Megvolt az UH, de a nemét még mindig nem tudjuk.
Ellenben a "hivatalos" várható születésnap szept 30. tehát október 6-ról szépen lassan előréb rukkolgatunk!
Gyerkőc majdnem fél kiló, és jelentem hiperaktív.
Nekem egész magasan rugdos, de mostmér tudjuk miért: fejjel lefele van a drága és a lábiát majdnem teljesen kinyújtja. Egészen köldök magasságban érzem a kis sarkát (gondolom az érhet fel idáig).
Lassan megyünk 4D-re is, ott csak profibb a gép, szerintem ezért nem látjuk a dokimnál a nemét!
Erika, gratula a tuti fiúhoz!
Cukika, szerintem vegyél barna kenyeret (még jobb a vákumcsomagolt ami pl DM-b kapható) és este azt egyél.
Ágica, nekem az egyik barátnőm lánybúcsúja miatt voltak hasonló gondolataim... szerintem tök normális, 20 hét alatt az ember nem felejti el, hogy ki volt, mégha működnek is a hormonok!
Még van egy rosszhírem: a dokim azt mondta, hogy szépen lassan elfelejthetem a sót - mondjuk a 28. héttől. Ő is azt mondta, hogy gyümi nap ill. félnap a gyógyír a vizesedésre + sok folyadék és kevés só. (én még nem is vettem észre, hogy vizesedem...)
No tehát: ne együnk szénhidrátot (kenyeret, tésztát, süti, csokit, fagyit) mert hízlala, ne együnk sósat (pl. fornetti, felvágott!, pizza!, sajt!?!) mert vizet köt, ne együnk túl fűszereset (mittoménmért), ne együnk zsírost mert nem jó a pocinak és hízlal, ne igyunk sok rostoslevelet mert a 100%-os is hízlal....
Akkor mit is együnk/igyunk: vízet, teát (lehetőleg zöld, és mindenféle ízesítés nélkül), gyümölcsöt (na de ne banánt), sovány husit, halat minimális fűszerrel, némi light tejterméket....
oszt jóccakát!

18 hetes

[/URL]