A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok,

nem nagyon van időm írni, inkább csak olvasok!

A képek Domikról nagyon jók! :)

Katica grat a sógornődnek! :)

Áfi, én lányt szeretnék. Remélem megdöntöm a topik sorsát és lányom lesz :) :)

Bár fiú ruhám írtó sok van...

Pusz mindenkinek és remélem mindenki jól van! (Snufinak jobbulást)

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Kicsimálna, lehet még nem esett le, egyébként ha új ha nem új, általában a hagyományos hőmérőt ajánlják. Egyébként meg a hődet majd hó végén egyben fogod látni, lehet neked tényleg ilyen magas az alaphőd.

Cs,

KépKép
Kép
csikken

Egerből:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Köszönöm csikken!
Most már nem merek lázmérőt váltani,mert akkor nem kapnék reális képet a hónapról.Sajnálom,mert direkt azért vettem ilyen jót,hogy pontos adatot kapjak....
Hát majd a köv-ben!

Gratulálok a fiadhoz,nagyon aranyos!
kicsimálna

Hahó!

Áfi, nem akarnám emlegetni, hogy én megmondtam :lol: :lol: :lol: Gratulálok a kis tökimanóhoz :wink: Barna lesz vagy Barnabás?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
Barna lesz :) a tökimanó nagyon aranyos, jót kuncogtam :D
Csikken,
én is arra számítottam hogy lány lesz... de aki ebbe a topikba ír, annak el van döntve, fia lesz! Nézd csak meg Enikőt! 2x lánya lett, megtalálta a topikot, rögtön fiúval babás! :lol:
Vendég

Nekem még mindig lányom lesz.

Kép
Kép
robcsi03

Szilbee!

Nem javasolták a szoptatást, mert nem volt jó minőségű a tejem. Van egy csomó lefagyasztott anyatejem, talán majd ha Domi nagyobb lesz, nekiadom.

Köszönöm Domi nevében a dícséreteket!

Áfonyaa!

Gratulálok a kis tököshöz!

Melcsi!

Hű nem semmi neked itt a finisben..nem irigyellek, de kitartást, sok erőt kívánok Neked! (nyugi, benned nem fog maradni a babó :wink: )

Kicsimálna!

Üdv itt! Nekem abszolút bevált a digihőmérő pedig én elég gagyit vettem. Nem az a lényeg, hogy higanyos vagy digis, hanem az, hogy mindig ugyanazzal a hőmérővel mérd. Úgyis a görbe lesz a lényeg.
A másik hőmérős topicban találsz útmutatót, hogyan kell készíteni hőgörbét. Vannak ilyen (elsősorban külföldi oldalak pl. fertility) ahol mindennap beírhatod a hődet és a végén kidobja a görbédet, az ovuláció napját stb.
Kérdezz tőlünk bátran, szívesen segítünk, amiben tudunk.
A 37-es hő ciklus elején önmagában még nem mond semmit. Ovulációkor hirtelen le fog esni a hőd, addig méregesd és írd fel minden nap az értéket.

Kép
babancs

Robcsi,
de te kakukktojás vagy :lol:
Babancs,
köszönöm szépen a gratulát! Domi gyönyörűen gyarapszik! Szép kisfiú :)
Vendég

Sziasztok!

Hű Snufi! Jobbulást! Csak nem? :wink:

Áfi! Hurrá! Ismét fiú! Tényleg topic átok! :lol: :lol: :lol: És tökre látom az UH képen, amit látni kell! (Nekem már ez is élmény!) :lol:

Csikken! Dobó tér! :lol: :lol: :lol:

Melcsi! Az utolsó pillanatban hátha meggondolja magát és kibújik! :lol:

Gyengébbek kedvéért (lásd én) elmagyarázná valaki, hogy ha most van (este) tojásfehérje, akkor lesz, volt, van pé? Mindig elfelejtem a sorrendet! :?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Javult az állapotom, de még mindig nem az igazi. Megyek szundítani, remélem holnapra kialszom.

Üdv. Mindenkinek:

Snufi

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Áfinak szerettem volna még írni: Gratu Barnához.

snufi

Sziasztok!

babancs!
Köszönöm szépen ezt a kimerítő választ!Vezetem két oldalon is a görbét,bár egyelőre inkább egyenes ez a "görbe".Ma reggel is 37,2 volt.
kicsimálna

Jó reggelt!

Merre jártok?

Jobban vok, remélem nem esek vissza. (de mi volt ez? :shock: )

Pusssz.

snufi

Melcsi üzente!

" BAbanetes barátnőim, Áron kisfiúnk ma hajnalban 4,65kgal, 55 cm-rel természetes úton megszületett.GYÖNYÖRŰ!!! :lol: Millió puszi Melcsi "
Vendég

Sziasztok!

HURRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
ISMÉT BŐVÜLT A TÁBLA!

Gratula Melcsinek! :lol: Vigyázz magatokra, jó egészséget! Ez aztán a reggeli hír!

Snufi! Megmondjam mi volt? :wink:

Boniko! Ma már leszel? :lol:

Kép
bettike
Eger

Melcsi: :lol: :lol: Szivből gratulálok!

Bettike: menj már!!! :wink:

snufi

snufi add meg jósnőd telcsiszámát :wink: :lol:

Bettike remélem elkaptad apát tegnap!

egyébként a szalonnasütés se rossz ö9tlet.nyami fogyókúra monnyon le

ma se leszek nagyon, mert még mindig behallgatóm van....és egyfolytában sasolja mit csinálok :cry:
Vendég

Melcsi,
GRATULÁLOOOK!!! :D Szép méretes baba! Minden elismerésem a szülőanyáé! Hosszú, boldog életet Áronnak! :)
Snufi,
biztos valami kósza vírus! (Vagy Bettike verziója :wink: ) Örülök hogy jobban vagy.

Köszönjük szépen Barnussal a gratulákat, dícséreteket! :)
Ma az oviban egy kislány (nem több 5 évesnél) odajött: Lesz Enikőnek kistesója? :shock: Hirtelen nem is tudtam mit mondjak, de biztos neki is van ha felismeri a terhes nőket és tudja miért nagy a hasuk... mondtam hogy igen. És mi lesz a neve? Mondom: Barna. Elgondolkodik, értelmes kis arccal közli: akkor biztos kisfiú! :lol: Ha tudtam volna hogy nincs a közelben az anyja megölelgettem volna :) Édes volt :)
Vendég

Boniko! Nem! :roll: Nem volt hangulatunk!
Egyébként pedig bogyó nélkül lehetetlen, hogy most legyen pém! :lol: Ki van csukva! :lol:

Snufi! Hova menjek! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Melcsiiiiiiii! :D :D
Sok Boldogságot a picúrhoz!!!

Babancs!
Sajnálom, hogy nem javasolták :( , de hát a lényeg, hogy egszséges baba és gyönyörűen, látványosan gyarapszik, fejlődik!! :)
szilbee

Sziasztok!

Épp akartam írni Melcsinek, hogy ha jön a nyákdugó hamarosan kibujik Áron baba! De már nem írom! :lol: Nagy gratula nektek és sok boldogságot, örömet a nagyfiuhoz! :lol:

Betti!

Pé elött szokott jönni a nyálka. Onnan tudod, hogy volt pé(általában), hogy száraz leszel! Meg ugye a hőből, ha már hőmérős topic! :lol:

Kicsimálna!

Én is csak azt utdom írni amit Babancs! Lehet, hogy neked ilyen az alaphőd vagy még nem esett le! De furi, hogy egyre magasabb! Rendesen meg van?

Áfi!

Káprázik a szemem? :lol: Nem mondod, hogy hiszel a topic átokban? Pont te? :lol:
Vendég

Melcsi! Hatalmas gratula óriás Áron babához! Hosszú boldog életet a kismamának, kispapának és a kisbabának!

Kép
Kép
robcsi03

bettike! optimistalegyél!
Vendég

Sziasztok!!

Melcsi: Sok szeretettel gratulálok Áron babához :D :D Hú de nagy baba aztaaaa, nem semmi lehetett simán megszülni :shock: :wink:

Áfi: Neked meg a pöcsöshöz gratulálok, hát mégsem megyek el banyának, nem jött be a megérzésem, mert én Nálad megint kislányt éreztem! :lol: Nagyon szép neve lesz :)

A lányaim betegek, Bogi már tegnap köhögött+takony, Viola meg ma reggel 39,6 lázzal ébredt :shock: :cry: , szegény csak fekszik az ágyamban és szopizza az ujját, elég rémisztő látvány egy amúgy feszt pörgő gyerektől... :cry: Nem bírta kinyitni a jobb szemét, össze volt ragadva a csípától... főztem kamillát lekezeltem. 13:50-re viszem dokihoz... Addig meg orrotszívunk ezerrel, és kúrálom ahogy tudom... Fasza.... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

SZIASZTOK.

melcsi,gratula Áron babahoz.sok sok tejcsiket es boldog eletet kivanok.

lanyok ert valaki a Microsoft Word programhoz?diplomat csinalok es nem tudom lehet e egyaltalan Word_ben szegelyt csinalni? :roll:

Kép
monyo83

Gröni,
vannak szignifikáns tények :D Ha 20 terhes/frissen szültből 19 fiút vár/szül, akkor ott valami van a levegőben! :lol: Amúgy a doki aki nézett 4Dn közölte: legalább 6 hete lányokat nézeget, mostmár tudta hogy jönni fog egy fiú... mondom egyet még kibírhatott volna :lol:
Enikő,
sajnálom hogy betegek a lányok :( jobbulást nekik! Te meg légyszíves szedj C vitamint nehogy te is elkapd!!! Sokat vagytok betegek :(
Vendég

Melcsi!

Sms már ment, de engedd meg, hogy itt is szívből gratuláljak!
Áron jó nagy lett, le a kalappal előtted, hogy természetesen úton világra hoztad. Nagyon érdekel minden, hogy zajlott a szülés.
Várunk vissza a storyval.
Épülj fel minél gyorsabban, legyen sok tejcid. Sok boldogságot a picihez és jó egészséget kívánok Nektek!

Ceni!

Jobbulást kívánok a csajoknak!

Kicsimálna!

A nagy melegben szerintem alapból is magasabb a testhőmérsékletünk. Nekem mikor pajzsmirigy-túlműködésem volt extrém magas értékeim voltak. Szinte mindig 37 körül. Aztán elkezdtek kezelni, akkor meg olyan alacsony hővel lett terhesgörbém(!), hogy mindenki csak nézett. Szóval egy-egy értékre nem igazán lehet adni. Majd 14-15 nap távlatából már érdemes analizálgatni a görbét.
Ovulációs teszted van? Ha nincs, érdemes beszerezni egy dobozzal.

más: ma jön a védőnő, meg a gyerekorvos is. Én meg hulla fáradt vagyok. Reggel 5kor mellémvettem Domit az ágyamba, úgy aludtunk összebújva (mert igen nyöszörgött a kiságyában). Most meg kakiért küzdünk. :lol:
Kiváncsi vagyok, hogy hozza-e az oltást a gyerekorvos. Ha igen, asszem lesz bömbölés. :D

Kép
babancs

Monyó: Én most járok ECDL tanfolyamra, nemrég vizsgáztam a Szövegszerkesztés (Word) modulból :lol: Fent a formátum menüpontban (balról az 5.) van egy olyan, hogy szegély és mintázat. Ott tudod beállítani amit szeretnél!

Áfi: Én szedem a C vitamint már régóta.... sőt a lányaim is.... nemtom mi a fene van :cry:

ceniko
Szeged

Sziasztok lányok!

Szeretek jó hírekre jönni :)
Melcsi!
Gratulálok a babához, jó egészséget nektek :)

Tegnap ismét jártunk a Kaáliban.
Először a frász jött rám, mikor a doki megkérdezte a párom, hogy akarja-e, hogy négyszemközt közölje vele az eredményt :? , azt hittem baj van, aztán azt mondta, hogy az eredménye "donor szintű, minta értékű", csak úgy dobálózott a milliós számokkal, nem nagyon tudtuk követni :D de a lényeget megértettük!
Engem megnézett UH-val és minden ok. (minő meglepetés :) )
Felírt Clostit, és Clion D 100 kúpot, mennem kell majd UHk-ra és inszem lesz valamikor júniusban.
Szerény számolásom szerint valahol 06.16. és 06.20. között.
Eddig nem is érdekelt a dolog, de úgy néz ki rendesen berezeltem :D
Kicsit szar érzés volt, mert a hosszú várólista miatt már most beírt minket novemberre lombikra. Én tudom, illetve érzem, hogy nem lesz arra szükség, de hát mégis rossz érzés volt, mintha mégiscsak az lenne majd a megoldás :(

Pusz mindenkinek
sonjus

A Klion nem is C-vel van írva :oops: bocs
sonjus

Sziasztok!

Áfi, gratula Barnushoz!!!

Melcsi, neked hatalmas gratula áron babához! Hogy bírtad megszülni! :roll: Körülbelül, mi is ilyen méretekre pályázunk az uh-k alapján.

Sonjus Klion D 100-at fertőzésre írta, mert én most akkor kaptam.

kispiskóta

Jó reggelt!

Aztamindenit Melcsi, mekkora baba, nagyon-nagyon klassz csaj vagy, hogy simán megszülted! :lol: Óriási gratula a kis családnak Áronhoz! És én is kíváncsi vagyok a részletekre! :wink:

Sonjus! De az meg szerintem nagyon jó, hogy haladnak a dolgaitok! Ez csak amolyan biztosíték, hogy beírt lombikra, nyugtasson meg inkább, hogy ha mégis kellene, akkor nem kell várni ezerévig! :wink:

Áfi! Amikor Miksát szültem, akkor az 5 ágyas szobában 1 kiscsaj volt nálunk, a következő turnusban (mi sokáig maradtunk) meg egy sem! Sőt, az egész kórházban alig pár kislány volt akkor épp, mondták is a csecsemősök, hogy időnként vannak ilyen hullámok. (És a fiúk jelentős részét Bencének hívták, ezt csak megjegyzem :D :shock: )

Enikő! Jobbulást nektek! Szegény kiscsajok :(
Nem kéne valami immunerősítő nektek? Miksa most beszedett egy kúra Rybomunilt (receptes cucc, felsőlégúti izék ellen leginkább), mondjuk eredményt nem tudok mondani, mert azóta nemigen volt közösségben. Ma van az uccsó nap az oviban.

Kicsimálna! Én is digivel mértem, míg be nem döglött, és végülis jó volt. Szerintem az a fontos, hogy ugyanazzal mérd mindig, és nagyjából ugyanakkor.

Húzok mosni, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: Hogy kellett ezt az immunerősítő kúrát alkalmazni? Mennyibe kerül? Hány napos??? Stb......

Sonjus: Hajráhajrá :D

ceniko
Szeged

köszi lányok :)
a Klion kúp papírjára rá van írva, hogy 10 napig no sex :shock:
de hát pé lesz és egyébként is :) olyan nincs, hogy nincs :)
sonjus

sonjus nekunk se lehetett izelni,mert a dokino azt mondta gunyosan
"nem igaz hogy nem lehet kibirni addig"
mi turtoztettuk magunkat,mignem egy hajnalban veletlen megtortent,csak reggel ebredtunk ra hogy mit tettunk :lol:
semmi bajunk nem lett :lol: :lol:

Kép
monyo83

Enikő!

Rosszul írtam a nevét! :oops: Ribomunyl. Az van a papírján, hogy baktériumrészecskékből áll, kiújuló fül-, orr, gégészeti és légúti fertőzések megelőzésére 1 éves kortól. Francia cucc.

Úgy van a szedése, hogy az első hónapban 4 egymást követő napon át hetente, 3 hétig, mindig reggel, éhgyomorra. A következő 3-6 hónapban 4 egymást követő napon át havonta. Ez utóbbi nekünk még nem volt meg.

Az árára nem emlékszem és nem akarok hülyeséget írni, de olyan 3-4 ezer rémlik, és ezért asszem 3 dobozt kaptunk, mindegyikben 4 tasak granulátum.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Monyoka!
Tudod én most azon agyalok, hogy hát az inszemhez a jó kiskatonák, 3-4 naposak ugyebár, namármost, ha nincs sex, akkor szegény :) párom már megint mire nem kényszerül :oops:
Úgyis fel kell hívnom majd a dokit, mikor megjön, úgyhogy meg fogom kérdezni!
sonjus

Sziasztok,

Melcsi, NAGY GRATULA!!! Jó nagy baba lett Áron!

Kép

Sonjus, örülök, hogy jó lett az eredmény és bizti nem fog kelleni lombik. De szerintem jó fej a doki, hogy beírt és nem akkor (ha mégse sikerülne) kéne beírni 2008 augusztusára.

Mindenkinek pusszantás: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sonjus nagy gratuláció az eredményhez!
Vendég

sziasztok!

melcsi: hatalmas gratuláció nektek! :D szép, nagy baba :D :D :D

bocs, most csak ennyi futotta, ma nagyon sok dolgom van. este jövök.

katica
katica30

grönland!

Igen,megjött rendesen,és azóta is teljesen normális a mensim.Nem értem.Létezik ilyen,hogy 37 felett van az alaphő??
kicsimálna

Sziasztok csajok!
Végre újra net közelben lehetek! :-))))))))))
A múlt hét eleje óta pipolfennel kellett "szedálnom" magam, mert volt egy kis barnás folyásom, és fenyegető vetélés miatt az ágyat nyomtam, és a gyógyitól egész nap aludtam. De szerencsére a babával minden rendben és a barnázás is abbamaradt!
Most újra a munkehelyemen vagyok, de nagyon szarul érzem itt magam, fülledt a levegő, és úgy érzem hogy nem birok egy helyben maradni. Tiszta hülye vagyok hogy bejöttem, mert a doki táppénzre vett!........

Remélem mindenki jól van, Melcsi , NEKED ÓRIÁSI gratula Áronhoz!!! Hipp Hipp hurrá! Sok sok egészséget és boldogságot!

Megyek visszaolvasni mert nagyon le vagyok maradva, remélem majd sok sok jó hírt fogok olvasni!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkit puszilok!

Kép
macspacs

Hello Csajok!

Melcsi: gratulálok!!! Hát ez a vasárnapos megérzés nem jött be! :wink:
Csajok, Melcsi eccer írta, hogy elég magas, úgyhogy lehet, hogy az alkatához képest nem is volt olyan nagy Áron baba :-D

Áfonya: gratulálok a kisfiúhoz! Apa mit szólt? Ő is kislányt várt?

Sonjus: szerencsére kezdenek felpörögni az események :-D

Snufi: további jobbulást! (Bár lehet, hogy 9 hónapig fog tartani :-D

Különben nem igazság, de nekem tegnap kora délután óta mostanáig nem jött be a babanet… :evil:

Hajrá Bettike!!! Hormontombolás látom Nálad is megy :-D

Rólam: kicsit szédülök az Utrotól, érdekes, mert tegnap is pont ugyanebben az időpontban kóválygott a fejem…

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sonjus, örülök hogy jók az eredmények, ez nagyonnagyon biztató! nagyon szorítok az inszemhezm és ne ijedj meg, a lombik egyáltalán nem olyan nagy dolog, és ilyen eredményekkel biztosan teherbe fogsz esni!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ceni, hova jársz ECDL tanfolyamra? Én is arra járok, azt hiszem még 4 modul van hátra, Internet, Excel, Power point, és IT alapismeretek. Boginak és Violának jobbulást. Hátha ebben a jó időben gyorsan meggyógyulnak, és azután virgonckodnak egész nyáron :wink: :lol: :lol: !

Kicsimálna, Én a higanyos hőmérőt használtam, nekem a digitális mindíg mást mutatott, de itt sok lánynak bevállt a digitális is. Viszont vagy 2 db higanyos hőmérőt sikerült összetörnöm, és akkor meg tökre paráztam hogy higany mérgezést kapok.......

Csikken, TECCIK AZ EGRI KÉP!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy én is lányt szeretnék, és úgy érzem kislány lakik a pocakomban! Eg barátnőm szerint ha a kismama kívánja a szexet terheség alatt, akkor lánya lesz, ha nem nagyon, akkor kisfia..... :shock: :roll:

Babancs, Örülök hogy Domi baba szépen fejlődik, megyek és megkeresem a képet Róla! :lol: :lol:

Kép
macspacs

Sziasztok!

Melcsi, óriási gratula, éljen Áron baba és az ő ügyes anyukája! Sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szezso, nálam kivételesen működött a babanet végig. :shock: Pihenj le, hátha jobban leszel. Most még korábban volt pé-d, mint szokott?? :shock: De ha jól emlékszem, a nyálkahártyád szuper volt.
Bettike, csak nem kihagytátok??? :x Ejnye! Ha már végre nincs brutál ciklusod!!! Tessék ráhajtani apára!
Áfi, nagy nagy gratula a kisfiúhoz!!! Ez a topic átka duma tetszik. :D Remélem, én is Robcsit erősítem majd a kakukktojások között! :wink:
Ezek szerint minden eredményetek rendben van? Tök jó!!!
Gaby????????????????????????????? Szenya főnök??? :roll:
Macsi végre!! Már azt hittem, baj van... Hála istennek nincs! +++ Azonnal menj haza pihenni!!!
Képzeljétek, párom tegnap lesérült az esti focin, egész délelőtt a kórházban voltunk, úgy néz ki, szalagszakadás. Szegény nagyon szenved, én meg szabadnapot vettem ki mára, hogy ápolhassam. Olyan kis elesett szegénykém! Most megyünk vissza délre röntgenre+ultrahangra. :roll:

Kép
szilcsi

Macsi, ha ez igaz, akkor nekem tuti fiam lesz. :oops: :oops: :roll: A szexnek a gondolatától is kiráz a hideg. :oops: :oops: :oops:
Sonjus, hajráhajráááááááááááááááá! Nem lesz szükség a lombikra, meglátod, sikerülni fog az inszem!!! Ilyen jó eredményekkel??? +++ :D

Kép
szilcsi

Macsi: A kurzusba járok, de csak az ECDL startot csinálom, mert a teljes 7 modul nem fért volna bele szülés előtt az időbe :lol: Most lesz az utcsó vizsgám Excellből június 15.-én! :wink:
Jobbulást neked, mondjuk nem értem barnázásra miért nem progipótlást kaptál miért Pipolfent??? Milyen munkakörben dolgozol???

Szilcsi: Küldtem neked mélt most!!! Apának gyors gyógyulást! Daninak tavaly agusztusba volt térdszalagszakadása,szintén focitól, meg is műtötték...tudod.... de hamar felépült :wink:

ceniko
Szeged

Hurráááá!!Melcsi! Gratulálok! Mindkettőtöknek nagyon jó egészséget kívánok!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Ceni, és is a Kurzisba járok :-)! Lehet hogy már össze is futottunk csak nem tudunk róla? :lol: :lol: Akkor nagyon szorítok 15-ére!
Azért nem progipótlást kaptam mert folyamatosan szedem a 3*2 utrogesztánt, és azt nem nagyon lehet emelni. ha még egyszer barnáznék, akkor felemelik 4*2-re, de vmiért nem nem nagyon akarják!
Szilcsi! A jövő héten már tutter nem fogok dolgozni. Ma muszáj bent lennem, mert a fizetésem fele fekete kasszából történik, és én "mosom" át a pénzt a fehér kasszából a feketébe.... :lol: :lol:
Ezért probléma a táppénz is, mert a rendes fizetésem 40 % kapom így, de a baba a legfontosabb, úgyhogy ez az uccsó hónap. Egyébként project manager + külkeres vagyok, egy nagy csomó papír munkával. Szilcsi Te dolgozol még?
Ceni + Szilcsi + Katica + Szegedi csajok, a jövő héttől tömérdek időm lesz Szegedi mini talira, ha lesz jozzá kedvetek!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: