A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Szia, Manóka, itt vagyok ám, olvasok mindent, de tényleg elborít a munka. Tegnap bevettem az utolsó szem Femodent, most pedig várom, hogy megjöjjön. Lehet hozzám küldeni a pirosbetűs napokat nyugodtan! Gizmixxx, Cyprus például, nektek most egy darabig úgysem kellenek.
Amúgy Cyprus, gratulálok a tüszőkhöz, szerintem jól haladsz!
Kismamák, pihenjetek nagyokat, gondolom, ez a hűvösebb idő most jobban esik, mint a múlt héten a kánikula (nekem nem, de hát én meg egyedül vagyok a bőrömben :) )
f
február

Hú, már azt hittem, hogy megint napokig nem fog működni a babanet:(

Na, újra itt vagyok.

Cseka! Nekem még tuti nem lesz a leszívás 4-én. én 8-ára tippelek, de hétfőn tuti mennem kell megint. Mondjuk gondolom, hoyg te nem reggel jössz:(

Ennél is több húst kell enni? Hát esküszöm benevezek a magyarország legerősebb embere versenyre. Ennyi húst még Fekete László sem eszik meg:)
cyprus

Szia Február!
Jó hogy végre jelentkeztél:)))
Ok, én küldöm feléd a menszit, nekem most nem kell egy ideig:)
cyprus

Február én lekéstem a küldést, nekem már mejött! :-)

Cyprus nekem volt, hogy a párom két egész csirkemellet tömött belé egy este alatt!
Ági28

Ja, nekem is lassú volt a babanet, már én is rémeket láttam.

Cyprus, Dévai biztos azt mondaná, hogy persze, még ennél is többet :) (Nekem nem mondta, nálam nem fenyegett a túlstimulálódás veszélye. Konkrétan úgy néztem ki, mint aki egyáltalán nem stimulálódik...) Szerintem, ha már nagyon undorod van, ki lehet egészíteni túróval, más helyeken arra esküsznek (és más helyeken lombikozóknak a túró jön ki a könyökükön...). Majd nézek már én is húsos-túrós recepteket :)
február

Elegem van a húsból, de eszem rendesen. Nagyon rendi kislány vagyok. :)
Holnap halat fogok enni. Már alig várom!
cyprus

február!
a femodénből 1 levéllel vettél be és a másodikból még pár szemet vagy csak egy levéllel szedtél be?

manoka
manoka71

Ági, tőled nem is kérném, mert tudom, hogy neked is kell :)
február

Pl túróval töltött pipcici! :-)
Ági28

Szpandi!

Jól vagy??????
gizmixxx

február kell a fenének! :-)
Ági28

Hú ági ez jól is hangzik! Mondjuk juhtúróval :) HMMM...
cyprus

Cyprus a halból többet kell enni!
Ági28

Na látod cíprus van itt ötlet! :-)
Ági28

Manoka: az éhségrohamokat úgy tudom leküzdeni, hogy eszem :lol: Sajnos muszáj, mert máskülönben szerintem el is ájulnék :oops: Bár apánk kijelentette, hogy maximum 10 kg-t hízhatok, dehát ha éhes vagyok, akkor kell enni. Végülis eddig még nem híztam egy dekát sem :lol: Sőt :wink:

Cyprus: igen, én 13.20-ra kaptam időpontot, szegény dokibácsink ebédidejéből. Majd viszek neki valami fincsi csokit, hogy kárpótoljam :oops: És télleg nagyon erős leszel a sok hústól Cyprus, főleg ha még azt is fihógyelembe vesszük, hogy szteroidot is szedsz... :lol:

Kép
cseka

bocsika cyprus elcsúszott az újjam! :-)
Ági28

Igen tudom, de nem baj, majd a halat leöblítem egy kis csirkével:)
cyprus

Ági!

Hétvégén, miért nem írsz?????
gizmixxx

Fel sem tűnt Ági:)
cyprus

Cseka ezt a nem híztam semmit ne kiabáld el, mert az ő mérlegük másképp jár, mindt a mienk! :-)
Ági28

Manóka, egy egész levelet + 2 szemet a következőből, vagyis összesen 23 szemet. Így számolta ki, hogy így jön meg akkorra, amikorra szeretnénk. (Imádom, amikor az ujjain számol!) Gondoltam, megkérdezem tőle, hogy mi lenne, ha két nappal később kezdeném el szedni, akkor nem kéne két levéllel megvenni, de aztán másra terelődött a szó, én meg elfelejtettem. Különben is, mi ez az összeg a többihez képest. Miért kérded?
február

Fel sem tűnt Ági:)
cyprus

azért mert nekem azt mondta, hogy jun.25-ig szedjem a bogyókat és az még nagyon messze van, ezért a 2. levélből kb.14 szemet kell még szednem. Nem is értem, hogy miért kellett kitolni a ciklusomat, de ő biztos tudja. Te is túl leszel rajta, mikor kezdek, mert az 28-a körül lesz.

manoka
manoka71

Gizmixxx hétvégén nagyon ritkán ülök le a géphez! Csak azért nem írok! :-)

Basszus cyprus akkor kár volt szólnom! :-)
Ági28

Hát, Manóka, nemtom. Ha egyébként rendszeres a ciklusod, akkor valószínűleg terápiás céllal is adta. Ugye azt írtad, hogy azt mondta, ettől majd egyenletesebben fejlődnek majd a tüszők? Nekem nemcsak azért kell, hogy mostanában jöjjön meg, hanem hogy egyáltalán megjöjjön.
február

Február, menszit én is szívesen küldök, nálam már majdnem végzett! :D

Manóka, ma kezdtem szurizni! :D Aztán ki tudja meddig szúrhatom magam... nem hagy nyugodni a gondolat, hogy lehet, hogy le kell majd állítani, mert nagyon kevés tüsző van, és nagyon eltérőek... De úgy döntöttem, ha esetleg le is kell állítani, akkor utána én is megyek shoppingolni, mint te, és én is nyerek magamnak egy tuti kis nyaralást! :D Szóval nem hagyom magam letargiába zuhanni! :D
noczi

Ja, egyébként Cyprus, én is 8.-ára számoltam a leszívást, ha eljutok odáig, ami egyébként nem mellesleg a szülinapom! :D
noczi

Noczi tudod, hogy nálam is le akart a állítani a stimut, mert csak 3 tüszikét látott, aztán mi lett a vége? Na? :-) Úgyhogy ne hagyd magad! :-)
Ági28

Noczi, nagyon remélem, nem kell leállnotok. Mi eldöntöttük, ha megint úgy lesz, mint a múltkor, ugyanúgy nem állunk le, mert nagyon kevésen múlott, hogy az egy szem embriónk nem maradt meg. (Emlékeztetőül: 3 tüszőből 2 petesejtből 1 embrió. Aki beágyazódott, aztán feladta.)
február

Most látom, hogy már ennyi az idő. Rohanok.
Aztán csak küldjétek a Mikulást, megígértétek! :wink:
Sziasztok!
február

Na csajok én elköszönök lassan. Puszika Holnap!
Ági28

Ági, Február, aranyosak vagytok, hogy tartjátok bennem a lelket. :) Pénteken szerintem már többet tudunk, egyelőre minden attól függ, hogy mennyire indulnak be!
noczi

Cyprus, te egy tüszőgyár vagy!!! És ha még Dévai is azt mondta, ,hogy jó, akkor az hiperszuperextramarhajó :lol:

Póci, számolni kell a mmozgást, én csak saccolom. A 20 megvan. Illetve lehet már kicsit kevesebb, nem tom'. Múlt hét óta járok CTG-re igen, holnap is megyek és a Jánosba kell menni, igen.
Hja, és nekem a 28. hét óta mondogatja, h rövid a méhszáj és pihengessek, 32.héten beírta, hogy fekvés (mást amúgy sem nagyon csinálok, de nem szoktam "vitázni vele". A 34. héten meg azt mondta, hogy kitűnő a méhnyak, most megint rövidült, mostmeg már nem baj. Úgy látom ez is olyan nála mint a policisztás petefészek :D Mindenkienk az van és amíg nem ismeri Dévait jól megijed!

Na, még jó, h megjöttem, teleírtam megint fél oldalt, bocs :oops:
beber

bocs, nem a méhszáj volt rövid természetesen hanem a méhnyak.
beber

sziasztok,
jó sokat irogattatok!
én ma megjártam az EKG-t, meg elmentem ortopediára, mert elég derékfájós vagyok. azt mondta, hogy érdemes gyógy-talpbetétet hordanom, főleg ha kismama leszek, hisz akkor megint csak nagyobb teher esik a gerincre, s minden kismaminak ajánlható, főként ha problémás a hát-derékl szakasz. s kinek nem az? szóval ez tipp volt mindenkinek.
még a fogorvost is beterveztem a project előtt, szóval remélhetőleg majd kicsattanok addigra az egészségtől. :)
no meg a húszabálást én is elkezdtem, nem is tudom, miért mondta a dokibá, hogy már most kezdjem el, hisz még van egy hónap addig. biztos ami biztos, hogy totális legyen az undor, mire odajutok....
amúgy nem is értem, miért csak a húst mondja mindig, ott lenne még a tojás, sajt, ami szintén állati eredetű, s ugyanannyi fehérjetartalmú.
szépem

na a monológom után megkérdem Csekát megint, hogy a kineziológus nőci milyen életkorú, s mikor érdemes szerinte hívni? mert kerestem de nem vette fel ma este. meg hogy hány szám alatt lakozik.
szépem

sehol senki? akkor hát jó éjt mindenkinek!
szépem

Szépem, fogja mondani a tojást is. De mikor meg merészeltem kérdezni a sajtot sikítógörcsöt kapott, hogy tiszta zsír és só és eszembe ne jusson a számhoz emelni. Szerinte a túró is tiszta zsír és csak hízok tőle. Felejts el mindent: párolt hús almával, ,tojással, zöldséggel :lol: :lol: :lol: Ha őt kérdezed. De ez télleg túlzás má'!!!
beber

Sziasztok lányok,
annyit írtatok vasárnap óta, hogy órákig csak visszaolvastam. :-)
Hétfőn én is ott voltam a Dévainál fél 10-től fél 12-ig. Noczi te hol ültél/álltál pontosan? Én a Dévai ajtajával szemben lévő széksor szélén, a kávégéppel szemben, a bejárattól balra (farmerban és világos kockás ingben). Próbáltam figyelni az embereket, hogy utólag hátha sikerül beazonosítani valakit. :-) Dévaival abban maradtunk, hogy akkor tudja megcsinálni a lombikot a köv. ciklusban, ha nem jön meg jún. 27. előtt, viszont fogamzásgátlót nem írt fel ennek érdekében, máshogy meg ugye nem igazán van ráhatásom arra, hogy mikor jön meg. Remélem, legalább ebben szerencsés leszek.
Ezzel a méhszondával rám is rám hoztátok a frászt. :-) Remélem, tényleg nem fáj. Ilyet a Dévai még nem említett. Abban a ciklusban akarja megcsinálni, amikor már stimu is lesz?
Igyekszem gyakrabban jönni hozzátok, mert annyira pörögtök, hogy ha nem jövök minden nap, mindenről lemaradok. Jó éjt mindenkinek! S.
sonrisa

SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!
gizmixxx

Jó reggelt!

Gizmixxx milyen friss vagy ma reggel! :-) :-)
Ági28

Ági!

Igen elég korán keltem, nem bírtam vissza aludni! :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Na hát nálam az nem lett volna gond! Nembaj majd én szeptemberben pihenek! :-)

És hogy vagy?
Ági28

Ági!

Jól vagyok csak fáj a derekam, szerintem el aludtam!
gizmixxx

Az nem jó. Nekem attól fáj, hogy megvan. :-(
Ági28

Sziasztok!

Emlékszem rád Sonrisa, világosan, amikor te bementél, akkor ott ültem Dévai ajtaja előtt (narancssárga felső, barna térdgatyó). Előtte sokáig álldogáltam is, te már akkor is ott ültél, téged is nagyon megfigyeltelek! :D Te is dr. vagy, még erre is emlékszem, és piros szín is van a kockás ingedben. Nagyon tudok, mi? :D Tök szimpi voltál ám! :D Most nem azé', mert kedves lány vagyok, ahogy Cyprus mondaná... :lol: De kár, hogy nem tudtunk egymásról! Na de legközelebb megismerlek ám! :wink:
noczi

Nahát Gixmixxx, én meg a nyakamat aludtam el! De nagyon!!! Úgy mászkálok, mint aki karót nyelt! :lol:
noczi

Na hát mennyien voltatok ott pénteken. Nem semmi. Lassan kiderül,hogy mindenki ott volt.
Ági28

Ági! Ez most véletlenül hétfőn volt, de pénteken is sokan voltak, mint kiderült! :)
noczi

Jól van na nem tudom már követni az eseményeket! :oops:
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: