A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na én is túlvagyok 7 gombóc fagyin, pedig diétáznom kellene, de olyan jó néha bűnhödni kicsit. :oops:

Szivvi: én is úgy tudom, ha nem indul be a tej akkor azt adnak nekik, de azt hiszem Manó ahogy írta 24 óráig nem kellene semmit adni. Vannak homeos bogyók, amelyek jól beindítják a tejet, ha nem indulna el. De csak pozítivan BEINDUL!

Manó: így már igen :lol: asszem én is azt veszek.
Nagyon csini anyu vagy, szép nagy a pocakod.

Bori így már értem, ez nagyon szép dolog, nálunk a Jánosban adnak hálóinget, ami megkötős, de a szülés végére ki van már kötődve, és úgy teszik rád a babát maszatosan, és hát végül is akkor már mezítelen az ember lánya... azt nem tudom mennyi ideig vagytok így. De ez olyan jó, hogy eltervezted és megvalósul.

Hú lányok irigykedem a nudis alvásért, én megőrülnék. Mindig hülyeségekre gondolok, hogy bemászik valami a lábam közé, még szoktam is érezni a mászkálást. :shock: Amikor meg kúpoztam 3 hónapig akkor meg elképzelni sem tudtam, hogy ragadok ott lent. Szóval tényleg le a kalappal. Mondjuk én sem hálóingben, hanem trikó és short/vagy bugyiban alszom. De a kórházba vettem egy fehér gombosat olyan, mint egy hosszú poló, de csak éjszakára, nekem meg attól megy el az agyam, ha jönnek meglátogatni a rokonok (pl anyós :lol: ) , meg vizit meg ilyenek én meg hálóingben. :roll: Ja és Gurgi nekem van egy baromi szexi hosszú hálóingem amit a Women Secretben vettem. Csupacsoda! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

bűnhödni=bűnözni

Na jó éjt lányok, ma már nem lesz dögmeleg éjszakánk!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Tejóságos atyavilág. Hány gombóc? Hét?????
Mán csak azétt, hogy hun fért beléd?
Vagy jegelni készíted a magzatvized?
Na, de ha mán lenyelted, akkor egészségedre.

AZT veszel? Mármint mellszívót? Most én nem bírlak követni.

CKAT - írtó cukker a kissrác. Első fotón talán anyucija tanulmányi előmenetelén elmélkedett? Aztán látván az eredményt elmosolyodta magát.
Ügyi vagy, elismerésem.
Igaz, Adriát egyetem mellett csináltuk, meg született, de államvizsga..... hmmm, az kissé nagyobb falat, arra a tavaly nem vállalkoztam volna.

Amúgy kössz a pocidícséreteket, de mára ismét olyan állapotba kerültem, hogy jobb lenne ezt a lufit leereszteni belőlem.
Bár azétt semmiféle kiszerelésben nem csütörtök előtt.
Ez a legminimálisabb, de azétt ha mán rák kéne legyen elméletben a gyerekem, akkó legyen az. Nem szeretnék ikrek csajszival bajlódni. Így is van mán itthon nekem kemény dió, nem kéne fokozni. A húgom ikrek jegyű, uhhó tom miről is beszélek, mit nem szeretnék.
Igaz, nem tom milyen egy rák kiscsaj, de szeretném megtudni. Ehhez meg ugyi több kéne mint még 3 hét.

Na, menyek alukátorkodni, kicsit szar lesz egyedül aludni abban a nagy ágyban.

Kép
kissmanó

De mire apjuk hazajön, már be lészen töltve a 35. pocakos hetünk.
Hi-hi.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Hát én hálóingezni meg köntösözni fogok, pedig én sem szeretem, de 3 napig kibírom.

Andi a meztelen alvással én is úgy vagyok, ahogy te! :wink:

Ckat, nagyon aranyos a kisfiad!!! Mi lesz a neve?

kispiskóta

Sziasztok!

Megint rég...

Ckat, nagyon édi a kisfiad, ahogy mosolyog :D

Mindenkinek nagyon szépek a képei, kulső-belső gyermekekről, Önmagatokról, babakocsikról, stb...!!!

Ma voltam dokinál. Mivel ez a 32.hét csináltak egy "non stress test"-et, ami abból állt, hogy fél óráig kellett feküdnöm hasamon két koronggal, s figyelték a baba mozgását. Vagyis mozog-e eleget. Vele semmi gond, jól van, most kb 1800g körül lehet.
Csak az a baj, hogy a kelleténél jobban megrövidült a méhnyak. Úgyhogy pihenésre vagyok fogva. Ez csak azért rossz, mert eddig sem igen csináltam sok mindent, s mégis ilyen problém a állt elő...
Még két hetem van itt, aztán mennem kell abba a városba, ahol szülni fogok. Mondta a doktornő, hogy ha addig baj lenne, vagyis sokat keményedne a hasam menjek vissza még hozzá. Node ezt is hiába mondtam neki, hogy nekem tényleg alíg szokott keményedni a hasam... Tehát kicsit úgy vagyok vele lehet észre sem venném, ha baj van...
Node remélem Kisbaba még bent marad legalább másfél hónapig!

Virslilábujjasok clubjához én is csatlakozom, már nekem is elkezdődött... :? Ám tegnap (meg ma is) amennyire csak lehet sómentes napot tartottam, úgyhogy ez sokat segített, már a mai séta után sem lett dagi a lábfejem!

Vásárlás téren semmi változás, majd a "költözésem" után vásárolgatok, készülök a kórházba.

Ami a hálóing dolgot illeti vkitől azt hallottam, hogy annyira fáj mindene az embernek szülés után, hogy a nadrág nagyon kellemetlen tud lenni, ezért jobb a hálóing. Persze a már tapasztalt mamik megmondják :)
Vendég

Ckat! Édes a béb! Grat a vizsgához. Lemaradva pedig nem vagy. Ha tudod, mit akarsz, egy nap alatt beszerzed. És a baba igen kevés dolgot fog igényleni a születése után: Téged. Az összes többi a Te kényelmedet szolgálja (pl. hogy nem a Te ruhádat kakilja le, meg le tudod rakni a kezedből, csak ilyen apró női hívságok ;) )

Mary! Vigyázz magadra! Sztem a nagy bajt azért csak észrevesszük, nem?
Azon gondolkodtam, hogy az ottani dokik figyelembe veszik a kaukázusi típusú ember és a japán ember közti különbségeket? MErt nekem tök furi, hogy olyan emberek átlagához mérnek Téged esetleg, akik átlag egy fejjel alacsonyabbak nálunk.
Pl. ez a megrövidülés. Egy 170 cm-s nőnek 1 cm rövidülés mondjuk 10% (csak példát írok, nem ismerem a méreteket!!), míg ugyanez az 1cm, egy 155 cm-s nőnek akár 20%-t is jelenthet.
Vagy ez hülyeség?
Férjed hogy van? Megy még mindig a vizsgálatokra? Nem ijed meg, amikor ilyeneket mondanak neked?

Jelentem a hőhullámaim hatására megfáztam. Minden éjjel lever a víz, patakokban csurog rólam az izzadtság, ami a mai hűvösebb éjszakán egy jó kis megfázást hozott. Yess!
És azt nem mondtam még, hogy tesómnak hála az elkövetkező 2-3 évben csak cipőt kell venni a gyereknek! Meg egy új lakást, mert meglehetősen megugrott az egy négyzetméterre jutó gyerekruhák aránya...

Táskaprojekt. Párotoknak csomagoltok előre vmi kaját? Mi az, ami finom, étel jellege van, de elcsomagolható már most? Az istvánban 4kor bezárják a büfét, éjjel-nappali kb negyed órára. Ha du megyünk, és mondjuk 12-14 órát szórakoztatjuk egymást még bent is, akkor vmit csak kéne rakni az Ember pocijába is, nem? Elég elviselhetetlen tud lenni, ha éhes. Úgy érzem, saját érdekem is az, hogy ne forduljon le a székről.

Andi! Köszi, igyekeztem átgondolni. De ember tervez, isten végez. Nemtom, mit fognak szólni az elveimhez, és nem tudom, mi fog megvalósulni a vágyaimból. :?
Vendég

Hú, 36+5, ami a korai fogantatás miatt inkább 37+5, tehát csütörtöktől már nem lenne koraszülött a kisded!!!!! Befejezi még a tüdejét, meg a szemét, és várja a megfelelő pillanatot.
Vendég

szép reggelt!

most ébredtem, de jóóóó :lol: na de azért holnap munka :?

ma megyek 14re házidokkerhoz borimondta igazolásért, vagy legalábbis megbeszélni, hogy mi is kell...

ckat, állati a kissrác, ahogy mosolyog!!!!

a hálóingen én is agyalok, mert én is trikó+bugyi párosban alszom, és a 60fokban még egy hálóing???? azért egyet veszek szerintem még egy nagymamisat is bevállalok csak legyen, és ne 6000ft, mint amiket láttam! meg nézek olyan hosszított pólót, nacit nem hiszem, hogy kényelmes lenne, de...ki tudja

de szép nagy pocid van manó! engem főnököm azzal traktál egyfolytában, hogy óriási hasam van, és 5kg-s lesz a gyerek! pedig a tiédnek szerintem közelébe sem ér! na majd teszek ma du fel épet...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!

tegnap jól kitoltam magammal.megettem egy csomó cseresznyét ,barackot aztán persze mozdulni sem bírtam délután.jött a megmentő szilvalekvár.

talán a héten mi is elintézzük a papirokat ,ideje lenne.mint kiderült 3 hely is kell hozzá.nőgyogyi,okm.iroda,gyámügy.miért ne mászkáltatnának körbe a városban.

szerintem az emberek direkt csinálják ezt a hú de nagy hasad van,meg az uristen még 1 hónap stb...
én is naponta találkozom ilyen megszólalásokkal.

Bridzsi

Kép
esztora

Bori! Remélem minél hamarabb túl leszel ezen a megfázáson! El tudom képzelni annyi hetesen milyenek lehetnek már a meleg nappalok, éjszakák... :?

Pl. kekszet már most is berakhatsz a táskába Párodnak, ha szereti. Ám szerintem mikor otthon elkezdődnek a fájások lesz közte időd pár szendvicset összedobni. :wink:

Ez a magasság stb viszonyítás nemtom mennyire számít, de azt igen, hogy eddig mikor vizsgált nem éreztem semmit, ma meg hírtelen el is érte a méhszájam, s nagyon fájt is, ahogy hozzáért. Szóval hogy rövidebb az tényleg tuti, meg látszott rajta, hogy nagyon meglepődik, szóval biztos úgy van, ahogy mondja...
Férjem első alkalommal volt csak velem, azóta sosem. Hogy mennyire ijedt meg, vagy mit gondol róla majd este kiderül, ha hazajött... Bár ő nem nagyon ijedős fajta, értékeli a helyzetet, megkeresi a megoldást, aztán kész :)
Vendég

Mary! Egyébként sztem könnyebb elviselni ezeket a heteket, mint azt előre gondoltam. Persze, sok nehézség van már, de az ember tudja, hogy miért van, és így tűri. Jó kis felkészítés az anyaságra!
Bocs, ha hülyeségeket kérdeztem a dokikról, meg a párodról. Nekem japán tényleg a világ túlsó fele. Foglamam sincs semmiről... :oops:
Ja, kekszet rakok be. De annál komolyabbra gondoltam. A szendvics is szóbakerült, de nem tudom, vajúdás közben kell-e arra pazarolni a figyelmemet. Nemtudom. Majd meglátom. Ő azt mondja, majd rendel vmi kaját, ne parázzak ezen ;)

Esztora! Gyámügy? Oda még nem küldtek engem. Mi jót csinálsz feléjük?
Vendég

Morgen,
Manó: igen ha veszek mellszívót csakis elektronyosat (ezt a hétvégén döntöttem el), kell az óriásdudáknak a tejcsökkentés majd (vagy legalábbis így gondolom).
Isteni volt a fagyi, és belémfért, ilyenkor drága kisfiam még a sok magzatvizen túl is olyan elégedetten mocorog, hogy csak na!

Ckat: édi gyermek! Név megvan már?

Mary: jobbúlás és jó pihenést neked, szerintem nem vagy lemaradva a vásárlással, bár nálunk vagy egy-két stréber Mami akiknek már majdnem mindenük, még a babaszobájuk is megvan! :wink:

Bori: szerintem ne foglalkozz azzal, hogy ki mit szól, az a lényeg, hogy te mit szeretnél (akarsz!) és legyen úgy. Ettől nyugodtabb az ember, hogy a kezében tartja az irányítást, és teljesülnek az álmai, vágyai.
Kaja: én is gondolkodtam ezen és arra jutottam, hogy benzinkút, gyors szendvics! Vannak finomak és péksütemények is. Mert, ha mondjuk az én álmom teljesülne, hogy éjszaka szülök... akkor már semmi nincs nyitva.
:wink:
Egyébként meg jobbúlást neked, pihizzél, meg szerintem igyál egy kis citronyos teácskát (valami koffeinmentes csodát vagy málnalevél :lol: )

Andrea
Kép
kindernay

Ckat, édes a kis Bors!

Manó, szép, ügyes poci!

Mary, messzi városba kell elutazz? Pihenj sokat.Ott milyen a hőmérséklet?

Emi, én elhatároztam magamban,minden rosszindulatot félretéve, hogy azt, aki negatív kommentárokat tesz a hasamat illetően, kellőképpen elraktározom a hosszútávú memóriámba és majd ha egyszer őt is ilyen nagy boldogság éri, hogy babát vár, majd nem felejtem el megjegyezni: basszus, hármas ikreket vársz, nekem ennyi idősen alig volt hasam. ..Pasi esetében a feleségen csattan majd....Tudom, bunkóság részemről ez a gondolat, de most ez megnyugtat. :lol:

Bori, jó kérdés mit lenne jó odapakolni a leendő papának.De bennem egyelőre az is kérdés, hogy magamnak mit tegyek, vagy egyáltalán lehet enni, mert biztos nem fél óra alatt fut le a szülés, én is meg fogok éhezni...Apa még talán ki tud ruccani bedobni valamit.

Kórházi babacsomag: hányas body, rugit tesztek a csomagba? Nekem van egy pár 5O-es is, de ha indulásból 58 cm lesz a baba, akkor az 56-ost is elfelejthetem...Ha minden méretből teszek 2-3-at, az már sok...

Andi,milyen rosszat hallottál a Bübchenről?Én vettem egy rendet, mind azt hallottam, hogy az a legjobb.Az én bőrömnek is bejött.
Vendég

Hát ahhoz képest, hogy lehűlt az én lábaim elég érdekesen néznek ki! :roll:

Ma már mostam, vasaltam Marci ruháit!

Hát én is kivi leszek a méhszájra, mert ugye múltkor 2100 volt és azóta elég sokat keményedtem, ma egy picit fájdogál is. Pedig piacra kéne mennem, de nincs túl sok kedvem.

Én az Ázsiába vettem két hálóinget, mert tudom, hogy legközelebb majd a következő szülésnél fogom csak hordani! :wink:

JA és összekészítettem a kórházi cuccost. gaz még nem mindent, de legalább elkezdtem... :)

kispiskóta

Sziasztok!

Mary
Vigyázz magatokra, és tényleg pihizz nehogy gond legyen, de szerintem semmigond nem lesz!!!

Mikor a Gergőm született, még semmisem volt összerámolva, de pillanatok alatt össze lehet pakolni, volt egy listám, ami a táskába került azt kipipáltam, én nem szeretem ha a cuccaim táskában vannak hetekig, és ki tudja mikor lesz rá szükség!!
Sőt mi még útközben egy boltba is beugrottunk, vagyis csak a párom én a csordogálló magzatvizemmel a kocsiban maradtam...
Ja és még egy zuhany és egy kis fazon igazítás is belefért, persze ez múlik azon is, hogy kinek hogy indul be a dolog... Nekem fájásaim nem volt csak a magzatvizem csordogált minden lépésnél...

Készítettem két pocifotót, hát nem sztárfotók, de itt egy pocó, ami 2 az 1-ben...
Kép Kép

Kép
Kép
times

Bori ott kapjuk az apaságit!direkt voltam protekciót kérni az okm. irodában.itt soron kivül mehetek csütörtökön a hajadon papiromért aztán azzal együtt megyünk a gyámh. nyilatkozni.
néha lehet egyhelyen intézni ezeket néha meg tovább küldenek.....

Bridzsi

Kép
esztora

Ja és az evés, apa persze bedobott vmit, én egésznap nem ettem semmit, de nem is kívántam - reggel folyt el a magzatvíz és este fél 8-kor született meg a babóm - de inni igen, ásványvizet mindenképp vigyetek magatokkal...
times

Zsanett, te biztosan nem ehetsz, esetleg egy kis szőlőcukrot!!! Nálunk Kedves biztos nem fog tudni enni az izgatottságtól, úgyhogy erre nem is kell gondolnom!

Marcinak én csak hazaútra pakolok, de azt Apa hozza majd utánunk. Nekem megfelel az angólpólya, amit ott ráadnak. De takarót, textilpelust, kesztyűt, zoknit berakok néki. No meg rendes pelust és popsitörlőt!!!

kispiskóta

Times! Ezek nem pár hetes képek? Mert mintha már láttam volna őket!
Vizeket (meg dugi iceteát, ha nem látják ;) ) rakok el.

Zsanett! Kicsit kórházfüggő, hogy mit ehetsz, de igazából a Te érdeked, hogy semmit. Mert ha komplikáció van, akkor műtét, ott pedig egy kis hányással is nagy bajt lehet okozni. Valahol csak a szőlőcukrot engedik, valahol a csokit is. Én mogyorókrémes csokira hajtok. Az ízes is, laktat is. (nálunk pici csoki negedélyezett). De mindenképpen viszek szőlőcukrot is, az stresszben jól szokott fogyni nálam.
Babaruha. Én 56osakat raktam el. Sztem ha 58 cm, akkor is belefér az 56osba. Legfeljebb kérek ottanit, és addig Párocska hazajön a 62esekért. Meghát számozás és számozás között is nagy különbség van!

Andi! Köszi a bíztatást! És én is éjjel szeretnék szülni. Üres folyosókon botorkálva vajúdni ;)
Vendég

Jó reggelt!

Drága férjem megint továbbképzésen a héten. Mondtam neki, hogy többre nem engedem el. A francba is! :evil:

Az esküvő gáz volt szombaton... Desszert: 1 gonbóc barackfagyi!! Kész voltam tőle!melegem is volt, magas is volt a cipőm sarka így jelentem túl vagyok az első lábdagadáson! Fincsi volt, főleg rövid szoknyában...

Hétvégén meg füvetnyírtam a nagyimék telkén. Nem gondoltam, hogy za ilyen fárasztó és szomorkodtam a Balaton partján, hogy miért is nem mehetek be,amikor olyan selymes és hívogató :cry:

No visszaolvasok, és ha tudok vmi értelemeset írok is :lol:

puszi
Vendég

Csókolom!

Szépek a pocik, meg a krapek is az előző oldalon!
Mary
Van már nevetek? Nekem nagyon tetszett az Aisha! Gondolom jó a fiú nevetek is!
Csajok
Sztem a papáknak kell vmi kaja, azt mondják a legtöbb baleset a szülőszobán, az apukák vércukorszint romlása miatti eséseiből adódik :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

gombóc :oops:
Vendég

Szivvi ez igaz, de beleerőltetni ugysem tudod a kaját.

Lányok, nekem kemény a pocakom és fájdogál, olyan furi... :roll: [/b]

kispiskóta

Zsu
Az én párom is mondta, hogy ő nem fog ott egyedül kajálni, azért én készítek neki vmit..Nehogy nekem kollabáljon mellettem :?
Pihenj le polcold fel a csülkeid!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Én arra is gondoltam, hogy bedobok vmi krémtúrót, vagy van az a müzlis joghurt, akkor nem is morzsázza össze magát :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

:lol: kollabáljon :lol: ez tetszett!!! Az enyémnek eddig még meg sem fordult a fejében a kaja. Igaz, van hogy hazajön és nem eszik semmit, tehát nem egy kajás fickó! :wink:

kispiskóta

Sziasztok!:)

Megjöttem az ultrahangról.
Értékek: Fejvégű fekvés, átlagos mennyiségű magzatvíz, placenta a hátsó falon, II. fokozatban érett.
BPD: 87,7 mm (koponya jelenleg magasan) AC: 329 mm FL: 69.5 mm
Grav.s. 36 Becs. súly: 2950 g
Vendég

na nekem ilyen gondom gyanítom nem lesz a kajával!

vagy nem sikerül, hogy ott legyen, mert állítom, akkor indul majd be, amikor épp az ország túlsó felére kell mennie
vagy ugye eleve rosszul van a kórháztól, és akkor tuti nem megy majd le egy falat sem a torkán!

lynia-

nekem is muszály Ricsire gondolni evés szempontjából.tuti éhes lesz.minden körülmény között tud enni meg hisztis is lenni ha éhes.
a múltkor dokibácsi is ávizet,csokit szőlőcukrot mondott a szüléshez.
igazából azt mondta lehet enni mert nagyon ritka már az altatás de nem lesz kedvünk lakmározni az tuti.

Bridzsi

Kép
esztora

szivvi, olyan jót kuncogok itt magamban rajtad, Azon gondolkozol, nehogy összemorzsázza magát! Kép

kispiskóta

Annee, gartulálok, ezek nagyon jó hírek!!!! Ezek szerint akkor most egy héttel nagyobbak vagytok!!!! Gondolom örülsz!!! És vérnyomi??? És a fájások, amik voltak? Méhszáj?

kispiskóta

[quote="kispiskóta"]A írta:kispiskótannee, gartulálok, ezek nagyon jó hírek!!!! Ezek szerint akkor most egy héttel nagyobbak vagytok!!!! Gondolom örülsz!!! És vérnyomi??? És a fájások, amik voltak? Méhszáj?

Köszi, Zsú!:) :) Igen, nagyon örülök! :D :D
Vérnyomi most rendben van, a fájások nem tudom mik voltak. :? :?
Csütörtökön 2-re megyek a nőgyógyászhoz, akkor méhszájat is néz, az tutti. :) :) :)
Vendég

Hát neked sincs már sok hátra, 2 in 1 felállásban!

kispiskóta

hűűűhaaaa, anee, szép nagy babó!

lynia-

Annee! Ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva! Hála a péknek!
Vendég

Köszi, Emi! :D Szerintem sem hordozom már sokáig a pocakban Andrist. :D :D :D
Apa azt mondta hogy várjak péntekig, mert vett egy digitális fényképezőgépet. Azt meg csak csütörtökön szállitják ki. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsu
Próbálok minden lehetséges "hibát" jó előre kizárni :lol: Állandóan leeszi magát, most gondolod el az első fotókat, az én emberem meg ott állna leevett cuccban :lol:

Annee
Jó, hogy minden okés!

KépKép

KépKép
szivvi

[quote="szarvasbori"]A írta:szarvasborinnee! Ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva! Hála a péknek!

Köszi! :D Képzeld ha kihúzza a dokim szerinti időpontig. 5 hét alatt mennyit hízna. :? :? :? Jajj! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Gyors bekukk...

Cukker a kis Bors Ckat!

Gyönyörű pocó, Times!

Egy kérdés: Körömvirág krémből milyet érdemes venni?

Kép
zsuzsi**

Csajok
Asszem lassan beindul a "potyogás" :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Szarvasbori
Ezeket ma reggel készítettem, teljesen friss fotók...

Csajok
Mindenkinél apás szülés lesz???

Kép
Kép
times

Lehet egyszerűbb, ha egy váltás ruhát raknál be neki! :wink: :D :D

kispiskóta

Times! Ez télleg friss fotó? Hun van abban 2 kölök?
Vagy ne magamból induljak ki? :lol:

Emi! Az oké, hogy tippelnek a dokkerek a béb súlyára uh alapján. De inkább tárgyaljuk majd onlány egyenesadásban a dolgok eme vetületét, mikor kölkek mán külső munkatársak lesznek. Annyiszor beszéltek mán badarságokat a tippek. Pl. hány anyuka retteg attól, hogy ha a bébek állítólag a 38-ik hétig előző hetekben rengeteget pakolnak magukra, s monnyuk mán 32 hetesen elérték a 2500-at, akkor atyavilág, talán nehézsúlykategoriájú bújik majd elő? Pedig soxor van, hogy el sem érik kölkék a 3300-at. Csak badar tipp vót, hogy lesz az több mint 4 kiló.
S álltalában a nagyobb súllyal született bébek többet veszítenek előre, s ha olyan a kórház szisztematikája, hogy béb köteles elbocsátás előtt elérje a születési súlyát, akkor anyája elbaltázta. Mett nem tuti, hogy pikk és pakk összejön.
Bár azért sok helyen ma már az a divat, hogy kezdjen gyarapodni, aztán mehet is haza.

Na, most menyek, az utcában a szomszédok apát akarták vóna magukkal vinni, de mivel ő nincs itthon, mék én a cirkuszban résztvenni. Förtelem az utcánk, s menyünk hangot adni a dolognak, háha tesznek valamit. Én azt fogom hangoztatni, hogy max a lelkiismeretükön fogok száradni, ha idő előtt beindul a szülésem a sok agyonrázás miatt, amit az utcánk gödrei miatt kénytelen vok elviselni.

Kép
kissmanó

Anee!
Nagyon szupi!!! Reméljük a doktorbácsi is mindent rendben fog találni...

Kép
Kép
times

Szivvi ez a másik probléma nálunk is.folyton potyog minden.

Annee örülök a jó híreknek!

Bridzsi

Kép
esztora

Times, nálunk Apás, ha csak valamiért le nem késik róla, de nem hinném!

Zsuzsi a gátsebre kell a körömvirág? Ha igazi, akkor egy pici tégely bőven elég, mert nagyon zsírros, de a világ legjobb kréme!!!!

kispiskóta

Times mi is az Apásra startolunk.

Bridzsi

Kép
esztora

Nálunk is apucis!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsanett: még annak idején volt egy cikksorozat a Johson's meg a Bübchen termékekről, hogy nem igazán bababarát az összetétele, nem tudom ez mennyire igaz, lehet, hogy kacsa volt.

Kórházi ruci: én is itthon összepakolom a babaholmit, amiben hazahozom kis lurkót (body, kiskabát, vékony pléd, zokni, kesztyű, kis sapka, pelenka, textil pelenka -56/62 méretben viszem a rucikat); a kórházba pedig nálunk semmi sem kell (de én viszek azért sima textilpelenkát, pelenkát, kis takarót, sapkát, kesztyűt, zoknit)

Bori: igazán nincs mit, az éjszakára én is ezért gondoltam, rosszul vagyok "a népek" gondolatától is; nálam is a szőlőcukor lesz a nyerő, meg a mézes tea-ásv.víz;

Zsú: nekem is volt ilyen fura fájdogálos /nyomós/feszülős érzésem, de a barátnőm azt mondja az utolsó két hónap nagyjából ilyen lesz... És igen a lábam nekem sem nyerte vissza eredeti formáját, bár szebb, mint a dagadós hőségben. :shock:

Annee: ezek jó adatok, gratulálok, de úgy látom neked sem lesz apró a csemetéd :wink: (nálam a 32. héten 2400 g, és 36 hetesnek feleltem meg :oops: )

Times: nagyon szép pocakod, alig hiszem el, hogy két gyermek csücsül benne, én sokkal nagyobbnak látom önmagam, te nagyon csinos vagy! Tudod mekkorák a babák?

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: