A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na, akkor enyém Gréta a kezdetektől a hamarabb érkezésre gyúr. Szóltam is a múltkor dokinéninek, hogy ez a kölök nem mászott fel a torkomba mint nővérei, erre azt lépte, hogy van még ideje.
Hát ha nem is lesz olyan fenn mint előző kettővel, azért nekem valahogy jól jött, hogy dokker ezt nem vette vészesre, sőt, nem azzal jött, hogy ezzel nem lehet a 40 hetet kihúzni.

Kép
kissmanó

Hú, Adriámhoz képest még 20 napja lenne Grétucnak.
Nekem ez még olyan korainak tűnik, annak ellenére, hogy mikor a szgép mellől felállok s menyek kifele, a bébjárgány mellett menyek el, s már mindig beleképzelem a csajszit, meg hogy milyen jó lenne már toszogálni.

Emi - Katáról mizujs? Remélem titkon nem engedte el Egonkát.

Kép
kissmanó

Manó, engem sem ijeszteget az orvosom, max. közölte, hogy a 38. héttől nincs gond ha megszületik a baba. Szóval akkor a 38. héttől kiegyezezek a szülésben.

Jó éjszakát mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Újabb körözés:

HENCSI - hun vagy?

Kép
kissmanó

Csajok köszi mindenkinek, aki írt 30 hetes UHás méreteket! Összehasonlítottam, enyim gyerek se egy óriásbébi (mondjuk eddig egyikse volt az :lol: )

Gurgi: Tisztaság és rendmániás vagy???? Én is az voltam, egészen addig amíg meg nem született Viola. Még Bogival csakcsak bírtam, de ahogy Viola elkezdett cseperedni, kész! Majd te is leszoksz róla :lol: :wink: Nem azt mondom, hogy putri a lakásunk, én most is naponta felmosok és legalább 1x felporszívózok, de ahhoz képest ami azelőtt voltam most egy igénytelen trampli vagyok :lol: Pl régebben fültisztít pálcikával takarítottam ki, a vécéülőkénél a pici réseket (az fért be :lol ) szal csak ennyire voltam tisztaságmániás. Nagyon gyorsan leszokik róla az ember ha gyereke lesz! A játékok elpakolásáról nem is beszélve. Azt mondta egy barátnőm, hogy meg kell tanulnom átlépni a játékokat, mert előbb utóbb a gumiszobába kötnék ki, ha feszt sokkolnám magam a kupin. És igaza volt a barátnőmnek, úgyhogy most ezen dolgozom, hogy lecarjam a kupit.....hát nemtom mennyire fog menni :oops: :lol:

Emi: Mi volt a Felicitas csomagban??? Hol vetted át???? Csak mert én még kupont se kaptam a védőnénitől, de csak akkor kérek ha van értelme... Mik vannak benne????

Jócaka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ikerlányaim 56-68-as ruháit eladom helyhiány miatt jelképes, 100-600 Ft/db áron. Ha érdekel benneteket, a

http://abbcenter.com/index.php?t=hasznaltholmi

oldalon nézelődjetek!
ktimó

Újabb körözés:

HENCSI - hun vagy?

Kép
kissmanó

itten vagyok én is... :)

sz@rul, de büszkén... :lol: :lol:
elegem van melegből, a külömöző fájdalmaimból, a fulladásos köhögésemből... :(

bori: csakhogy ne érezd magad tök hülyén times fotoja miatt, én pont ugyanerre gondoltam mikor megláttam... :lol: :lol: , viszont nem voltam rest visszakeresni és azért éreztük így, mert az április végén feltett két képe u.a. környezetben készült, hasonló szövegezéssel... dejavú :lol: :lol: :lol:
sorry times 8)

jovi: ha jársz még erre, bocs, elfelejtettem reagálni, de eszembe van amit írtál nekem az allergikus asztmás köhögésről.... írnál kicsit többet? :oops: fuldokolva köhögök... pokol rossz... :cry:

dorka: mi a helyzet a mávval?? melyik doki mellett döntöttél?

valaki írt a cukros vízről pótlás gyanánt a babáknak: na pont erre (is) találták ki a bababarát kórházakat, ahol ugyanis ez tilos! (pl. máv :lol: ) vizen kívűl semmilyen pótlást nem adnak(hatnak), azt is csak bizonyos idő után. ill. természetesen adott súly csökkenés után azért nem hagyják éhen halni a gyereket... :lol:

járóka nekem is lesz(már van), hasonló okokból, mint andiéknál. (és nekem is anyukám vasal... :oops: :oops: )

KépKépKép
mütyürke

[quote] írta:a férjem kényszerbeteg (rendmániás, és pedáns) szóval én inkább most feladom ezt, mert nem szeretnék pici babával azon vitázni, hogy miért nem takarítok mindennap. Úgyhogy én saját magam kerestem egy nőcit (hirdetés útján), aki 50 éves, kizárólag takarít heti 2x, megbízható, leinformáltam, és ugyanilyen kényszerbeteg palinál takarított, mint a férjem, csak idősebb kiadásban. Tehát tudja mi a dörgés.
Egyébként engem is zavar, hogy a cuccaim látja, meg azok között takarít, de inkább ez, mint a baszogatás a férjem részéről.

Andi! Hú, de ismerős, amit írsz! Csak nálunk (még) nincs takarítónő... De a többi stimmel. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

sziasztok!

de jó volt olvasni, hogy ti sem viszitek már túlzásba az otthoni melót! megnyugtató! vasalás már egy ideje nálam is kilőve (most is párom vasalt ki, nagyon rendi!), örülök ha a konyhát és fürdőt rendbe teszem....azt is úgy, hogy 20 perc meló, 20 perc pihi felosztásban!

bori kérdeznék, ha még egyben vagy!?
voltam házidokinál a papírért, amit mondtál, meg is kaptam, de egyszerűen nem tudta kitölteni rendesen!
szóval a kérdésem (ha tudod esetleg neked mi volt rajta):
a
II. kerképtelen (terhes) állományba vétel napja mi? mert nekem nem tudta, hogy a szülést, vagy a -28 napot írja-e oda!? én logikám szerint a -28 nap... de mellé azért odaírta, hogy mikortól kezd a szülési szabi.
III. kerképtelenség kódja 8 volt nálad is? olvasom lap alján az a veszélyeztetett terhesség

kívánósság hogy áll? én épp mindenhez koviubit falok! :lol:

katira rákérdezek, mert csütörtökön írt utoljára...annyit tudok, hogy kispapa most érkezett 7végén hozzá...de szerintem egyben van, biztos írt volna üzit!

szfehérvári csajok, tali lesz? vagy hanyagoljuk? dátum javaslat?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Jó reggelt!
Végre tudtam alukálni, de most meg fel kellett kelnem, megyek a földhivatalba :evil:

Emi
Nekem jöv héten jó, kedden megyünk jógázni, annyi a feladat. Ami nektek jó!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szépséges jó reggelt!

Én már többmint egy órája vasalom a pelusokat :lol:
szép lassan, közben Tv-t nézek..

Ma délután doktorbácsiii! Samu nézés, ellenőrzés.

Még vasalok egy picit, aztán posta, bolt-piac, egy kis főzés. :P

Enikő!
Azért annyira nem vagyok tisztaságmániás, mint te..fülpiszka és tsai..de szeretem a rendet, tisztaságot, az tény..Otthonról hoztam (anyuapu)

Mindenkinek szép napot kívánunk!
Samu és Gurgi
torolve_20131003125716

Zsanett
Nagyon boldogságos névnapot kívánok!!

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgi, én most fejeztem be a vasalást! :wink: És most mosom az utolsó adagot, az ágyneműit! :lol: :lol: :lol:

Ja szülésznő, képzeld úgynéz ki nekem is a Keserű Ági lesz. Apósom Egyértelműen őt ajánlotta. Már beszéltek vele, én majd amikor megyek a dokimhoz akkor fogom megismerni. Egy kitétele volt ne szerdán szüljek! :lol:

Én ablakpucolóval szoktam a csempét fényesíteni. :oops:

kispiskóta

Sziasztok! Nálatok minden OK? Én alig tudtam aludni, folyton forgolódtam, Kispicurnak semmi sem volt jó, a lábam úgy görcsölt, hogy még a férjem is felébredt rá. De jó, hogy már csak 3 napig dolgozok! Olyan jó lenne otthon lenni, csak az a baj, hogy így is majd be kell jönnöm júniusban egyszer-kétszer, mert nem tudtam a dolgaimat lezárni, meg átadni az utódomnak.

És utálom, amikor vadidegenek tanácsokkal látnak el. Tegnap a varrókellékes boltban az eladó nagy bizalmasan megsúgta nekem, hogy nem szabad a kezemet vállmagasságnál följebb emelni, mert a gyerek nyaka köré csavarodik a köldökzsinór. :evil:

Kép
nenoke

Zsanett, jaj téynleg, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, FÜLED ÉRJEN BOKÁIG!!!!!!!!!! :lol:

Kép
nenoke

Halihóóó!

Nnna, megvolt az első vádligörcsöm éjszaka... :shock: Baromi rossz volt. A másik bajom, hogy tele vagyok szúnyog- vagy pókcsípéssel, de a rovart sehol sem találom, nem látom... ez megőrjít. Ma reggelre három új csípéssel gazdagodtam. Egy van a pocakomon is. Az a kis szemét a gyereklakból táplálkozott :evil: :evil:

Szülésznő: Akiket eddig ajánlottak, mind szabin lesznek... éljen! Holnap megyek dokkerbához, majd javall valami okosat...

Tegnap voltam gyógyszertárban, megvettem a Tena betétet, bugyit hozzá, steril vattát és gézlapot, alkoholt (ezeket azért, mert a doktornő, a gyerekorvos hozza nekem a recepteket, de csak akkor, ha Pannát már hazahoztuk, így a köldökápoláshoz csak kell valami addig is nem?). Vettem körömvirág krémet is. Már semmit sem kell venni.

Ma szobadekort gyártok... Képet akkor kaptok, ha a rezidencia teljesen kész lesz....

Jó hosszú voltam, bocsi :oops:

Kép
zsuzsi**

Zsanett: Boldog névnapoooot! 8) :D

Kép
zsuzsi**

Zsu!!

De jó, meglátod mennyire jó fej Ági, meg leszel vele elégedve.
Én nagyon örülök neki!!
Igen szerda, mert akkor van a dokimnak magánrendelése!
Mesélte Ági, hogy ezz minden kismaminak elmondja és nem is volt még példa, hogy szerdán szült volna valaki nála :lol: :lol:

Nekem is még ágyneműt, 2 plédet, játékokat (plüss) meg majd a babakocsi huzatot és majd ha végre lesz hordozónk annak a huzatát kell kimosnom.

Nenoke!!
Ez mekkora hülyeség, amit ez az eladó mondott..atyavilág! kész röhej.
Akkora baromságokat tudnak némelyek mondani, hogy ketté áll a fülem..
Nem kell velük foglalkozni!! Sok okos tojás..jajj
:twisted:

Görcs, ismerős..gyorsan vissza kell feszíteni ill. maszírozni..

Zsuzsi!
De jó nektek már meg van minden..hát nekünk még hiányzik néhány cuccos..asszem ma délután meg is vesszük doki után Kép
Áhh dehogy..lálálálá
torolve_20131003125716

Zsanett!!
Isten éltessen, Nagyon Boldogságos Névnapot!!
torolve_20131003125716

Gurgiii: Kép

Kép
zsuzsi**

Gurgi: Mi hiányzik még?

Kép
zsuzsi**

Hellóbelló!

Manó: szuper hír a bacimentesség.

Andi: az én pici leányom is nagyon lent van, és mindenki a koraszülést emlegeti. Kértem a kiscsajt, hogy csak a szükséges 36 hétig bírja ki odabent :wink: remélem szót fogad.

Zsanett: Boldog névnapot!

Nenőke: mi köze van a kézemelésnek a köldökzsinorhoz :roll: elég idióta "tréfa"

Takarítást már én sem bírom egyáltalán, így apjuk szokott porszívózni és felmosni. Szerencsére mindent elvállal kivéve a mosogatást. Azzal kínok-kínja között valahogy elbánok :oops:

Most megyünk a vér- és vizelet eredményért, remélem minden OK lesz, délután jövünk.

Kép
szücsi

Hordozó, pelenkázó tatyó,
kis vödör (kakis pelusoknak/ ja nem volt ám békás meg az túl nagy lenne, nem fér el sajnos)
kis tároló, IKEA, ágy alá :lol:
még egy adag TENA betét+bugyi, gátmasszázsolaj, eldobható pelenka, párásító (mert az 2-3 fokkal hűvösebbet csinál nyáron)
asszem ennyi..
torolve_20131003125716

Sziasztok Drágáim!

Manókám!
Köszönöm a körözésed, ari vagy!
Gurgika!
Köszönjük a a házassági évforduló köszit, nagyon édi vagy!

Egy picikét visszaolvastam, (kb vagy egy órája olvasok), örülök hogy mindenkivel rendben van minden, nagyon szépek a pocakok meg babók édik, próbálok ismét visszatérni hozzátok.
Szombaton kedves zuracskám sikeresen tönkrevágta a gépet, így aztán a hosszú hétvégén nem kellett internetezni...

Nálunk egyébként minden rendben van, csodaszépen dagadok mindenütt, vérnyomásom magas hiába szedem a gyógyszert, tegnap voltam terhesgondozáson a vizeletemben nincs fehérje, erre azt mondta az ottani nődoki, hogy nem tud mit mondani, szedjem a gyógyszert meg pihenjek.
Hát azt csinálom, na de mindegy...
De amúgy jól vagyunk, semmi bajt nem érzek, Bogika néha szétszaggatja anya pocakját, a Zuram meg élvezi nagyon, hogy visszakapom a piszkálódásokat amiket én művelek vele, szal elvagyunk.

Voltam piacon én is vettem CSERESZNYÉT!!!!
De jól beszívtam vele, mert nem édes csak picit, én hüle meg vettem 3kilót...
Mindegy majd kotyvasztok belőle valamit, bár már kb egy kilót bezabáltam...
Vendég

Pelenkázótatyót milyet akartok? Szerintem olyan rohadt drágák... Pedig valami nekem is kéne...

Kép
zsuzsi**

Zsanett!

Sok boldog névnapot!!!
Vendég

Gurgi, Szücsi, ő nem tréfának gondolta, hanem halálosan komolyan modnta, még meg is indokolta: az első gyerekénél nem figyelt erre oda, és a nyaka köré volt csavarodva, a másodiknál odafigyelt, és nem volt. Na mondom, ez aztán a szignifikáns összefüggés! :wink: Az a baj, hogy normális esetben ezen csak röhögnék, csak már annyi ilyen jótanácsot kaptam, hogy egy másodperc alatt felmegy bennem a pumpa, amikor ilyeneket okoskodnak. Ja, és a végén mondta, hogy menjek majd vissza hozzá, ha megszületik a baba. Basszus, ki ő nekem, hogy meg kell mutatnom a gyerekemet?! Most látom életemben másodszor. Azért mert babát várok, még nem kell mindenkinek anyáskodnia fölöttem.

Bölcs tanácsok helyett inkább adnák át a helyet a metrón. Tegnap is ült egy csaj, mellette a zacskói. És amikor odamentem, és láttam, hogy nem mozdul, és megkértem, hogy megengedi-e, hogy leüljek, még ő volt megsértődve, hogy az ölébe kellett raknia a zacskóit. Pedig körülnéztem, és csak az az egy hely volt, tehát nem őt akartam szívatni.

Na, többet nem írok, mert nagyon nyűgös vagyok, és még valakit megmérgezek a negatív kisugárzásommal.

Kép
nenoke

Zsuzsi!

Én a turkában vettem 2000ft ért egy sötétkék pelenkázó tatyit amit a babakocsira is fel lehet csatolni!
Ja és teljesen vadi új volt, legalább is úgy néz ki, szerintem nagyon jó dolog az, ha megyünk bárhová, mindenütt kéznél van...
És jó nagy minden belefér.
Vendég

Szia Hencsi!
Örülök, hogy minden ok veletek.
Rugdosson csak a kisleányka :lol:

Én legszívesebben Pierre Cardin-t (5000 Ft)vennék, olyat amilyen a babuskocsi..de a Brendonban néztem 4000 Ft-ért..nézd! ez megy a kocsihoz.. Kép
torolve_20131003125716

Nenoke!!!
Na neeeeeee, még Ő volt felháborodva..
Hu, ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben!! :twisted:

Vannak ilyen nyügis napok Nenőke, holnap jobb lesz! :lol:

Ne húzd fel az ilyen tanácsadó kisiparosokon magadat! Nem érdemes..tudod vannak buzgómocsing, mindenféle "jótanáccsalellátó" emberek..szeresssük őket
torolve_20131003125716

kata írt, most megy nst-re és flowmetriára is....jól van és egyben

neno, ismerős ahelyzet, én is azért jövök már csak be 1-2-szer, hogy átadjam és lezárjam az ügyeim...de már ez is fárasztó!

a körömvirágot mire is veszitek?

gátmasszázshoz olajat hol tudok beszerezni, és mi a neve? méág málnalevél teát is kéne szerválnom...

lynia-

Ez tök jóóó! De a férjem szerint ez egy hülyeség, mert egy másik tatyó is megteszi... hááát. Nem ért hozzá. De én meg nem tudom megmagyarázni, hogy de igenis kell!

Kép
zsuzsi**

Na megyek fürdök.
Amúgy ez az időjárás is ilyen nyügivé teszi az embert.
Én viszonylag jól érzem magam, leszámítva ezt a hülye gyomorfeszítést..(eccerűen már enni sem merek) tegnap alig..1kg-val kevesebb is vagyok ma reggel.
torolve_20131003125716

Hellóka mindenkinek!!!!Végigolvastam mindent, először is, ez a szar babanet tegnap nem engedett fel du-n :twisted: .
Fürcsikézni hétvégén óvatosan fogok, mert úccni azt nemtok, így csak a combomig lógatom a lábam, meg osztán nyuszit betakarom hosszú strandkendővel, meg vettünk 50-es faktorú Amway-es naptejet (.Én tul.képpen a palacsinta, meg lángos és társai miatt megyek inkább :wink: , cak ezt apa még nem tudja...)
Takarítás:Én is eddig rendmániás vóóótamm, de mióta nyuszit bennt kő tartani, hó végéig ugyi minimum (ez lesz a 35.hét vége) ,addig csak a legszükségesebbet csinálom meg, utána mehet a lakásglancolás,hogy szíp legyen a vackortanya mire hazahozzuk apájával.
No meg lehet szenya vagyok, de én már júl. első hetén egy kistesót is gyártok néki, mert ne unatkozzon odabenn egyedül Nyuszi, oszt ha nem tetszik , max.kibújik a csigalakból.
Egy pöttyet elegem van, hogy semmit se lehet(pld: szex, meg torna, meg takarítás, meg meleg vízben fürdés,meg hosszú séta, meg főiskolára járás....) de azt nagyon.
:roll: :lol: :roll: :roll: . No , bocsi, hogy kicsit hosszúra nyúlt a mondókám, még majd jelentkezem, millió tsók nektek...

Kép
Kép
christine

Szia Gurgi!

Nagyon kafi ez a tatyi!
Az én kocsimnak nincs márkája így aztán tök mindegy mit teszek rá, a lényeg hogy jó nagy legyen és egy csomó zseb legyen rajta, imádom az olyan táskákat!

Nenoke!
Ne is bosszantsd magad, az emberek már csak ilyenek...
Én mikor legutüóbb voltam vérvételen, ült melettem egy 50év körüli házaspár, és behívtak előttük egy kismamit, a hapsi tök felháborodott, hogy persze a kismama nem bir ülni és várni, őt be kell hívni...
Hát fel voltam készülve hogy hátha engem is behívnak előttük, és akkor beszólok a hapsinak de nem jött össze, előbb behívták...
Áhhh, az emberek nem foglakoznak semmivel, önzőek, tisztelet a kivételnek, csak az a baj, hogy az nagyon ritka...

Bogi ma már másodszor csuklik...vagy 5 percet...
Most akkor izlett neki a cseresznye?!
Vendég

Zsuzsi!
Szerintem igenis kell pelus tatyó!
Mondd csak meg neki..
:lol:

Emi!
Lehet rendelni olajat és teát is, erről az oldalról:

http://www.biofalva.hu/

Menj a termékekre--> babaváróknak kategória

de szerintem elvileg BIO boltban is kell lennie, teának mindenképpen..
torolve_20131003125716

Natur Porta Biobolt
8200 Veszprém, Budapest út 8.
(88)422 182
torolve_20131003125716

Találtam tegnap egy édi képet, fel is teszem, mindenkinek küldöm Nyuszival, oszt semmi lábdagadás, meg rosszul alvás ne legyen , egyen mindenki fincsikét gömbölyödjön kívül-belül, ezt kívánom, no napsütéses szép napot mindenkinek....Kép

Kép
Kép
christine

köfi gurgi!
akkor be is nézek majd vmelyik nap!

na én a pelustatyóra még nem is gondoltam!
majd meglesz a járgány, akkor nézek hozzá...

lynia-

Figyi EMI!
Ha nincsen ott olaj, szerzek neked!!!!!!!! és elküldöm!!!
torolve_20131003125716

Gurgi, júni 30 szombat! :lol: :lol: :lol: Amúgy szerdán iccaka már lehet nem?
Neked akkor még nem szállt le pocak. :D

Lábdagadás nekem is meg van, bár kétségtelenül nem annyira, mint a nagy melegben! Viszont én ma szédelgek, meg gyengusz vagyok, nem hiába ideért a hidegfront és én arra érzékeny vagyok.

Bori? Nem eltűnni! :lol:

Nekünk a babakocsihoz fog járni a pelenkázó tatyó!

kispiskóta

Na én találtam egy nagyon kafi pelenkázó táskát!
Csak picit drága...
http://www.vatera.hu/esprit_pelenkazota ... 99940.html
Vendég

picit jaaaa....ennyit nem adnék érte! színben megy a kocsitokhoz...(ha jól emlékszem)

gurgi :D

lynia-

Emi!
Hát igen, színben pont jó volna a kocsinkhoz, de ez egy picit drága...
Nem baj, jó nekem ez a sötétkék amit vettem...
Párod tudja már hogy másik kocsi lesz?

Hát csajok én nem tudom eltalálni, mekkora szopis melltartót vegyek...
Van egy, de az 80-as, és az most pont jó, de azt mondja mindenki hogy lesz a cickóm még sokkal nagyobb is, de mekkora???
Én lehet csak majd akkor veszek ha már tudom mekkora lesz, de még akkor sem biztos, majd elsőbb kipróbálom, hogyan tudom a simából kivadászni... :oops:
Ha meg kínps lesz, akkor veszek.

Körömvágás.
Én vettem egy bébikörömcsipeszt, eléggé megbízhatónak látszik, de ha nem lesz jó, akkor majd vágom az enyémmel...

Csajok kaptam olyan édi kisszoknyákat, majd lefotózóm és megmutizom, hát olyan lesz ez a kiscsáje benne mint egy baba, márha csáje lesz...
Vendég

Zsu!
Nekem még nem szállt le a pocakom..
Miért neked igen?? :shock:

Samesz csuklik :lol:

Én most lépek..sok a dolgom..
Tsók!
torolve_20131003125716

hencsi, párom nem tudja, nem is fogja, úgy fogja tudni, hogy anyum lepett meg vele minket! (így talán szíve is lágyul kicsit anyósa felé, nem csípi, de megértem...) és így balhé sem lesz belőle, hogy nekem nem tetszik, mert lerí róla, hogy az mennyivel jobb, még jó, hogy nem a másikat fogom használni!
ki van ez fundálva! :lol: a női logika mindent megold! :wink:

ja, ezzel kapcsolatban: anyós hétvégén dícsérte a kocsit, még azt is mondta, hogy az még egy gyereket ki tud majd hordani! (enyhe célzás :shock: )

lynia-

Nem, csak írtad, hogy a gyomrodban van a drága, innen tippeltem. Ááááá, enyém majd biztos szüléskor fog csak leszállni, addig kínoz célzott borda rúgásokkal. :D

kispiskóta

Köszi mindenkinek a jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok!!!!! :oops:

Az én hasam is lent van,olyan nehéz.... De ugyanakkor fent is van, lassan a cickóimat rugdossa Babó...Nem tudom ez így mennyire oké, de holnap doki,aztán kiderül.

Szücsi, de jó, hogy minden rendben!!!

Én a 38.hétre tervezek nagytakarítást, hátha egyúttal a szülés is beindul, nagyon a 38. héten szeretném....Én, a kis türelmetlen :oops: .
Vendég

Csajok csak szólni szeretnék ha valaki nem tudná, hogy Tena betétet elvileg a nőgyogyival lehet feliratni vényre és úgy jóval olcsóbb :wink:

Meg szülés utánra haskötőt is. Legalábbis nekem annó Violával írt ki a nőgyógyászom és 1300 ftért kiváltottam gyógyászati segédeszköz boltban :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: