Sziasztok,
Mircike,
kedves vagy, annyit tennék csak hozzá, hogy én személy szerint nem keverem össze a Jánosos kismamákat a Jánossal, de erről alább.
Alon,
nem bocsátkozom önismétlésbe, pusztán csak annyit: Pontosan azért Jánosos kismamáktól kérdeztem, mert nem akartam egy külsős információjára hagyatkozni, kívülállóként.
A kritikáról: igen, implicite benne volt a kérdésemben és a kommentáromban is. De mért ne lehetne? Miért ne vállalhatnám fel, hogy nekem ilyen és ilyen normáim vannak?
A véleményem, hogy a topic egyik funkciója a tapasztalatcsere, és nem csupán személyes napi problémákról. Pontosan azért mert pl. leendő kismamák gyakran itt IS keresnek információkat a kórházak milyenségéről, szerintem ez IS segít a VÁLASZTÁSBAN. Vannak lehetőségek. És igen: a dolog természete olyan, hogy pozitív és negatív dolgokról egyaránt szó esik - nyilvánosan.
Fontos:
itt most nem egy topic beszélget a másikkal, hanem ÉN VELED, MIRCIKÉVEL, FATIMÉVEL stb., és bár nyilvános a beszélgetésünk, de nem egy vélt vagy valós közösséget képviselek. Ha gondotok van egy-egy hozzászólással, személyeknek címezzétek, én csak a
magam nevében írok, még csak nem is a Kútvölgyi "nevében", vagy annak fogadatlan prókátoraként. Azt nem is tehetném meg.
Köszönök minden választ. Őszintén kívánom, hogy ezután is száz pozitív információra essen egy negatív, és mindenkinek szép szülése legyen a Jánosban.
Finiselőknek kibírható időjárást, babázóknak sok tejcit.
M.