A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Viki!
Igyekszem! de ez a hónap még ilyen. Majd a következő!! De te beszélsz a nyári táborodal??? Na, mennem kell pakolni, szóljatok rám ,ha megint írnék! :lol: Nem szabad!!!
gil

Sziasztok!

Kidobtam azt a hülye naptárat! Csak a baj volt vele!

Nefke!

Azt nem tudom, hogy pempő van-e a Herbaházba, szerintem próbáld meg méhésztől beszerezni. Az enyémre ez van írva: Deák méhészet, Tamási.
Az én férjem is szedett mindenféle vitamint, annak ellenére, hogy nem volt vele semmi gond. Maca-t is, ezt a Herbaházba vettük meg és a vitaminok is ott olcsóbbak voltak mint nálunk.

Jön valaki holnap ???? vagy egyedül leszek???? Jó lenne valakit megismerni közületek személyesen is.
sharon

Sziasztok!

Gondoltam, jelentkezem, mert olvaslak ám Titeket, csak sosincs időm írni.
Kriszti, ha kell majd Puregon, odaadom szívesen a 2 dobozomat, ami megmaradt, akár ingyen is, legalább találkozhatnánk, hm? :wink:

Puszilok mindenkit, és természetesen mennek a megadrukkok mindenkinek, akinek szüksége van rá!

numa

Kép
numato

sziasztok,

ismertek valakit, akinek csak egyetlen egyet tudtak a 2. napon beültetni és mégis sikerült? Sajnos mi itt tartunk és ez elkeserít.

Kösz mindenkinek
bahci

Na, hazaértem..Annyira jólesett ez a kis mozgás, hogy spinning után még maradtam edzeni 1 órát....... :lol: :lol:

Numato!
Nagyon kedves tőled!!!!!De semmiképp nem szeretném ingyen!!!!!Valamicske összegben megegyezünk!!!!!!Tudod, a kecske is jóllakjon, a káposzta is megmaradjon!!!!!A taliban én is benne vagyok!!!!!!!!Holnap kiderül, kezdhetünk e.....
:lol:
Atya ég!!Már 12 hetes vagy!!!!!!!!!!!!!Hogy eltelt az idő!!!!! :roll:

Bachi!
Sajnos én nem tudok ilyenről..:De a remény hal meg utoljára!!!!Ne adjátok fel!!!!! :wink: Még nincs veszve semmi!!!!!!!Küldök neked sok sok pozitív energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Na, a D betű helyére valami idióta smile fej került!!Bocsi!!!!
Vendég

Bachi :D
Én ismerek, 1 petesejtet tudtak neki megtermékenyíteni és az is osztódott, igazn a végén csak 1 bébi maradt, de maradt!!
Úgyhogy nem feladni a reményt!!!!
Tudod, a reményhal :lol:

manda

Bahci,

Szerintem fel a fejjel, abból az egyből lehet babó simán!
Sok-sok pozitív energiát küldök: Kép

Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg bízni abban az egyben! Ne add fel!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sharon
Bár még nem olvastam vissza, lehet, hgoy már megoldódott a rejtély, de uaígy jártam. A védőnőm eljátszotta uezt velem. KÖzölte, hogy ő akkor nem tudja mikor kell AFP-re mennem. A dokim meg kiakadt, hogy ennél pontosabb dátumokat mit szeretne. Szóval aggódás szüntet, semmi baj. Hülye az az öröknaptár. Dobd ki. Bibar mondja jól, 8 hetes vagy!
Vendég

Sharon
Bocs, hogy beleszóltam.
Visszaolvastad, kidobtad! szuper!
Már csak az a kérdés, hogy nekem ma miért mondott a dokim 12 hetes terhességet? :) A táblázatban is holnap leszek 11 hetes. És Kriszti se ma kezdte!! Végülis mindegy, a lényeg, hogy legalább azt tudjuk hányadik hónap :) ezek után kíváncsi leszek az AFP - eredményére. (majd) Szóval nem vagy egyedül a problémáddal

Bahci
Igen, ismerek ilyen sikersztorit. Még ne keseredj el!!!!! Lehet, hogy nincs is miért, mert ezt még rendezheti amerikai rendező és akkor a vége csak HAPPY END lehet. nagyon szorítok
Vendég

Lexi!
MIkor volt az utolsó mensid????? :roll:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Egy gyors bekukantás. Tul zűrös lesz a napom.

Nefke

Köszöm a rengeteg információt. Tegnap a gyógynövényes boltban megnéztem, nincs, de keddre megpróbálja beszerezni.
Addig várok. Lehet, hogy igénybe veszem segitségedet.
A párom is olvasta a maca leirását, és rábolintott.

Sharon

Pénteken megyek a BMC-be lehet, hogy megkeresem a teaházat. Ha jól értem ez a Stadion buszmegállo környékén van. Át kell meni valamelyik uton. Jó párszor voltam Pesten, de erre egyáltalán nem emlékszem. Vidéki vagyok.

Lexi

Jó hallani rólad. Remélem a vizsgák sikerültek, és amúgy meg minden rendben van? Eltüntél.

Mindenkinek szép napot kivánok!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Bahci!
Szerintem ne add fel a reményt!Lehet,ha beültetnek 3-at,abból is csak egy marad meg és lehet,hogy ő lenne az!
Csibe!
Mi újs?
Vendég

Sziasztok,

Benszi semmi jó hirről nem számolhatok be. :cry: ,csináltam reggel tesztet és negatív lett, menstrisen görcsölök, és nagyon enyhén, de vérezgetek. Hát ez van.
Azon filozók, hogy mikor kezdhetem a következő lombikot. Apával is beszélgettünk, hogy lenne érdemes a következőt megcsinálni.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe! :cry: :cry:

Sharon! Jól tetted,. hogy kidobtad a naptárat!!!!!!

Kriszti! Irigyellek a kitartó edzések miatt. Nekem is el kellene indulnom ilyen irányba, de egyedül nincs kedvem, meg mire hazaérek....lusta vagyok. Na. :oops: :oops: Talán nyáron???De nem ígérek semmit!

Gil! Oké, oké. A tábor. De nem fogom halálra hajtani magam!!!! :wink:

Kép
vikike0429

csibe!
Sajnálom,de fel a fejjel!3hónap amiről beszéltünk és utána uccu neki!
Vendég

Benszi, úgy lesz :wink: , hétfön kezdem.

Kép

csibe
csibe32

Csibe
nagyon jól állsz hozzá,én is mindig megráztam magam és már vártam a következö lombikot./reméljük neked nem kell sokszor megrázni magad/ :oops: :oops: ez volt a próba,a következő biztos sikerülni fog :oops: :oops:

Bachi
én is hallottam már olyat amikor egyből egy megmaradt,ugyhogy csak pozitivan :oops: :oops: szerintem az a legfontossabb,higgyél benne hogy megmaradhat!!!!!

Krisztikém
nem semmi micsoda energiád van,le a kalappal elötted :lol: :lol: nekem utoljára 24-25 évesen volt ilyen,minden nap edzés,ma már képtelen lennék rá :oops: :oops: ügyi vagy :lol:

bibar

Bachi!
Én ismerek olyat is, akinek egyetlen egyet sikerült leszívni, megtermékenyült, és ketté osztódott, úgyhogy ikrei lettek.
Nekem az első lombikomnál volt az, hogy kettőt sikerült megtermékenyíteni, egy elkezdett osztódni, második napon visszakaptam, de a sikertelenség nem az embriók számának volt köszönhető, hanem az antitesteknek, amit termelt a szervezetem az idegen test, embrió ellen.
Nagyon szorítok neked, én így a sokadik után csak megerősíteni tudom a lányokat, a legfontosabb a pozitív hozzáállás.
HIT, AKARAT, ELVÁRÁS!
Szóval hajrá.
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Bocs a megszólításért, felcseréltem a két betűt. :oops:

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Csibe,

Nagyon sajnálom! :cry:
De hajrá, előre!!!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szép jó reggelt, napot!

Kriszti, oké, akkor majd írj, hogy mikor tudunk találkozni, kb. mikorra kell neked a Puregon? :wink:

Bahci, nagyon drukkolok, szerintem se add fel, az a lényeg, hogy az az egyetlen meg akarjon tapadni, más nem számít.+++++++mennek a drukkok

Lányok, tanulnom kéne a 13.i államvizsgára, de semmi erőm és affinitásom nincs hozzá, igazán küldhetnétek valami tanulásra serkentő energiákat :lol: :lol: :lol:

puszi

numato

Kép
numato

Nagyon nagyon köszönöm, hiszen alig írtam és nem is nagyon ismertek és mégis ennyien válaszoltatok!!! A biztatásotok nagyon meghat!!!!!! Tényleg remek csapat vagytok!

Nagyon nagyon köszönöm és csatlakozom a drukkolokhoz azoknál, akiknél most szükség van rá!! (Azaz mindenkinél, álljon a folyamat bármely állomásánál.) Mindenkinek mihamarabbi célbaérést :P !!
bahci

Sziasztok!!!
Na, én már meg is jártam a dokit!!!3 hét múlva l esz eredménye!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
Kíváncsi vagyok, mit mondanak ma a BMC.be....

Bibar drága!
Én sem vagyok több mint 24!!!!!! :lol: :lol: :lol: Még 2-3 hét, és én sem megyek....

Numato!!!!
Ha kezdhetek, akkor olyan 20-a körül kellene.....vagyis előtte, mert 4-én megyek, az a 19.nap, és sztem 5-6 kezdem szúrni a decat...Ez az én elméletem, aztán majd a doki eldönti....
És ha mondod, hova menjek, el is megyek érte.....Kinézek egy szabadnapot! :wink:

Csibe!!!
Azért én még nem adnám fel!!!!!!!!!!!!!!!!!Bármi lehet!!!!!Remélem csak a teszt volt rossz!!!!!!!!!!! :wink: :roll: De ha mégsem, örülök, hogy máris a folytatáson gondolkodsz.....
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, oks, akkor az pont jó, mert 13-án államvizsga, utána bármikor ráérek, de ha kell, előtte is, ha mondod melyik nap.Feljönnél Pestre?de jóóó :lol:

puszi

Móni

Kép
numato

Numato!
Ok!!!!!Persze, hoyg felmennék pestre is akár...... Húúú, államvizsga!!!!!!!!!!Az kemény...nekem egy babszem nem fért be annak idején..... :oops: :lol: :lol: De ha utána leszel, tuti azt fogod mondani, semmiség volt.....Nagyon szorítok, bár ügyes, okos leányzó vagy Te, úgyis sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol:

Lexikém!!!
Te túl vagy már mindenen?????????Ugy e pihengetsz mostmár??????? :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csibe, azért még ne add fel! Várd meg a holnapi vérvétel eredményét! De hogyhogy vérezgetsz???? Az Utro-tól nem szabadna megjönni még... Ugye nem eröltetted meg magad?

Lexi, jó látni! Mizujs? Mi van a vizsgáiddal??

Kriszti, 3 hét múlva lesz eredmény? Te jó ég!!! Kiváncsi vagyok, mit mondanak ma a BMC-ben.

Numato, sok sikert kívánok az államvizsgához. Annak idején az én gatyám (akarom mondani szoknyám :D ) is tele volt, de nem sok jobb érzés van annál, mint amikor végeztél. Bár ha jól emlékszem, Neked már van 1-2 diplomád.

Csajok, még nem válaszoltatok a kérdésemre. Mennyi a napi ajánlott mennyiség az E-vitaminból? 200 mg körül? Előre is köszi a választ!

Én meg a héten szabin vagyok itthon, és nem tudok kiülni a kertbe napozni, mert nincs jó idő. Hát nem kiszúrás?????

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Hú Kriszti!
Remélem kezdhettek!!! :wink:
Írd ám meg mit tudtál meg a BMC-ben, mikor hívod őket?
Drukkolok, hogy kezdhessetek!!!!!!!!!!!!!!!!

Csibe :cry:
De még nem biztos?!

manda

Süni :D
A franc egye ezt az időt!!!
De legalább nem izzadod szét magad és nem fő szét a fejed! :lol:

manda

Süncike!!!
Elsiklottam a kérdés felett!!! :oops: Bár, nem nekem szólt, csak úgy az éterbe.....Szóval nekünk 1000 mg-ot mondott a doktorunk, hogy annyit kéne szedni 2 hónapíg...... Mi is 200 mg-ot szedtünk majd 1 hónpíg, de mondta, ha lehet a leszívásíg legyen 1000.....
Vendég

Numa :lol:
Küldöm a tanulásra serkentő energiákat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem oda ér!!!
Én anno másfél-két hetet készültem, addig voltam szabin, hála égnek, nagyon jól sikerült az államvizsgám!!!

manda

Manda!
Olyan fél 3 körül hívom őket, közelebb a 3-hoz, akkor nyerő vagyk mindig...Pár csörgés és sikerül beszélni velük..... :wink: :lol:
Már tűkön ülök!!!!!! :lol:
Vendég

Kriszti
E-vitaminról van szó?
Szerinted szedessem a férjemmel még kb. 1,5 hónapig?

manda

Kriszti
Elhiszem. Én is így voltam a múltkor mikor vártam, hogy hívjanak!
Jövő héten ha kezdesz 6-én reggel mész?
Hátha az lesz a 3.napom. :wink:

manda

Manda!
Nem, én 4-én megyek, mert az a 20. napom.....Igaz azt mondta a doktorunk , hogy 20-22 nap között menjek, de akkor dolgozom....Így gondolom nem lesz baj, hisz csak a szurit írja fel...azért kell mennem....Aztán nem is tudok menni, mert reggel 7-től este 7-íg dolgozom 5-6-án......
Még bő fél óra és hívom őket...
Háát, elvileg nem árt ha szedi a párod is, főleg ha van a sperma minőségével, mennyiségével gond...Nálunk nagy gond van(bár utolsó adatot nem tudok, mert azt nem lehet telefonon elmondani)De tudom, nem lehet rózsás.... :wink:
Vendég

Kriszti
:) Értem. Én is meglátom, mikorra jön ki, eléggé kiszámíthatatlan.
Hát megpróbálom rá venni a férjemet, már akartam korábban, de ő nem hajlott rá, csak a C-vitamint és a méhpempőt szedi.
De hát az is valami! :wink:

manda

Érdekes, ha azokat szedi, ezt miért nem???Na, hátha...... :roll: Aranyos volt Szűcs doki! Megkérdezte a férjem szedne e gyógyzert?????MOndom, persze, szedi most is.....Erre mondta, akkor az jó!
De mi olyan meglepő ebben????
Vendég

Hát nem semmi ez a babanet ápr.13.péntek 1.10-re tette a hozzászólásomat! :shock:

manda

Kriszti
Nekünk nem mondta, hogy kell szednie. Lehet, annyira nem súlyos a helyzet.

manda

Süni
Bocsi :oops:
Egy férfi számára napi 12 mg a legkevesebb, ami az egészséghez szükséges belőle.A ti esetetekben sajna nem találtam még semmit :(

Gil
Nem vagyok én ellene csak furcsálom,hogy Kriszti így járt pedig már régóta használják!

Csibe
Sajnálom,ha tényleg nem sikerült,de egy pici remény csak van még?!
gabicsibe

1000 mg/nap???? Te jó ég!! Hát jó, akkor beszerzek nagyobb kiszerelésben :D A Macá-t nem hajlandó beszedni. Azt mondja, attól rosszul volt legutóbb is. Rizsa... Mindegy, szerintem nekünk ez az E-vitamin is kb annyit jelent mint "halottnak a nyelvespuszi", de azért szedje csak :D Sose lehet tudni.
Még megvárom Krisztit a bejelentkezéssel, aztán megyek lustizni.
süni76

Gabicsibe, köszi!!!! Te vagy a kétlábon járó lexikon :)
süni76

Süni

Rövidebb és hosszabb távon: különösebb mellékhatás nélkül maximum napi 800mg E vitamin fogyasztható.
gabicsibe

Ez még hozzá tartozik:

Optimális mennyiség:

megelőző és terápiás célokra felnőttek: 100-1000 mg/nap
gabicsibe

Köszi, Gabicsibe! Akkor ezek szerint bátran szedethetek vele szeptemberig 800mg-ot.
süni76

Süni

kb. szeptember óta szedi. Orvos 200 mg/ napot irt fel neki.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Na, itt is vagyok!!!!
Édes kedves doktorúrral beszéltem!!!!Még jobban szeretem , mint eddig!!!! :oops: :lol:
4-én megyek fel, és kezdek szúrni 6-7-körül!!!! Még ő is meglepődött, miért 3 hét, mire megjön az eredmény!!!!Na, ez az amit én sme tudok! :roll:
Annyira édes ez a doki!!!!!! :wink: :lol: :lol:
Úgyhogy KEZDÜNK!!!!!

Köszi köszi lányok!!!!!!!

Móni!
Akkor 13-a után egyeztetünk!!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Köszi, lányok!
süni76

Kriszti
Szuper!!!! :lol:
Nyisd meg a babaesőt, és sokáig kitartson ám!!!!! :wink:

manda

Manda!
Nem, nem a babaesőt nem én nyitom....Én csak folytatom!!!!!!
Sokan vannak még előttem!!!!! :wink:

Gabi!
Én is nagyon meglepődtem hoyg nem védett a Gynevac...De erre mondta ma a nőgyógyászom(aki mellesleg hisz is benne, és használja is), hogy vannak bizonyos gyógszerek, amik egyes embereknél bejön, másoknál nem...Lehet rám nincs védő hatással a Gynevac....Mindgy, egy próbát megért, és remélem nem lesz rá szükségem!!! :wink:

A lóadag c és e vitamint mi is csak orovsi utasításra szedjük....Párom is eleinte nyavajgott, hogy fáradt tőle, de nem hiszem, hogy ez lenne, inkább a gysz szedés gondolata...de azt mondta, inkább a gyogyi, mint a szuri.... :lol: :lol: Már ha én szúrom magam, menekül.... :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: