valami vírust.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!
Kár érte, de azért próbáld kikúrálni apát!!! :wink: :lol:

babszika

Jó reggelt!

Na, feltartottak itt a cégnél, szörnyűűű...Csak most olvasom a jó hírt tőled, Panda! Gyönyörű a teszt!!!!

A hasam nekem is szőrösödik egy kicsit és üdv. a gyomorégés klubban.
:wink:

Chris: Mi sem nyaraltunk abban az évben, mikor a lakást vettük, de cseppet sem bántuk. Azért egy hosszú hétvégére ugorjatok el valahová. Mi voltunk 2 napot Szoboszlón és szupi volt.

Nóri: Köszi az ajánlatot, elgondolkodtatott...Pedig elvileg csak büféreggelis/vacsis helyre megyünk, olyan lusták vagyunk.

Betsy: Nálunk az a divat, hogy digi géppel fotót csinálnak a párok az UH monitorról. A mai gépek tök jó képeket készítenek már. Mi is ehhez folyamodunk majd hétfőn, mert fotót mi sem kapunk.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

No, el kell köszönnöm!

Napsütéses napot nektek!!! :wink:
Puszik! :lol:

babszika

Babszi: Az rámférne, olyan borult az idő, hogy csak na...

jaimee

Most már szakad...:-(

jaimee

Olik!
Örülök, ha nincs már vérzés. Tényleg pihengess sokat!!!

Pandácska!
Szép teszt ;)

Heni!
Közben már láttam, hogy mikor lesz az AFP. Kíváncsi leszek az eredményre. 4D-re hamarosan megyünk ;)

Judy!
A 13. és 14. napon sem volt akció? ;) Vagy még ma? Jobbulást a férjednek!

Jaimee!

Ez jó ötlet, amit írtál, de szerintem itt nem szokás..
Vendég

Betsy: Leleményes ember bevezethet szokásokat. :wink: Én szeretnék képet a piciről, úgyhogy mint anyatigris, ragaszkodom a fotóhoz. Privi rendelés, úgyhogy kicsit bátrabb az ember a pénzéért.

jaimee

Sziasztok Lányok!

Olyan éjszakám volt. :? Ezt nem kívánom senkinek! Rettenetesen görcsölt a gyomrom, a hasam... És hajnali 2-kor nem tudtam eldönteni, hogy most hányjak, vagy feküdjek vissza.... Szörnyű volt. És fogalmam sincs mitől... :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Betsy,

A 8. 11. 13. napon volt akció, de azok sajna szerintem már nem számítanak.

Túl vagy az első trimeszteren, gratulálok, megy ám az idő. :lol:

Jaimee,

Fehérváron is nagyon elborult, szerintem mindjárt zuhog.
Még jó, hogy a szandit adtam Danikára. :P Remálem nem mennek ki az udvarra.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: Azért remélem, most már jobban vagy.

Judy: Nem biztos, hogy nem számít. Sok katona piszok kitartó. 3-4 nap semmi. És ha lányra gyúrtok, nem is kell, hogy sperma várja a petécskét.

jaimee

Pandus!
Gyönyörű a teszted! Kellemes napot a nővérednél! :wink:

Kismamik!
Hogy vagytok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee,

A Jóisten szóljon belőled. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
Igen, határozottan jobban érzem magam. Az éjjel is megmentett egy magnézium és egy B6.
Te hogy vagy?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok, amióta babát várok, az egyik kollegámnak feltünően gyapjú szaga van. :shock: :shock: Pedig nem látok rajta semmi ilyesmi ruhaneműt, hacsak nem az alsógatyája, de folyton birkaszagot érzek, attól émelygek, minden bajom van stb, stb....

jaimee

Chris: Elvagyok...Semmi új nincs. Tegnap feszült a hasam, vettem be rá MagneB6-ot, enyhült...

jaimee

Jaimee!
Ez nem semmi.. Micsoda szaglásod lett. :wink: Nem lehet, hogy birkabőr van a kocsijában az ülésén, és attól van olyan szaga?! Egy irodában van veled egész nap? Vagy nincs annyira a közeledben?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy!
A 13.napi még jó lehet, mert a spermák 48 óráig termékenyítőképesek.

Jaimee!
Én nem vagyok olyan bátor :) Meg már van egy képünk, és lesz a 4D-k ről is. Bár nem értem, miért nem csinálják azt, hogy kiírnak egy fix árat, hogy annyiért adnak képet. Legalább lenne bevételük ;)

Christell!
Úgy látszik szoktatod magad a kismamis rosszullétekhez! :wink: Remélem, azért már sokkal jobb!
Vendég

Betsy: Na igen, a fix ár az jó ötlet.

Chris: Itt ül az orrom előtt 2 méteren belül. Kedvelem, nincs vele gond, csak honnan ez a birkaszag....

jaimee

Betsy!
Sokkal jobb, mert nem görcsöl, de sajnos még fáj, ha úgy mozdulok. Nem tudom mitől lehetett. Lehet, hogy a koviubitól? De azt ettem tegnap előtt is.
Igen, szoktatom magam a kismamis rosszullétekhez. Pont az jutott eszembe, amikor olyan rosszul voltam, amikor Jaimee írta, hogy öröm volt nézni, ahogy teleh...ta a fürdőszobát. Reméltem, hogy én nem teszem ugyanezt. Megúszta a fürdő. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Bambika és Andi!
Jelöltelek Titeket a wiw-en, ha nem baj ;)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: