Kata
Másik hasonló topicról nem nagyon tudok, így úgy gondolom, hogy jó helyen jársz. Üdv itt és ne maradj itt sokáig Te sem

.
Sajnos mi itt a topicon nem igazán tudtuk megtervezni, hogy mikorra szülessen meg a baba. Talán az elején tervezgethettünk hasonlókról, aztán teltek múltak a hóna-pok. A végén pedig már Mindenki csak babát szeretett volna/szeretne. Te egy szerencsés alkat vagy
Termékenységi mikroszkópot nem nagyon használunk. Általában itt Mindenki inkább méri a hõjét. Az elõbbivel ugyanis nincsenek jó tapasztalataink, valakinek persze igen, de szerintünk annyira nem megbízható, mint egy hõgörbe.
A császárról én azt hallottam, hogy aki elsõre császárral szült, annak nagy a valószínúsége, hogy a következõ baba is császáros lesz. Anyukám a tesómat is császárral szülte, így én is azzal szü-lettem. Persze kivételek mindig vannak.
Masi
Örülök, hogy itt vagy közöttünk. Örülök, hogy bejelentkeztél

.
Milyen rendellenessége lehet egy 16 hetes babának?
Egyik szõke barátnõmnek is magas a férfi-hormonszintje. HSG? Elmehetsz, de már kétszer voltál terhes, szerintem itt valami más bibi lehet.
Nem értem, ha minden jó, hormonszintek, nincs genetikai rendellenesség. A terhesség alatt is folyamatosan figyelték a hormonszinteket, ugye? A hasznos topicot érdemes lenne átolvasnod, sok infót gyûjthetsz majd onnan.
Orsi
Én benne vagyok az üdítõben.
Leone
Szívesen látunk és már fel is írtalak a listára a tuti befutók közé

Elküldjem azért a címet magánban, persze biztos lesz, aki segít majd eljutni hozzánk.
Dorki
Az útmutatóban az van, hogy mellékhatásai, mint minden más gyógyszernek ennek is lehetnek.
Hallani viszont nem hallottam olyanról, hogy vki szövõdményt kapott volna ettõl.
Az Utro segíti a megtapadást, biztosítja a megfelelõ progi szintet, ha nem termelne eleget a petefészek az elsõ 6 hétben. Fõleg viszont azért kell, mert (ahogy ezt Nikie is leírta vmelyik nap) kb. a 10 héttõl a méhlepény már átveszi a progitermelõ szerepet, de épp ezt a köztes idõt kellene kivédeni ezzel, ezért is javasolják az orvosok a szedését a terhesség 12. hetéig. A hatóanyagát nem tudom, de keress rá az indexen, vagy az origón.
pusza
Bogár