En csak bekontarkodom ide,mert nem a Margitban szültem,de rendszeresen olvasom ezt a topicot is.Amikor a kislanyommal terhes lettem,meg a Czeiner dokihoz jartam eves ellenörzesre,ugyhogy gondoltam megkerem hogy legyen az orvosom.Eleg mogorvan közölte hogy ö ilyet csak privatban vallal(akkor meg nem tudtam hogy ez igy megy) s döntsem el hogy akarom-e ezt igenybe venni.Hirtelen lett volna nehany kerdesem meg,de reszeröl le volt zarva a beszelgetes.Miutan az asszisztensnö bamban bamult ram,hogy akar mehetnek is,mar nem akartam megkerdezni a reszleteket hogy megis mennyiert vallal,inkabb kisomfordaltam az ajton
Ezek utan mas orvost talaltam,s a szüles volt a legszebb elmeny az eletemben
Gomboc!Teljesen ledöbbentett ami veled törtent a Margitba!Hihetetlen hogy emberek akiknek ez a hivatasuk,ilyen sertö es megalazo modon bannak epp-csak-szült anyukakkal
Nekik segiteni kellene ehelyett!A munkajuk nemcsak az agynemü-csere,vagy etel-osztas,hanem az emberseges banasmod is!Es a figyelmetlenseg ne sodorja veszelybe egy kisbaba eletet sem!!Remelem hamar kihevered ezt a sokkot,es gratula a kicsidhez
)Tegyel majd fel egy kepet a profilba rola hadd lassuk mi is
Betegjogi-kepviselö minden korhazban van,nem kene tudatni vele ezeket az eseteket??Hatha lenne valami eredmenye,mert itt a leirasokban a csecsemösökröl nagyreszt negativ a velemeny,es szerintem ez nem lenne megengedett egy osztalyon sem,nemhogy a szüleszeten.
Anonimus!Miert csak az szurt szemet neked hogy egy anyuka nem talalta a pelust ?(Amit esetleg ellehetett volna mondani neki)A mas szempontbol ert kellemetlensegekröl miert nincs eszreveteled???...
Sziasztok!