Sziasztok!
Bogyó ,

ari a vonalzód! Nem kell kijavítani, picit ugyan meglepő, de csak elsőre, majd megszokjuk.
Jutta, nagyon jók a képek, és tényleg jó, hogy leírtad a diétás tanácsokat!
Eszter, pihizz kicsit többet, akkor sztem nem kívánsz annyit enni. Én legalábbis akkor eszek rengeteget, mikor túlfárasztom magam.
Ágica, hogy mi fáj? A visszereim sajna, na meg a medencémet érzem, hogy nagyon lazulnak az ízületek. Főképp a szeméremcsonti ízület akar szétmenni. Első babánál valszeg csak az utolsó hónapban fogjátok érezni ezt, ha egyáltalán érzitek.
A szívemet nyomom érzés nem fájdalom, csak kellemetlen, mint a háton fekvés. Ettől független fekszem a bal oldalamon, mert egy oldalon képtelen vagyok kihúzni egy éjszakát...
Bugyis sztori jó!
Voltam ma genetikai UH-n, minden rendben van, nagyon örülök !

És most már biztosnak tűnik, hogy fiunk lesz ismét.
Masika meddig vagy Erdélyben?
Ha olvasol, légyszi, írd be a tábliba, hogy fiú. A nevet sztem majd az utolsó pillanatban fogjuk csak lefixálni, addig bizonytalan.
Büngyi, szépek ezek a babakocsik, csak nyugodtan mélyedj el bennük, legalább mi is megismerjük ezeket a márkákat.

Én ugyan nem valószínű, hogy veszek babakocsit, bár a sportkocsim túl nehéz, azt majd valószínűleg le fogom cserélni. De arra még ráérünk bőven.
Gabi, mi újság veletek?
Timurr, rég jelentkeztél!
Kriszti(Okr), nem lehet, hogy vérszegény vagy?
Erika