A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Pandi,

De akkor miért volt az ovu teszt nega????? :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
nem tudom pedig az is megbízható elvileg... hőd milyen?
Vendég

Pandi,

Most épp a béka segge alatt mát 2 napja, 36,4.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Akkor lehet tényleg megrepedtél... holnapra remélem bemelegedsz!!
Vendég

Judy: Pont azt akartam én is írni, amit Panda a maszatról, úgyhogy ne add még fel! :wink:

Chris: Csak nyugi! Olvasgassad, tanulgassad, ülepítsd, aztán ha már minden tételhez lesz némi fogalmad, lehet mélyíteni. Akkora ötösre államvizsgázok, mint a ház, úgyhogy még egyszer: csak nyugi! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Judy: Ovutesztek....Nahiszen...

jaimee

Pandi,

Reménykedjünk, bár mivel az ovu teszt nega lett, nagyon nem bízom benne. Múlt hónapban olyan szép pozitív lett.

Kiváncsi leszek a hormoneredményekre délután, szerintem abból sok minden kiderül.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Jaimee,

Köszi, azért 1%-ot adok ennek a hónapnak. :D

A closty-ról mit tudtok?? Az jó?? Mekkora az esélye a teherbeesésnek ezzel a gyógyival??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi hol van? Vagy rosszul olvastam vissza?

jaimee

Judy,
Esélye ennek is csak annyi van mint egy spontán ciklusnak hiszen ez csak peteérést csinál semmi mást.
Vendég

Kösz Pandi,

Majd meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Christell

Gratulálok az 5-höz!

Olik

Vigyázz azért amennyire lehetséges!

Teljesen szita az agyam, nem tudom még mit akartam :(

Hétvégén ünnepeltük a dédi 80. szülinapját és a férjem szülinapját is.
Most is csak kicsit leszek, mert Bence szülinapját holnap ünneplik az oviban és sütnöm kell a sütit.

KépKépKép
bambika

Lányok aki LH tesztet használ mennyibe is kerül most? Hány darabos? Ki kéne próbálnom nekem is.

Kép

Küldök nektek egy kis tavirózsát, nagyon szépen nyílnak most :)

Kicsit még maradok hátha van itt valaki :)

KépKépKép
bambika

Szia Bambika,

Én a corax ovu tesztet használom, a DM-ben kb 2 200 ft az 5 db.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bambika,
Dm-be 2500ft volt a Corax és 5 db-os.
Vendég

Panda, Judy Köszi!

KépKépKép
bambika

Itten vagyok, remélem hamar elalszik :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee-mami: Én is zabálok az epret :shock: Pedig nem estem át a toxon :roll: Erről nem is tudtam...Salit is szoktunk venni...Most akkor mi van? Nem szabad? :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
olik22

SZiasztok!

MEgjöttem,de forgatok ma.

3 korkeltem...üde vagyok és friss :shock:

Judy:csatlakozom az előttem szólókhoz tüsző ügyben.

Bambika: nekem is a corax LH tesztem van otthon,de még érintetlen.Lehet nem használom el,hogy ne stresszeljem magam :wink: :lol:

Kismamik: remélem mindenki jól van és NEM PARÁZIK!!! :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Szia Olik!!!: :lol: :lol: Hogy vagy?

A vegyszerek miatt nem szabad - gondolom én, de engem ez nem állít meg az eperevésben. Ahhoz túlságosan szeretem.

A fejes sali tényleg gáz lehet, mert az híres arról, hogy mindent magába szív, amit kap vegyszert.

jaimee

Andi: Csincsi a vonalzód! :wink: Bár már lemondtam, de a tény, az tény! :wink: Örülök, hogy visszatetted.

jaimee

Dzsémi: úgy érzem magam vonalzó nélkül,mintha nem lenne rajtam bugyi :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: :lol: :lol:

jaimee

Sziasztok!

aklimatizálódok itt, de azt hiszem ma előbb lelépek, elutaztunk a világ végére és tegnap este jöttünk haza, most jó lenne 2 nap otthon.
Új hírek? most végigfutottam az utsó oldalt:
Chris naaaaaagyon ügyi vagy!!!! :D ez a te éved!
LH teszt: nekem soha nem mutatott semmit, pedi a 9. naptól csináltam, úgy tűnik nálam nem működnek ezek a dolgok
Druszám hogy vagy ma?
És a kismamik?

Kép
mercure

Megvannak az eredményeim.

7.napon voltam vérvételen

LH - 33,23 IU/L 0,90 - 74,24
FSH - 61.5 IU/L 1,1 - 21,6
Prolaktin - 145.2 mIU/L 25,2 - 628,5

Tud valaki ehhez hozzászólni??
Az FSH eléggé magas, felhívtam a dokit, azt mondta nem kóros, de eléggé kilóg a tartományból.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee: Köszike, jól vagyunk :wink: És ti? Vuk elment már? Jó volna, ha már Te is ZABÁLNÁL, nem csak én :lol: :oops: :lol: :oops:
Andi: Akkor ma Te aludj helyettem is 8)

Judy:
Te teljesen jól működsz :!: Az előző havi görbéd erre példa! Miért kell túl aggódni a dolgot? Nyugika! :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy: azt szokták mondani, hogy a Closty nagyon "erős", jó minőségű petét (petéket) stimulál...Ebből a szempontból nagyobb az esély a teherbeesére, viszont Pandácskának igaza van, úgy működik, mint normál ciklusnál, vagyis nektek kell ügyesnek lennetek...14. napra teszi a Closty az ovut... Azt hiszem csak 3 hónapig lehet egyszerre stimuzni, utána szünetet kell hagyni, viszont akkor is van hatása a normál cikulusra (pozitív értelemben) :D

Olik: azért mondtják, hogy veszélyesebb a kismamiknak, (egyrészt vegyszerek miatt), másrészt nem tudod annyira jól megmosni, bárhogyan is áztatod őket... Ezt most vasárnap láttam az ATV-n, egy prof asszony mondta...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy: Passz! Először látom az életemben az ilyet :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Druszám: már remekül érzem magam...egész hétvégén a fiúk kéréseinek tettem eleget a konyhában,és nagytakarítottam....le is szúrtam őket,hogy ez volt az utolsó,és legközelebb segítenek,mert éhen fognak halni!!! :lol:

Olik: most még jól vagyok,nem vagyok álmos.Hozzászoktam én már ehez!!! :shock: :? :lol:
vedresandi

Judy,
pillanat és megnézem
Vendég

Judy: én sajnos nem értek ehhez...

Olik: a zabálásban partner vagyok :lol: :lol: Ma reggeli: 1 joghurt, 3 rost keksz, 3 kifli (sok sajtkrémmel, szalámival, paradicsommal, paprikával) ! Ez még csak a reggeli volt :lol:

Lányok: szerintetek normális, hogy állandóan bedugulnak a füleim??? Pedig nem vagyok megfázva...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Olik: Nem is tudom, mikor zabáltam utoljára...De szép is lenne...Talán az még márciusban volt? :? Mostanában nem hánytam ugyan, de a non-stop hányinger megvan, csak az intenzitása kérdéses. Hétfőn kövi UH, ez tartja bennem a lelket. :D

Judy: Hááát, az értékekhez nem értek, nincs ilyen leletem. Majd a szakértők biztosan segítenek. :wink:

Mercure: Merre jártatok?

jaimee

Judy,
A Fsh magas de mivel nem 3. napi volt ezért nem bizti hogy ez valós eredmény!
Vendég

Heni: Ne kínozz.....A szemem éhes ám! :wink: :wink:
Füldugulás? :shock: Nem tudom, sajnos....

jaimee

Pandi,

Igen én is ettől félek, hogy az FSH magas, és ez valamiféle petefészek rendellenességre utalhat.

Nem értem miért mondta a doki, hogy nem kóros, amikor igen csak tartományon kívül van.

Brrrrrr.... kicsit kezdek ideges lenni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

http://membres.lycos.fr/rgv/hormon.htm
Judy, találtam egy ilyet a hormonokról...

Kép
mercure

Judy,
Az a tartomány a 3. napra igaz te meg a 7. napon voltál ami nagyon nem mindegy. Amúgy a magas fsh a stimulálásra utal. Én csináltatnék egy 3.napit a helyedben.
Vendég

Judy: Ha átbeszéled az egészet a dokiddal, tisztábban fogsz látni! Addig se rágd magad túlzottan. Ha tényleg nem 3. napi az eredmény, akkor nem is igazán értékelhető.

jaimee

Pandi,

Mit értesz azon, hogy stimulálásra utal??

Jaimee,

Ő azt mondta, hogy nem kóros, remélem tényleg így van.

Mercure

Köszi.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Ha magas akkor nehezebben stimulálható az ember.
Vendég

Andi, örülök hogy jó a közérzet, azért mégis más az otthoni pasiknak ugrálni mint a megrendelőnek nem? :D

Jaimee, Debrecenben és Pácinban (egy falu Sátoraljaújhely mellett) voltunk családlátogatáson

Kép
mercure

Pandi,

Aha.....tök jó. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: nézted ma már Dancika vonalzóját???
666
vedresandi

Judy,
Nincs miért szomorúnak lenned mert hidd el hogy 3.napi vérvétel az ami valós képet mutat. Nagyon sok doki nem tartja ezt be mert nem értenek a meddőségi kivizsgáláshoz igazán de pl. a meddőségi központokba szigorúan 3.napi van. Azért ők már csak tudják hogy miért ragaszkodnak hozzá szóval lehet nálad sincsen baj és 7. napon ez normális érték de erre nincsen táblázat szerintem a dokid is csak tippel.
Vendég

Mercure: persze,hogy más,de a munkát nem keverem össze a családdal,kivéve ma,mert ma együtt dolgozom a párommal :wink: :lol:
vedresandi

hűha... családi biznisz :D Tudom ám, csak engem ki szokott kapcsolna ha otthon "tetvészkedek"

Kép
mercure

Andi,

Tényleg észre sem vettem. A kis "ördög" :lol: :lol: :lol:
Remélem semmi rosszat nem jelent.

Pandi,

Lehet igazad van, és csak én parázom. 21. napon megint kell mennem méhnyálkahártya nézőbe, és akkor kifaggatom a dokit.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Panda/Judy: Ezen mindig elképedek különben, amikor azzal szembesülök, hogy sok nőgyógyi nem ért különösebben a meddőségi kérdésekhez. :shock: :shock: Sajnos ez igaz, de még mindig meglepődöm.

Judy: Pandának igaza van, ne legyél szomorú! Ha holnap felmegy a hőd, akkor pláne ne! :wink:

jaimee

Köszi Jaimee, aranyos vagy. :D

Olyan jó, hogy vagytok :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: azon törpölök,hogy te most miért is voltál vérvételen??? :? :? :? :?
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: